Grundig undersøgelse af Jesper Skov med god forklaring undervejs. Det var til at forstå. Venlig og afslappet atmosfære. Jeg følte mig tryg. Kan varmt anbefale klinikken. Et ekstra plus er også den ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utrolig god oplevelse hos Jesper Skov , alt fungerer, professionelt personale og Jesper Skov er enestående. Min hustru Kirsten fik anbefaling fra hendes veninde som også fik anbefaling fra en profe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Øjenlæge Jesper Skov. Grundig og saglig gennemgang af alternativ til briller, nemlig udskiftning af øjets linse. Erfaringer med denne type indgreb og evt. risiko herved, også i forhold til Diabetes. L... Mehr ansehen
Jeg har netop fået foretaget en øjenoperation hos jesper skov - hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det. Jeg var nervøs, men jeg blev mødt med forståelse og en utrolig behagelig jesper sk... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Egentlig flink nok øjenlæge og personale, men sidder stadig men en øv følelse her bagefter.
Var til 1. Undersøgelse i forbindelse med nykonstateret diabetes 2.
Det blev ved Undersøgelsen ikke spurgt ind til blodtrykket, som der ellers står skrevet om på deres hjemmeside.
Fik en SMS reminder dagen før Undersøgelsen, hvor jeg pludselig får at vide at mine øje skal dryppes, og at det vil kunne sløre mit syn.
Den oplysning ville jeg gerne have haft oplyst ved tidsbestillingen, så jeg kunne have taget højde for det rent transport mæssigt.
Dråberne medførte også at mine øjne blev MEGET lysfølsomme, det var jeg på ingen måde blevet underrettet om på forhånd.
Så generelt en øv oplevelse.
Tror jeg vil vælge at finde en anden øjenlæge!
Han var rigtig sur da jeg kom for at få stingene taget ud..
Jeg siger pænt at mine øjenlåg ikke er blevet helt symmetriske, så svarer han surt "Det var de heller ikke før og det bliver de aldrig og såen er det bare"
Jeg siger også pænt at flere af stingene er faldet ud og hans svar her "Det er meget normalt, det sker der ikke noget ved!" Det blev sagt på en rigtig sur og flabet måde.. Så øv...
Fik øjenskade i november 2015. Var til ugentlig kontrol (grundige undersøgelser) på Vejle sygehus i ca 2 mdr. derefter.
Blev afsluttet og skulle kontakte privat øjenlæge hvis forværring af smerter osv. Fik desværre flere smerter og kontaktede derfor øjenlægen i Fredericia. Jeg blev meget skuffet. Undersøgelsen var meget hurtig og overfladisk og slet ikke grundig og betryggende, som de undersøgelser jeg havde oplevet på Vejle sygehus. Spurgte ham om noget og fik hånende svar foran alle i venteværelset. Ubehagelig oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.