Fnac Belgium Bewertungen 1.783

TrustScore 1 von 5

1,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ZEER ONBETROUWBAAR!!! KOOP HIER NIETS!!! Fnac "verkoopt" zaken die niet in voorraad hebben en dus ook nooit geleverd worden en nadien ook niet worden terugbetaald. Vaak gaat het over relatief klei... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Samsung Ultra S22 besteld via webshop. Bij aankomst gemerkt dat dit eigenlijk een smartphone is voor de aziatiche/amerikaanse markt is. Stond niet vermeld. Geen reactie van webshop gekregen. Na een ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De online ervaring is een hel. Ik heb 3 maand mogen wachten op een product die nooit is toegekomen om dan een mail te ontvangen dat die wel geleverd zou zijn. Na een lange tijd om een manier te vinden... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

La centrale mal geree car un collaborateur ne parlant pas le néerlandais déjà accroche et nous continuons en francais. J'ai bien vu que la reduction est que sur le site et demandé si il est sur... Mehr ansehen

1. Geschäft
  6. Musikgeschäft

Über Fnac Belgium

Vom Unternehmen geschrieben

Besoin d'aide ?
Vous avez une question relative à votre achat à la FNAC ?

Contactez-nous sur cette page : https://www.fr.fnac.be/contacteznous

ou bien par téléphone :
pour la Belgique +32 2 700 91 91
pour le Luxembourg +352 27 990 600 99

Hulp nodig?
Heb je een vraag in verband met je aankoop bij Fnac?

Contacteer ons via deze link: https://www.nl.fnac.be/contacteerons

Of contacteer ons telefonisch:

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fnac Luxembourg ferme à 18:45 et non pas à 19:00 comme affiché.

Fnac Luxembourg affiche un horaire d'ouverture de 10h à 19h du lundi au samedi. Ce samedi, souhaitant acheter en urgence un câble d'alimentation pour remplacer le câble défectueux de mon Macbook acheté à la Fnac, je me suis présenté à l'entrée du magasin à 18:50, confronté à deux portes fermées et, aux abords de la troisième porte, à un vendeur FNAC interdisant l'entrée aux clients car "nos caisses sont fermées". Il serait plus honnête vis-à-vis de vos clients d'afficher une heure de fermeture de 18:50 ou 18:45 afin d'éviter à vos clients la perte de temps que j'ai vécue ce samedi soir.

21. März 2026

Bonjour,
Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes sincèrement désolés d’apprendre que vous n’avez pas pu accéder au magasin alors que l’horaire affiché indiquait une fermeture à 19h.
Ce que vous décrivez n’est évidemment pas normal. Nous allons transmettre votre remarque à l’équipe du magasin

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is 1 sterretje geworden omdat geen…

Het is 1 sterretje geworden omdat geen aanduiden niet tot de mogelijkheden hoort.
Wat een slechte communicatie, service en klantgerichtheid.
Sinds 21/2 wacht ik op een bestelling. Zogezegd foutief adres bij de vervoerder. Alles nagekeken. Alle info klopt in elk account. Ondertussen adres nogmaals 4 x doorgegeven via de website, via mail, aan dpd...niks opvolging. Enkel het bericht dat ze het in orde brengen. Vandaag 19/3, nog niks. Behalve dan veel gemail, gechat en bakken frustratie. Van het kaske naar de muur. Fnac verwijst naar verkoper, die naar de vervoerder. Tof ! Misschien eens over deftige compensatie nadenken. Triestig.

19. März 2026

Hallo,
het spijt ons te moeten lezen dat je jouw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen.
Ondertussen merken wij dat de verkoper de correcte gegevens heeft en zal dit zo snel mogelijk leveren.
Onze excuses alvast voor het ongemak!

Avertissement – expérience Fnac HORRIBLE

Je souhaite partager mon expérience horrible avec la Fnac, qui s’avère être une grande déception. Sur le site, mon article était indiqué comme disponible avec des dates d’envoi précises, mais rien n’a été expédié. J’ai déjà contacté le service client par email : la réponse était insatisfaisante et n’a apporté aucune solution. Trois semaines se sont écoulées sans aucune nouvelle et mon second email est resté sans réponse.

Au total, cela fait maintenant presque deux mois et la situation semble interminable. La Fnac est une vraie déception. Je déconseille fortement de se fier aux informations de disponibilité et de livraison sur leur site.

