Forbrugsforeningen Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

1. Suchmaschinenunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi sparer. Sammen.: Forbrugsforeningen er en 100% medlemsejet, ikke-kommerciel, non-profit indkøbsforening for hele den danske fagbevægelse. Vi er end del af den danske andelsbevægelse og har i mere end 140 år skaffet fordele til foreningens mange medlemmer og omsætning til de tilknyttede danske butikker. Spar penge på alt det du alligevel køber: Tilknyt blot dine almindelige kredit- og betalingskort til dit medlemskab af foreningen og optjen automatisk bonus når du handler hos de flere tusinde tilknyttede butikker i fordelt over hele landet. Bonus optjenes automatisk og sættes ind på din medlemskonto hvorfra du kan udbetale den når du har mere end 200 kr. På MitFBF kan du på både app og web løbende følge med i dine køb og hvor meget bonus, og du behøver ikke købe mere end du plejer, du skal blot betale med et af de kort som du har tilknyttet dit medlemskab. Sidste år fik medlemmerne 185 mio. retur i bonus og fordele pba. en omsætning på knapt 3 mia. i de tilknyttede butikker. En omsætning vi er stolte over at have genereret gennem et stærkt partnersamarbejde og dyb datadrevet segmenteret kommunikation. I Forbrugsforeningen arbejder vi hele tiden på at forbedre bonus, tilbud og medlemskab, og glæder os over at 93% er tilfredse eller meget tilfredse med deres medlemskab. Med vores formålsparagraf har vi siden 1886 sat fokus på at skabe fordele til vores medlemmer gennem omsætning i flere tusinde tilknyttede butikker og webshops. Forbrugsforeningen vækster år for år og havde pr. 31. december 2025 flere end 240.000 medlemshusstande i Danmark så gør som alle de andre og meld dig ind via www.fbf.dk Det med småt: Forbrugsforeningen er en loyalitetsklub for dig, som er medlem af en fagforening i et af de organiserede fagforbund. Du kan også blive medlem, hvis du er pensionist - så skal du blot oplyse os hvilken fagforening, du var medlem af indtil du forlod arbejdsmarkedet. Der er nogle få ting du skal være opmærksom på, når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. Bonus: Der er forskel på hvilke kort butikkerne giver bonus på og hvor meget bonus den enkelte butik giver. Den laveste sats er på 2% og den højeste er på 30%. De fleste ligger dog på 9%. Du kan altid se hvilke kort du får bonus med og hvor meget bonus butikken giver i vores app og på vores hjemmeside. Butikskæder: Selvom én butik i en kæde ikke er med i samarbejdet, kan en anden butik i samme kæde godt være med. Mange kæder består af selvstændige ejere, som individuelt beslutter om de vil samarbejde med Forbrugsforeningen. Webshops vs. butikker: Der kan være forskel på fysiske butikker og webshops. Selvom en fysisk butik ikke giver bonus, kan det godt være at butikkens webshop gør det. Det samme gør sig gældende omvendt, at en butik godt kan give bonus uden at webshoppen gør det. Andre kundeklubber: Du må ikke kombinere Forbrugsforeningen med andre rabatordninger og kundeklubber. Hvis du fx får 10% bonus når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen kan du ikke også få fordele med butikkens egen klub. Så må du vælge mellem de to fordele. Forhandlede priser: Hvis du forhandler om prisen inden et køb, eller du forhandler dig frem til andre former for besparelser, skal du oplyse at du er medlem af Forbrugsforeningen ellers kan butikken godt efterfølgende afvise din bonus. Gavekort: Det er op til den enkelte butik selv at vælge om du kan købe gavekort og få bonus.

