Jeg er så heldig at have modtaget gavekort, som kan bruges på Q8 og F24 tankstationer. Idag har jeg så forsøgt at bruge det på F24 stationen i Fjerritslev. Det lykkedes ikke! Jeg prøvede på flere s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
At komme til en station for at få luft i sine dæk og så står man med et hjul uden luft fa maskinen bare sådan uden videre tog luften ud af dækket og ikke ind det er bare ikke iorden Og ja så står ma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pas på hvad du gør når du vasker bilen er blevet opkrævet 149kr om måneden for noget jeg ikke bruger kan ikke få en kvittering for ophævelse eller pengene til bage for noget jeg ikke viste jeg have... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bilvasken ved F24 i Tirstrup = lakskader, ridser og en bil, der stadig ikke er ordentligt vasket. Efter vasken havde min sortpolerede bil fået lange og dybe ridser, som uden tvivl ikke var der fø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Køb af benzin og diesel til lave priser på tankstationen. Find nærmeste servicestation med bilvask eller ansøg om brændstofkort m.m.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
De tager ikke ansvar for deres fejl. havde "fornøjelsen" af at bruge deres vaskehal ude på Hasserisvej i Aalborg. For første og helt sikkert sidste gang. Bilen kom ud og havde cirkulære ridser på dørstolpe, dør forskærm og kølerhjelm.. Anmeldte skaden, fik den takseret og fik så denne besked fra f24/Q8:
"Q8 meddeler, at der ifølge deres oplysninger ikke er konstateret nogen fejl ved vaskeanlægget eller i øvrigt modtaget andre reklamationer før eller efter denne vask.
Ridserne har været vurderet af Q8’s eksperter, som ikke mener, at denne type ridser kan være forårsaget af vaskeanlægget. ( Det passer så heller ikke, idet ingen af de "såkaldte experter" har gidet besigtige min bil, eller nogle ordentlige fotos)
I den forbindelse gør de opmærksom på, at i henhold til gældende erstatningsregler skal skadelidte dokumentere en form for fejl eller forsømmelse hos skadevolder samt at denne fejl eller forsømmelse er årsag til skaden".
klart de ikke kan finde noget på en ubemandet stationsvask. Jeg har jo åbenbart taget det fremmedlegeme med i min vask. Så mit råd til jer.. VASK BILEN hvor der er bemanding og ikke hos f24/Q8. De gemmer sig bag standardfloskler og tager ikke ansvar
Jeg har meget svært ved at skrive dette som jeg skal skrive til en ven. Jeg kørte i lørdags ind på tanken bagom, hvor jeg kørte ind ved kebab-biksen på hjørnet, ingen parkerings skilt, kørte hen bag tanken og valgte en af de tre parkeringsbåse som ligger på anlægget ud mod HP Hansensgade, stadig ingen parkeringsskilt at se, stiller mit ur og går i Føtex, da jeg kommer ud har jeg fået en parkeringsafgift, går så turen som jeg
kørte og tog billeder af indkørsel og der var heller ingen skilt ud mod vejen, heller ikke foran bilen. efter en tankning og en bøde samme dag i F24, synes jeg at jeg bør advare alle mennesker i Aabenraa mod F24, du kan knap nå at tanke før bøden er der. Ligeledes er det også komplet umuligt at få penge retur hos F24, det har jeg også oplevet hos F24 i Aabenraa efter en prisfejl på bilvask.
Da jeg havde tanket diesel, så jeg at standerprisen var dyrere end prisen på lysskiltet, ( jeg gik glip af en rabat på 8,-). Jeg ringede på tlf nr. fra kvitteringen og en særdeles venlig servicemedarbejder undskyldte fejlen, der straks ville blive rettet og bad om min adresse, så de kunne sende et gavekort på en guldvask :-)
Automaten tog 200 kr., uden at vi kunne tanke for disse penge, og uden at der kom en kvittering ud. Derfor ringede vi til selskabet, som godt kunne se, at den havde taget vores penge, uden at vi havde tanket for dem.
Vi fik derfor en kode, som vi skulle indtaste, næste gang vi skulle tanke. Men koden virker ikke. Vi har så haft ringet til dem, og de ville ringe retur. Over en time senere havde de stadig ikke ringet, så vi ringede en gang til.
Jamen de kunne ikke gøre noget før i morgen, for nu var deres it-afdeling taget hjem for i dag. Det var de altså ikke for en time siden. Hvad med lidt kundeservice?
F24 er på mange måder lidt mere fremme i skoen end de andre tank-selv stationer. Her bliver der kræset lidt mere om os billister med gratis støvsugning og billig bilvask. Nyeste tiltag med mere "interaktive" automater er et frisk pust - og giver sjove muligheder på sigt. Deres stationer er generelt pænt vedligeholdt - og betjeningen er nem og hurtig.
Jeg savner dog positive historier om selskabet bag (Q8) betaler sin skat igen - det har været fremme at de i en årrække ikke har betalt selskabsskat i Danmark - men kronisk har haft underskud i kassen. Et emne der dog er svært er gennemskue og meget politisk. Hvad skal man tro?
5 stjerner for at være fremme i skoen - men jeg er kan ikke tolerere skattesnyd. Hvis dette er uberettiget så lad os da høre at det går jer godt - eller giv politikerne svar på tiltale!
Jeg købte for 100 kroner benzin, og til min overraskelse havde de tilbageholdt 900 kroner. Det er deres betingelser at tilbageholde 450 kroner pr. gang man kører sit kort igennem deres " tank selv" stationer - og hvis man skal tanke for 100 kroner, ja så tilbageholder de 450 kroner. Hvis du så oven i købet vil have en kvittering for købet, så skal kortet køres igennem igen - og tja.. Endnu 450 kroner tilbageholdes.. I alt 900 kroner som de tilbageholder i 3 uger. Hamrende frækt, og de er kolde i bagdelen når man kontakter dem.. Sådan er deres betingelser siger de.. Jamen, det ville måske være rart med en advarsel når man kører kortet igennem, så var jeg da gået ind og betalt ved kassen i stedet - eller endnu bedre.. Jeg ville have valgt en anden tank station. Aldrig om jeg køber benzin hos dem mere. Desværre skal jeg give en stjerne for at få lov at bedømme, men de fortjener absolut nul stjerner !! Hvor er det frækt, og jeg vil da undersøge om det er lovligt at tilbageholde 450 kroner i 3 uger, bare for at få en kvittering for købet.
F24, aka Q8, nægter at vedkende sig ethvert ansvar, når deres bilvask's hårde børster åbenlyst banker lakken af ens bil. Det er dybt utilfredsstillende og jeg køber intet hos sådan et uansvarligt firma nogensinde mere.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.