Jeg fik fikset mine bremser på begge baghjul i slutningen af september 2025. Da jeg så var til synstjek i januar 2026, skulle bremsen på venstre baghjul igen skiftes. Årsagen er åbenlys: I valg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter en noget uheldig oplevelse hos en anden bilforhandler, som gjorde os noget utrygge ved køb af ny bil, endte min kone med at tage kontakt til Jørgen Olsen automobiler, som havde en Mazda C... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har haft bilen på værksted to gange, og begge gange er de blevet meget forsinket, hvilket også var beskeden til stort set alle ventende kunder i venteværelset. 2 timer forsinket begge gange.. Ingen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har i flere år fået mine biler serviceret ved Jørgen Olsen Automobiler A/S i Viborg. Jeg oplever altid høj faglighed og god service. Uanset hvilket problem jeg har med bilen, bliver der lyttet og... Mehr ansehen
Autoriseret forhandler af Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai. Med hele 4 bilmærker under tag, tør vi godt love, at vi absolut er et besøg værd hvis du går med tanker om køb af ny bil. Vi har altid de nyeste modeller fra Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai i udstillingen. Med så bred en palette af biler, er der helt sikkert også en der falder i din smag og som passer til dit behov og økonomi. Salgsteamet er altid klar til en uforpligtende snak over en kop kaffe, fremvisning af bilerne og giver også gerne en prøvetur i drømmebilen. Vi glæder os til at se dig !
Industrivej 16, 8800, Viborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Super fin service. God dokumentation for service og reparation på værksted.
Værkstedet står klar til at hjælpe selvom vi ikke havde bestilt tid og kommer for første gang. Super god service
Virkelig god service. Altid venligt personale. Bilen er altid klar til aftalte tid. Gode til og ringe og få en aftale omkring en reparation…skal vi lave reparationen eller springe over. Derfor handler vi altid hos Jørgen Olsen Viborg.
Fik lavet min bils første service og ved det gjordt grundig da de opdagede selv små lakskader jeg selv havde bemærket. Super service og glade folk.
Super god service - aldrig noget at klage over🤗
Super flinkt personale, og indtil videre har jeg ikke kunnet sætte finger på noget.. Dog sætter jeg pris på venteværelse der er faciliteret så arbejde er muligt.. Jeg har set autoværksteder, der har lavet meget for at give den mulighed for kunderne, og jeg vil da helt klart anbefale at Jørgenolsen ser på hvordan deres konkurrenter giver den ekstra service.. men ellers intet at sætte på stedet, desværre er tid bare en mangel, så at hive en halv dag ud af kalender for service eftersyn er surt, når man ikke kan arbejde mens man venter
Skod firma der løber fra deres garanti hvis de kan. De vælger at skifte svinghjul på vores bil der ryster og påmontere den gamle slidte kobling i stedet for at skifte den eller tilbyde os at få den skiftet for en merpris, den er mega slidt. De skiftede dyseholder på dyser der ikke havde det alt for godt, og måtte skiftes en måned efter garantien udløb. Bilen var købt med fuld service, det galt åbenbart ikke deres aircon, så det måtte laves for 12000kr på vores regning. Det rust vi betalte for at få lavet i skærmkanterne det rustede igen, det mente de ikke var deres problem.
Nu har vi haft bilen i 2 år og har indtil videre brugt over 36000kr for at holde bilen kørende i mekanikerregninger bare, bilen kostede 80.000kr da vi købte den og var nysynet.

Antwort von Jørgen Olsen Automobiler A/S
Rigtig god service. Hurtig og effektivt og venlige medarbejdere.
Super fin service og flink personale.
God rep. af bil.
God og hurtig service. Ved efterfølgende fejl fik jeg akuttid og rettet fejlen
Har købt vores Hyundai hos Jørgen Olsen og efterfølgende fulgt fuld service. Personalet har altid ydet en yderst professionel service, som vi altid har været fuldt tilfreds med. Derfor uden er der et dejligt venterum med blade, fjernsyn og varm kaffe, så ventetiden går yderst hurtigt.
Super service - vi fik en akut tid på værkstedet, da der kom en fejlmelding på vores FordPass.
Har købt ny Hyundai i10 hos Jørgen Olsen Viborg, og efterfølgende første service også.
Bil 2 bliver formentlig også handlet her.
Alt spiller efter bogen, og er super tilfreds med bilen.
Flink personale også, hele vejen rundt.
Anbefaling herfra.
Skulle have en opdatering på min Ioniq 5.
Det klarede de hurtig så jeg kunne komme videre.
Fik forklaret hvad opdateringen indeholdt, og hvad den ville hjælpe på.
Super god service, selv i en ferietid med lav bemanding.
Fantastisk service igen fra værkstedet ved Jørgen Olsen.
Selv i en ferieperiode med lav bemanding fik de tryllet min bil hurtigt på vejen igen ( punktering)
Kan varmt anbefale at bruge dette værksted
Tak for endnu en god servicebehandling af min Hyundai i10. Også tak for en god kundeservice - altid et smil og god hjælp at finde hos Poul Erik og hans kollegaer. God sommer :-)
Købte en ny Hyundai i10 - var 3 uger forsinket, hvilket ikke er lang tid nu til dags.
Vi lånte en gratis bil mens vi ventede på levering. Eneste anke er, at sælger ikke var for god til at give lyd fra sig når vi ramte den dato den skulle være kommet - jeg var selv nød til at kontakte ham for info.
Jeg får altid en god service, jeg blir lyttet til, rart personale, der gir sig tid til at forklare det der evt måtte være at reparationer på bilen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.