Som ny kunde er det superirriterende at blive spammet med autogenerede mails og forsøg på mersalg, når man bare gerne vil have internet. Det er virkelig besværligt at blive kunde og man skal oprette s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Mine forældre har haft Glenten i årtier og det har leveret godt og fleksibelt tv såvel som stabilt internet.
Unternehmen hat geantwortet
På forespørgsel om udfordringer med god kvalitet af streaming tv blev jeg anbefalet at skifte modem. Skiftet skete med hjælp i en enkelt tlf.opringning, hvor jeg straks fik hjælp. Streaming tv kører... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid imødekommende og løsningsorienteret når jeg har haft fat i dem. Det blev også bekræftet denne gang, efter jeg havde modtaget en relativ stor faktura, grundet fejl fra min side af. Det blev dog... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Glenten er en af Danmarks største uafhængige antenneforeninger med omkring 22.000 husstande som medlemmer.
Vi har base i Odense, hvor vi har leveret løsninger i mere end 50 år – altid med fokus på værdi og kvalitet for vores medlemmer.
Hos Glenten leverer vi noget af det billigste internet på markedet. Du kan vælge INTERNET ONLY, så du får hurtigt og stabilt internet uden at betale for TV, hvis du ikke bruger det.
Uanset om du vil have internet alene eller internet sammen med andre produkter, får du en løsning, der er skabt til moderne behov og en fair pris.
Vagtelvej 1, 5000, Odense C, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Signalet er ofte nede uden nogen besked på f.eks hjemmesiden.
Opgradering sker for ofte om aftenen i stedet for om natten.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en kundeservice som hos glenten. Det virker til det eneste de er ude efter er penge, vi blev lovet kompensation via telefon da vi ikke havde net i en uge grundet flytning, når vi så skriver til dem efterfølgende laver de bare dårlige forklaringer og at vi skal betale fulde beløb. Ovenikøbet koster det 400kr at flytte adresse selvom man har betalt 800kr i opstart, det er jo fuldstændigt til grin, hvis så bare deres forbindelse virkede 100%, men det er den slet ikke i nærheden af. Kommer aldrig til at bruge Glenten igen. Har ikke oplevet andet end problemer..
Simpelthen så dårlig kundeservice. Virker til det bare er en pengemaskine.
Dem der sidder i kundeservice sender bare en standard mail hvis du er utilfreds med noget.
Utroligt man skal betale 400kr for at flytte sit abonnement og samtidig betale for hele perioden hvor man ikke har haft noget internet.
Hold jer langt fra dem!!!
Monopol og udnyttelse heraf.
Virksomheden er mange steder i Odense den eneste mulighed for internet, hvilket tydeligt ses med kundeservice, opkrævninger, priser og gebyrer.
Høj installationspris, mange, helt utrolig mange driftproblemer, nogle gange flere dage i træk uden net, hvis du ikke både køber internet og tv pakke, så kommer der strafgebyr på, ( internet only ) som tillægges en pris der i forvejen er sat højt grundet monopol.
Telefontider er nærmest ikke eksisterende, og hastigheder er på ingen måde stabile.
Ved første tegn på uenighed, så lukkes der for forbindelsen, og dialog er umulig.
Mobilt bredbånd er vejen frem hvis du ikke kan få fiber, og hold dig for alt i verden langt væk fra Glenten.
Aldrig har jeg oplevet værre internet. Jeg mister forbindelsen flere gange dagligt, hver dag….
Jeg har nu opsagt glenten, og glæder mig til nyt internet!
Har haft glenten i 20 år i Odense m,og kun oplevet sporadiske udkoblinger,så for mit vedkommende er jeg tilfreds.Dog et lille aber dabei.Fik et nyt mod,men omformeren manglede,så jeg henter den mandag.Tak for god service
Jeg har oplevet så mange udfald gennem et år. Ringet til glenten fået svaret det er ikke vores problem. De har så sendt en tekniker fra et andet firma de bruger, pris ca. Kr. 700,. Det har jeg betalt 4gange. De sidst to teknikere har sagt, vi kontakter glenten det er ikke rimeligt du betaler,der ligger en fejl. Jeg kom til at betale. Glenten har ikke en eneste gang vist sig. Øv
Vi har tidligere haft Glenten, da vi boede i Odense M. Nok den dårligste service, nedladende medarbejder, direkte modbydelige teknikkere. Desværre har de så meget monopol på linjerne at man ikke har mulighed for noget andet. Jeg håber snart der bliver lavet tiltag så det bliver frit for folk at vælge noget andet og så kan Glenten godt vinke farvel eller også skal de stramme gevaldigt op! JEG KAN IKKE ANBEFALE GLENTEN!
Har problemer med tv3 med udfald, enten får man at vide på skærmen at tjenesten ikke er tilgængelig, eller man får en højtaler ikon som betyder at lyden virker men billedet er væk.
Hver gang jeg ringer så er det udfald fra tv3 - så er den ged åbenbart barberet. Men at prøve at se en film når det sker er umuligt.
Man siger også det kan være mit kabel, what? så ville udfaldet være over hele linjen og ikke kun tv3.
Efter at have haft sporadiske problemer med min internetforbindelse i nogle måneder, endte jeg med at kontakte kundeservice. Jeg tænker, at de dårlige anmeldelser herinde fik mig til at udskyde det opkald mange gange :D
Der var ingen ventetid for at komme igennem og vi kom ret hurtigt til den konklusion, at det måtte være mit modem der var problemet. Jeg fik besked om at komme forbi deres kontor, for at få byttet modemmet til et nyt, hvilket også var hurtigt og uproblematisk. Siden har der ikke været nogen problemer og min forbindelse ligger nu stabilt ca. 10% over det jeg betaler for.
I kraft af mig uddannelse har jeg ret godt styr på det tekniske, hvilket jeg ikke altid oplever bliver taget seriøst, men ham jeg snakkede med, virkede meget glad for, at jeg ret detaljeret kunne beskrive problemerne og hvad jeg havde fundet frem til kunne afhjælpe dem i kortere perioder.
TV-pakkerne er bestemt ikke imponerende, men jeg har også kun internet hos Glenten, så dem vil jeg se bort fra her :D
Stabil forbindelse og super telefonisk teknisk support.
Fy for den.
Har aldrig oplevet en ringere internetforbindelse eller en ringere kundeservice.
Den eneste grund til at jeg har Glenten er fordi de har kablerne i jorden. Så man kan ikke få en anden kabelforbindelse end dem.
Man bliver taget i hovedet og bagi fordi deres teknikere ikke gør deres arbejde.
Internetforbindelsen er en hel anden sag. Den er så ringe som noget kan være, blev lovet en 1000/100 forbindelse. Men de kan kun levere en 300/35 forbindelse som det bedste.
Hjemmesiden er også forfærdelig at navigere rundt i.
Kan IKKE anbefale det her skodfirma
Jeg har sjældent oplevet så dårlig kundeservice, som den der bliver givet hos Glenten. De lytter ikke til deres kunder, og taler virkelig nedladende, hvis man tager kontakt til dem telefonisk. Jeg vil absolut ikke anbefale andre at gøre brug af deres produkter, hvis de har andre valg.
Det giver absolut ingen mening, at man skal betale et ekstra gebyr, for at have valgt "internet only".
fornuftig pris og et godt selskab man kan regne med. De levere den hastighed de har lovet, har ikke oplevet problemer.
kan kun anbefales.
Vi er meget tilfredse med glenten. Vi er forholdsvis nye kunder, men indtil videre har vi ikke oplevet anden en utrolig god service. De gør hvad de kan for at hjælpe en, og overholder hvad de lover i forhold til netværksforbindelse 👍🏻
Har haft Glenten internet og tv i 3 1/2 år. Internettet er ikke særligt stabilt, men det er småting sammenlignet med servicen.
Vi betaler i dec 20 for en flytning. Da vi ikke flytter ret langt, kan vi flytte det hele med.
Vi flytter ind, den forrige ejers antennepakke er knap udløbet, så vi kan se tv fra dag et.
To dage efter kommer der en teknikker. Han roder lidt med tingene og får efter en rum tid gang i internettet. Han meddeler så, at han kun lige skal ud i boksen og så kører tv’et på vores abonnement.
Der er kun en hjemme pga covid 19, som arbejder hjemmefra.
Teknikkeren kommer og meddeler , at nu kører han. Det hele er på plads.
MEN tvært i mod.
Da vi skal se tv, er kanalerne væk, intet signal siger den.
Vi kontakter Glenten.
De er nedladen og mener klart, at vi ikke kan indstille kanaler, de kan se det virker. Vi er vedholdende og de vil så sende en teknikker.
Et par dage efter kommer der en teknikker.
Han har så nu faktureret os igen, denne gang for tilslutning og reparation til over 1500 kr.
Det er jo vores fejl.
At man kommer og tilslutter uden at se om det virker, direkte ødelægger noget udstyr og så sender en regning.
VI glæder os rigtig meget til fibernettet bliver en mulighed. Det er ved at blive lagt her i området.
Tænker Glenten mister mange kunder. Det kan de takke sig selv for.
Fik en Fakture fra glenten efter at jeg glemte at aflevere modem efter mit internet abonnement ophørte. Jeg ringede til kundeservice, hvor de venligt tog imod min forsinkelse og gav mig muligheden for at aflevere modem inden for 2 dage, for at de derefter tilbagetræk fakturen.
Meget glad for forståelsen og den venlige service :)
Internet leveret fra Glenten er både hurtigt, stabilt og billigt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.