Supersnel geleverd en goede kwaliteit producten. Ook telefonisch goed bereikbaar. Uitstekende QNAP NAS TS-253E met 2 HDD's van 6TB , 1 TB cache geheugen bijgestoken en 8+8 GB RAM. Geschikt als file se... Mehr ansehen
Bestellen op de website is super simpel. Omdat mijn werk bijna naast Informatique is haal ik altijd mijn bestellingen op. Bij het afhalen de gemailde code scannen en je naam komt in beeld. Meestal... Mehr ansehen
Het artikel waarnaar ik zocht is niet zo gangbaar in Nederland. Informatique had het verassend genoeg toch weer op voorraad. Zoals altijd snel geleverd. Ben al meer dan 10 jaar klant. Niet de goedkoo... Mehr ansehen
goed assortiment laptops om uit te kiezen, goede filters om keuzes mee te maken, juiste prijs, op tijd geleverd, ondanks kleine schade aan buitenverpakking was de binnenverpakking smetteloos. Werkende... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Voor alles wat digitaal is... Computers, Randapparatuur, Hardware, Software, Electronica, Supplies. Uw specialist sinds 1995
Niederlande
- www.informatique.nl
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
wij hebben contact gezocht via telefoon…
wij hebben contact gezocht via telefoon hebben 40 minuten in de wacht gestaan, en nog geen contact ,zeer ergerlijk.
ook wachten wij al heel lang op terug storten van retour gestuurde producten op onze rekening, dit duurt nu al meer dan 3 weken.
Snel antwoord op de vraag via de mail
Snel antwoord op de vraag via de mail . En het produkt kon direct opgehaald worden . Al met al TOP !
Een eerlijk bedrijf met goede service en nette prijzen.
Ik ken dit bedrijf al jaren heb al vaak spullen gekocht bij hun. Altijd goed, snelle service, snel verstuurd.
Totaal geen klachten.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering
Geen scherm, geen oplossing
Een nieuw beeldscherm gekocht wat bij het installeren meteen een zwart rondje in de bovenhoek had. Direct gemaild en we konden het scherm terugsturen. We hadden geen originele doos meer, daar ook over gebeld maar mochten het goed ingepakt in eigen doos opsturen.
Kregen te horen dat er niets aan te doen was, een drukplek en dat is geen garantie. En een probleem was ook dat het niet in de originele doos was teruggestuurd, dat had misschien ook wel schade veroorzaakt. Als het scherm geen schade had gehad, hadden we het niet terug gestuurd.
Geen scherm, geen jammer, gewoon geen garantie. Dus geld weg en geen scherm. Geen oplossing, niks. Dus als er niets aan de hand is zal het bedrijf goed zijn, maar is er iets mis, ligt het aan jezelf en sta je met lege handen
Klacht over tot 3 keer niet reageren na indienen klacht
Dit bedrijf heeft vriendelijke klantenservice medewerkers. Helaas wordt er niet gereageerd op klachten. Tot 3 maal een klacht ingediend over
het, bij een Acer aangeschafte, Norton antivirus pakket. Dit pakket is het eerste jaar gratis maar je moet je aanmelden met opgave bankrekeningnummer.
Na een jaar ben je de klos en wordt er zonder pardon vroegtijdig een fiks bedrag van je bankrekening afgeschreven (nieuw abonnement). Norton is online en telefonisch niet in Nederland te bereiken. Informatique weet dit maar geeft geen waarschuwing over het geleverde product,met huilende klanten aan de balie tot gevolg. Het zou Informatique sieren als zij de klanten goed informeren en op klachten zouden reageren.
Gerard
Mijn hofleverancier voor Computer onderdelen, en supplies
Ik ben sinds 2019 klant bij Informatique, en heb diverse zelfbouw system in de vorm van onderdelen besteld.
De zeer overzichtelijke site maken het uitkiezen van de onderdelen zeer makkelijk, en na bestelling wordt het in de meeste gevallen direct de volgende dag geleverd.
Wil je iets speciaals dan kan het wat langer duren, maar dit staat zeer duidelijk op de site aangegeven.
Ook voor het leveren van officiële SD en micro SD kaarten ben je hier aan het goede adres.
Zelfs voor DVD’s en Blueray’s is Informatique de aangewezen locatie. (Ook direct de volgende dag beschikbaar via DHL)
USB C stick in de koopjeshoek gekocht
USB C stick in de koopjeshoek gekocht, verpakking was geopend maar stick zelf in nieuwstaat voor de helft van de prijs
Defecten op moederbord
Ik was een pc aan het bouwen maar daar komen natuurlijk veel onderdelen bij kijken.
Een voor een dingen besteld hier en daar waaronder het moederbord bij informatique.
Echter pas na 2,5 maand van mijn bestelling alles compleet en kunnen beginnen aan de bouw.
Tot mijn verbazing blijkt dat op het socket van de moederbord gebogen pinnen zitten en dat de backplate verbogen is.
Natuurlijk gelijk de klantenservice gebeld.
Maar al snel was te merken dat 2,5 maand na bestelling een probleem zou zijn.
Vervolgens een mail ontvangen dat ze dit altijd controleren en uitsluitend hier op letten en dat het niet hun probleem zou zijn en ik dus pech zou hebben.
Maar dit vind ik persoonlijk schandalig want als je iets besteld en je krijgt het binnen in de doos ga je er vanuit dat het goed is en heb je garantie.
Echter bij dit bedrijf kunnen ze spullen sturen die defect zijn en is dat schijnbaar dan jouw probleem.
Dus ik haal hier niks meer vanwege deze slechte service.
Gelukkig een handige buurman die het probleem heeft kunnen oplossen voor mij maar hier haal ik niks meer.
En begrijp me niet verkeerd ik bestel echt ontzettend veel online vanalles en nog wat maar dit vind ik ronduit schandalig van een bedrijf dat je iets defect opstuurt en het probleem bij je klant neerlegt
Prachtige computerwinkel met veel…
Prachtige computerwinkel met veel spullen op voorraad. Vriendelijk personeel!
Als je 4 pc's heb gekocht zeg dat wel…
Als je 4 pc's heb gekocht zeg dat wel genoeg ;-) , waarom verder kijken als alles top is.
Kan nu eindelijk een hoofdstuk afsluiten met ergernissen die hoog op liepen, bij een vorige pc zaak.
Snel en goed geleverd
Snel en goed geleverd. Goede internetsite met voldoende informatie
Accurate verzending en service.
Vlotte levering, goed verpakt. Helaas retour moeten gaan (installatie gaf problemen), maar ook retour snel en correct afgewerkt.
Product snel geleverd
Product snel geleverd. Makkelijk te installeren .
Kortom probleemloos
Al dagen aan contact aan het zoeken om…
Al dagen aan contact aan het zoeken om een retour te doen, NIET BEREIKBAAR!

Antwort von Informatique
Snelle afhandeling
Digitale bestelling geplaatst. Ik kan die binnen een kwartier al afhalen.
Snelle afwikkeling en levering binnen…
Snelle afwikkeling en levering binnen een dag. Product zoals beschreven in nette en adequate verpakking
Geen monitor kopen hier
Koop je op zaterdag een monitor sluit je hem aan geeft hij strepen terwijl hij op schoot is vervoerd en zeker nergens tegenaan gestoten hebt
Hun beweren dat we zelf schade hebben aangericht door stoten of iets anders terwijl dat naar eer en geweten zeker niet is gebeurt
Je word gewoon als leugenaar uitgemaakt
De medewerker van de service balie was zeer onvriendelijk naar meerder keren vragen naar manager werd hij gehaald
Hij stond ons wel rustig te woord maar met de zelfde woorden en wilde ook niet ons geld terug geven maar een tegoedbon van 20 voor een scherm van 100 euro
Dus als je een maandagochtend product toevallig koopt ben je de pineut en krijg je niet je geld terug en ben je dus genaaid.uiteindelijk een bon van 35 euro maar vind dat echt geen stijl je bent gewoon je 100 eur kwijt voor iets wat je zelf niet hebt gedaan
KOOP HIER GEEN SCHERM
Duidelijke site
Duidelijke site, snel geleverd, goed verpakt, fijn dat ik de (in ieder geval de goedkopere) pakketjes op kan halen bij een pakketautomaat, en dus geen handtekening hoef te zetten.
Goede communicatie
Goede communicatie, snelle levering
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.