GSM Teknik Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service med opsætning og efterjustering af kamerasystemet var en stor hjælp, da et kamera ikke ville fungere med de andre. Kan varmt anbefale firmaet, som jeg har handlet med og "mis"brugt gennem åre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GSM Teknik, et 100 % seriøst firma, hvor kunde support, og vejledning i forbindelse med køb, og opsætning af produkterne bare spiller 200 % Deres medarbejdere er kompetente, og deres support funger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde indbrud fredag 16.december og jeg kontaktede firmaet om mandagen for at få yderligere oplysninger, bl.a. om vi kunne nå at få alarmen inden jul. Blev mødt af en rar og hjælpsom stemme. Besti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste kundesupport nogensinde hos Nikolaj fra Gsm Teknik Vi har igen oplevet at få fantastisk kunde support fra Gsm Teknik. Nikolaj fra firmaet guidede os med stor faglig viden igennem installatione... Mehr ansehen

1. Sicherheitsausrüstungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

GSM Teknik leverer alarmer, GPS trackere, SMS styringer og videoovervågning til private og erhverv.

Hervorragend

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

er helt tilfreds

Hurtig levering. Det virker. Lidt tid før man fik svar fra support men det kom.

30. Januar 2016

Hej Stefan,
Jeg er meget ked af, at du ikke har fået noget svar på dit spørgsmål. Jeg kan se, at vi svarede samme dag og dagen efter på dine 2 tidligere spørgsmål, men dit sidste spørgsmål har vi rigtignok ikke svaret på selvom du har rykket os. Jeg ved ikke hvad der er sket, fordi vi bestræber os på at yde bedst mulig kundeservice. Derfor undskylder vi 1000 gange og jeg har allerede svaret dig for lidt siden, så du kan komme videre med dit produkt.
Mvh.
Kristian Olsen
Indehaver af GSM Teknik

Hej igen Stefan,
Jeg var desværre kommet til at skrive mit svar til på forkert mail i igår kl 12:54. Prøv at tjekke din mail nu :-)
Mvh. Kristian

Wow!

Bestilte en vare tidlig eftermiddag om fredagen - og havde den allerede i hænderne lørdag ved middagstid!
Jeg var nærmest chokeret over den lynhurtige levering!!!
Varen var som den skulle være, og prisen var billig - leveringsomkostningerne var også helt rimelige!!!
God service! :)

17. Januar 2016

God og hurtig service

Har købt en alarm her og det hele passede med det som jeg bestilte. og der var super service, da jeg fik tilsluttet sirenen forkert, og den derfor gik i stykker. Vil anbefalde firmaet til andre :-)

13. Oktober 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service - og super alarmsystem

Købte omkring jul en elegant alarmpakke hos jer. Systemet var nemt at sætte op og indkode. Har for ikke så længe siden udbygget systemet med flere dør/vinduekontakter, og må sige at indkøringen gik smertefrit. Har haft 2 fejlalarmer på mine PIR, hvilket var min egen fejl (forkert indstillede jumpers). Ringede til jeres support og fik afhjulpet problemet i løbet at ingen tid. Altid god service, og er det svært at komme igennem til jer telefonisk, ringer i altid en op. Har kun haft en positiv oplevelse ved mit køb.

27. Mai 2015

god service/oplevelse

Købte d 5-3-15 en Elegant privat alarm med dørkontakter, pir,sirene og røgalarm en stor pakke, meget nem at opsætte det meste var klar ved modtagelsen, der var fejl på en røgalarm og en dørkontakt, som hurtig blev ombyttet, desværre var mit indkøbte kamera langt fra som forventet og tilhørende telefon opkald til en ny medarbejde ikke tilfredsstillende, men dette blev løst af Kristian til ug,
anlægget har nu kørt hver dag i 2mdr og der har kun været en fejl alarm,
dette skyldes en sensor som sad for tæt på en varmepumpe
den er nu flyttet og alt virker perfekt
anlægget betjenes af 4 personer deri blandt to børn/unge
har haft med flere andre privat alarmer at gøre, og kan på den baggrund klart anbefale GSM tekniks alarmer
mvh jørn

3. Mai 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt alarmsystem til pengene...

Købte Basic Plus alarm til ca. 1100,- kr. og det virker godt. Jeg har tidligere haft et dyrere alarmsystem, som var væsentligt sværere at installere og betjene. De holder, hvad de lover mhp. levering og varen. Hvis man gider at læse brugsanvisningen, så burde det ikke være nødvendigt at ringe til dem.

23. April 2015

Hej Nicolaj
Det er rart at få bekræftet at vores produkter er gode og kan bruges.
Mvh. Kristian /GSM Teknik

God handel

Har købt deluxe-alarm med en masse sensorer, fjernbetjeninger, alarmer og brikker. Deres support er bare super god og kan kun anbefale af dem. Alt er oppe og kører og det fungere. Kan kun anbefale dem

15. April 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårligt udstyr

Kan slet ikke anbefale deres alarmer.
Har fået byttet min alarm flere gange men der går ikke ret lang tid før det nye udstyr ikke virker igen.
Hver gang jeg får det byttet skal jeg igen sidde og bruge tid på at kode det hele ind igen.
Er nu blevet så frustreret at jeg har givet op og har skrevet til dem at jeg sender den sidste nye alarm tilbage, fordi den heller ikke virker.
Spild af penge

8. März 2015

Hej Preben,

Vi beklager meget at du har så meget bøvl med din alarm.

Ud fra al vores historik omkring din alarm, der er blevet ombyttet 2 gange til helt nye i løbet af 2 år, så er det usandsynligt at det er selve alarmen, som er defekt. Vi har solgt mere end 2000 stk. af den type de sidste 3 år og har kun haft få fejl på disse, så jeg tror vi skal søge fejlen et andet sted. Jeg har selv præcis din alarm på mit kontor og har ikke haft fejl på noget tidspunkt.

Typisk oplever vi fejl pga. forkert placering af panel tæt på eltavler eller andet elektronik/hårde hvidevarer. Har også oplevet fejl pga. simkort med dårlig dækning eller sensorer, som har været placeret forkert.

Men du skal vide at vi vil hjælpe dig og løse dine fejl. Jeg forslår at jeg ringer til dig i morgen og går lidt mere i dybden og ikke kun har fokus på selve alarmpanel, som årsag til fejlen.

Mvh. Kristian /GSM teknik

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er ved at være godt træt ...

Nu er det 2 måneder siden, at jeg købte min alarm hos GSM Teknik, så nu må en anmeldelse være på sin plads.

Leveringen var super og skete hurtigt, til trods for, at det var lige op til jul.
Opsætningen gik ok, vi måtte dog ringe og få lidt vejledning, men det var så det.
Allerede i løbet af den først 1 1/2 uge vi havde alarmen, havde vi 2 fejl alarmen - den ene, hvor alarmen var koblet til og vi ikke var hjemme - den anden imens vi lå og sov og alarmen IKKE var koblet til.

Aftalte med GSM, at vi sendte den retur og ville få ombyttet til en bedre alarm, som de kunne følge inde hos dem - dette endte der så med at være en masse bøvl med og vi endte ud i samme slags alarm, som vi startede med (dog nyt kontrolpanel).
Det har nu virket upåklageligt i 2 måneder, men nu ligger jeg vågen kl 4:30, fordi der IGEN har været en fejlalarm.

Jeg er faktisk rigtig træt af det alarm og afventer nu svar fra GSM Teknik om en løsning !

4. März 2015

Hej Christina,

Jeg beklager at du har haft fejlalarm i nat og det vil vi selvfølgelig hjælpe med at finde årsagen til. Jeg har allerede skrevet til dig på din mail her til morgen og så gennemgår vi sammen din installation fra A til Z.
Vi har selvfølgelig oplevet fejlalarmer før, og i langt de fleste tilfælde skyldes det enten en periodisk defekt enhed eller en forkert installeret sensor. Du skriver at der var bøvl med ombytningen og det skyldes at du desværre ikke havde emballeret alarmen ved ombytning og så antennen var knækket under transport. Men det valgte vi alligevel at se bort fra og byttede til ny u/b.

Mvh. Kristian /GSM Teknik

Alarmsystem der virker!

