Ludvig har skabt noget helt ekstraordinært. Hans gulvkylling er ikke bare mad – det er ren kærlighed på en tallerken. Hvert sprødt skind, hver saftig bid, vidner om hans talent, tålmodighed og ubeting... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
31/7 fik vi mad fra guldkyllingen. Kyllingen var perfekt, kolslow var perfekt og pomfritters var perfekt. Betjening var god med godt humør. God mad, det gør vi gerne igen.
Vi bestilte kylling og chickentenders fra Guldkyllingen, Himmerland. Da de var i Farsø i går. Vi kan kun gi’ ros herfra. Det smagte virkeligt godt, god smag i kyllingen og saftig, sprøde pomfritter m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid en sikker vinder hjemme hos os🤩 Har købt fra Guldkyllingen mange gange (især ved Langenæs i Aarhus), og det er uden tvivl der, man får de bedste nuggets og bedste kylling overhovedet🤩 Det er a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
GuldKyllingen® er et take away grillkoncept. Spydstegte BBQ kyllinger. Kyllingerne steges over flammerne fra gasgrillen. Find os foran førende supermarkeder, året rundt over hele Danmark samt populære campingpladser om sommeren.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Efter flere anbefalinger om at prøve guldkyllingen var jeg forbi Kvickly Nørresundby i dag med min 5 årige søn som havde bestilt McDonalds, Efter han havde smagt den første nuggets i bilen blev det aflyst 😆 bestemt ikke sidste gang guldkyllingen skal stå for madlavningen herhjemme

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Har lige fået en guldkylling fra Anders den var sådan set okay men lidt tør i det
Det der kun giver 3 stjerner er at hans makker i vognen lavet agurkesalat i små bøtter med de bare næver for derefter at gå til frituregryden samt at røre ved en masse andre ting for at vende tilbage til agurkesalat uden at vaske hænder

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Yo, hør her. Hvis du vil have kyllinger, der er så saftige og lækre, at selv Gud ville overveje at spise fastfood, så er Guldkyllingen stedet. Hver bid er som en symfoni af sprødhed og smag, der slår dine smagsløg omkuld, og nej, jeg overdriver ikke. Dette er top-tier kylling, level over alle andre steder i universet.
Og lad os ikke glemme Ludvig – manden, myten, legenden. Ludvig arbejder her, og han gør det med et smil, der kan smelte stål, mens han lynhurtigt leverer kylling med præcision, som om han havde trænet hele sit liv til at servere perfekte måltider. Han er ikke bare en medarbejder; han er en kyllechef, en smagsmester, en sand sigma.
Konklusion: Hvis du vil have kyllinger, der giver dig life-changing vibes, og opleve Ludvig i hans naturlige habitat, hvor han regerer over nuggets og vinger, så drop alt andet. Guldkyllingen er ingen joke – det er en oplevelse.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Vi har været her 2 gange og har fået god service hver eneste gang og maden smager som om man er i himlen

RIGTIG LÆKKER kylling.
(Grillkyllingen Daugaard)
Men Pommes frites var alt for fyldt med fritureolie, som om de har været oppe og nede i olien et par gange.
Coleslaw manglede dressing, smagte kun af kål og gulerødder.
Vil bestemt prøve kylling igen, men springer tilbehør over.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Fantastisk oplevelse. Perfekt service Extreme gode fritter og kylling!! Kan anbefales🔥😍❤️🧌🧌

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Det var VIRKELIG god mad. Fantastisk Service. Og en god pris.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Købte for 2. gang kylling ved Guldkylling-Daugaard i går i Lindved.
Fantastisk kylling, saftig, smagfuld også glutenfri😍
Kundeservice helt i top, gik derfra med stort smil🌞

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Jeg startede med at gå og glæde mig til den vej Korsør så var den der ikke to uger efter om mandagen så tog vi til Kirke Stillinge ved Dagli Brugsen for at få noget guldkylling den var der ikke

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Da Guldkyllingen i dag stod ved Lidl i Hedensted, blev jeg fristet til en gang tidlig og let aftensmad.
Hånden på hjertet så er det den bedste gang kylling og pomfrit, jeg længe har smagt. Kyllingen var mør og saftig med masser af kød og pomfritterne brandvarme og med en vanvittig god gang krydderi 😋. Chilimayo'en var lækker stærk.
Jeg kommer helt sikkert til at falde for fristelsen igen.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
i for 0 stjerner idag var jeg nede og købe en meny nr 1 have glæde mig til kylling en da jeg kom hjem og skulle spise den var den RÅ inde i føj så pas på det kan godt være den ser lækker ud uden på men kan være rå inde i så derfor 0 stjerner til jer købt ved meny i maribo

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
For DÆWLAN den var go.. :-)
D. 23/4 Kom vi en tur forbi Guldkyllingen ved 365 i Give, og den kylling vi fik med hjem var ganske simpelt perfekt. Aldrig har jeg smagt en kylling så fuld af "Krudt" Og så var den saftig HELE vejen igennem, selv brystkødet var så saftigt at det løb ned af hænderne. Fritterne var fantastiske og lækker krydret og saltet. En oplevelse der får mig til at tænke: Nu kan det ganske simpelt ikke blive bedre.... Tak for mad, skal lyde herfra. :-)

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Efter en, for os, uheldig oplevelse med mad fra Guldkyllingens food truck, spurgte de om ikke vi ville give dem en chance mere.
Denne gang var der ikke noget at sætte en finger på.
Kyllingen var super lækker og saftig med lækkre sprøde pomfritter.
En helt i gennem godkendt oplevelse.
Vi siger "tak for mad" 😉😉

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Meget lækker kylling. Meget smag og saftig. Rigtig gode pomfritter og tilbehør. Købte en familie menu. Kommer helt sikkert igen næste gang I kommer til blåvand.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Min datter på 2 år, spyttede to stykker plastik ud i hånden på mig fra deres coleslaw. tør ikke tænke på hvad der var sket hvis hun havde slugt det!
Da jeg kørte tilbage og sagde at han nok ikke skulle sælge mere før resten var blevet tjekket, og han blev nærmest sur, og sagde ‘ ja jeg beklager hvad mere skal jeg gøre ‘
Fræk og provokerende “undskyldning”
Der kommer vi aldrig igen,

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Ikke imponeret. Jeg havde forudbestilt, så det var jo mere eller mindre klar da jeg skulle hente. Men må nok sige at det der var bedst var pommes frites. Kyllingen var temmelig tør i det meste af kyllingen og ikke noget sprød skind. Flere havde sagt at jeg kunne glæde mig, så er ret skuffet ved første gang.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Vi har altid fået lækre saftige kyllinger og perfekte pommes hos Guldkyllingen Midtjylland. Og så laver Mette en fremragende tarteletfyld og kyllingesalat 🤩

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Virkelig lækker mad til overskuelig penge!
Servicen er altid i top, man bliver så glad når man henter sin mad, for der står Mette med sit skønne smittende glade humør.
1000 tak for mad.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
50 min. ventetid for 2 kyllinger er alt for dårligt. Hvem gider at stå i kulden og vente så lang tid? Langenæs Aarhus. Kan IKKE anbefales.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.