Akzeptabel

Støtte

Hurtig og effektiv

17. September 2026

Hej Vlastimil
Kort og godt – tusind tak for de 5 stjerner og din feedback! Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give vores medlemmer.
De bedste hilsner

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har måttet lave flere indsigelser

Jeg har måttet lave flere indsigelser, pga. manglende bonus. Eks Vivaldi, hvor drikkevarerne, ikke er rabatgivende hos andre udbydere, så er der heller ikke gået bonus ind, for denne del. Maden gav rabat via ældresagen, men ikke drikkevarerne.
Og så står der også på forbrugsforeningen, at man kan købe sendentanke, supergavekort til panduro. Det gjorde jeg så, men det viser sig, at man ikke kan bruge gavekortet hos Panduro.??
Jeg synes det er så ærgerligt, at forbrugsforeningen, er blevet et sted, man hele tiden bør kontrollere.

16. September 2026

Hej Kunde

Tak for din feedback og dine 3 stjerner. Vi er kede af, at du føler, du skal kontrollere dine køb i øjeblikket, og vi vil meget gerne skabe klarhed over de to situationer:

Hvad angår Café Vivaldi, skyldes det reglen om, at Forbrugsforeningens bonus ikke kan kombineres med andre rabatordninger. Da der blev givet rabat via Ældre Sagen på maden, registrerer Vivaldis kassesystem desværre, at der er ydet rabat på hele transaktionen, og så blokeres vores bonus automatisk. Kasseapparaterne kan desværre ikke splitte bonnen op og give bonus på kun drikkevarerne i den situation.

Vedrørende Sendentanke, så kan du absolut bruge dine penge hos Panduro! Når du køber et Supergavekort, skal det blot først indløses på Sendentanke.dk, hvor du vælger Panduro som den specifikke forretning, du vil have gavekortet til. Så snart det er gjort, kan du handle i butikken helt som normalt.

Vi håber, det giver mening og sparer dig for fremtidige bekymringer.

Flot service

Flot service
Jeg sendte en indsigelse på manglende bonus på et indkøb og fik bonus tilskrevet i løbet af få dage.
SÅDAN

11. September 2026

Hej Bodil

SÅDAN! Tusind tak for din super fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du fik en flot og hurtig service, og at din bonus var på kontoen i løbet af få dage. Det er præcis sådan, det skal være, når man har brug for hjælp til en indsigelse.

Rigtig god dag og god fornøjelse med din bonus!

Øv-oplevelse

Har været tilfreds indtil for nyligt, hvor jeg opdagede, at jeg ikke fik bonus for mine køb i et par forskellige forretninger. Da jeg tilfældigvis opdagede det, kontaktede jeg forbrugsforeningen, som fortalte, at de var opmærksomme på, at de pågældende forretninger ikke fik registreret købene korrekt, når man betaler med Apple-Pay. Utroligt at man selv skal opdage det, og medlemmerne ikke er gjort opmærksom på det, når det er en kendt fejl. Medarbejderen i Forbrugsforeningen kunne se mine køb, da jeg fortalte, hvilke handler det drejede sig om. Alligevel blev jeg bedt om, at indsende kopi af bonerne (hvoraf jeg heldigvis havde gemt de fleste). Da jeg havde mailet billeder af bonerne, fik jeg svar tilbage med besked på, at jeg skulle dokumentere, at betalingerne var sket med et tilmeldt kort ved at sende billeder fra min netbank (til trods for, at Forbrugsforeningen havde bekræftet, at de kunne se mine køb i deres system) - og ikke nok med det, så skulle jeg medsende de førnævnte billeder igen, når jeg sendte dokumentationen. Her sluttede min lyst til at få bonus på ca 300 kr, jeg er blevet snydt for. Tak for god behandling :-(

10. Juni 2026

Hej Bo

Vi beklager meget det besværlige forløb, du har haft. Det er bestemt ikke vores hensigt at gøre det svært for dig.

For at forklare fejlen, så skyldes det en teknisk udfordring med Apple Pay hos enkelte af vores partnerforretninger. Her kan transaktionen få et andet nummer i de underliggende systemer, som gør, at bonussen desværre ikke registreres automatisk endnu.
Det arbejder vores it-afdeling på højtryk for at løse.

