iPhoneRepair.dk Bewertungen 98

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ved reparation af min iPhone benyttede jeg ventetiden til at overhører to, uafhængigt af hinanden, kunder modtage assistance med deres telefoner. Alt blev klaret uden den mindste beregning. Se... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig informations niveau mht skift af Iphone skærm. Fik ingen besked om, at hvis de skiftede skærmen hos dem, ville alt min reklamationsret hos det firma jeg har købt telefonen bortfalde... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var for en uges tid i Esbjerg i arbejdsregi, hvor jeg fik hamret min iPhone ned i asfalten, hvor min bagside krakelerede fuldstændig. Jeg fandt iPhoneRepair på Google og skyndte mig derover. Jeg h... Mehr ansehen

1. Telefonreparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

iPhoneRepair.dk tilbyder reparation af Apple iPhone & iPad. - Vi servicerer og reparerer alle iPhones - Vi servicerer og reparerer alle iPad - Vi fører Danmarks største udvalgt af tilbehør til Apple udstyr. - Covers, beskyttelse og alt til lyd. NYHED: Vi er Esbjerg erhvervslivs foretrukne partner. Alt fra flækket skærme til nyt batteri udføres på ca. 30 minutter. Ingen tidsbestilling. Alle reparationer udføres med kvalitets reservedele og er inkl. fuld garanti. Vi ses hos iPhoneRepair.dk - Nørrebrogade 108, 6700 Esbjerg.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supervenlig, superhurtig og meget professionel

Supervenlig, superhurtig og meget professionel betjening - they really saved my holidays in Denmark. Fra jeg ringede til dem og spurgte om de kunne reparere min iPhone og til den var blevet repareret gik der kun 90 min. Kan på det varmeste anbefale dem. Thanks a lot guys👍🏻 Charlotte

30. Juli 2021

Super god service

Altid super god service - jeg bruger altid iPhone repair til både at købe og påsætte panserglas, og det har altid fungeret præcis som det skal og uden lufthuller. Kan bestemt anbefales :-)

27. Juli 2021

Fin service

Fin service - hurtig lokalisering af fejl og udbedring 😊

3. Juni 2021

Hej Christel!

Tusind tak for de søde ord. Vi er glade for, at du er tilfreds. Vi plejer altid at gøre en dyd ud af hurtig lokalisering af fejl og reparation.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig lavning af mobil 😧😑👎🏻

Det kan ikke være rigtigt, jeg fik lavet min mobil for under 10 dage siden og de har ikke lavet det ordentligt, min mobil kan slet ikke fokusere efter de har haft den inde ved dem, og nu vil de ikke lave den

5. Mai 2021

Hej Sofie,

Tak for din anmeldelse. Vi går meget op i at gennemgå feedback fra kunder - både ris og ros! Jeg kan se, at du var fordi butikken et stykke tid efter din reparation. Din skærm flimrede og var ødelagt. Glasset var intakt, men skærmen inde bagved var beskadiget. Normalt er dette pga. slag eller tab af telefonen - men vi tilbød at tage et kig på det alligevel. Vi spurgte om at se kvitteringen / garantibeviset, så vi kunne oprette en service-sag. Du havde den desværre ikke med - men du ville tage hjem og finde den. Vi har ikke hørt fra dig siden.

Jeg er derfor meget ked af, hvis du har haft en dårlig oplevelse. Vi har garanti på alle reparationer - så kom endelig retur med kvittering, så tager vi hjertens gerne et kig på det.

Rigtig god dag!

Fantastisk kundeservice.

Alt blev klaret uden den mindste beregning.

Serviceminded og imødekommende personale.
Kun plus herfra.
PS. Min tlf. virker upåklageligt :-)

22. März 2021

Hej Kim,

Tusind tak for de flinke ord. Vi prøver altid at gøre ALT vi kan, for at hjælpe kunden - og kan det ordnes uden brug af reservedele mm, så er det uden beregning. Vi satser på, hvis kunden får en god oplevelse - så kommer de igen. :-)

Effektivt og kompetent.

22. März 2021

Hej Thomas,

Det glæder mig, at du synes vi er effektive og dygtige!

De bedste

De er super serviceminded og svarer hurtigt på ens mails. Kan klart anbefale dem.

19. März 2021

Hej Charlotte,

Tusind tak for de flinke ord. Vi prøver altid at have hurtig responstid på mail, selvom det godt kan slippe hvis der er meget travlt. Tak for anbefalingen!

Martin - iPhoneRepair.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr