Vi har camperet i +20 år og har besøgt masser af campingpladser i både Danmark og i udlandet. Vi havde inviteret vores to voksne piger med på en forlænget campingweekend, og vi havde akt... Mehr ansehen
Lækkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfære. Skønne hytter og lækker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt på finish. Håndcreme og sæbe dispenser... Mehr ansehen
Lækkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte både eftermiddag aften og morgen, super lækkert arrangeret med tapas rødvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... Mehr ansehen
Kæmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kæmpe bommert – vi havde husket ALT... undtagen telt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.
Strandvejen 418, 6854, Henne, Dänemark
- www.hennestrandcamping.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Virkelig god oplevelse
Min kæreste og jeg overnattede i én af deres natur suiter 2.0 med eget udendørs spa, pejs og sauna, hvilket var en rigtig god oplevelse.
Der var kræset for detaljerne trods det lille rum, der var gjort pænt rent og vi blevet taget rigtig godt imod af deres personale.
Derudover spiste vi morgenmad på deres gene Café Hav, der var inkluderet i prisen, som var super lækker, enkel, velsmagende og nydelig at se på. Virkelig en hyggelig atmosfære i caféen.
Vi kan varmt anbefale det :-)
Super hyggeligt
Super hyggeligt, rent sted, med super service så intet at klage over.
Øv oplevelse
Vi havde i god tid booket en campingvogn i en uge. Vi havde betalt ekstra for at sikre os at få den ene campingvogn I havde med 3 køjesenge i den ene ende.
Da vi ankommer, så er der kun 2 køjesenge, og får af vide at der skal ligge to børn i midten af vognen (hvor bordet er). I havde ikke fået nogen vogn hjem i år, med 3 køjer. (Skulle man mon have oplyst os dette inden ankomst??)
Da vi prøver at redde op, viser det sig efter en masse bøvl, hvor I selv ikke kunne finde ud af hvordan det skulle gøres, at vores børn skulle ligge på nogle bulede puder som underlag. Dette er sku ikke ok. Vi fik ikke noget refunderet fra vores bestilling, hvor vi jo betalte for at sikre os de 3 sengepladser. Men da vi desværre ødelage et æggebæger, fik vi lov til at betale ekstra for dette. Det er på ingen måder service.
VI betalte ovenikøbet for et WIFI der er ikke eksisterende. Der er intet netværk på jeres plads der virker.
Men ud over dette, så er det en lækker campingplads, men gode faciliteter. Men vi lejer bestemt ikke en campingvogn ved jer en anden gang, hvis man ikke får hvad man har bestilt og betalt.
Jeg har intet at klage over
Jeg har intet at klage over. God service, dejlig morgenmad med god betjening. Lækre faciliteter osv.
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Peder som er ejer af campingpladsen strækker sig langt for sine gæster.
Altid glad og smilende personale.
Flotte faciliteter pænt og rent.
Masser af aktiviteter for børn og voksne.
God beliggenhed og faciliteter
God beliggenhed og faciliteter - ikke serviceminded personale..
Fik en efter regning på 495.,- for ekstra rengøring.
Vi har lejet 2 sommerhuse, Lærkereden til 2 personer og et almindelig hus til 4 personer.
I bekræftelsen stod er intet om husdyr, da ejerne har selv hund, så vi fik forståelse af, at en lille hund må gerne være i huset. Der står på deres hjemside, at der ikke var tilladt kun i Lærkereden. Men det fik vi først at vide dagen efter.
Da kaffemaskinen ikke virkede og sauna virkede heller ikke, gik vi ned og klagede. Her blev vi mødt med forundren og fik at vide, at hunden må ikke være i Lærkereden. Jeg svarede, at det er underligt, at naboen, som også have en lille hund med. Og fordi vi har et andet hus, kan hunden være der. Vi har vores eget sengetøj (lagner, dyner m.m.) med pga. Corano virus.
Ejeren gik modvilje med til huset og fik det ordnet.
Da vi checke ud lørdag d. 11/04, fik vi en ekstra regning på ekstra rengøring på grund af husdyr.
Det er ikke i orden. Ejeren kunne have sagt, da han så hunden, da vi checker ind og flyttede os til et andet hus.
Stedet var ellers dejligt. Derfor 2-stjerner.
Mvh. Michelle Tran
En ærgerlig oplevelse på en såkaldt…
En ærgerlig oplevelse på en såkaldt luksuscampingplads. Har lejet en natursuite og den første nat sov jeg i alt en time pga. et defekt køleskab, der larmede meget højt. Tidligere gæster har åbentbart også været generet af det, da der var lavet et intermistisk forsøg på at fjerne støjen med noget sammenfoldet papir bag køleskabet. Problemer blev midlertidigt udbedret den næste dag, men der er ikke en refusion på en del af beløbet på ca. 2800 for tre overnatninger i udsigt. I stedet fik jeg et ret provokerende svar om, at jeg bare skulke have ringet på deres nødtelefon midt om natten! Ja, selvfølgelig! Med et sovende barn og i nattøj - og det der nødtelefonnummer, hvor nogen svarer døgnet rundt, ja det har jeg ikke fået oplyst, og jeg kan heller ikke finde det i det materiale, jeg har fået. Endelig er der ikke gryder og pander i natur suiterne men kun service, selv om der står, at der er minikøkken. Naboerne på pladsen havde heller ikke opfanget dette udfra beskrivelsen! I receptionen har de aldrig oplevet før, at der er nogen, der har misforstået det. Dårligt svar, særligt når man kan fortælle, at naboen også har misforstået det.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.