Havde købt en demo pakke med et elitealarm system, kunne ikke rigtigt få det til at virke, selv om support hed GSM teknik ihærdigt havde prøvet og løse mit problem.
Jeg blev enige med dem om at ombytte dette system til deres deluxe alarm system og det virker.
Og selv om jeg måtte op med pungen for at ombytte, kan jeg kun sige fantastisk god service.

24. Februar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering

Havde købt en del extra udstyr og det blev kodet på forhånd. Det syntes jeg er god service.

Nem montering og opsætning (selv om mange skriver det modsatte)

Brugervenlig alarmpanel. (Elegant)

15. Februar 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Service-minded ABSOLUT!! Brugervenlig - NEJ!!

Vi valgte GSM, da de uden sammenligning gav den bedste service i telefonen. Det gør de stadigvæk! Det er altid søde og servicemindede (og pædagogiske) unge mennesker på telefonen.
Om ikke andet har det taget os to måneder, utallige mails og telefonsamtaler, for at få det hele til at fungere..
Brugsanvisningen er kringlet og upædagogisk.
Jeg vedkender mig gerne mit køn, min alder, min hårfarve og det faktum, at teknik bare ikke har min store interesse. Men min mand, gav også op! :-)
Hvis jeg havde vist, hvad jeg ved i dag, havde jeg valgt et selskab, hvor jeg kunne købe mig til en installatør!
Sorry! :-(

15. Februar 2015

Hej Ditte,

Tak for din anmeldelse af vores service og produkt.

Vi er glade for at få bekræftet at vores service er i orden og at vi forsøger at hjælpe vores kunder med vores bedste.

Det er selvfølgelig træls at du har skulle bruge meget tid på at få alarmen til at virke, men det glæder mig at du er kommet på plads.

Vi er netop ved at færdigredigere en video, der blev optaget i sidste uge, som beskriver hvordan man selv installerer sin alarm fra A-Z og med de gode råd, som der skal til for at komme nemmere på plads med en gør-det-selv alarminstallation.

Mvh.
Kristian Olsen
GSM teknik

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig godt produkt og kundeservice

Købte alarm her, og er i bund og grund rigtig tilfreds med systemet. Det kræver dog lidt forståelse at sætte systemet op, idet den medfølgende brugsanvisning på flere punkter ikke var tilstrækkelig. Den er dog rettet til på nettet og der er kommer videoer, der hjælper rigtig meget :)

20. Januar 2015

Antwort von GSM Teknik

Hej Jacob, tak for din tilbagemelding omkring dit køb af alarm hos os.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores vejledninger og instruktioner, således at man bliver i stand til at foretage en korrekt installation selv. Normalt rækker vores alarmer trådløst 10-15 meter i alm. huse i et plan og gennem 4-5 vægge. Derfor skal man helst placere alarmpanelet centralt i huset, så plejer man ikke at skulle bruge signalforstærker. Der er dog i tilfælde af flereplanshuse og hvor man af praktiske årsager vælger at placere alarmpanelet i den ene ende af huset, med fordel kan supplere op med en signalforstærker, der femdobler rækkevidden.

Jeg har også et andet og vigtigt råd, som er placeringen af såvel alarmpanel som sensorer. De må ikke være tæt på (helst mere end 1 meter) eltavler, edb udstyr og metaloverflader såsom hårdehvidevarer og metaldører/vinduer, da det dæmper de trådløse signaler kraftigt og gør at rækkeevnen dårlig. Jeg håber mit svar kan forklare din udfordring ellers kontakt os meget gerne, så vil vi altid hjælpe.

Vi er lige nu i gang med at lave en ny video, som netop beskriver dette om installation og rækkeevne, så jeg takker mange gange for dit input.

Med venlig hilsen Kristian /GSM teknik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig præcis levering - hurtig support

Levering som aftalt (det er vel noget man efterhånden tager for givet).
En enkelt del var defekt. Fik ny dagen efter e-post kontakt. Hurtig besvarelse af support spørgsmål.
Fint udstyr - nemt at have med at gøre. Priser meget rimelige.
Firmaet kan anbefales.

29. Dezember 2014

Genialt

Der stod 3-5 dage levering pga. Julen.

På dag 3, fik jeg en mail om pakken var på posthuset til afhentning. :)

Det tog mig under en time at sætte alle alarmerne op, incl indkodning af telefon numre. Kunne ikke være meget nemmere..

Jeg havde et teknisk spørgsmål angående cbbmobil, men det var cbb der havde en dårlig vejledning med i folderen. De svarede indenfor en time på mail, også på en lørdag lige omkring lukketid!.

Jeg har ingenting at udsætte på dette firma, kan kun anbefales, og det er skam gjort!

21. Dezember 2014

Det er for utroligt!

Jeg har handlet meget på nettet, - men det her slår godt nok de fleste oplevelser! Jeg bestilte en komplet alarm, med tilbehør, pakken kom dagen efter, - og sad med en stor potion skeptisk omkring letheden af opsætning. De fleste alarmer, kommer med noget der minder om en Ikea brugs-forvirring, og er helt umulige at finde rundt i - MEN alarmen fra GSM Teknik er virkelig let, både at sætte op og at bruge! (tro mig, alle kan sætte den op)

Kan kun anbefale dig at handle hos GSM Teknik!

10. Dezember 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke ens besvare et simpelt spørgsmål - UBRUGELIGT

Bestiller et simkort hvor pinkoden ønskes fjernet...
Simkortet ankommer og det virker ikke som "boksen" hvor simkoret ligger har været åben, spørg derfor er pinkoden fjernet...
det simple spørgsmål kan man ikke svare på...
skal du bruge et simkort til dit alarm, så skal du ikke købe det her, spild af penge og tid

Og nu kan tillægges at I nægter modtagelsen af pakke sendt med GLS hvor den lovpligtige fortrydelsesretten benyttes, I er ikke andet end fup & fidus
GSM Teknik har nu refunderet betalingen tak, men den beskrivelse af forløbet som K Olsen prøver med passer ikke, specielt forløbet med samtalen. I nægtede at svare på et simpelt spørgsmål, længere er den ikke, at I så måske ikke havde regnet med at det skulle blive offentligt... tja...
Vi kan alle lave fejl, forskellen er vel bare at gsmteknik ikke vil stå ved sine fejl.

28. Oktober 2014

Hej Loekke,

Vi er meget kede af at du ikke er tilfreds, da vi vægter kundeservice meget højt. Vi er dog mennesker bag vores system og kan ikke sige os 100% fri for fejl nu og da.

Du skylder måske at tilføje din beretning, at vi høfligt forsøgte at besvare dit spørgsmål via telefonen, men ikke helt kunne forstå det og du blot lagde røret på. Vi plejer at fjerne pinkoden, hvis det ønskes og for det meste er det gjort uden at det er åbnet.

Mvh. Kristian

Dato: 06-11-2014

Ordren er nu modtaget retur efter personlig afhentning i den GLS pakkeshop, som du har sendt pakken til, og dine penge er nu ført tilbage.

Returpakken er ikke forsøgt leveret på vores adresse, som du skriver, og vi fik en mail om at den senest skulle afhentes d. 13. november.

Vi er stadig meget kede af din Trustpilot anmeldelse, idet vi har opført os rigtig pænt og høfligt forsøget at svare på dit spørgsmål, men vi fik jo ikke chancen og du lagde røret på inden vi fik lov til at svare dig.

Til dem, der måtte læse dette svar, så har vi altså ikke nægtet modtagelse af returpakken og jeg har lige fået bekræftet hos GLS, at pakken ikke var bestilt til levering hos os.

Vi overholder alle regler og har aldrig snydt nogle kunder og kunne aldrig finde på det.

Mvh. Kristian Olsen

fantastisk

VI har købt alarmsystem hos GSM teknik. De er virkelig kompetente. De er gode til både at rådgive og assistere over telefonen. Sender man en mail får man svar meget hurtigt - ligegyldigt om det er morgen eller aften. VI havde problemer med en sensor, og den blev bare ombyttet uden problemer.

Fungerer super - og kan kun give min varmeste anbefaling til GSM teknik

27. Oktober 2014

Second to non

Det bedste internet firma jeg har handlet med, og jeg har handlet med mange.
Handlen gik perfekt.
Service og support er i toppen af eliten.
Er der noget der kan forbedres - jeg kan ikke pege på noget.

12. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr