Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het bestelde ziet er boven verwachting goed uit. Geen gekneusd fruit en alles zorgvuldig ingepakt! De bezorging via Trunkrs ging ook perfect. 5 sterren meer dan verdiend.
Unternehmen hat geantwortet
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Makkelijk te bestellen,snel en naar afspraak geleverd,top producten. Waardeer vooral de zorg waarmee het is ingepakt.

Antwort von Groentebroer.nl
Voor de tweede keer heb ik een fruitmand besteld voor iemand, als extra vitamine boost voor herstel. De fruitmand is keurig bezorgd en het fruit ziet er goed en heel fris en vers uit. De ontvangers waren erg blij met de mand met gevarieerde inhoud 👍. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces. Heel tevreden en ik kom zeker terug!

Antwort von Groentebroer.nl
1e keer besteld .Op tijd geleverd … mooi assortiment- goede prijsstelling en service

Antwort von Groentebroer.nl
Bestelling ging soepel. De info inzake de bezorging is prima. Binnen de opgegeven tijdduur afleveren is fantastisch. Goed bezig!

Antwort von Groentebroer.nl
Zeer Uitgebreide keuze groenten en fruit, uitstekende kwaliteit en versheid, perfect verpakt en geleverd volgens afspraak

Antwort von Groentebroer.nl
De geleverde vruchten en groenten zijn van topkwaliteit.
Het bedrijf heeft en bijzonder groot aanbod , ook van exotische waren.
Verpakking en bezorging zijn perfect en medewerkers zoals Minette zijn behulpzaam, attent en vriendelijk.
Waar vind je nog zo’n service ?
Ik zou best Groentezus willen zijn ;)

Antwort von Groentebroer.nl
Groentebroeders are seriously from another level!
Their veggies and fruits are the best.
They deliver to Schagen in 1 day; common, even to Schagen!
Their email news briefs are surprisingly cool and also funny! The guy or girl responsible for the frontend should seriously get a raise.
Kortom - mooie zaak.

Antwort von Groentebroer.nl
Goede kwaliteit fruit en groente. Met de levering wordt je netjes op de hoogte gehouden wanneer ze komen. Zit super netjes verpakt.

Antwort von Groentebroer.nl
Dank u wel voor de goede service. Alles was netjes verpakt en keurig aangekomen. Ik ga vaker bij jullie bestellen. Top bedrijf.

Antwort von Groentebroer.nl
Echt goeie kwaliteit pepers zit bijna nep uit

Antwort von Groentebroer.nl
I am always happy with my favourite fresh and delicious vegetables. Perfect service.

Antwort von Groentebroer.nl
Verse fruit en groenten, snelle bezorging en netjes ingepakt. Echt helemaal niks te klagen <3

Antwort von Groentebroer.nl
Hele goede kwaliteit en snelle levering tesamen met een fantastische service.

Antwort von Groentebroer.nl
Zeer lekker fruit en hoge kwaliteit. Nog nooit zulke dikke passievruchten gezien. En snelle levering.

Antwort von Groentebroer.nl
Ik vind altijd bijzonder en lekker groenten en fruit wat is uitstekend verpakt en netjes aan mijn deur geleverd. Dat beetje extra betalen voor verzendkosten is de moeite waard want lokaal kan ik dezelfde niet kopen bij onze 3 supermarkten of groenteboer. Dankjewel 🙏

Antwort von Groentebroer.nl
Geweldig, vers, Nederlands! Worden er blij van.

Antwort von Groentebroer.nl
Groenten werden netjes geleverd in een stevige doos. Alles was keurig verpakt. Ruime keuze aan groenten en fruit. Wij zullen zeker vaker bestellen.

Antwort von Groentebroer.nl
Blijft perfect , zowel voor kwaliteit als voor service

Antwort von Groentebroer.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.