21. Januar 2026

Antwort von Fnac Belgium

Bonjour, Nous sommes vraiment désolés d'apprendre cela :( Nos collègues du webshop font tout leur possible pour vous répondre dans les plus brefs délais. Nous allons vérifier cela pour vous. Merci pour votre patience. Bonne journée, Kimberly - Fnac

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beloofde leverdata worden nooit gehaald.

TV werd besteld wegens de goedkoopste tijdens black friday plus een lopende cashback van LG voor de deelnemende handelaars. Zoals steeds staat er bij Fnac: Snelle levering! De realiteit: na een week nog niets en de reactie van de klantendienst was: we zoeken een andere leverancier want de gebruikelijke heeft het te druk. Effectief, een week later dan de beloofde bezorgdatum staat de tv in huis, geen track and trace gewoon op puur geluk, ik vul de cashback in van LG -> geweigerd want het product kwam van Fnac Frankrijk en dit was geen deelnemende handelaar. Na lang en herhaaldelijk aandringen beslist Fnac om het LG tegoed in cadeaubonnen te geven want het stond wel degelijk op hun site dat dit toestel er onder viel. Fijn, toch iets, beter dan niets. Dus vandaar een extra ster want anders was één ster zelfs te veel. Bestel je met de cadeaubonnen iets anders: Snelle levering, morgen of overmorgen in huis! Verkocht door Fnac zelf. Helaas staat die bestelling na enkele dagen nog steeds op: Gevalideerd. Onbegrijpelijk want deze waren bij Fnac in voorraad.

11. März 2026

Hallo Tom,
het spijt ons te moeten lezen dat jouw bestelling niet goed verlopen is.
Wij zullen dit intern bekijken om dit te vermijden in de toekomst.
Indien je nog vragen hebt kan je altijd een mail sturen naar webshop@be.fnac.com.

Fnac is gewoon oplichting

Fnac is gewoon oplichting. Niks meer, niks minder. Je bent je geld kwijt en krijgt niks toe. 1,5 maand geleden bestelling gedaan. Ondertussen zijn we 5 chat gesprekken en 14 telefoontjes van in totaal 10 uur verder. Het is onvoorstelbaar. De onkunde, de onwil, de 'i don't care' mentaliteit. En dat alles voor een product dat toen op voorraad was en dat nog steeds is. Dringend tijd dat economische inspectie dit bedrijf opdoekt!!

2. Februar 2026

Hallo,
Ik raad je aan om een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mensen zouden eerst moeten kijken bij…

Mensen zouden eerst moeten kijken bij trustpilot. Heb het niet gedaan en online een boek besteld bij fnac. De bestelling was de volgende dag al thuis, dus dat was prima. Het boek was echter beschadigd en toch 24 euro’s. Toen ik het meldde was er geen ander oplossing dan toch naar de winkel te gaan of op te sturen met Bpost en moest de kosten betalen. Ik ben slecht te been en daarom online besteld. Stelde voor dat ze me een nieuw boek opstuurde en ik het beschadigde boek in de originele verpakking teruggaan de postbode maar zo werkte dat niet zeiden ze. Ze zien toch als een boek erg beschadigd is als ze het opsturen of ze doen het opzettelijk met de online bestellingen. Heb foto’s en al doorgestuurd want dat vroegen ze . Wat gaan ze doen met het boek dat ik terugstuur? En als ik het terugstuur, krijg ik dan mijn geld want daar zijn op trustpilot ook klachten over. Een ander slachtoffer zoeken?wat ook zeer vervelend is is dat als je chat met fnac je verschillend medewerkers krijgt die overnemen. Ontbreekt aan respect voor de klant. Ga het houden maar zal nooit of nooit nog iets kopen bij fnac

11. März 2026

Hallo Monique,

Dankjewel om je ervaring te delen. We begrijpen dat dit erg vervelend is, maar we willen graag verduidelijken dat we je twee retourmogelijkheden hebben aangeboden:

- het artikel gratis terugbrengen in één van onze winkels;
- het terugsturen via Bpost op eigen kosten.

Zodra het boek bij ons aankomt of dat nu via de winkel of per post is krijg je uiteraard je geld volledig terug. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken.
Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn of heb je verdere hulp nodig, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder.

à fuir

J'ai précommandé un jeu pour obtenir son bonus de précommande en 2024. Je ne l'ai jamais reçu et j'ai du me passer du bonus.
J'ai commandé un cadeau d'anniversaire en 2025. Nous sommes en mars 2026 et je ne l'ai toujours pas reçu.
N'achetez pas chez eux. Ils mettent que leurs articles sont en stock puis vous disent qu'ils attendent des nouvelles de leur fournisseur.
Soit c'est en stock soit non mais ça ne peut pas être entre les deux.
En plus ne vous tracassez pas à les relancer par mail. Vous obtiendrez sans cesse une réponse générique (un copié/collé du précédant).

27. Dezember 2025

Bonjour,

Nous sommes désolés d’apprendre les difficultés que vous avez rencontrées avec vos commandes.
Afin que nous puissions comprendre précisément ce qui se passe pour votre commande, nous vous invitons à nous envoyer un mail à webshop@be.fnac.com.

Bonne journée,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gift cart. Not activated after my dad did buy it

My dad did buy a playstation gift card (25 euro) for my birthday , tried to use it 4 months later and it doesn't even work it seems like they didn't even activate it I am extremely disappointed since I did. Get it for my birthday and it doesn't even work

7. März 2026

Hello,

We understand how frustrating that must be. For PlayStation gift cards, the activation can only be checked directly in the store where it was purchased.
Could you please go to the shop with the receipt and the card? The team will verify the activation and help you find a solution.

Have a nice day,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkoopt producten die ze niet hebben, klantendienst zwaar ondermaats

Er worden producten in vooruitbesteling verkocht, zonder dat deze winkel de reservaties kan waarmaken. Nadien sturen ze een simpele mail met 'uw reservatie is geannuleerd', zonder ook maar iets van verdere uitleg.

Klantendienst doet geen moeite om klanten verder te helpen, geen enkele vorm van contact tussen klantendienst en de fysieke winkels. Op klachtenmails wordt simpelweg niet gereageerd.

27. Februar 2026

Hallo Michiel,
het spijt ons te vernemen dat jouw bestelling geannuleerd werd. Deze annulering is het gevolg van een voorraadtekort, waarvoor wij ons oprecht willen verontschuldigen. We zullen jouw opmerking doorgeven aan de betrokken dienst om dit in de toekomst te voorkomen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk is de service 1 ster nog…

Eigenlijk is de service 1 ster nog teveel.
Ging geleverd zijn binnen paar dagen.
Ze beweren dat het bij post zit, want niet waar is volgens Bpost. Heb dit doorgestuurd. Krijg steeds doe klacht op webshop. Wij willen ons geld terug. Dit is geen service en raden FNAC af om bestellingen te doen. Nu wachten of we ons geld gaan terug zien.....🤬

5. März 2026

Hallo Gino,
Indien je op zaterdag 14/03 nog steeds geen informatie heb dan mag je onze webshop contacteren door een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Comportement déplacé et inacceptable vis a vis des clients

Bonjour,

Je vous écris concernant l’incident survenu dans votre boutique le 03/03/2026 à 13h45.

Je tiens d’abord à souligner que le vendeur qui m’a accompagné a été très professionnel et serviable. Son comportement a été irréprochable.

En revanche, la gestion de la sortie du magasin a été totalement inappropriée.

Après avoir réglé près de 350 EUR d’achats (un écran et deux livres), l’alarme s’est déclenchée à la sortie. Le vigile en poste près du rayon téléphonie m’a interpellé en criant « Monsieur » en pleine heure d’affluence, devant de nombreux passants. Il s’est ensuite avéré qu’il s’agissait d’un dysfonctionnement interne lié à une étiquette de sécurité non retirée. Malgré une première intervention en caisse, l’alarme a de nouveau sonné et j’ai dû demander moi-même au vendeur de confirmer que l’article avait bien été payé.

Ce type de situation relève exclusivement de votre organisation interne. Un client ayant réglé ses achats ne devrait jamais être exposé publiquement en raison d’un défaut de procédure.

Le vigile présent le 03/03/2026 à 13h45 doit être identifié et les mesures appropriées doivent être prises.

La manière dont vous choisirez de traiter cet incident déterminera si je décide ou non de revenir dans votre établissement. Des expériences de ce type ont un impact direct sur la confiance accordée à une enseigne.

Je vous invite à prendre ce point avec le sérieux qu’il mérite.

3. März 2026

Bonjour,
je vous remercie d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Je suis vraiment navrée d’apprendre ce qui s’est passé dans notre magasin le 03/03/2026. Votre frustration est tout à fait compréhensible, et je tiens à vous présenter nos excuses au nom de toute l’équipe Fnac.
Votre retour est précieux pour nous, et sachez que des actions ont déjà été mises en place afin d’éviter que ce type de situation ne se reproduise.

Execrable sur plusieurs expériences

L'expérience à la Fnac est execrable a bien des égards:

1) Achat de la carte Fnac mais compte pas activé: passage par SAV pour l'activer (Tel uniquement en NL)
2) Commande avec chèques cadeaux qui plante -problème de gestion des stocks? Chèques cadeaux débités malgré la commande annulée!
3) Modification du prix entre le panier et le paiement
4) Contact SAV concernant le webshop uniquement par mail et sans réponse

Pas étonné que la note moyenne soit de 1,3/5 vu l'expérience à la Fnac. Franchement, vu la qualité de la concurrence, la qualité de leur sav, autant aller voir ailleurs.

2. März 2026

Antwort von Fnac Belgium

Bonjour, Merci beaucoup pour votre retour. Malheureusement, le webshop a pris un peu de retard. Ils font de leur mieux pour vous répondre dans les plus brefs délais. Bonne journée, Kimberly - Fnac

Service client médiocre

Service client médiocre, pas professionnel et pas du tout à l’écoute. Ça se voit qu’ils n’ont qu’une envie c’est de vite raccrocher.

J’ai commandé un microphone pour l’offrir à ma copine car elle en avait absolument besoin, finalement, pas de commande, et aucun remboursement ni dédommagement.

J’ai essayé de contacter en vain le service client par e-mail, aucun retour de leur part, j’ai aussi essayé de contacter le service client par téléphone, un manque total de professionnalisme et veulent absolument fuir la discussion sans essayer de m’aider…

Résultat des courses, plus de 240€ de perdu et une commande jamais reçu !!

Surtout à fuir et à éviter absolument !

Edit : J'ai bien lu votre message mais ça ne change en rien le fait que vos collègues du service-client me manque de respect et me raccroche au nez sans m'aider avec mon problème. Pareil quand c'est ma conjointe qui vous a appelé et a essayé de communiquer avec vous, vous lui avez coupé la parole à plusieurs reprises, donc votre service reste médiocre...

3. März 2026

Cashier

I bought a comic book I thought I didn’t have but apparently I did so the next week I went to return it. Instead of just giving me my money back the lady gave me a gift card worth of 11 euros when I had payed 13 euros for the comic book. Also I said thank you because I thought I was done but then she lowkey silently mocked me for saying thank you by saying “thank you” back and told me that I had to sign something. After returning the book I went back in to buy a comic book I actually didn’t have. I went to the cashier and this time it was a different woman. Not a single hello nor a smile anything. I asked if I can use my gift card for it and she didn’t even talk and pointed to give her the gift card. Am I overthinking or are they just rude. Not every cashier was like this because I ve been there several times but they genuinely pmo sometimes like just smile you ain’t saving the world by scanning the books.

Hello,
We are sorry to hear that your experience in store did not go well.
Please be assured that we will pass on your comments to the relevant department so that this can be avoided in future.
If you have any further questions on this matter, please do not hesitate to contact us on 02 700 91 91.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De l’occasion endommagé que l’on vend comme du neuf…

J’ai commandé en ligne (fnac.be) un livre audio en double CD vendu par la Fnac (pas un partenaire marketplace). Le produit est annoncé neuf et arrive sous blister. Après déballage, je sors les disques et je constate des microrayures et un éclat sur le bord de l’un des deux disques. Ce n’est pas du neuf, c’est du mauvais produit d’occasion… Pour un peu plus de 25 euros, c’est scandaleux d’oser envoyer ça et de tromper ainsi le client.

Bonjour Stépahnie,
nous sommes navrés de lire que vous avez reçu un article endommagé.
Vous pouvez envoyer des photos à webshop@be.fnac.com afin qu'ils puissent vérifier cela.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Passée la semaine passée et super…

Passée la semaine passée et super service pour m'aider dans ma recherche désespérée... Repassée aujourd hui et personnel toujours aussi gentil et serviable...

Bonjour,
merci pour votre feedback et pour ce joli score !
Nous sommes ravis de lire cela.

ReviewRetourzending van €753 verloren – geen oplossing ondanks bewijs

Review – Fnac Marketplace (Rev Digital BE)
Ik heb via Fnac Marketplace een toestel aangekocht ter waarde van €753 bij verkoper Rev Digital BE.
Na het aanvragen van een retour (RMA FNBECA-493346) heb ik het product verzonden volgens de instructies van de verkoper, via Bpost, met tracking (RF152869418BE).
Bpost heeft na onderzoek bevestigd dat het pakket tijdens transport verloren is gegaan en heeft een forfaitaire vergoeding van €36,75 uitgekeerd.
Ondanks het bewijs van verzending, het afgeronde onderzoek en het feit dat het verlies buiten mijn controle ligt, blijft de verkoper aangeven het pakket niet te hebben ontvangen en verwijst men mij terug naar de vervoerder.
Tot op heden is er geen inhoudelijke oplossing of verantwoordelijkheid genomen voor dit dossier.
Voor een aankoop van deze waarde verwacht ik een professionele en correcte afhandeling. De huidige opvolging is bijzonder teleurstellend.

Na een lange periode van onzekerheid rond mijn dossier werd mijn toestel uiteindelijk correct teruggevonden en hersteld.
De communicatie kon beter en verliep soms traag, maar uiteindelijk werd alles netjes opgelost en heb ik mijn toestel in werkende staat terug ontvangen, zonder bijkomende kosten.
Bedankt voor de uiteindelijke afhandeling.

Hallo,
wij raden jou aan om een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com zodat dit nagekeken kan worden.

Commande retard

Cela fait plus d’un mois que j’ai commandé des articles annoncés « en stock » sur le site et, malgré le dépassement des dates de livraison prévues, je n’ai toujours rien reçu.
Lorsque j’appelle le service client, la personne que j’ai au téléphone m’indique simplement que la commande est « en commande chez le fournisseur », sans pouvoir me donner davantage d’informations. J'ai également reçu deux mails me disant qu'il y aurait "quelques jours" de retard.
Je me réjouissais de recevoir cette commande, qui m’a coûté près de 600 €, et chaque jour je m’agace de constater que rien n’avance!!! J'espère qu'il n'y aura pas le MOINDRE soucis avec mes articles... si je les reçois un jour !!

18. Januar 2026

Bonjour Hugo,

Je suis vraiment désolé(e) de la situation et je comprends parfaitement votre frustration, surtout après un mois d’attente pour des articles annoncés comme « en stock ». Ce n’est clairement pas l’expérience que nous souhaitons offrir.

Pour que votre dossier soit vérifié plus en détail, n’hésitez pas à envoyer un mail à webshop@be.fnac.com.
Mes collègues du service concerné pourront consulter directement l’état de votre commande pour vous.

Bonne journée,

Zelfs één ster is een ster teveel

Zelfs één ster is een ster teveel

Vervallen cadeaubon wordt niet verlengd, "want dit staat zo in de verkoopsvoorwaarden"... 50€ in 2024 is in 2026 nog steeds 50€ ! Dit toont aan dat dit bedrijf totaal NIET klantgericht is. Fnac, hier kom ik NOOIT meer terug, en zo sluit ik me aan bij een steeds grotere groep. De weg naar het faillissement voor FNAC is op deze manier als een 'tapis rouge' !

21. Februar 2026

Hallo Brecht,

Het spijt me oprecht om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. Ik begrijp dat het erg frustrerend is wanneer een cadeaubon vervalt en niet verlengd kan worden, zeker omdat de waarde voor jou hetzelfde blijft.

De beslissing om vervallen bonnen niet te verlengen komt voort uit de algemene verkoopsvoorwaarden, die voor iedereen op dezelfde manier toegepast worden. Dat kan streng overkomen, maar het is een vaste procedure waar we ons aan moeten houden.

Toch wil ik je bedanken om dit te delen, zulke feedback is belangrijk en wordt zeker meegenomen. Het is jammer dat dit je vertrouwen in ons beïnvloed heeft, dat is uiteraard niet wat we willen.

Fijne dag,

Switch 2 binnen gebracht onder garantie

Switch 2 binnen gebracht in garantie de jongeman heeft ons heel goed geholpen en zeer goed uitgelegd watcer kan gebeuren.
Iedere verkoper zou voorbeeld aan deze jongeman mogen nemen.
Hij was super vriendelijk en behulpzaam waarvoor enorme dank!!!!

20. Februar 2026

Hallo An,

Heel erg bedankt voor jouw feedback!

Fijne dag,
Sarah - Fnac

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr