Blissbeauty Bewertungen 72

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en fodfil for over en uge siden. Den er fortsat ikke afsendt og det er ikke muligt for mig at komme i kontakt med virksomheden.. men pengene er trukket! Ikke i orden.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville ønske jeg havde vidst at produktet bliver produceret og shippet fra Kina, for så havde jeg aldrig købt dette produkt hos jer. Det går så meget imod mine principper at købe fra udland og især Kin... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pakken kom efter 15 dage, og produktet levede fuldstændigt op til mine forventninger. Jeg anbefaler gerne både Bliss Beauty samt produkt Bliss Silk Pro 2 (elektrisk fodfil) Omdrejningerne er vild... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Effektiv fodfil

Jeg har endeligt modtaget mine varer, virkelig lang leveringstid.
Men nu hvor den er afprøvet, kan jeg kun anbefale denne fodfil, men pas på, hold godt fast, den smuttede for mig og jeg fik den bløde hud ved knoen i klemme, av, av, av ....

11. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en fodfil d

Jeg bestilte en fodfil d. 14 dec. Og har stadig ikke modtaget den.
Har skrevet til dem d. 18 dec. og fik besked på at der er 8-14 arbejdsdages leveringstid
Den er vist gået nu.
Dette er et svindel foretagende. Køb ikke hos dem !!!!

14. Dezember 2025

Køb ikke hos dem

Køb ikke hos dem. Det er Temu varer. Købte et antibaktielt håndklæde til 149. Det koster 20 på Temu fandt jeg efterfølgende ud af. Da pakken kom, stod der som afsender: Fanny og så en kinesisk adresse. Så det gav mening med den meget lange leveringstid.

23. Dezember 2025

øv bestilte min varer d

øv bestilte min varer d. 30.11 og har fortsat ikke modtaget den, når jeg forsøger at tracke min vare står der at den er registreret hos lokal post, men det er en uge siden,
Kan se at andre der klager over manglende levering, blot får samme standard svar at varen har ventet på dem i pakkeshop. Det behøver i så ikke skrive til mig, da jeg har tjekket og ikke fået nogen besked om at den er afleveret når hen steder.
Hold op et dårlig kundeservice!!

23. Dezember 2025

Virkelig lang leveringstid

Virkelig lang leveringstid - men er kæmpe fan af fodfilen! Har to ekstra på vej til mine veninder og flere kollegaer er hoppet med på vognen.
Så kæmpe anbefaling på produkt - men ingen anbefaling på leveringstid, som godt kan runde en måneds tid desværre

20. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold op en dejlig oplevelse !!

Hold op er dejlig oplevelse
Skrev at jeg havde problemer med fodfilen jeg havde modtaget og fik uden problemer kort efter en ny fantastisk fil.
Kan kun anbefale filen som er så fantastisk og lever op til det de skriver. Også at de uden kommentarer eller tvivl sender ny 💖

3. Oktober 2025

Hej Helle,

Stort tack för ditt fina omdöme! 💖
Vad härligt att höra att du är nöjd med din nya fotfil och med servicen från oss – det betyder verkligen mycket.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och för din rekommendation! 🌸

Sandra, Bliss Beauty

Dårlig service

Jeg købte d.20/8-2025, 2 sæt anti hæl creme og har endnu ikke modtaget mine vare men pengene er blevet trukket,
når jeg går ind for at se ens ordre er siden ikke tilgængelig og nu ser det ud
til at de har skiftet navn til Lovi,
jeg tvivler på at varene kommer til mig og kan ikke forstå at man kan hæve pengene før produktet er afsendt.
Det er vild dårlig service 😔

20. August 2025

Hej Henrik,

Tråkigt att höra om din upplevelse. Jag har kollat upp din order och kan se att den senaste fraktuppdateringen var för ett par dagar sedan. Din försändelse är alltså på väg, men jag förstår att väntan kan kännas lång.

Jag vill gärna be dig att kontakta vår kundtjänst direkt, så kan vi hjälpa dig att felsöka vad som kan ha hänt och ge dig en mer exakt status.

Ha en fin dag! 🌸

Sandra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lang leveringstid - men god fodfil

Det tog nok 3-4 uger inden fodfilen nåede frem, men det kunne godt betale sig at vente.
Jeg er glad for filen, der fungerer godt - og nærmest har reddet mine fødder. Jeg havde/har psoriasis under fodsålerne og desuden hælrevner mv. Den gør underværker, så jeg kan godt anbefale filen videre. Efter et par ugers brug kan jeg igen gå normalt på fødderne - næsten uden smerter-:)

29. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dropshipping firma som ikke har eget…

Dropshipping firma som ikke har eget lager. Min pakke blev sendt direkte fra Hong Kong.
I kan nok finde samme produkter på Temu eller lignende til en noget billigere pris.

Havde jeg vidst det, så havde jeg holdt mig langt væk

1. August 2025

Hej,

Tack för din feedback. Vi skickar direkt från vår leverantör för att hålla nere priserna för våra kunder och samtidigt undvika onödigt lager och extra transporter. Jag ber om ursäkt om detta inte framgick tillräckligt tydligt vid ditt köp.

Jag vill också försäkra dig om att våra produkter inte finns på lågprissajter som Temu eller liknande – vi tar starkt avstånd från dessa sajter då kvalitén och säkerheten inte går att jämföra.

Om du har frågor kring just din order är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, då vi tyvärr inte kan se någon orderinformation kopplad till ditt omdöme här.

Ha en fin dag! 🌸

Alicia, Bliss Beauty

Virker utroværdigt

Har bestilt vare 5/8 men har ikke modtaget nogen pakke, skrevet til dem 2 gange, ingen respons. Virker utroværdigt

5. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin fodfil og jeg fik en så fin service…

Fin fodfil og jeg fik en så fin service og rabat. Kan varmt anbefale Blissbeauty

10. August 2025

Antwort von Blissbeauty

Tack så mycket för din fina recension! 🌸 Vi är glada att höra att du är nöjd både med fodfilen och vår service.

Vänliga hälsningar,
Sandra – Bliss Beauty

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My money was taken from my account 2…

My money was taken from my account 2 August - immediately upon ordering (they had time for that) but I have yet to receive, or hear about my order.

13. August 2025

Hi,

Thank you for your review. The payment is processed automatically depending on the payment method you chose. If you paid by card, the amount is charged immediately — this is something we unfortunately cannot control.

Our normal delivery time is 8–12 business days. I can’t see your exact order details from this review, so I can’t comment specifically on your case, but if you’d like an update on your delivery, please contact us directly via our customer service email and we’ll be happy to check it for you.

Kind regards,
Alicia
Bliss Beauty Customer Service

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beløbet for varen er trukket for længe siden, men var bliver ikke leveret.

Beløbet for mit køb ved BlissBeauty blev truffet 4. august, men jeg har fortsat intet hørt fra firmaet eller set varen. Transportfirmaet fortæller, at varen endnu ikke er leveret til dem fra firmaet Bliss Beauty. Det er heller ikke til at få kontakt til firmaet, hverken pr. telefon eller pr. mail. Så handl ikke med dette utroværdige firma, de stjæler fra almindelige mennesker.

4. August 2025

Hej Anders,

Vad tråkigt att du känner så. Jag har kollat upp din order och ser att den fortfarande är på väg till dig. Den verkar snart nå sorteringsterminalen och borde vara hos dig inom ett par dagar. Våra normala leveranstider är 8–12 arbetsdagar, så allt ser ut att vara i sin ordning. Tack för ditt tålamod och jag beklagar om väntan känns lång.

Vänliga hälsningar,
Alicia
Bliss Beauty Kundservice

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bevares leveringstiden kunne være…

Bevares leveringstiden kunne være bedre, men har ellers ingen problemer haft og fodfilen jeg bestilte er super god. undrer mig at andre der har bestilt før mig ikke har modtaget deres pakker og at der nu kun kan bestilles refill på deres hjemmeside.

6. August 2025

Tack för din recension, Zahra! 🌸
Vi är glada att höra att du gillar fotfilen. Leveranstiden kan ibland vara lite längre än önskat, och vi jobbar på att förbättra den. Anledningen till att det just nu endast går att beställa refill är att huvudprodukten är tillfälligt slut i lager, men den kommer snart tillbaka. 💖

Kan absolut anbefale Bliss Beauty

Jeg bestilte den automatiske fodfil 29.7.25. Jeg fik ordrebekræftelse med det samme. Den 31.7. fik jeg besked om, at min ordre var forsinket, og i dag (7.8.) er den afleveret ved min dør.

Jeg synes faktisk, at det er synd, at firmaet får så dårlige vurderinger, fordi folk ikke har nogen tålmodighed.

Jeg kan absolut anbefale både firma og fodfilen 😊

7. August 2025

Antwort von Blissbeauty

Vad roligt att höra att du är nöjd både med oss och fotfilen! 😄🌸
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och för din förståelse kring leveranstiderna, det betyder mycket för oss.

Hoppas fotfilen fortsätter ge dig mjuka och fina fötter länge framöver! 💖

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr