Voor het eerst hier besteld, en het is super gegaan! wat ik besteld heb, is ook aangekomen :) ik ga zeker hier nog eens bestellen :) en caps is gunstig met zijn/haar prijzen :) helemaal fijn :)
Prachtig pc beeldscherm gekocht via jullie site. Duidelijke website goed te volgen via track en tracé nummer en snel bezorgd. Was nog even spannend omdat we alles gelijk betaald hadden maar alle vertr... Mehr ansehen
Hat 3 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Voor het eerst hier besteld
1 van mijn vaste leveranciers
Ik bestel al jaren mijn ict-spullen bij 2-3 webwinkels en CAPS is er daar zeker 1 van. Goede levertijd, scherpe prijzen en een ruim assortiment. Vaak lijken ze ook net die ene component nog op voorraad te hebben, als andere webshops al uitverkocht zijn.
Het bestelde werd correct en vlot geleverd.
Het bestelde werd goed verpakt verstuurd binnen de termijn die ik mocht verwachten.
Mijn ervaringen zijn prima
Mijn ervaringen zijn prima. Duidelijk bestel- en betaalproces. Snelle levering en goed verpakt. Ben er blij mee.
Goede ervaring gehad met CAPS voor het…
Goede ervaring gehad met CAPS voor het leveren van mijn server behuizing. Goede prijs, snelle levering en veilig ingepakt!
Goede hulp gekregen
Computer ingestuurd vanwege een probleem met vastlopen van de computer. CAPS heeft erg fijn geholpen met het probleem oplossen.
Bestellen was eenvoudig
Bestellen en betalen ging vlot en was makkelijk dankzij de prima info op de website van de winkel. Ook de levering was redelijk snel.
Scherpe prijzen en betrouwbaar
Dell UltraSharp U3225QE besteld tegen een zeer scherpe prijs. Mooi op tijd en netjes geleverd.
Snel en betrouwbaar
Netjes verpakt en snel geleverd.
Netjes verpakt en snel geleverd.
Goed verpakt,had mss iets sneller…
Goed verpakt,had mss iets sneller gekund,maar ben tevreden
Ik heb bij CAPS een ASUS gamingmonitor…
Ik heb bij CAPS een ASUS gamingmonitor gekocht van €500. Na iets meer dan 2 jaar normaal gebruik begon het scherm ernstige beeldstoringen te vertonen (verticale strepen en vervorming), waardoor het apparaat onbruikbaar werd.
Toen ik contact opnam met CAPS voor ondersteuning, werd ik direct afgewezen met de mededeling dat hun garantie slechts 2 jaar bedraagt en dat zij verder niets voor mij konden betekenen. Er werd geen enkele moeite gedaan om mee te denken, geen inspectie aangeboden en geen vorm van coulance voorgesteld.
Wat dit extra teleurstellend maakt, is dat ASUS zelf 3 jaar garantie biedt op deze monitoren. Uiteindelijk moest ik het probleem rechtstreeks via ASUS oplossen. Dat roept bij mij de vraag op wat de toegevoegde waarde van de verkoper nog is wanneer er zich na twee jaar een defect voordoet.
Voor een aankoop van €500 verwacht je niet alleen een goed product, maar ook redelijke service wanneer er een defect optreedt dat duidelijk geen normale slijtage betreft. In mijn ervaring toont CAPS zich na afloop van hun 2-jarige garantieperiode niet bereid om klanten verder te helpen.
Mijn advies aan andere consumenten: houd er rekening mee dat u bij een defect na twee jaar volledig bent aangewezen op de fabrikant. Service vanuit de winkel zelf hoeft u in dat geval niet te verwachten.

Antwort von CAPS
CPU AMD Ryzen 7 7800X3D…
Een nieuwe CPU AMD Ryzen 7 7800X3D gekocht. Waren de goedkoopste en nog snel geleverd ook! Zeer tevreden!
Ik had het snel binnen en goed verpakt
Ik had een noctua koeler besteld, de bestelling was snel binnen en bijzonder goed verpakt met een stevige omdoos en aan alle kanten vul materiaal.
CAPS, koop hier niet!!!
Ook hier weer een firma die denkt het Nederlandse consumtentenrecht omtrent wettelijke garantie te kunnen negeren.
Ze verschuilen zich achter 2 jaar fabrieksgarantie en aangezien het product waar het om gaat 3 jaar oud is er geen enkele tegemoetkoming. Terwijl de gemiddelde levensduur voor dit product tussen de 5 en 10 jaar is.
Konden niet garanderen dat ze het juiste product konden leveren, terwijl die wel op voorraad was.
Had met Black Friday een RAM geheugen gekocht toen de prijzen stegen. Ze hebben mij het verkeerde product geleverd en konden geen garantie bieden om het juiste product (dat alweer in prijs gestegen was) toch te leveren (toeval?).
Mijn geld terug met deze stijgende prijzen is voor mij ook geen optie. Het juiste product stond trouwens wel gewoon weken op de website.
Klantenservice bleef herhalen dat ze niks konden garanderen. Je kunt toch wel een product reserveren? Slechte service.
Top service, mooie prijzen
Ik heb een externe harde schijf gekocht van CAPS... maar de bezorger heeft het over de schutting gegooid in plaats van naar de voordeur gekomen. Niet de schuld van CAPS, natuurlijk, maar ik heb er ook niets aan een harde schijf die is 2m gevallen op de hard grond (al is er geen zichtbaar schade). Maar ik heb het probleem naar CAPS support gebracht, en ze hebben een gratis retour en een nieuwe harde schijf geregeld, dus ik ben hartstukken tevreden.
Vliegensvlugge en correcte levering
Een paar uur na voltooiing van de bestelling al verzonden en de dag erna geleverd. Snelle en correcte service!
Very quick and easy purchase
Very quick and easy purchase. Super fast delivery too. Definitely recommended vendor!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.