Af hensyn til vores partneraftaler skal vi bruge en kopi af kvitteringen for at udbetale bonussen manuelt.

Det var en fejl fra vores side, at du også blev bedt om dokumentation fra din netbank, da vi rigtigt nok godt kan se dit tilmeldte kort i systemet. Det beklager vi mange gange!

Vi vil utrolig gerne sikre, at du får din bonus på de 300 kr.
Ring til os på 33188600 og forklar situationen og at du via Trustpilot, er blevet bedt om at henvende dig til vores kundeservice. så sørger vi for, at din sag bliver ekspederet med det samme uden yderligere krav.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lige en yderligere kommentar til…

Lige en yderligere kommentar til tidligere beskrevet problemer. Vi har nu fået bonus på vores køb, dog ikke fra Imerco, hvilket der er en forklaring på. Synes det er fint Forbrugsforeningen kommentere på diverse opslag.

Håber jeg næste gang kan give 5 stjerner.

4. September 2026

Hej igen Henning 😊

Tusind tak for din opdatering og fordi du har rykket din anmeldelse op på 3 stjerner!

Det er vi utrolig glade for at se.Det glæder os, at der er kommet styr på udbetalingerne af jeres bonusser, og at forklaringen omkring Imerco gav mening for jer.

Vi gør altid vores absolut bedste for at svare og skabe klarhed herinde, så det er skønt at høre, at vores kommentarer bliver taget godt imod.

Vi arbejder hver dag på at gøre oplevelsen endnu bedre, og vi glæder os til at gøre os fortjent til de sidste 5 stjerner næste gang!

Rigtig god dag til jer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved to rabatter får du den laveste

Desværre en med tiden udhulet ordning hvor man ikke længere kan kombinere rabatter, hvilket ikke oplyses af de enkelte oversigtssider i appen. I tilfælde hvor butikken giver en lavere rabat end Forbrugsforeningen, ender man med at få den lave rabat, og du kan intet stille op med kundeservice. Desværre en ordning der har mistet sin berettigelse.

Tilføjelse: Efter endnu et misvisende svar, der på nogle punkter er direkte forkert, må man ydermere overveje sit medlemskab, der giver mere bøvl end gavn. Nej, det står IKKE i appen på hver side at man ikke må kombinere rabat og FBF. Så man står lidt forslået tilbage, når butikken giver en såkaldt “personlig” rabat på mindre end FBF-bonus og belejligt får kunden laveste bonus - men først flere dage senere tikker en mail ind “du er gået glip af bonus”. Personlig rabat vs generel rabat - det er simpelthen ikke nogen selvfølge hvad det er, og kunden her er taberen. Før, hvor Forbrugsforeningen bare var et kort, kunne butikken ikke bare sige “nu synes vi rabatten er for høj” - så at det fremstilles som status quo er jo simpelthen ikke rigtigt.

4. September 2026

Hej Alberto

Vi må slå helt fast, at man aldrig har kunnet kombinere rabatordninger i Forbrugsforeningen – hverken før eller nu.

For at skelne mellem kombinationerne, skal man dele det op i to:Hvis en butik har et generelt udsalg (f.eks. Black Friday), hvor prisen er nedsat for alle kunder i butikken, får du naturligvis din bonus oveni.
Du kan derimod ikke kombinere Forbrugsforeningen med andre personlige rabataftaler eller kundeklubber (som f.eks. Imerco+ eller FDM). Man må ikke forhandle sig til en individuel rabat og forvente foreningens bonus oveni.

Det er en direkte misforståelse, at dette ikke oplyses. Det står beskrevet på alle partnersider i vores app og på hjemmesiden, hvor vi præciserer:
"Du må ikke kombinere FBF med andre rabatordninger og kundeklubber."

Efter vi er overgået til, at bonussen kører automatisk på medlemmernes egne bankkort, kan butikspersonalet ikke længere se visuelt, at der betales med Forbrugsforeningen. Hvis medlemmer forsøger at omgå reglerne for at få "dobbelt rabat", har butikkerne i sidste ende ikke råd til at være med i ordningen.
Reglerne er derfor uændrede og lavet for at beskytte det fællesskab, som sikrer vores medlemmer de høje bonussatser.

Ikke besværet værd

Har siden januar haft udfordringer med at få bonus ind på min konto og brugt uanede mængder af tid på at ringe til forbrugsforeningen og på at lave indsigelser.
Jeg har ringet flere gange for at forsøge at få forbrugsforeningen til at rette op på de fejl, der sker igen og igen med flere forskellige butikker, men intet sker der.
Den manglende bonus skyldes IKKE, at jeg er medlem af nogen kundeklub eller bruger et kort, der ikke er bonusberettiget betalingsmiddel. Det har jeg også fået bekræftet at kundeservice, som ikke kan forklare problemerne og i stedet beder mig om at tage fat i butikken eller om at prøve at skifte betalingskort, men det er da ikke mit ansvar!
Kundeservice er hverken særlig hjælpesomme eller imødekommende og flere gange direkte uvenlige og uartige, når man ringer ind.
Nu har jeg meldt mig ud, for jeg gider ikke bruge flere kræfter på det. Inden udmeldelsen anmodede jeg om at få min bonus udbetalt, hvilket ifølge hjemmesiden skulle ske inden for 2 bankdage. Nu er der gået en uge, og jeg har stadig ikke fået udbetalt bonus (det er ikke afventende bonus, men den bonus, jeg har optjent siden januar). Derfor ringede jeg igen til kundeservice i dag, men der var ingen hjælp at hente - tværtimod kun en sur medarbejder, der afbrød og talte surt, da jeg forsøgte at forklare problemet. Vedkommende vidste ikke noget, men ville undersøge det og ringe tilbage i dag. Men jeg blev naturligvis ikke ringet op.....
Det er ærgerligt, at de har ødelagt en ellers god ordning med den nye bonusmodel, hvor man som kunde får ansvaret for, at det virker. Og at de ikke tager ansvar, når de bliver gjort opmærksom på, at der gentagne gange er problemer med de samme butikker. Samtidig med at man er tvunget til at gå og samle fysiske kvitteringer og sende dem ind, når det ikke virker (for mit vedkommende ca. hver 14. dag). Mest ærgerligt er dog den dårlige kundeservice, når man ringer ind og bliver mødt med ligegyldighed og en irriteret tone. Det var dråben for mit vedkommende,

3. September 2026

Hej Frederiksen

Vi beklager meget det langvarige forløb og den oplevelse, du har haft med tonen i vores kundeservice. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at lægge navn til.

Vi vil gerne slå fast, at din opsparede bonus naturligvis ikke bliver holdt tilbage, og vi er i gang med at sikre, at den bliver udbetalt til dig hurtigst muligt. Selvom den absolutte hoveddel af alle transaktioner i vores nye system glider igennem helt automatisk og uden problemer, er det naturligvis utrolig frustrerende, når man som i dit tilfælde oplever fejl og skal indsende kvitteringer manuelt.

Da din sag er kompleks, vil vi meget gerne tilbyde, at en teamleder fra vores medlemsservice tager imod dit opkald for at få alt afklaret og givet dig en ordentlig afslutning.
Ring til os på 33188600 og henvis til Trustpilot og bed om at tale med en Teamleder.

Super God Service

Super God Service 👌👍

3. September 2026

Hej J T M

Tusind tak for din super fine anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Hav en fantastisk dag! 👌😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gik glip af bonus fordi der var en fejl…

Gik glip af bonus fordi der var en fejl når man betalte med iphone. Da jeg ikke længere havde bonen afviste de min sag. Det er jeres ansvar at jeres system virker!!
Senere forsøger jeg at svare på mailen hvor de afviser mig, men mit svar blev bare mødt med autosvar om at sagen var lukket. Det er ikke ok.

Hej Thomas
Vi beklager meget den dårlige oplevelse med systemfejlen og vores autosvar. Det er ikke den service, vi ønsker at give.

Vi vil utrolig gerne kigge på din sag igen og se, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med din bonus. Ring venligst direkte til vores kundeservice på [telefonnummer], så sidder vi klar til at finde en god løsning for dig.

Manglede noget bonus

Manglede noget bonus, men sagen blev hurtigt behandlet

Hej Helene
Mange tak for de 5 stjerner og din feedback.

Vi er super glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre med din manglende bonus, så alt faldt på plads.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bonus udeblevet, - håndteret omgående…

Bonus udeblevet af ikke gennemskuelige årsager.
Forbrugsforeningens kundeservice håndterede meget hurtigt min indsigelse.

Antwort von Forbrugsforeningen

Mange tak for de 5 stjerner og din feedback.

Hej Egon

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VIL IKKE UDBETALE OPTJENT BONUS!

I flere dage har det ikke været muligt at få udbetalt optjent bonus!!! Utroligt det skal tage så lang tid at løse et teknisk problem! Men måske er det helt bevidst. Vores penge står jo på Forbrugsforeningens konto! Og selvfølgelig kan de ikke ringes op. Der er sikkert rigtig mange der ringer. Mail kan man ikke skrive og deres AI Chatbot er ren til grin og kun til at blive rigtig irriteret på. Super dårlig service! Kundeservice kan man ikke kalde det - for der er ingen!

Hej Jørn

Vi beklager meget den frustration, den tekniske fejl med udbetalingerne har skabt.
Vi kan dog fuldstændig afvise, at der skulle være tale om en bevidst handling. Fejlen er nu blevet rettet, og det er igen muligt at få udbetalt din bonus helt som normalt.

Du kan til enhver tid ringe direkte til vores kundeservice på 33188600 – vi sidder klar ved telefonerne i hele vores åbningstid og vil meget gerne hjælpe dig, hvis du stadig oplever problemer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at man nu betaler med sit…

Dejligt at man nu betaler med sit Visakort eller lignende. Det gør det meget nemmere. Bruger Uno X når vi tanker, og Andelenergi , bruger vi også, god bonus. Har også fået bonus i brillebutikker, det løber op. Mange butikker i vores by er med i forbrugsforeningen, det giver god bonus.

1. September 2026

Hej Flemming og Lone.
Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at I er glade for vores nye system. Det har netop været målet at gøre det meget nemmere for vores medlemmer, så bonussen helt automatisk ruller ind, uanset om I tanker hos Uno-X, betaler strømmen hos Andel Energi eller handler i de lokale butikker – alt sammen direkte på jeres eget, velkendte bankkort.

Som I selv nævner, så løber det hurtigt op, når man bruger foreningen til hverdagens faste udgifter. Tak fordi I deler jeres oplevelse og er en aktiv del af Forbrugsforeningen!

Rigtig god dag til jer begge.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde ikke opdaget det kostede…

Jeg havde ikke opdaget det kostede penge, det er min fejl. Men da jeg opdager det fordi de trækker pengene melder jeg mig ud igen. Det er så åbenbart fra dags dato selvom jeg har betalt for et år. Det advarer de ikke om ved udmeldelse og man kan ikke få sine penge retur, eddermame bondefangeri, men jeg håber I nyder mine gratis penge til jer.

1. September 2026

Hej Nanna
Tak for din feedback.
Det er korrekt, at det koster et årligt gebyr at være medlem af Forbrugsforeningen, hvilket også fremgår, når man melder sig ind.
Når man vælger at melde sig ud, træder udmeldelsen i kraft med det samme, og det årlige kontingent refunderes ikke, da det dækker administrationen og adgangen til vores fordele. Vores betingelser er fuldt tilgængelige på vores hjemmeside, så der er fuld gennemsigtighed omkring forløbet.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Nemt at få rabat

Med den nye ordning hvor betalingskort knyttes direkte til Forbrugsforeningen kan du bare handle og bagefter se hvor meget rabat du får og hvornår rabatten er tilgængelig. Det er virkelig smart og du bestemmer selv hvornår beløb over 200 DKK bliver udbetalt.

Aldrig har det været nemmere 😉👏

13. August 2026

Hej Helle
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer utrolig meget at høre, at du har taget så godt imod vores nye ordning.

Vores helt store mål med det nye system har netop været at gøre hverdagen lettere for vores medlemmer. Hvor man før skulle huske et helt særligt foreningskort, kan man nu blot betale med sit helt almindelige betalingskort, som man alligevel har med sig. At du selv kan styre udbetalingen af din bonus (så snart der er optjent minimum 200 kr.), giver netop den fleksibilitet, vi ønskede at skabe.

Til andre der læser med, kan vi desuden tilføje, at man i det nye system kan tilknytte flere forskellige betalingskort (både Dankort, Visa og Mastercard). Det betyder, at hele husstanden faktisk kan være med til at samle bonus sammen til den samme konto i hverdagen – helt automatisk.

Endnu en gang tak for de 5 stjerner, og rigtig god fornøjelse med de automatiske bonusser fremover!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som i mit indlæg svarer Pablo at deres…

I mit indlæg svarer Pablo at deres nye betalingssystem er bedre for deres medlemmer,
ja er det ikke bemærkelsesværdigt med al den negative kritik som de har fået her på Trust Pilot.
Der er også mange butikker som har meldt sig ud
og de butikker som der er tilbage, så kan du som
forbruger finde andre butikker som er væsentlig
billigere.
Jeg kan ikke se fordelen at være medlem hos dem
beklager

28. August 2026

Hej Vincent

Tak for din kommentar. Vi er ærgerlige over, at du ikke kan se fordelene ved det nye system, men for den brede medlemskare har det været et stort ønske, som vi har opfyldt.

Hvor man før skulle have et fysisk særskilt kort op af lommen, kan man nu tilknytte sit medlemskab til sit normale Visa, Mastercard eller Dankort. Det betyder, at man aldrig går glip af sin bonus, hvis man har glemt foreningskortet derhjemme. Det gør hverdagen langt lettere for vores medlemmer.

At der sker en udskiftning i butikkerne, når teknologien ændrer sig, er en helt naturlig udvikling. Nogle butikker vælger at stoppe, og nye kommer til. Det første lille år har handlet om at få den nye platform til at køre stabilt, og nu har vi fuldt fokus på at udvide med masser af nye, attraktive aftaler over hele landet, så der er masser af penge at spare som medlem.

Hurtig behandling

Hurtig behandling af indsigelse af manglende bunds

28. August 2026

Hej Kirsten
Mange tak for de 5 stjerner og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det glæder os utrolig meget, at du har en god oplevelse med Forbrugsforeningen.

God og hurtig service!

26. August 2026

Hej Christer

Det glæder os utrolig meget, at du er glad for at være medlem af Forbrugsforeningen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Besværligt at få bonus ind på kontoen

Besværligt at få bonus ind på kontoen, betalt med almindeligt dankort.

24. August 2026

Hej Claus
Tusind tak for dine 4 stjerner!

Vores nye system skulle gerne gøre det meget nemmere for dig, da bonussen nu registreres helt automatisk, når du betaler med dit almindelige bankkort.

Grunden til, at der går lidt tid, før du kan trykke "udbetal", skyldes blot butikkernes bytte- og returperioder. Bonussen holdes derfor afventende i en kort periode. Du kan dog altid følge med på vores app eller hjemmeside – her kan du se præcis, hvilke bonusser der er på vej, og hvornår de frigives til udbetaling.

Vi håber, du bliver glad for at slippe for det ekstra kort i hverdagen!

Forbrugsforeningen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr