Supersnel geleverd en goede kwaliteit producten. Ook telefonisch goed bereikbaar. Uitstekende QNAP NAS TS-253E met 2 HDD's van 6TB , 1 TB cache geheugen bijgestoken en 8+8 GB RAM. Geschikt als file se... Mehr ansehen
Bestellen op de website is super simpel. Omdat mijn werk bijna naast Informatique is haal ik altijd mijn bestellingen op. Bij het afhalen de gemailde code scannen en je naam komt in beeld. Meestal... Mehr ansehen
Het artikel waarnaar ik zocht is niet zo gangbaar in Nederland. Informatique had het verassend genoeg toch weer op voorraad. Zoals altijd snel geleverd. Ben al meer dan 10 jaar klant. Niet de goedkoo... Mehr ansehen
goed assortiment laptops om uit te kiezen, goede filters om keuzes mee te maken, juiste prijs, op tijd geleverd, ondanks kleine schade aan buitenverpakking was de binnenverpakking smetteloos. Werkende... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Voor alles wat digitaal is... Computers, Randapparatuur, Hardware, Software, Electronica, Supplies. Uw specialist sinds 1995
Niederlande
- www.informatique.nl
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Pijlsnelle respons
Pijlsnelle respons en de volgende dag geleverd vergezeld van prima informatie omtrent het proces. Geweldig.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Goed bereikbaar en denkt professioneel en betrouwbaar met de klant mee.
Het juiste product tegen een scherpe…
Het juiste product tegen een scherpe prijs en dan ook nog snel geleverd, wat wil eenens nog meer?
Duidelijke informatie
Informatie op de site was duidelijk en uitgebreid. Toevallig was het product dat ik wilde kopen ook op voorraad en ik wilde het direct ophalen. Na bestelling en betaling kreeg ik meteen een bevestigingsmail en niet heel veel later ook al het afhaalbericht. Duidelijke uitleg waardoor het afhalen makkelijk ging. Je scant in de winkel de QR-code van je afhaalbericht en het product wordt uit het magazijn gehaald.
Altijd weer een goede zaak.
Snelle afhandeling van bestelling.
Snelle afhandeling van bestelling.
Netjes en goed beschermd inde verpakking.
Bestel al jaren bij Informatique
Bestel al jaren bij Informatique, altijd correcte en snelle levering. De informatie op hun website over de verkrijgbare producten is goed en bij eventuele vragen volgt een snel en bruikbaar antwoord.
🌟 Uitstekende service bij Informatique…
🌟 Uitstekende service bij Informatique in Berkel en Rodenrijs! 🌟
Onlangs heb ik via de online shop van Informatique een bestelling geplaatst en gekozen voor zelf afhalen in de winkel. Wat een geweldige ervaring! De bestelprocedure was helder en eenvoudig, en binnen no-time kreeg ik een bevestiging dat mijn product klaarstond.
Bij aankomst in de winkel werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Alles stond keurig klaar en het afhalen verliep razendsnel — geen wachttijd, geen gedoe. Echt top geregeld!
Het is duidelijk dat Informatique klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Deze combinatie van een soepele online ervaring en snelle, persoonlijke service in de winkel verdient een dikke pluim. Ik kom hier zeker terug!
Goede service.
Uitstekend geholpen met het retourneren van een artikel wat helaas niet werkte als ik gehoopt had.
Er werd geen enkele fout gemaakt, vriendelijke mensen ook
Er werd geen enkele fout gemaakt. alles ging gesmeerd
Supersnel en in orde.
Goed geïnformeerd welke laptop voor mij…
Goed geïnformeerd welke laptop voor mij geschikt was. Vriendelijk personeek. Later makkelijk via de website te bestellen. De site is gebruiksvriendelijk.
Al jaren koop ik bij deze website…
Al jaren koop ik bij deze website computer onderdelen en altijd op voorraad.
Snelle verzending en duidelijke info over de verzending
Alles klopt
Alles klopt: prijs, kwaliteit en service. Ideale combinatie tussen webshop en fysieke winkel met bereikbare en deskundige helpdesk
Goede producten
Goede producten, goede prijs, snelle verzending
Bestelling was niet goed…
Bestelling was niet helemaal goed verlopen.
Na een telefoontje is dit netjes gecorrigeerd
Eindelijk de laptop gevonden die ik…
Eindelijk de laptop gevonden die ik nodig had en direct de volgende dag geleverd.
Zeer vakbekwaam en flexibel personeel
Zeer vakkundig personeel, super kwaliteit producten en niet als laatste, dat ondanks drukte, Mitchel Pronk tijd nam om mijn verzoek in te willigen om de processor met koeler te monteren op het moederbord, een setje van ruim 1800 euro incl. de onderdelen die door hem in bestelling zijn gezet omdat die niet op voorraad waren. Mitchel is een topper een een aanwinst voor Informatique, die weet hoe hij met klanten om moet gaan. Chapeau voor Mitchel die alles zeer vakkundig heeft afgeleverd aan mij.
Goede kennis van zaken
Goede kennis van zaken.
1 van de weinig overgebleven echte computerwinkels voor particulieren en bedrijven met een fysieke winkel.
Kom er graag.
Door blijven gaan op deze weg aub.
Bedrijf is goed
Bedrijf is goed, kabel werkt niet goed
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.