Tusinde tak til Kasper fra GSM Teknik for en meget fin support i forbindelse med en programering. Et fantastisk firma, hvor man aldrig står hjælpeløs, selv om det er et produkt der er købt tidligere.... Mehr ansehen
Vi havde indbrud fredag 16.december og jeg kontaktede firmaet om mandagen for at få yderligere oplysninger, bl.a. om vi kunne nå at få alarmen inden jul. Blev mødt af en rar og hjælpsom stemme. Besti... Mehr ansehen
Bedste kundesupport nogensinde hos Nikolaj fra Gsm Teknik Vi har igen oplevet at få fantastisk kunde support fra Gsm Teknik. Nikolaj fra firmaet guidede os med stor faglig viden igennem installatione... Mehr ansehen
Jeg købte et S-Home alarmsystem for 5 år siden. Nu er alarmsystemet udgået, og appen til styring er fjernet fra App Store og Google Play, så den kan ikke længere installeres på en ny mobiltelefon. G... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
GSM Teknik leverer alarmer, GPS trackere, SMS styringer og videoovervågning til private og erhverv.
Søndersøvej 4, 5492, Vissenbjerg, Dänemark
- mail@gsmteknik.dk
- www.gsmteknik.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Tusinde tak til Kasper fra GSM Teknik…
GSM teknik, fantastisk, professionel og hjælpsom
Mange tak til GSM teknik for en fantastisk god og professionel hjælp ved opgradering af WiFi .
Jeg fik en mail NORLYS om at mit NORLYS WiFi skulle opgraderes, det betød ny fiberboks, ny router, og så begyndte problemerne, det ene problem efter det andet, et af problemerne var at min alarm ikke ikke kunne betjenes via nettet, ringede til GSM teknik der spurgte om 2,4 og 5 GHz var tilgængeligt, og opdelt, NORLYS gav en sluder for en sladder, kørte til GSM teknik med alarmen, der blev det konstateret at alarmen var ok, ringede igen til NORLYS, sagde de skulle opdele netværket, fik at vide, det skulle jeg selv, altså logge ind i routeren og ændre nogle parameter, efter det kunne jeg betjene alarmen vil nettet.
Så tak til GSM teknik for en fantastisk hjælp, uden den var jeg ikke kommet videre.
Der efter kunne jeg gå videre med alle de andre problemer, suk.
Fantastisk firma
Fantastisk firma! Fik en god pris på nyt overvågningsystem. Fantastisk service! Havde en tekniker ude og installere det. Super rar og kompetent tekniker. Ville anbefale det til alle der kigger på nyt overvågning.
Det perfekte alarmsystem til en meget…
Det perfekte alarmsystem til en meget fornuftig pris...
Total service 100% man bliver guidet hele vejen indtil systemet virker... vi kan kun på det varmeste anbefale dette firma og deres ualmindelige flinke og behjælpsomme medarbejdere....
køb køb køb....
mvh
Rolf
Jeg købte et S-Home alarmsystem for 5…
GSM Teknik er kommet med en rigtig god løsning på problemet. Tak for god support :-)

Antwort von GSM Teknik
super service og fede produkter
super service og fede produkter, kan klart anbefale
Så fik jeg igen hjælp fra Casper
Så fik jeg igen hjælp fra Casper , hos gsm teknik.
En rigtig behagelig samtale, som førte til at Casper løste et problem, som jeg har haft i et år.
Det var en yderst professionel hjælp, som han førte mig igennem, så problemet blev løst.
Kan varmt anbefale GSM teknik.
God service igen og igen
Konkret service og stor glæde for jeres viden, dejlig humor fra hele personalet, kommer igen hvis det brænder på. Med venlig hilsen Mogens Mortensen
I kan roligt handle her
I kan roligt handle her. Der er perfekt opfølgning hvis "noget" og hvor er det bare dejligt, at købe noget der fungerer- Har købt Tracker- kæmpe 5 stjerner til jer :-)
Heldigt for Gsm Teknik at have…
Heldigt for Gsm Teknik at have medarbejdere som Casper fra supporten virkelig problemløsende og loyal
altid klar med den rette løsning
Er flyttet og taget mit gamle anlæg med, havde brug for support til nye Pir, og her må jeg sige at det er en fornøjelse at ringe til support, der er ingen ventetid og en meget veloplagt Nickolai tager telefon og er bare tålmodig og løsningsparat og slutter altid af med et "du ringer bare igen" Det kalder jeg "god stil"
Bestilte et relæ til en fin pris
Bestilte et relæ til en fin pris, og de afsendte hurtigt. Jeg fik ikke afhentet i pakkeshoppen til ti, og pakken blev sendt retur. De afsender endnu endnu en gang på egen bekostning. Flink kundeservice kan klart anbefales.
Den utrolige store hjælpsomhed
Den utrolige store hjælpsomhed, venlig betjening og god indsigt i deres produkter, samt stor tålmodighed ☺️
Hurtigste levering jeg har prøvet i webshop!
Bestilte i går Bum!
Leveret i dag Bum!
Tak for god service til Kasper.
Alt er forinstalleret og klar til opsætning. Fik tilsendt dansk vejledning til systemet.
Jeg kan varmt anbefale GSM Teknik!
Købte en GPS tracker ved dem
Købte en GPS tracker ved dem, der var en fejl på. Jeg kontaktede dem og fik uden problemer tilsendt en ny tracker.
Medarbejderen var meget venlig og sendte trackeren samme dag som vi havde snakket sammen. Så helt klart et firma jeg kan anbefale
Den bedste rådgivning og service !
Har købt alarmsystem, kamerasystem osv. hos GSM Teknik og må indrømme at jeg sjældent har oplevet så god service.
Alle medarbejderne formår at give den bedste service.
En stor tak til Kasper, for altid at være super skarp og kan rådgive med alle jeres produkter
Tak til jer alle for overdrevet god service !!
Fint produkt og god pris samt hurtig…
Fint produkt og god pris samt hurtig levering.
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. De har svaret flere gange på både mail og telefon med vores mange spørgsmål, og da vi var i tvivl om en funktion på et tastatur til portstyring ville virke, testede de det af hos dem selv, og gav os besked retur hvad der kunne lade sig gøre og hvordan der skulle tilsluttes. Virkelig god kundeservice, når man tænker på, at vi sammenlagt kun handlede for knap 1.100 kr. hos dem. Kæmpe anbefaling herfra af GSM Teknik.
Jeg har været kunde hos Gsmteknik i ca…
Jeg har været kunde hos Gsmteknik i ca 2år hvor jeg har haft 4 Gpser i mine udlejningsbiler.
I starten var alt rigtig fint og de var gode til at følge op på tingene. Men så begyndte problemerne.
Gsm tekniks gpser har en funktion at hvis f.eks bilen kører mere end 150kmt så vil man få besked.
Dette gjorde jeg også at kunden havde kørt 170kmt.
Jeg konfronterede selvfølgelig kunden overfor dette som nægtede det. Efterfølgende fik jeg så at vide fra gsm teknik at der kunne have været en fejl ja da der ikke var kontakt med gpserne.. ok hvad kan man så bruge det til hvis ikke man kan stole på det.
Ligeledes fik jeg en advarsel om min ene flyttebil kørte 200kmt. jeg var inde og kigge og kunne se at bilen stod på Molslinien på vej mod jylland.
Jeg ringede straks til Gsm teknik og spurgte ind til deres gpser, så spurgte jeg om man kunne regne med dem og ja var svaret. Så måtte jeg jo lige fortælle om min flyttebil der pt var på færgen fra sjælland til jylland om den virkelig "sejlede" 200kmt.
Men det kunne de så godt se.
Så har jeg haft problemer med den ene bil ikke kunne følges via gpsen. Jeg ringede og sagde bilen holder i min indkørsel men det troede de ikke på, så måtte de havde taget gpsen ud og lagt et sted i midtjylland ??? hvor den sagde at bilen var, selvom den holdte i indkørselen ? Syntes det er lidt frækt i stedet for at tage tingene lidt alvorligt. Dette er sket flere gange og har måtte kontakte dem flere gange selvom jeg blevet lovet at de vil ringe tilbage. Men ingen ringer
Hvad kan man så bruge det til når det ikke virker ?
Udover det har jeg købt et gsm kamera, det første fik jeg dækket under garantien.Fint nok. det sidste her begyndte så ikke at kunne filme når der gik nogen forbi.
Jeg aftalte med dem at de selv vil prøve at logge på så de kunne teste det. Men jeg hørte aldrig mere.
Fordi GPSerne kun virker halvt og den manglede tilbagemelding fra dem har jeg valgt at opsige dem og finde et andet sted til mine biler.
Den eneste GPS der har virket 100% hele tiden har været den med ledning på OBD modellen har der været problemer med.
Så kan de jo komme med en forklaring her som de nok gør, men det ændre ikke noget på gang på gang ikke at vende tilbage som aftalt, jeg gider ihvertifald ikke mere, det skal bare virke det er jo det man betaler for.
SVAR FRA GSM TEKNIK SOM MAN KAN SE NEDENUNDER
Ang kameraet hvis det bare havde været at indstille det til det højeste følsomhed så havde jeg jo gjort det selv hvilket ikke hjalp. og ingen vendte tilbage . ligeledes med at genstarte den. det hjælper ikke den er defekt jo.
Ang gps så er det OBD, og den tages ikke lige ud igen jo. så når jeg siger bilen holder i indkørselen så holder den ikke et andet sted- og nej Problemet blev aldrig løst. ingen ringede tilbage, i 6 mdr har det ikke virket så derfor er det blevet opsagt.
Hvorfor ikke bare sige det som det er i stedet for at prøve at komme med nogle forklaringer at det lige skulle indstilles eller at gps problemet blev løst.
Det er altså bedre at ligge sig flat ned og erkende man har været for dårlig til at vende tilbage og følge op på tingene og det vil man blive bedre til næste gang. Men det er også ligemeget nu.

Antwort von GSM Teknik
Meget tilfreds!
Jeg har købt en GSM Stikkontakt T420, den virker godt og er nem at tilslutte. Der kunne godt have været en dansk manual med i pakken, men fandt den på nettet hos GSM Teknik. Jeg er meget tilfreds med købet og forsendelse med GLS til Pakkeshop gik hurtigt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.