Ved reparation af min iPhone benyttede jeg ventetiden til at overhører to, uafhængigt af hinanden, kunder modtage assistance med deres telefoner. Alt blev klaret uden den mindste beregning. Se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig dårlig informations niveau mht skift af Iphone skærm. Fik ingen besked om, at hvis de skiftede skærmen hos dem, ville alt min reklamationsret hos det firma jeg har købt telefonen bortfalde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg var for en uges tid i Esbjerg i arbejdsregi, hvor jeg fik hamret min iPhone ned i asfalten, hvor min bagside krakelerede fuldstændig. Jeg fandt iPhoneRepair på Google og skyndte mig derover. Jeg h... Mehr ansehen
Supervenlig, superhurtig og meget professionel betjening - they really saved my holidays in Denmark. Fra jeg ringede til dem og spurgte om de kunne reparere min iPhone og til den var blevet repareret... Mehr ansehen
iPhoneRepair.dk tilbyder reparation af Apple iPhone & iPad. - Vi servicerer og reparerer alle iPhones - Vi servicerer og reparerer alle iPad - Vi fører Danmarks største udvalgt af tilbehør til Apple udstyr. - Covers, beskyttelse og alt til lyd. NYHED: Vi er Esbjerg erhvervslivs foretrukne partner. Alt fra flækket skærme til nyt batteri udføres på ca. 30 minutter. Ingen tidsbestilling. Alle reparationer udføres med kvalitets reservedele og er inkl. fuld garanti. Vi ses hos iPhoneRepair.dk - Nørrebrogade 108, 6700 Esbjerg.
Nørrebrogade 108, 6700, Esbjerg, Dänemark
Vi oplevede en super service da vi skulle have skiftet vores IPhone SE skærm. Prisen var fair og den var klar efter kort tid. Vi fik en sms da den var klar samt et godt tilbud på panserglas. Kan varmt anbefales.

Fantastisk sted
God service og hurtighed

Antwort von iPhoneRepair.dk
Gik hurtigt og god kvalitet :)

Antwort von iPhoneRepair.dk
Levere en iPhone til skærmkort grundet en komponent der sidder på skærmen skulle skiftes. Modtager telefonen med ny skærm, men skærmen driller ofte ifht. Registrering af tryk og bevægelse. Tager ind til dem med den igen og Beder dem udbedre fejlen, men bliver informeret om at hvis der ikke er kvittering dækker de ikke. Kunne fremvise betalingen, og transaktion og det hele, men de skulle have kvitteringen i fysisk form ellers ville de ikke røre en finger. Nutidens Danmark handler ikke i papirformat… kom ind i kampen. Ikke det mindste interesseret i at assistere men fik bare ‘ingen kvittering, hvad ellers kan jeg sige’ direkte. Nu står jeg med en telefon der ikke fungere jeg har betalt dyre domme for at få lavet uden nogen forbedring på den, super fedt! Tak for den værste service jeg længe har set! Skamfuldt!

Antwort von iPhoneRepair.dk
Særdeles hurtig, effektiv og kompetent hjælp til reparation af iPhone. Telefonen blev undersøgt og repareret på mindre end en time.
Det er et serviceniveau ud over det sædvanlige!
Jeg har altid oplevet god og hurtig service hos jer, men denne gang må jeg sige, at jeg er skuffet.
Jeg fik for under 1 år siden repareret mit ladestik af jer og på min kvittering fremgik det at jeg havde 2 års garanti.
Jeg har nu samme problem med mit ladestik og kommer ind og forklarer jer om problemet, hvor i så siger at reparationen ikke kan dækkes af garantien, hvorefter jeg skal betale 500 kr IGEN for den helt samme reparation, hvis jeg ønsker.
Det er sku en ommer og det resultere i et fravalg af Jer, når servicen ikke er der længere.

Antwort von iPhoneRepair.dk
Mit første besøg hos IphoneRepair i Esbjerg var en oplevelse der fortjener alle 5 stjerner!
Den flinke mand ved kassen kunne se min desperation da jeg kommer febrilsk ind af døren med min telefon der trods evig hengivenhed har svigtet mig i form af sort skærm.
Det var 5 minutter i lukketid, men det forhindrer ikke en telefon-superhelt i at trylle og et kvarter efter er skærmen skiftet og jeg har igen mit kæreste eje i hånden 👍🏼
Tusinde, tusinde tak!
Jeg vil virkelig anbefale IphoneRepair til alle 🤗
Meget høflig og kompetent betjening, hurtig reparation. 👍
Fik for 1 år siden skiftet ørehøjtaler i min Iphone 6s pga. svag lyd, virkede fint indtil for ca. 3 uger siden da den også begyndte at miste lydstyrke, kiggede på min kvittering hvor der stod 2 års garanti, jeg kontaktede dem i går og fik at vide at garantien ikke dækkede da det er en udefra kommende årsag og det er en slid del. Vældige flinke når man skal købe noget, men ikke tilfældet ved reklamation så kommer undskyldningerne i en lind strøm.
Troede at det var et seriøst, men er blevet skuffet.
N.J.Hansen
Han rensede filteret med noget spray og en lille børste uden effekt, tilbød han at bore nogle små huller i filteret eller telefonen, det blev jeg ikke helt klar over, men det var det jeg takkede nej til da jeg mener stadig det må være en garantirep.
Har lært hvor man ikke skal være kunde.
N. J. Hansen

Antwort von iPhoneRepair.dk
Vildt dejlig service - imødekommende også er de bare vildt gode til det de laver
Hurtig skærmskift i super god kvalitet til en god pris! Kan klart anbefales :-D

Antwort von iPhoneRepair.dk
altid gode erfaringer med personalet og deres arbejde

Antwort von iPhoneRepair.dk
Virkelig dårlig informations niveau mht skift af Iphone skærm.
Fik ingen besked om, at hvis de skiftede skærmen hos dem, ville alt min reklamationsret hos det firma jeg har købt telefonen bortfalde! Også selvom mobilen er mindre ned 2 år.
Det burde man selvfølgelig fortælle sin kunde!!!

Antwort von iPhoneRepair.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.