Groentebroer.nl Bewertungen

1.265
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bestelde ziet er boven verwachting goed uit. Geen gekneusd fruit en alles zorgvuldig ingepakt! De bezorging via Trunkrs ging ook perfect. 5 sterren meer dan verdiend.

1. Obst- und Gemüsehandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1.265)

340 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

3 meloenen besteld voor best een…

3 meloenen besteld voor best een stevige prijs, er werd geadverteerd met zoet, maar helaas alle 3 smaakloos

17. April 2026

Beste Joris,
Wat spijtig te lezen dat de door u ontvangen meloenen niet naar wens waren. We hanteren een 100% garantie op smaak en kwaliteit en komen dan ook graag met u in contact om samen naar een passende oplossing te zoeken.
Kunt u ons een mail of whatsapp berichtje sturen met uw bestel nummer en de klacht? Bellen mag uiteraard ook.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, had helaas een slechte ananas en vergeten een foto er van te nemen, kreeg een kortingscode twv de prijs terug zonder gedoe.
Erg tevreden met de service en de producten van groentebroer.

23. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Wat fijn om te lezen dat uw shopervaring en de afhandeling van uw klacht zo positief hebt ervaren.
Veel dank voor deze mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een puur en eerlijk bedrijf

Een puur en eerlijk bedrijf. Duidelijke communicatie.

30. März 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Complimenten zijn altijd tof om te krijgen maar die van u wordt extra dankbaar ontvangen omdat dit precies is waar we ons iedere dag zo voor inzetten.
Er wordt hard gewerkt om kwalitatief mooie producten te versturen naar onze klanten. We hanteren korte lijntjes omdat we dat zelf ook gewoon het fijnst vinden werken.
En als er een keer iets niet goed gaat kijken we áltijd met u mee om samen tot een passende oplossing te komen.

top kwaliteit

Altijd top kwaliteit, heerlijk verse groente.
Vlotte levering

22. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Ontzettend bedankt voor deze mooie review, fijn dat uw shopervaring zo positief is geweest!

Top!

Alles vers en goed verpakt geleverd op de gekozen datum! Chapeau!

16. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor deze positieve review, we besteden veel zorg en aandacht aan het inpakken en versturen van de lekkerste groente en fruit. We zijn dan ook blij te lezen dat u daar uw waardering voor uit spreekt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes afgeleverd en heel keurig…

Netjes afgeleverd en heel keurig ingepakt. Lekker fruit en groenten

14. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Bedankt voor deze mooie review!!
We zijn blij te lezen dat u uw shopervaring van begin tot einde zo positief heeft beleefd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd prachtige producten die…

Altijd prachtige producten die supervers zijn! Ik ben fan

10. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Wat leuk om te lezen dat we er een fan bij hebben!!
Dank voor uw geweldige review en we verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Krakend vers

Krakend vers, super verpakt, snel geleverd, smaakvolle producten. Klantvriendelijkheid een tien!

9. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Dit is precies waar we voor staan en waar we ons iedere dag voor de volle 100% voor inzetten.
Dank voor uw vriendelijke woorden, we zouden er bijna van gaan blozen, zo'n fantastische recensie.
We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Diverse producten die vers en snel…

Diverse producten die vers en snel geleverd worden. Enorm veel respect aan de familiale geest die heerst in het bedrijf!

7. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Veel dank voor uw mooie woorden, daar worden we allemaal heel blij van. Binnen ons familiebedrijf voelen alle collega's daadwerkelijk aan als familie, het is mooi om te lezen dat dit ook voor u als klant merkbaar is.
We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kwaliteit en verpakking van…

De kwaliteit en verpakking van Groentebroer verdient een 10.
De verzorging door de besteller zijn erbarmelijk. Ik had aardbeien besteld en die waren allemaal gekneusd doordat de doos op zijn kant werd afgeleverd,

3. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Wat spijtig te lezen dat de bezorgdienst zo onzorgvuldig met uw pakket is omgegaan.
Dat is uiteraard niet de bedoeling!
Mag ik u vragen om contact met ons op te nemen via mail, whatsapp of telefoon? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor de aardbeien.

Mooie producten

Snel geleverd, mooie producten

2. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Top!! Heel blij met uw positieve review.

De kwaliteit is perfect

De kwaliteit is perfect, snel geleverd en in geval van een vraag snelle reactie

2. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over uw winkelervaring bij ons. Dank voor deze positieve woorden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en alles keurig…

Snelle levering en alles keurig verpakt. Goed fruit ook. Mandarijnen lekker zoet. Aardbeien 🍓 zijn overheerlijk. Dit was mijn derde bestelling en nog steeds tevreden.

1. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Hier worden we heel blij van! Dank voor deze mooie review.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tof bedrijf maar wel vaak een issue

Laat ik vooropstellen dat ik het heel erg leuk vind dat ze bijzondere tropische vruchten aanbieden die nergens anders te vinden zijn. Waar ik wel steeds meer moeite mee heb, en wat me het gevoel geeft dat het niet zo goed gaat met het bedrijf, is dat ik de afgelopen paar bestellingen steeds een product heb gehad wat beschimmeld is of bijna te ver. Er staat op de website bijvoorbeeld ook dat de pisang mas altijd aan de groene kant worden bezorgd, maar ik kreeg ze rijp met bruine vlekken. Als iets echt bedorven is en je stuurt een mail dan wordt het wel altijd netjes opgelost met een kortingscode of vervangend product, maar ik voel me elke keer wel bezwaard dat ik weer iets moet melden.
Ik zou voor bijzondere vruchten liever een berichtje krijgen dat ik een maand moet wachten en een goed vers product krijg, dan dat ik er eentje krijg met schimmel en weer moet mailen.

27. März 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor uw eerlijke review.
Ik ga dit intern zeker bespreken met mijn collega's, het is absoluut iets waar we scherp om moeten zijn én blijven.

We werken met kwetsbare vers producten. Alhoewel de kwaliteitscontrole uitvoerig en zorgvuldig is gaat het ook wel eens mis.
We hanteren inderdaad de 100% garantie omdat we het in die gevallen het liefst met u op willen lossen.
Voelt u zich alstublieft niet bezwaard om het ons te laten weten wanneer iets niet naar wens is. U doet ons hier juist een plezier mee omdat u ons dan de gelegenheid geeft om tot een passende oplossing te komen.
Mag ik u dan ook vragen om contact met ons op te nemen via whatsapp, mail of telefoon? Dan zoeken we uw bestelling erbij en gaan we voor u aan de slag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Groenteboer top! Koerier zeer slecht.

Hier heel snel en makkelijk een bestelling kunnen doen van ingrediënten die de gewone supermarkt niet heeft. Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden.

De koerier Trunkrs echter was zeer slecht. Ik werd in eerste instantie heel goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Ze hadden keurig een track en trace in de mail waar ik ook specifieke instructies kon achterlaten voor de bezorger (kloppen of bellen, neerzettoestemming e.d.), hartstikke mooi dacht ik. Maar helaas had de bezorger van Trunkrs schijt aan dat systeem.

Om te beginnen kwam de bezorger veel eerder langs dan was aangegeven (ik was gelukkig net thuis). Vervolgens zie ik door mijn raam de bezorger het pakket gewoon zonder pardon in de brievenbus rammen en wegrijden. Een pakket dat delicate etenswaren bevat (die wellicht gekoeld bewaard moeten worden!), waar duidelijk op staat ‘handle with care’ en ‘deze kant boven’ werd letterlijk mijn veel te kleine brievenbus in geramd.

Ik sta ervan versteld dat een bezorger van Trunkrs zo omgaat met breekbare pakketten en te beroerd was om de 3 extra stappen naar mijn voordeur te zetten. Heel slechte service van deze koerier, ik raad aan om een andere te zoeken.

26. März 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor uw review, wat spijtig te lezen dat de bezorgdienst zo onzorgvuldig met uw pakket is omgegaan.
Mag ik u vragen om ons (via mail of whatsapp) uw order nummer door te sturen?
We staan in nauw contact met Trunkrs en ik wil hen hier dan ook graag van op de hoogte brengen.
Op die manier kan het betreffende depot worden aangesproken op dit gedrag.

Het liefst kwamen we uw bestelling zelf bij u thuis brengen echter zijn we nog niet bij machte om alle bestellingen door heel Nederland (en een groot deel van België) zelf weg te rijden.
We zijn dan ook nog afhankelijk van de bezorgdiensten en alhoewel het inderdaad wel eens voorkomt dat een chauffeur van Trunkrs de levering niet naar wens uitvoert verloopt het in het overgrote deel van de bestellingen wel vlotjes en naar wens.
Trunkrs komt 's ochtends de bestellingen bij ons ophalen en bezorgd deze dezelfde avond bij onze klanten thuis. Tot op heden hebben we nog geen andere bezorgdienst kunnen vinden die dezelfde service kan verlenen.

We hanteren een 100% garantie op onze producten. Mocht er iets niet naar wens zijn dan horen we dat graag.
Wanneer u een foto mee stuurt van het betreffende product kunnen we direct met u mee kijken en samen tot een passende oplossing komen.

Goed product

Het was even vreemd om je fruit online te kopen. Wat ik besteld had is nogal duur in de winkels. Bij groentebroer was het met verzendkosten mee goedkoper. Ik heb dus even groot ingeslagen. Het fruit zag er vers uit en ze zijn heerlijk.
Dit ga ik volgende keer zeker weer doen.

Een minpunt was dat het bezorgen niet zo goed ging. Ik heb nogal moeite moeten doen om mijn heerlijke fruit geleverd te krijgen.
Maar daar kan Groentebroer verder ook niks aan doen.

20. März 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor deze enthousiaste review, we zijn heel blij te lezen dat de producten goed bij u zijn aan gekomen.
Wel spijtig te lezen dat het met de bezorging niet soepel is verlopen. Kunt u ons een mail sturen met uw order nummer? Dan kunnen we dit bespreken met de betreffende bezorgdienst.
Uiteraard verwelkomen we u heel graag terug in onze webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bergamot en kwaliteit ander fruit

Ik had o. a. Bergamot besteld, vrij laat in het seizoen (maart), ondanks dat was de Bergamot van goede kwaliteit evenals de andere vruchten die ik besteld had.
De levering was snel en goed te volgen.

19. März 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor deze positieve woorden!
Dat is een mooie opsteker voor ons team.

PERFECTIION!!

Wel, de bezorging was binnen het tijdsvak. Het was zeer zorgvuldig afgeleverd. En absoluut geen schade aan de fruit!

18. März 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor deze top beoordeling. We besteden veel aandacht aan het verpakken van onze producten, zodat deze fris en fruitig bij u thuis bezorgd worden. Het is altijd fijn als dit wordt gezien en gewaardeerd!
Team Groentebroer.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr