Henne Strand Resort Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har camperet i +20 år og har besøgt masser af campingpladser i både Danmark og i udlandet. Vi havde inviteret vores to voksne piger med på en forlænget campingweekend, og vi havde akt... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfære. Skønne hytter og lækker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt på finish. Håndcreme og sæbe dispenser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte både eftermiddag aften og morgen, super lækkert arrangeret med tapas rødvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kæmpe bommert – vi havde husket ALT... undtagen telt... Mehr ansehen

1. Resort
  2. Wohnmobilstellplatz

Vom Unternehmen geschrieben

Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

189 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vestjysk service når det er værst

Kan på INGEN måde anbefale dette sted til nogen.

Købte et spot deal i 2021 til min mand i 60 års fødselsdagsgave.
Ville straks bestille en overnatning i en luxushytte - men allerede samme dag var der pudsigt nok ALT udsolgt.
Bestilte så til året efter, men bliver af personlige grunde nødt til at flytte datoen.

Det kan så IKKE lade dig gøre.
Flexibilitet findes IKKE på dette sted 🤷‍♀️

Det ville kun være muligt at flytte datoen, hvis jeg havde tegnet en forsikring ….

Hvor mange hoteller ville mon overleve, hvis man her skulle tegne forsikring i tilfælde af at man brug for at flytte en dato ???

Ikke engang mod betaling kunne det lade dig gøre
Så er de 2000,- spildt

De har vist ikke lidt nød under Corona pandemien, når man tillader sig sådan en arrogance

10. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu et dejligt besøg på Henne Strand…

Endnu et dejligt besøg på Henne Strand Camping. En campingplads af høj klasse, det sødeste værtspar og deres dejlige personale.
Til Jer der giver pladsen en stjerne pga en udtalelse, som jo intet har med pladsen standard at gøre, så er det efter min mening en useriøs anmeldelse.

1. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kære autocamper- kør videre!

“Folks intelligens falder med 20 procent, når de kører i en autocamper” citat af ejer Peder Kristensen fra Henne Strand Camping, sagt i forbindelse med lobbyvalgmøde og citeret i JydskeVestkysten 27 oktober 2021.

Så kære autocamper - kør bare videre her er vi ikke velkomne!

28. Oktober 2021

Tak for din anmeldelse
Jeg har ellers forsøgt af flere omgange at få min udlægning af sagen frem. Det er ret vanskeligt, da overskriften fylder for meget☹
Jeg har ikke sagt at autocampere gæster er dummere andre😊 men når autocamper gæster skal argumentere for hvorfor de skal have lov til at campere gratis for skatteborgenes regning"er det som om intelligensen falder 20% " det var sagt med et smil på læben. Det har JV drejet til at jeg mener alle Autocamper gæster er 20 % dummer end andre. Det synes jeg ikke er i orden, men det er der ikke så meget at gøre ved lige nu.
Her er hvad jeg har sendt ud til diverse medier

Jeg er blevet citeret i JydskeVestkysten i forbindelse med et vælgermøde, og der er tale om en misforståelse. Citatet er taget ud af en sammenhæng og giver i sig selv ingen mening.

Jeg henviser specifikt til en avisartikel, hvor det hævdes, at autocamper-gæster bruger op til 800,- kr. pr. nat. Det er ganske enkelt ikke korrekt. Hvis vi skal oplyse vores folkevalgte, skal det ske på et sagligt og korrekt grundlag.

Jeg synes, det er ærgerligt, at et godt vælgermøde kommer til at stå i skyggen af en overskrift, der ikke er retvisende for vores holdning. Jeg ser gerne konkurrence fra autocamperpladser. Der er så afgjort en plads i markedet for dem. Det er, efter min opfattelse, bare ikke kommunerne, der skal drive dem.

Uforskammet indehaver, Kan ikke anbefales

Indehaver hævder offenligt at hans gæster ikke er intelligente, pladsen kan absolut ikke anbefales og det samme bør forretningsforbindelser til samme.
Jyske Vestkysten 27 Oktober: Ejer af ferieresort: Folks intelligens falder med 20 procent, når de kører i en autocamper

27. Oktober 2021

Hej John
Det er ganske enkelt ikke korrekt, at jeg hævder mine gæster ikke er intelligente. Udtagelsen er taget ud af sammenhæng, og henviser til udtagelser og den debat der ofte hersker mellem campingpladser og AC gæster. Udtagelsen falder med et glimt i øjet og henviser blandt andet til en avis artikel i JV. Her gør jeg opmærksom på udokumenterede påstande som jeg ikke mener hører hjemme i debatten. det ved journalist Henrik Reintoft godt, men udtagelsen sælger aviser. Om end jeg mener det grænser til karaktermord at vinkle artiklen som han gør. Jeg har arbejdet med turistgæster i 20 år. Det kan godt være at jeg ikke er den skarpeste kniv i skuffen, men i ramme alvor at mene at det er min holdning. Er alligevel at spænde buen.
Mange Hilsner

De Hader Autocamper

De Hader Autocamper
de skiver i jyske vestkysten dem der køre i autocamper falder intelligens med 20 procent, men så må vi jo bare blive væk fra deres plads af da de ikke ønsker gæster der køre i en autocamper og der er også noget af en høj paknings afgift de skal have for en overnatning i en camper med 2 voksne og en hund 295 kr BLIV VÆK VIS DU ER AUTOCAMPER

27. Oktober 2021

Hej Martin

Jeg kan godt forstå at du bliver stødt af en sådan overskrift.
Jeg er blevet citeret i JV. i forbindelse med et vælgermøde. Jeg mener så absolut ikke at folk bliver dummere fordi de kører i autocamper. Udtagelsen er sagt med et glimt i øjet, taget ud af kontekst. Jeg henviser specifikt til en avis artikel hvor det hævdes at at AC gæster bruger op til 800,- pr. nat. det er ganske enkelt ikke korrekt.
Skal vi oplyse vores folkevalgte, skal det ske på et sagligt og oplyst grundlag. Jeg synes det er ærgerligt at et godt vælgermøde kommer til at stå i skyggen af en overskrift, der ganske enkelt ikke er retvisende for vores holdning. Jeg har ingen udfordringer med konkurrence fra autocamper pladser, der er så afgjort en plads i markedet for dem. Det er bare ikke kommunerne der skal drive dem.
Som jeg også udtaler til mødet, ved jeg godt at gæsterne ikke kommer ind til os hvis de ikke må holde på stranden. Vi er simpelthen for dyre. Det er et valg vi har taget, og vi ønsker ikke at ændre vores prispolitik. Men accepterer folk vælger os fra af den grund.
Alt sammen udtagelser og holdninger der ikke er i artiklen.
Ha en dejlig dag
Mange Hilsner

Kan så varmt anbefales!

Vi er 3 tøser der i går hjemvendte fra en luksuriøs forlænget weekend i jeres lækre og veldesignede Vesterhavs Hytte. Sikke en tur vi har været på, fuld af nærvær fra personalet og i skønne omgivelser.

Vi fik lækker morgenmad, og sen aften overdådige drinks i Café hav.
Morgenspa var ydermere én ud af de mange fornøjelser ved vores ophold.

Henne Strand gav os også muligheden for en svip tur til Hvide Sande, Lyngvig fyrtårn, gå tur på stranden, og endda en tur på kun 1 times kørsel til Danmarks ældste og smukkeste by, Ribe.

For nogen er 1 time langt at køre, men for os var 1 time fra deres skønne Resort og Camping, kun en smuttur til et ordentligt bidrag til en skønherlig oplevelse.

Jeg ser frem til at overnatte i jeres andre hytter, nyde jeres spa og udsøgte morgenmad.

Tak for nu.

4. Oktober 2021

22 til 26 sept 21

Familien Kolding-Jacobsen Besøgte igen, hytte ferie for hele familien, igen dejlige hytter med alt hvad der er brug for. Da vi var her i marts, gjorde vi opmærksom på at en spotpære, lampe var gået i badeværelset, men ak dette var ikke lavet, gjorde igen opmærksom på i receptionen, svaret var bare "der skal en elektrikker til". Da det er en 5 stjerner, plads burde det være lavet. En smudsmåtte lige inden for døren ville være så dejligt. Trods omtalte emner besøger vi gerne stedet igen.mv bodil og Ole Kolding-Jacobsen, Odense

29. September 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi havde et superophold fra søndag til…

Vi havde et superophold fra søndag til mandag i en af deres Nature suites 1.0. Deres service var helt i top og hytten var godt indrettet og der var ikke sparet på de gode mærker.
Morgenmaden i caféen var god og rigelig og caféen superhyggeligt indrettet.
Eneste minus var sengen, som kun kunne være 140 cm. bred, og det var lidt smal i forhold til vi er vant til, men indretningsmæssigt var andet ikke muligt.

21. September 2021

Afslapning i Lærkereden

Vi har haft en overnatning i en af pladsens hytter “Lærkereden” - virkelig lækkert, lækker hytte med både spa, sauna og bare ren luksus og afslapning. I prisen er der også en virkelig lækker morgenmad som vi nød i cafe Hav.
Vi fik også gået ture som der er rig mulighed for til både den nærliggende hede, stranden og Filsø.
5 stjerner her fra - vi kommer meget gerne igen, hele prisen værd.
(Vi har ikke brugt pladsens øvrige aktiviteter/ tilbud)

17. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er den mest skuffende og dyre…

Det er den mest skuffende og dyre oplevelse jeg længe har foretaget mig!
Alt er pisse dyrt og der er gebyr ved alt hvad man foretager sig selvom man betaler en høj pris i forvejen.
Man vælger campingpladsen for at kunne få wellness.
Jeg kunne på den uge vi lagde der ikke få en eneste massage tid og min kæreste kunne ikke komme i morgenspa fordi man skal være over 30 år. Der er ingen butik man kan købe noget i som en lille slikpose til børnene eller alm ramedjer som en affaldspose. Ligeledes er der ingen muligheder for en gang pommes frites eller lign. Til børnene i løbet af dagen da der kun er koblet en cafe på hvor man skal være min 2 personer for at købe noget.
Pladsen er mega lille og tilbyder intet ifht. Hundeluftning selvom det koster en høj pris at have hund med.
Selv en gang bålhygge har intet med et bål at gøre, men er blot en gril der tændes. Dette betaler man selvfølgelig også et gebyr for.
Skuffende og usmageligt dyrt!

22. Juli 2021

Hej Dennis
Jeg er ked af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vores wellness behandlere har åben for booking 6 dage om ugen fra kl. 10.00 til 19.00 hele året rundt. Jeg er da glad på deres vegne hvis de er så hårdt bookede at i på en uge slet ikke har kunnet få en tid. Typisk er det altid muligt at få en tid til behandling, hvis du bestiller 2 - 3 dage i forvejen.
Med hensyn til voksen svømning / Morgenspa, så er aldersgrænsen 18 år og opefter. Det står på vores hjemmeside https://www.hennestrandcamping.dk/aktiviteter/vandland-for-voksne/
Vi har tidligere, frem til denne sommer altid haft salg af slik. Det har vi fra juli måned i år ikke mere. Da der kun er 150 meter til nærmeste kiosk, har vi vurderet at pladsen kan bruges bedre til gavn for flere gæster. Alle går alligevel hen i byen for at handle. Lige bag pladsen, ligger Lyngbo hede her er der rig mulighed for hundeluftning. Det er en gåtur på 250 meter, jeg lufter min egen hund der:-) Prisen for hund er 30,- pr. døgn, der er hundeposer til fri afbenyttelse og der er hundebad. Det synes jeg er en fair pris.
Bålhygge er et familiearrangement som indgår i vores aktivitetspakke.
Vi har valgt at det her hos os er muligt at vælge aktiviteter til eller fra. Fremfor at alle aktiviteter er en del af pladsprisen, har du her mulighed for at vælge aktiviteter fra du ikke vil benytte. Og vælge de aktiviteter til du synes er spændende.
med venlig hilsen

Vi kommer igen !

Virkelig skøn campingplads. Flot, nyt og indbydende. Flinkt og hjælpsomt personale. Rene faciliteter. Alt hvad en børnefamilie har brug for, mht badeland, strand, hyggeligt byliv og natur. Vi kommer igen. :-)

17. Juli 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin hytte, super morgenmad, men dårlig beliggenhed

Vi har testet hyttekonceptet "Lærkereden" på Henne Strand Camping. På den positive side er selve indretning af hytten og morgenmadsrestaurant og betjening. På den negative side er beliggenhed. Vores hytte lå lige ud til vejen, og mulighed for at nyde udendørs SPA bad i ro og mag var derfor begrænset. Indendørs hørtes bilstøj også tydeligt. Det trækker ned. Ellers rigtig gode tanker med at kombinere hytter og camping.

10. Mai 2021

Klasseophold

Som normalt luksusdyr med 1 klasses hotel på vores ophold rundt i verden, inviterede vi vores tre børn og svigerbørn med på campingtur i fire natursuiter. Det er virkelig klasse , rent , lækkert hyggelige dejlig opvarmede hytter spabad klar til brug. Tapas samt morgenmad til fem stjerner . Venligt og imødekommende personale.
Fortjener vores bedste anbefaling

27. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 fantastiske overnatninger i Natur-…

2 fantastiske overnatninger i Natur- Suite 2.0.
Flot velholdt Suite, indretningen skaber en rigtig hyggelig stemning.
Dejlig jazucci på privat terrasse, også her er der skabt er hyggeligt område.
Lækker morgenmad og tapas anretninger, hvor vi brugte lang tid på at nyde de små hjemmelavede retter.
Smilende, imødekommende og hjælpsom betjening under hele opholdet.

24. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Boede to nætter i en Natursuite 2.0 med…

Boede to nætter i en Natursuite 2.0 med spa, morgenmad og tapas. En kæmpe fornøjelse, som var en sjælden kombination af faciliteter i høj klasse, super flot og lækker mad, samt imødekommende og personlig service. Totalt styr på alle detaljer. 100% genvalg.

12. Januar 2021

"Samfundssind" opfordrer statsminister…

"Samfundssind" opfordrer statsminister til at vi alle udviser - MEN det findes bare ikke på Henne Strand Camping. Vi har bestilt 3 nætter her mellem jul og nytår i Natursuite hus - vi er så uheldige at blive smittet med corona. Vi spørger forsigtigt, om vi måske kan udsætte/få et tilgodebevis, så vi kan komme tilbage senere. Men nej - vi har ikke tilkøbt en helt særlig afbestillingsforsikring, så det kan ikke lade sig gøre. Så tænk jer om inden I bestiller, vi har mistet 3700 kr på dette - smitten kan ramme os alle. Her er intet samfundssind.

27. Dezember 2020

Hej Janie
Jeg synes rent faktisk vi udviser samfundssind.
Vi har tilbudt jer en Premium pakke hvor i ville have haft mulighed for at om booke eller få jeres penge retur. Det har i aktivt valgt fra. Når i så melder afbud med kort varsel får vi ikke genudlejet hytten. I er blevet tilbudt at Sende andre i stedet. I synes så, i selv skal have lov til at komme med en positiv Corona test? Det er vi selvfølgelig nødt til at sige nej til. I forhold til prisen, så har I kun betalt halvdelen af opholdet😊
Med ønsket om et godt og lykkebringende Nytår
Henne Strand Camping og Resort

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan til fulde sige ja til denne…

Kan til fulde sige ja til denne anmeldelse. Det er desværre det man ser i Danmark i dag at selv om det er småbeløb så snyder og fusker man hellere. Kunne de unge mennesker der ikke kan komme fra Bornholm pt pga nedlukning få pengene tilbage uha nej så skulle de give 200 kr for dette. Okay men kan de så få et gavekort igen nej for så skulle de have givet 100 kr for dette. Okay så men så træk 400 kr fra og før resten tilbage. Igen et rungende nej. Fy for den den lede du skriver i din mail at i betjener 80000 kunder pr år men har desværre ikke de nødvendige midler til at betale bare lidt tilbage til 2 unge mennesker der ikke kan komme frem da Bornholm er lukket ned da Sverige har lukket ned men stadigvæk er du pisse ligeglad Peder. Du skulle virkelig skamme dig.

25. Dezember 2020

Hej Mogens
At i er ærgerlige er forståeligt. Men som jeg også har sagt til din kone, så servicerer vi mange gæster i løbet af sæsonen. Vi forsøger dagligt at imødekomme gæsters ønsker eller behov. Vi er nødt til at have regler og betingelser for at kunne betjene vores gæster ens. Vi skelner ikke til om gæster er unge eller ældre eller hvor de kommer fra. At i kommer fra Bornholm, og at i kun vil rejse over Sverige er et valg i selv træffer. I forhold til at beholde 400,- og tilbage betale resten. Køber du en bil uden kaskoforsikring, kan du jo heller ikke bestille kasko og få penge efter bilen er smadret.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligere service skal man lede længe…

Dårligere service skal man lede længe efter.
Vores søn og kæreste havde booket et ophold den 28. dec.-30 dec. Men pga af Corona kan de ikke få lov at rejse fra Bornholm . Kontakter så Henne Strand Camping.for at annullere deres ophold og få sine penge retur, men men det kan ikke lade sig gøre fordi de ikke har betalt 200 kr for dette. Man har lukket Bornholm ned og de kan ikke komme derover pga ag Corona. man vil ikke engang trække noget fra beløbet 2400 kr eller give tilgodebevis. Nej det er bare trist for dem . Svaret var de kunne ikke bare sådan sidde og returnere penge til højre og venstre. De unge mennesker har mistet 2400 kr og det var Peder ligeglad med. Han sagde direkte at så mistede han sine penge. Hold da op hvor er servicen henne i dagens Danmark.

22. Dezember 2020

Hej Lillian
Nu har vi både skrevet sammen og talt i telefon. At vi ikke kan returnere penge til højre og venstre, er jeg sikker på jeg aldrig har sagt. Men når en stor del af vores gæster vælger at tilkøbe en sikring imod uforudsete omstændigheder, så er det jo ikke fair at vi giver ydelsen gratis til andre. Det er et tilbud vi har valgt at give alle vores gæster, for at de ikke skal være bange for at miste deres penge. I er blevet tilbudt Premium pakken på vores hjemmeside under booking betingelser. Når i booker, og det står i jeres bekræftelse. Derefter har i stadig 24 timer til at ændre i jeres booking hvis i skulle ombestemme jer. I har så valgt ikke at tage imod tilbuddet om sikring af jeres booking. Det kan der være mange grunde til. Nogen har selv en forsikring andre synes ikke det er nødvendigt. Med baggrund i vores oplevelser under nedlukningen i foråret har vi lært at vi ikke kan forudse hvad der sker om 1 eller 2 uger. Prisen for Premium pakken er i jeres tilfælde er i jeres tilfælde 240,- og nej i kan ikke tilkøbe en forsikring når skaden er sket. Med hensyn til afrejse fra Bornholm, så har det også været muligt for jer, i kunne bare ikke rejse over Sverige. Der har været ekstra færger til Køge. Vi synes vi har forsøgt at hjælpe med hvad vi har kunnet.
Med ønsket om et godt og lykkebringende Nytår
Henne Strand Camping og Resort

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr