F24 Bewertungen 195

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg er så heldig at have modtaget gavekort, som kan bruges på Q8 og F24 tankstationer. Idag har jeg så forsøgt at bruge det på F24 stationen i Fjerritslev. Det lykkedes ikke! Jeg prøvede på flere s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At komme til en station for at få luft i sine dæk og så står man med et hjul uden luft fa maskinen bare sådan uden videre tog luften ud af dækket og ikke ind det er bare ikke iorden Og ja så står ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pas på hvad du gør når du vasker bilen er blevet opkrævet 149kr om måneden for noget jeg ikke bruger kan ikke få en kvittering for ophævelse eller pengene til bage for noget jeg ikke viste jeg have... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bilvasken ved F24 i Tirstrup = lakskader, ridser og en bil, der stadig ikke er ordentligt vasket. Efter vasken havde min sortpolerede bil fået lange og dybe ridser, som uden tvivl ikke var der fø... Mehr ansehen

1. Tankstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Køb af benzin og diesel til lave priser på tankstationen. Find nærmeste servicestation med bilvask eller ansøg om brændstofkort m.m.

1,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hele fronten er stadig fyldt med …

Hele fronten er stadig fyldt med insekter og fælgene er snavsede efter en "sæsonens vask" til 99kr (der inkluderer fælgrens, hjulvask og insektrens). Resultatet er maks 50kr værd.

8. August 2017

Ikke tilfreds

Når man vælger den dyreste vask på 129kr, og ens bil stadig er beskidt. Selvfølgelig kan der være snavs hist og pist. Men oveni det tørrer den heller ikke som man regner med at en vask til 129kr gør, bilen var stadig helt våd efter.... Man overvejer om det overhoved kan betale sig at vaske bil hos f24... hmmm

30. Januar 2017

Bilvask

Kan ikke være rigtigt at hvis man ønsker at købe en vask til sin bil som koster den nette sum af 49 kr og den dyreste vask de har koster 129 kr at man så ikke kan få lov til at købe en vask på f24 hvis du ikke har 450 kr på dit kreditkort de tager heller ikke imod kontanter mere så hvis du ønsker at bruge 129 kr og du har 129 kr på dit kort kan man stadig ikke få vasket sin bil

24. Januar 2017

Stander i Nr Bjert, Kolding

Ja god oplevelse er det sku ikke tanker den 02.01.17 og tænker det er jo noget med de resv når man tanker for mere end de 450kr. tankede for 465,09 og alligevel vælger de så at yderlige resv samme beløb på kontoen i 14 dage.
snakker med kunderservice som siger vi sender den vidre når du har sendt info ind og bliver lovet tilbagemelding dagen efter, men ja er tvunget til at kontakte dem selv for man høre intet.
Og nu vil de have et konto udtog fra min bank så de kan se hvad der er sket og dirv, men har sendt screen dump og bevis på de er resv på min konto , men alligevel mener de at der ikke er noget resv på kontoen.
Så nu vil de at jeg skal sende mail til dem hvordan de kan maile min bank, de tror da ikke de kan få lov at se mine bank porsteringer. ( krænkelse af ens personliv) kommer simpelhen ik til at ske. Så ja er nået så langt de gav mig indtil 12.30 med svar og den får de også og med løsning på problemet ellers går den vidre til forbruger klage nævnet.

de har fortjent 0 stjerner.

12. Januar 2017

Intet hjælp i kundeservice

F24 har installeret ny vaskehal i Køge, men den vasker slet ikke bilen foran samt ordentligt på a-stolpen. Ringer til deres kundeservice og informerer om problemet, men der var ingen hjælp, pengene på vasken var tabt, selvom jeg kun står med en delvis ren bil.

27. Oktober 2016

dummebøde

jeg parkere foran vaske hallen for at vaske bilen, men da jeg har ungerne med og det er fredag går vi en tur i slik butikken 20 meter fra bilen, da vi kommer retur 5 min efter har en parkerings vagt sat en bøde i foruden, med henvisning til nogle op satte regler for F24 område her står der at fra kl 00 til kl 24 er det forbudt at holde på F24 område med mindre der på fyldes brandstof, jeg klager selvfølgelig til Q8 kundeservice og gær det klart at jeg aldrig vil handle på nogle af deres tankstationer hvis virkeligt mener at det vil give mig en bøde for at holde 5 min på deres område for jeg kører ind i deres vaskehal , men det gør ikke indtryk på dem det henviser bare til at der er skiltet med reglerne og reglerne er over holdt, så husk at finde reglerne for læs dem godt i gennem for i handler hos Q8 eller F24 det kan koste dig 750 kr at gå på fek.s toiletet eller gør som jeg handle aldrig med det svindel fortagende mere

31. Mai 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Opstået problem ved dækpumpe, ingen hjælp på stedet. Kun beklagelse at de ikke kunne hjælpe mig

Skulle have luft i dæk.
Anlægget tømte mit dæk for luft i stedet. Efterfølgende ville anlægget ikke på fylde luft igen.
Ringer til kundeservice og får kun at vide at de beklager situationen og videresender til "vicevært" der heller ikke kunne løse problemet.
De kunne kun henvise til den tydlige vejledning som er på anlægget.
Dette blev fulgt flere gange uden fortsat luft påfyldning.

Så dukkede en service medarbejder til vaske anlæg op og jeg spurgte om han havde noget med luft anlægget. Det havde han ikke men kendte til mit problem og kaldte det et skodsystem.
Han fik anlægget til at virke fra kompressoren i vaskeanlægget.

Han hjalp hvor F24 kundeservice og vicevært svigtede.

Så desværre F24 jeg kører forbi næste gang.

9. Mai 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårlig kundeservice!!!! Shell fra femtiden

Sætter aldrig mine ben i deres vaskehaller mere de er helt uden for katogori igen Tørring så ringer man ind for og fortælle om problemet og så sidder der sådan en lille blondine og siger det kan vi desværre ikke gøre noget ved Holder mig til Shell fra fremtiden de har i det mindste en kundeservice som er der for og hjælpe dig.

1. Januar 2016

Aldrig mere

Tankede i Hirtshals på vej hjem til Norge . Sølle 208 kr men alligevel er der reserveret næsten 600 kr på mit kort.
Tænker mest på dem der ikke har ret meget på kortet . Så kan de bare ikke bruge kortet fordi f24 ruger på pengene .
Jeg tanker ikke der mere nogensinde !!!!!

24. August 2015

Reservation grundet defekt stander

Kære F24
03.07.2015 ankommer jeg til jeres tankstation i Gug, Aalborg for at tanke benzin.
Displayet melder status:41 som vel betyder defekt stander eller tom grundtank.
Mit næste træk burde her i bagklogskabens klare lys have været, at kører direkte over til en af jeres konkurrenter hvor der sikkert ville være styr på tingene.
Jeg vælger dog at køre over til standeren i umiddelbar nærhed af den defekte på selvsamme tankstation for at prøve lykken igen. Her viser det sig, at en tankning ikke er uladsiggørlig.
Senere tjekker jeg min konto og bemærker at F24 har trukket 450 kroner for den tankning der ikke kunne gennemføres.

Jeg ringer til jeres kundeservice der bekræfter, at der reserveres 450 kroner på trods af at tankningen ikke er blevet gennemført. Jeres kollega bekræfter, at jeg selv skal kontakte min bank for at igangsætte en annullering af reservationen. Dette fordi jeres system ikke er gearet til at matche et annulleret køb med den reservation der laves på kortet.
Endvidere nævnes at denne proces normalvis kunne trække i langdrag i nogle tilfælde helt op til en måned da der skal udveksles oplysninger ml. min bank og F24. En proces som jeg selv som svigtet kunde skulle igangsætte og følge til dørs.

Status er nu, at I har givet mig en dårlig kundeoplevelse ved at jeg har spildt min tid ved en defekt stander. I vælger så samtidig at toppe den dårlige oplevelse med at fortælle mig, at jeg selv må få styr på at få ophævet reservationen på mit kort. En reservation der er sket på baggrund af et annulleret køb hvor jeg ikke har modtaget en ydelse retur. Et køb der er annulleret ,fordi I ikke har styr på jeres tankstation. Kan I selv analysere situationen? ellers kan jeg kort opsummere herunder for Jer:

Er der i ovenstående beskrivelse tale om en god kundeoplevelse?
Svar: Nej.

Er det uprofessionelt at jeres system ikke kan matche et annulleret køb med en reservation?
Svar: I den grad.

Er det god kundeservice at F24 lader deres kunde står tilbage med sorteper pga. en mislykket tankning på en defekt stander?
Svar: Nej det må kategoriseres som ekstraordinær dårlig kundeservice.

Er det fair at kunden selv skal initiere en annullering af reservationen pga. en fejl der skyldes leverandøren af benzin?
Svar: Her må svaret også være et rungende nej.

Jeg behøver vel ikke yderligere udpensle hvad jeg mener om situationen.

3. Juli 2015

Mangler 450kr

Der gik noget galt og jeg afbrød tankningen og fik en kvitering på 0 kr. Alligevel snuppede F24 450kr. fra kortet som er et debet kort. De forklarer det sådan, at det er NETS skyld. Kan det være rigtigt, at man uden videre kan tage en garantisum på 450kr. også selvom man intet tanker, jeg synes det er urimeligt.
Jeg kan for både service og kundebetjeningen kun give laveste karakter. Det er bedre at tanke fra anlæg med tilknyttet servicestation.

1. März 2015

Bondefangeri

Den nye tank i Middelfart skilter med lave priser, men på standeren er prisen højere.
En henvendelse til F24 via deres hjemmeside har efter 12 dage endnu ikke give svar.

10. Februar 2015

Burde ikke give nogle stjerner til F24 overhoved

Tankede Diesel på F24 (8054) Ringsted den 12-12-14 lidt over kl 21 da prisen var nede på 8.54kr pr liter, havde plads til en ½tank, så jeg tankede ca 30 liter diesel og kørte hjem, bor ca 1km der fra, da jeg skulle bruge bilen igen, havde den svært ved at starte, men den kom i gang efter et stykke tid, man jeg havde ikke kørt langt før den satte ud og ikke ville tage gassen og der kom meget grå røg ud af udstødningen. Måtte ha fat i Falck der kørte den på værksted, efter en undersøgelse ringede de til mig om jeg var kommet til at fylde adblue på frem for diesel, det kunne jeg sige at det havde jeg ikke, tjekkede lige min bon, jeg havde fået en tankfuld diesel hvor der var vand i, så nu skal der tages 64L Disel af, tanken skal rensen, nyt filter på, og kun det hvis jeg er rigtig heldig ellers skal pumpen og dysser også renses. Værkstedet sagte at jeg skulle kontakte F24. men de afviste det og sagte at deres anlæg var der ikke fejl på og de sagte os at de sendte en smed der ud og han mente det samme, så er der ikke meget at gøre, jeg tanker altid på samme F24.

Vil klart anbefale at i tænker jer godt om når i tanker på F24.
Nu kommer jeg til at stå med en dyr regning og tabet af 64L diesel.

Opstår der problemer med F24, ja de indrømmer ikke noget og de nægter til enhver tid at det er deres anlæg der har forvoldt en skade og prøver på i mit tilfælde at sige at det er dieselpest. Men det kan jeg afvise da jeg fik lavet vanger ved tanken for et år siden, der var tanken pillet af og renset ved den lejlighed.

Kan på ingen måde anbefale F24 mere.

17. Dezember 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

så dårlig service skal man lede længe efter

F24 i tureby

Her til aften var jeg på f24 i tureby og nu er jeg fra København hvor de fleste stedder lever af tilfredse kunder da der er stor konference, men da jeg kommer til tanken her ude mødes jeg af et augant personale som inten er meget dårlig tilpas med deres arbejde eller virkelig ikke kan li deres kunder. En anden mulighed er der ikke er nogen konkurrence her ude så de gør hvad der passer dem, en misforståelse på en pris går enda hen på jeg postår med en klang af jeg vil snyde dem da personalet snakker med deres chef i telefonen.
Bestemt ikke et sted jeg vil anbefale

3. Dezember 2014

Bare man kunne trykke 0 stjerner

I 2007 smadrede deres vaskehal i kalundborg min bil fuldstændig!
Ruden blev trykket så hårdt ned at den eksploderede ind i bilen og ud i hele vaskehallen hvor den så dernæst tager alle glasskårene og kører dem hen over min nye bil!
Fyldt med ridser og en ødelagt bagrude.
Jeg endte med at tabe sagen, og måtte selv betale selvrisiko.
De mente det var min egen skyld da jeg burde have vasket min bil manuelt med de taster der er i venterummet, AS IF!

28. September 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS PÅ, HOLD DIG FRA F24 TANKANLÆG!! F24 har ingen orden i deres skiltning i Aabenraa

Hvis man kører ind på F24 tankstation fra kebabvognen modsat parkeringskælderen til Føtex, bliver man ikke advaret om at parkering er forbudt, endvidere er der markeret flere parkeringsbåse som man så kan parkere på. PAS PÅ !! Det koster 700kr for at holde de to minutter, det er selvfølgelig en god forretning for F24, men gør som jeg, Lad være med at benytte dig af F24 tankanlæg når de lægger en så dårlig moral for dagen, måske bliver det 1000Kr næste gang, DE ALENE BESTEMMER OG MORALEN ER MEGET LAV.

31. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr