Supersnel geleverd en goede kwaliteit producten. Ook telefonisch goed bereikbaar. Uitstekende QNAP NAS TS-253E met 2 HDD's van 6TB , 1 TB cache geheugen bijgestoken en 8+8 GB RAM. Geschikt als file se... Mehr ansehen
Bestellen op de website is super simpel. Omdat mijn werk bijna naast Informatique is haal ik altijd mijn bestellingen op. Bij het afhalen de gemailde code scannen en je naam komt in beeld. Meestal... Mehr ansehen
Het artikel waarnaar ik zocht is niet zo gangbaar in Nederland. Informatique had het verassend genoeg toch weer op voorraad. Zoals altijd snel geleverd. Ben al meer dan 10 jaar klant. Niet de goedkoo... Mehr ansehen
goed assortiment laptops om uit te kiezen, goede filters om keuzes mee te maken, juiste prijs, op tijd geleverd, ondanks kleine schade aan buitenverpakking was de binnenverpakking smetteloos. Werkende... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Voor alles wat digitaal is... Computers, Randapparatuur, Hardware, Software, Electronica, Supplies. Uw specialist sinds 1995
Niederlande
- www.informatique.nl
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Makkelijk de spullen gevonden op de website en snel bezorgden
Makkelijk de spullen gevonden op de website en snel bezorgd
Veel keuze in de webshop en een…
Veel keuze in de webshop en een nauwkeurige beschrijving. Snel verzonden ook. Top!
Bestellen ging eenvoudig en vlot.
Perfecte service..
Perfecte service... had helaas de verkeerde video kaart besteld voor mijn PC.
Keurig een retour aangemaakt en alles weer netjes geregeld!
Makkelijk te bestellen via internet en daarna eventueel af te halen in de winkel. Ook bestellen en informatie bij de service balie.
Erg fijne winkel
Had een scherm gekocht dat helaas niet goed met m’n pc werkte. Kon het makkelijk retour brengen eigenlijk zo geregeld. Verder kom ik redelijk vaak om rond te kijken. Verkopers zijn niet opdringerig maar echt adviseurs, en geven recht toe recht aan informatie. Precies wat ik prettig vind.
Gewoon heel goed t/m aftersales toe👌
Netjes geholpen
Netjes geholpen. Ben al jaren klant.
Snelle service
Snelle zelfde dag ophalen bij bestelling die op voorraad is. Fijne winkel met showroom.
Alweer een webshop die geen beloftes kan waarmaken
Nog maar eens een webshop/winkel die hun belofte van snelle levering niet kan waarmaken :)
"Voor 22u00 besteld, morgen in huis!"
Om 15u55 was de bestelling geplaatst op een maandag.. Nu is het woensdag en pakje moet nog steeds verwerkt worden. Vandaag gaat het dus ook niet aankomen.
Na (te laat) de reviews te lezen is dit blijkbaar verre van de eerste keer dat dit voorvalt en geen enkele keer neemt Informatique hier zelf verantwoordelijkheid voor op.
Hier zou je dan als bedrijf normaal gezien op moeten reageren als je deze belofte herhaaldelijk niet kan waarmaken.
"Voor 22u00 besteld, zelfde dag verzonden" zou al een stuk beter zijn, bijvoorbeeld.
En of het nu jullie fout is of niet, dat maakt absoluut geen verschil. Als jullie niet kunnen verzekeren dat de levering nadien zal plaatsvinden moet dat ook niet beloofd worden op jullie website. Kopers, inclusief ikzelf, baseren hun koopgedrag hier op.
Leugens om verkopen te stimuleren. :)
Zonde voor de webshops/winkels die wél hun beloftes waarmaken en verkopen mislopen door shops zoals deze.
Edit na reactie van informatique die gewoon bevestigen wat ik reeds zei:
Zelf 0 verantwoordelijkheid, lekker de schuld op anderen blijven steken.
Wederom: als je het niet kan garanderen moet je het niet zo op je webshop zetten. Einde. Maakt niet uit wat de reden is. Je mag hier zoveel reacties geven als je wil. Valse reclame is verboden. Als ik de laatste ster kon wegnemen dan deed ik het :)

Antwort von Informatique
Informatique
Eerder via bol.com al eens gekocht bij informatique en ben tevreden over de snelle levering en service nu eens direct bij hun besteld en mijn bestelling netjes verpakt en snel thuis ontvangen. Wederom een goede service en product ontvangen wat helemaal top is!
Goed bereikbaar, grote voorraad en snell reacties
Ik koop al jaren bij Informatique en ga altijd tevreden weg. Tegenwoordig maak ik gebruik van de mogelijkheid om te bestellen, het klaar te laten leggen en in de winkel af te halen. Dit proces is erg eenvoudig en zorgt ervoor dat je heel snel weer buiten bent.
Veel keuze en goede prijzen.
Goede prijs voor het product
Goede prijs voor het product. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling en levering. Ik heb hier al vaker besteld en nog nimmer teleurgesteld.
Goed bedrijf
Had een pc kast besteld, maar was niet de goede. Via de klantenservice retour en andere besteld.
Super goed geregeld
Goed bedrijf
Zeer tevreden over het afhandelen van mijn klacht!
Helaas was het bestelde produkt binnen een maand kapot. Een slechte ervaring dus eigenlijk. Maar ook al is dit vervelend, het kan altijd gebeuren.
Ik had gevraagd om geld terug en dat stond twee dagen na mijn retourzending op mijn rekening. Heel correct.
Een heel goede reden om hier weer te bestellen.
Goed product, vlotte aankoop en een prima prijs!
Uitstekende web-catalogus en vlotte bestelling met afhalen voor een prima prijs!
Online bestelling geplaatst
Online bestelling geplaatst. Direct een mail gekregen. Waar je, de bestelling op kon aanklikken. Waardoor het bestelde item. Gelijk klaar ligt in de winkel in Berkel en Rodenrijs. Bij binnenkomst in de winkel. Je QR code scannen. En je bestelde item , wordt direct gepakt. Omdat het al klaar ligt. Slim en snel. Wat een top zaak. En als er online op voorraad staat. Dan hebben ze het ook echt. 👍🏼
Snelle levering, makkelijk te installeren, kortom: perfect!
Top service!
Top service!! Super snelle levering. En er raakte iets beschadigd en toen ik een mailtje had gestuurd werd ik vrij snel door hun klantenservice gebeld (dat vond ik echt geweldig, dat je gebeld werd) dat ze het meteen gingen oplossen en dat hebben ze ook gedaan echt perfect 👌
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.