Banner for Glenten

Glenten Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Som ny kunde er det superirriterende at blive spammet med autogenerede mails og forsøg på mersalg, når man bare gerne vil have internet. Det er virkelig besværligt at blive kunde og man skal oprette s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine forældre har haft Glenten i årtier og det har leveret godt og fleksibelt tv såvel som stabilt internet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid imødekommende og løsningsorienteret når jeg har haft fat i dem. Det blev også bekræftet denne gang, efter jeg havde modtaget en relativ stor faktura, grundet fejl fra min side af. Det blev dog... Mehr ansehen

1. Internetanbieter
  2. auch in
  3. Antennenservice

Über Glenten

Vom Unternehmen geschrieben

Glenten – lokal styrke, stærke priser og internet i topklasse

Glenten er en af Danmarks største uafhængige antenneforeninger med omkring 22.000 husstande som medlemmer.

Over 50 års erfaring i Odense

Vi har base i Odense, hvor vi har leveret løsninger i mere end 50 år – altid med fokus på værdi og kvalitet for vores medlemmer.

Billigt internet – helt uden binding

Hos Glenten leverer vi noget af det billigste internet på markedet. Du kan vælge INTERNET ONLY, så du får hurtigt og stabilt internet uden at betale for TV, hvis du ikke bruger det.

Frihed til at vælge det, der passer dig

Uanset om du vil have internet alene eller internet sammen med andre produkter, får du en løsning, der er skabt til moderne behov og en fair pris.

BESTIL HER

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan kun give Glenten 5 stjerner!

Vi kan kun give Glenten 5 stjerner!

Allerede fra første kontakt stod det klart, at Glenten kunne og ville skaffe os bedre internet. :D

Vi har følt os trygge ved Glenten hele vejen igennem, hvor de har levet et fantastisk produkt til en ordentlig pris.

Hermed de allerbedste anbefalinger af Glenten.

Hej Kurt,
Tak for din henvendelse.
Vi er glade for I har haft en god oplevelse hos os.
Vi ønsker jer en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igennem en længere periode havde jeg Glenten til at levere internet samt tv hvor jeg var yderst tilfreds med ydelserne samt kundeservicen.

Installationen tog ingen tid og de var altid søde at snakke med på kontoret hvis jeg havde nogle spørgsmål. Jeg kan klart anbefale dem hvis man ønsker et godt fynsk firma som forstår at levere service på et højt niveau.

Hej Camilla,
Tak for din henvendelse.
Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os.
Vi håber på at kunne levere signal til dig igen på et senere tidspunkt.
Du ønskes en god dag.

Altid god kundeservice

Altid god kundeservice og et godt produkt.

Hej Jens,
Tak for din henvendelse.
Vi er glade for du syntes produktet er godt og servicen er i top.

Fin og stabil TV tjeneste

Fin og stabil TV tjeneste! Har været kunde i 50 år, men flytter nu.

14. Februar 2022

Hej Erik,
Tak for din henvendelse.
Vi er glade for du har været tilfreds med Glenten og håber vi får mulighed for at tilbyde dig signal igen på et senere tidspunkt.

Helt fremragende service

Helt fremragende service! Meget venlig og forstående over for netop vores problemer i forbindelse med min svogers særlige problemer!
Hurtig problemløsning! Vi er meget tilfredse og glade!
De bedste anbefalinger herfra!

14. Februar 2022

Hej Pia,
Tak for din henvendelse.
Vi er glade for I har haft en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ALTID været glad for

Jeg har ALTID været glad for, at “være hos” Glenten, og jeg er faktisk ked af, at det efter min flytning ikke længere er muligt..

31. Januar 2022

Hej Henriette,
Tak for din henvendelse.
Det betyder meget for os, at du har været glad for at være medlem af Glenten.
Vi håber vi får mulighed for at tilbyde dig signal igen på et senere tidspunkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været meget frisk med Glenten i…

Jeg har været meget frisk med Glenten i Over 40 år Men på grund af jeg skal flytte har været nødt til at se den op

11. Januar 2022

Hej Janet,
Tak for din henvendelse.
Vi er glade for du har været tilfreds med Glenten og håber du får mulighed for at vende tilbage til os på et senere tidspunkt.

Decideret elendigt

Decideret elendigt

Ens trådløse signal ryger hele tiden, hvilket gør det umuligt at leve med streaming tjenester..

Når man så snakker med kundeservice får man det samme af vide hver gang "Der har ikke været signaludsving"

Man bliver derfor informeret om at man kan få byttet sit modem til en nyere model men umuligt at komme og bytte modem i deres tidsrum.

Vil aldrig anbefale folk at få Glenten og vil råde alle tilflyttere til Odense at tjekke op på hvilket internet de kan få inden de skriver under på lejlighederne, da Glenten står for nærmest alle steder i Odense - Hvilket gør det umuligt for kunderne at skifte til andre eller rent faktisk at have en anden mulighed..

