Groentebroer.nl Bewertungen

1.265
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bestelde ziet er boven verwachting goed uit. Geen gekneusd fruit en alles zorgvuldig ingepakt! De bezorging via Trunkrs ging ook perfect. 5 sterren meer dan verdiend.

1. Obst- und Gemüsehandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1.265)

340 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top!

Makkelijk te bestellen,snel en naar afspraak geleverd,top producten. Waardeer vooral de zorg waarmee het is ingepakt.

13. Mai 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor deze fantastische complimenten.
We doen ons uiterste best om de vaak toch kwetsbare producten zo goed mogelijk bij u thuis te bezorgen. We besteden dan ook veel aandacht aan het inpakken van het fruit en de groente. Top te lezen dat dit door u wordt gezien en gewaardeerd!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al twee keer een super goede ervaring!

Voor de tweede keer heb ik een fruitmand besteld voor iemand, als extra vitamine boost voor herstel. De fruitmand is keurig bezorgd en het fruit ziet er goed en heel fris en vers uit. De ontvangers waren erg blij met de mand met gevarieerde inhoud 👍. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces. Heel tevreden en ik kom zeker terug!

12. Mai 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Dat is toevallig, onze fruitmand specialiste heet ook Annemarie (en nee dit is geen door gestoken kaart 😊). Zij weet altijd de mooiste creaties te maken op basis van kleur, variatie en rijpheid. Op deze manier worden de fruitmanden écht een kado om weg te geven (of te ontvangen)!
We zijn u dan ook heel dankbaar voor uw mooie recensie!
Bovendien is het voor ons altijd leuk om terug te lezen dat een shopervaring zo positief is geweest.

Heel blij mee!

1e keer besteld .Op tijd geleverd … mooi assortiment- goede prijsstelling en service

13. Mai 2026

Antwort von Groentebroer.nl

En van zo'n mooie review worden wij als team dan weer heel blij!
Heel fijn om te lezen dat uw eerste shopervaring zo positief is geweest.

Bestelling ging soepel

Bestelling ging soepel. De info inzake de bezorging is prima. Binnen de opgegeven tijdduur afleveren is fantastisch. Goed bezig!

8. Mai 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor uw fantastische complimenten, daar worden we als team heel blij van!

Uitstekende kwaliteit

Zeer Uitgebreide keuze groenten en fruit, uitstekende kwaliteit en versheid, perfect verpakt en geleverd volgens afspraak

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor uw positieve reaktie, we zijn heel blij te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten en ruime keuze in de webshop.
Tot snel!

Topkwaliteit voor redelijke prijs

De geleverde vruchten en groenten zijn van topkwaliteit.
Het bedrijf heeft en bijzonder groot aanbod , ook van exotische waren.
Verpakking en bezorging zijn perfect en medewerkers zoals Minette zijn behulpzaam, attent en vriendelijk.
Waar vind je nog zo’n service ?
Ik zou best Groentezus willen zijn ;)

Antwort von Groentebroer.nl

Wat een fantastische review, dank u wel!
We zijn ontzettend blij te lezen dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit, service en het assortiment.

En wie weet… misschien bent u stiekem al een echte Groentezus 😉

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot snel!

next level

Groentebroeders are seriously from another level!
Their veggies and fruits are the best.
They deliver to Schagen in 1 day; common, even to Schagen!
Their email news briefs are surprisingly cool and also funny! The guy or girl responsible for the frontend should seriously get a raise.

Kortom - mooie zaak.

Antwort von Groentebroer.nl

Wow, we're so happy to read your enthusiastic review.
Thank you so much for your kind words and we hope to welcome you back into our webshop soon!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit fruit en groente

Goede kwaliteit fruit en groente. Met de levering wordt je netjes op de hoogte gehouden wanneer ze komen. Zit super netjes verpakt.

6. Mai 2026

Antwort von Groentebroer.nl

We versturen kwetsbare producten, deze pakket we met veel zorg en aandacht in. Alles om de lekkerste groente en fruit in perfecte staat bij u thuis in de keuken te bezorgen.
We zijn blij te lezen dat u die ook zo heeft ervaren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dank u wel voor de goede service

Dank u wel voor de goede service. Alles was netjes verpakt en keurig aangekomen. Ik ga vaker bij jullie bestellen. Top bedrijf.

6. Mai 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Heel graag gedaan, en u bedankt voor deze positieve review. We zijn heel blij dat uw shopervaring zo goed in geweest.

Goede opvolging

Goede opvolging, ga hier zeker nog bestellen.

Antwort von Groentebroer.nl

Korte lijntjes, dat vinden we zelf ontzettend fijn werken. Dus als er iets scheef loopt dan zijn we blij als we contact kunnen zoeken via telefoon, whatsapp of mail.
We zijn blij te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Super!

I am always happy with my favourite fresh and delicious vegetables. Perfect service.

1. Mai 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Thank you so much for your kind words.
Wishing you a lovely week ahead!

Verse fruit en groenten

Verse fruit en groenten, snelle bezorging en netjes ingepakt. Echt helemaal niks te klagen <3

Antwort von Groentebroer.nl

Dat horen we graag, dank voor deze mooie review!!

Stipte levering

Stipte levering, goede kwaliteit.

Antwort von Groentebroer.nl

5 sterren, daar zijn we ontzettend blij mee. Dank hiervoor!!

Zeer lekker fruit!

Zeer lekker fruit en hoge kwaliteit. Nog nooit zulke dikke passievruchten gezien. En snelle levering.

Antwort von Groentebroer.nl

Wat goed te lezen dat u zo tevreden bent en hebt kunnen smullen van de passievruchten. Dank voor deze fantastische complimenten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

altijd bijzonder en lekker…

Ik vind altijd bijzonder en lekker groenten en fruit wat is uitstekend verpakt en netjes aan mijn deur geleverd. Dat beetje extra betalen voor verzendkosten is de moeite waard want lokaal kan ik dezelfde niet kopen bij onze 3 supermarkten of groenteboer. Dankjewel 🙏

Antwort von Groentebroer.nl

U bedankt voor deze prachtige review, met veel zorg en aandacht pakken we uw bestelling voor u in. Het doet ons dan ook goed dat u deze zo positief ontvangt.

Geweldig

Geweldig, vers, Nederlands! Worden er blij van.

29. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

En wij worden dan weer blij van uw review, dank voor deze mooie woorden!!

Goede levering, ruime keus

Groenten werden netjes geleverd in een stevige doos. Alles was keurig verpakt. Ruime keuze aan groenten en fruit. Wij zullen zeker vaker bestellen.

29. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Wat een mooie recensie, dank voor deze complimenten. We zijn blij te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Blijft perfect

Blijft perfect , zowel voor kwaliteit als voor service

28. April 2026

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor deze complimenten!!
Team Groentebroer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr