Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het bestelde ziet er boven verwachting goed uit. Geen gekneusd fruit en alles zorgvuldig ingepakt! De bezorging via Trunkrs ging ook perfect. 5 sterren meer dan verdiend.
Unternehmen hat geantwortet
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Wel, de bezorging was binnen het tijdsvak. Het was zeer zorgvuldig afgeleverd. En absoluut geen schade aan de fruit!

Antwort von Groentebroer.nl
Gemak dient de mens in dit geval want prijzen zijn erg hoog. Bio prijzen voor niet bio producten. Kwaliteit is overigens goed evenals de verpakkingsmethode.

Antwort von Groentebroer.nl
Zeer goede kwaliteit en super vers, een aanrader.

Snel geleverd en perfect ingepakt, wat een top producten een dikke 10
Jullie hebben er een klant erbij en ga dit ook zeker aanbevelen bij mijn vrienden en familie.

Antwort von Groentebroer.nl
Gebruiksvriendelijk website, duidelijke toelichting over de producten. Ontzettend goede bezorgservice. Producten afzonderlijk milieubewust verpakt. De kwaliteit van fruit en groenten is uitstekend.

Antwort von Groentebroer.nl
Voor de derde keer bestelt en elke keer is de groente en fruit vers.
Fijn bedrijf ,met leuke aanbiedingen voor ons gezin !

Antwort von Groentebroer.nl
Wat een kwaliteit! Wat een precisie en zorg voor verzending van kwetsbare producten.

Antwort von Groentebroer.nl
Keurig verpakt en prima op tijd geleverd. Ziet er allemaal perfect uit. Nu nog opeten allemaal.

Goed verpakt.
Levering binnen gestelde tijd.
Mooie verse en smakelijke producten.

Antwort von Groentebroer.nl
Ik heb lekkere verse groente geleverd gekregen die je niet makkelijk bij mij in de buurt kunt kopen. Makkelijk, vers, niet duur en op tijd geleverd. TOP!!

Antwort von Groentebroer.nl
Geleverd wat er beloofd was .frisse fruitmand in Groningen laten bezorgen. Dikke prima, bedankt.

Antwort von Groentebroer.nl
Always fresh and tasty products with same day delivery. Super!

Antwort von Groentebroer.nl
De levering was snel, het fruit dat ik had besteld was goed ingepakt om schade te voorkomen. Ik had mijn bestelling in december gemaakt. Echt niet de tijd voor dit soort fruit om te kopen maar, het fruit was echt overheerlijk.
Zoet en sappig!

Slecht
Watermeloenen XL... nou eerder XXS. Vervolgens moet ik een foto maken?? Om aan te tonen? Je weet zelf wat je hebt verstuurd.

Antwort von Groentebroer.nl
Besteld in de ochtend en snel afgeleverd in de avond en heerlijk verse producten. Ik ben blij

Antwort von Groentebroer.nl
Zeer netjes en zorgvuldig verpakt.
Alles is heel vers.

Antwort von Groentebroer.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.