5. Januar 2022

Hej Benjamin,
Tak for din henvendelse.
Vi ønsker bestemt heller ikke at du skal opleve at signalet ryger og netop af den grund tilbyder vi at du kan ombytte modemmet, så vi kan se om det er det gamle modem som er problemet.
Du er altid velkommen til at få en anden til at ombytte udstyret for dig, hvis det giver problemer med dine arbejdstider. Vi har også åbent om torsdagen fra kl. 10-17.
Glenten har ikke monopol. Det er frit for alle andre udbydere at levere signal til de samme adresser som Glenten gør.
Hvis udbyderne har valgt de ikke vil levere signal til din adresse, er det ikke noget Glenten har stoppet dem for at gøre.
Ha´ en god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu får du TV2 sport X i TV2 play til…

Nu får du TV2 sport X i TV2 play til samme pris, ja tak men kun hvis du lige køber ekstra kanal, plus kort og kortholder, bondefangeri. Så skal jeg også lige møde op på Glenten for at købe kort, primitivt. Sæt det dog på regningen næste gang.
Internettet er heller ikke for stabilt selv om jeg har købt forstærker gennem Glenten.

24. Dezember 2021

Hej Andersen,
Det er rigtigt at TV2 stiller krav til at Glenten kun må tilbyde TV2 Play til en medlemspris, hvis man har alle TV2s kanaler.
Det er desværre deres rettigheder som vi ikke kan ændre på.
Du kan altid vælge at bestille TV2 Play igennem TV2 selv, hvis du syntes prisen igennem dem passer dig bedre.
Du velkommen til at kontakte vores tekniske support hvis du oplever problemer med dit internet.
De kan kontaktes på support@glentenodense.dk / Tlf: 66 14 41 77 - tast 2.
Vi ønsker dig et godt nytår.

Alt spiller bare

Alt spiller bare. Så 5 stjerner herfra.

23. Dezember 2021

Hej Thomas,
Tak for din henvendelse.
Hvor er det dejligt at høre.
Vi ønsker dig en god dag og en glædelig jul.

Altid super service

21. Dezember 2021

Hej Lars,
Tak for din henvendelse.
Vi anstrenger os altid for at servicen er i top, så vi er glade for du har kunne mærke det.
Vi ønsker dig en god dag og en glædelig jul.

Seriøs udbyder

Mødes altid af kvalificeret personale....både administrativt og teknisk. Man føler virkelig de har styr på sagerne pg føler dig godt behandlet hver gang

12. Dezember 2021

Hej Carsten,
Tak for din henvendelse.
Det er vigtigt for os at alle vores medlemmerne føler sig godt behandlet, så vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende teknisk support ved skift af router

På forespørgsel om udfordringer med god kvalitet af streaming tv blev jeg anbefalet at skifte modem. Skiftet skete med hjælp i en enkelt tlf.opringning, hvor jeg straks fik hjælp. Streaming tv kører herefter upåklageligt.
Efterfølgende viste der sig problemer med at få printer logget på ny router. En meget stor hjælp fra Glentens tekniske support afhjalp problemet, som jeg aldrig selv ville kunne have fundet ud af.

8. Dezember 2021

Hej Poul,
Tak for din henvendelse.
Hvor er det godt vores tekniske support kunne hjælpe dig.
De sidder altid klar hvis der skulle opstå nogle udfordringer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Jeg fik hurtigt installeret mit internet og det virker bare :-)

8. Dezember 2021

Hej Majbritt,
Tak for din henvendelse.
Vi er glade for du har haft en god oplevelse med opstart af dit internet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra Glenten

Glenten har desværre monopol på fibernettet mange steder i Odense, og hvis nu det bare fungerede, ville det ikke være et problem, men det gør det sjældent. Vores internet forsvinder spontant, og det sker et par gange om måneden efterhånden. Det kan være alt fra et par minutter til et par timer. Derudover får man ikke besked, hvis de skal fikse noget som tager flere dage. Sidst var det to hele dage, hvor de i øvrigt gik langt over tid. Vi havde ikke internet før sent ud på aftenen den første dag. Jeg arbejdede hjemme og skulle bruge internettet, men måtte i stedet stresse over at skulle finde et andet sted at være.

Hold jer langt væk fra Glenten. Vi er nu skiftet til 4G, som er dårligere, men trods alt bedre end Glenten. Derudover skal man betale 1000 kr. i gebyr ved opsigelse hvis man ikke kan aflevere sin router tilbage. Selvom det står på hjemmesiden, kunne det være rart lige at blive mindet om det ved installationen. Så de 700 kr. man skal betale som startgebyr, for en ydelse man i øvrigt godt kan ordne selv, dækker altså ikke routeren.

30. November 2021

Hej Liv,
Tak for din henvendelse.
Det kan være andre udbydere har valgt ikke at ville levere til adresserne, men Glenten har ikke monopol, så vi stopper dem ikke for det.
Vores tekniske afdeling sidder klar til at afhjælpe hvis der opleves problemer med internettet.
Hvis man har tilmeldt sig SMS service bliver der automatisk sendt en sms ud hvis der skal ske afbrydelser indenfor ens område.
Grunden til prisen for oprettelsen er, at Glenten sender en tekniker ud for at installere dit modem.
Dette gøres for at kvalitetssikre både din installation og for at undgå at en evt. dårlig installation generer resten af antenneanlægget.
Teknikeren måler signalet i standeren ude i anlægget og inde ved dig, så vi ved at signalet er i orden.
Han skifter evt. din antennedåse til den korrekte dåse og sikre at modemmet går online. Således at det for dig er hurtigt, nemt og trygt at komme på Glentens net.
Derefter kan du se frem til en meget billig månedlig pris, hvor du hurtigt får tjent oprettelsesprisen ind igen.
Hvis du skulle have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@glentenodense.dk.
Ha´ en god dag.
Glenten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr