Vibenshus Øjenklinik Bewertungen 31

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg kunne have skiftet til en øjenlæge på Østerbro, da I flyttede. Men jeg bliver naturligvis, da der er tid til spørgsmål og jeg føler mig tryg ved kompetent og venlig imødekommende behandling ved ø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I needed an urgent check on one eye and I have been received nicely by the personal and treated by the ophthalmologist with great care and respect. I highly recommend the eye institute.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Imødekommende og kompetent.

Jeg kunne have skiftet til en øjenlæge på Østerbro, da I flyttede.
Men jeg bliver naturligvis, da der er tid til spørgsmål og jeg føler mig tryg ved kompetent og venlig imødekommende behandling ved øjenlæge Javie og resten af teamet.

22. Mai 2025

Kære Anne Mette,
Tak for din positive anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har valgt at blive hos os - også efter vi er flyttet til indre by. Vi gør os umage for at skabe en tryg og rolig atmosfære, hvor der er tid til spørgsmål, og det er dejligt at høre, at du føler dig godt behandlet af Javier og resten af teamet.
Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig. Vi ønsker altid at give den bedst mulige oplevelse.

Venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en rigtig god oplevelse hos…

Vi havde en rigtig god oplevelse hos Copenhagen Eye institute, da vores søn på 2 år fik øjenbetændelse. Allerede fra vi trådte ind, blev vi mødt af venligt og imødekommende personale, og vi fik hjælp med det samme - helt uden ventetid. Øjenlægen var både professionel og rolig, og konsultationen blev udført hurtigt og trygt, og der blev taget godt hensyn til, at det var et barn.
Vi er meget taknemmelige for den hurtige og kompetente hjælp og vi vil varmt anbefale klinikken til andre - især børnefamilier.

Kære Emiste,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse hos os, og at vi kunne hjælpe jeres søn hurtigt og trygt. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling, især til børnefamilier.

Urgent check - super positive

Dear Tanguy,

Thank you for sharing your positive experience. We are glad to hear that you were well received and treated with care and respect during your urgent check. Your recommendation means a lot to us.

Kind regards

Imødekommende og kompetent personale

Imødekommende og kompetent personale. Tryg og god kommunikation og patientvejledning. Varm anbefaling.

Kære Anja,

Mange tak for din fine anbefaling. Det glæder os, at du har oplevet tryghed, god kommunikation og kompetent personale hos os. Vi værdsætter, at du deler din positive oplevelse.

Meget god konsultation

Meget god konsultation. Dr. Javier er meget venlig og åben for at besvare alle dine spørgsmål. Hele teamet er også meget venligt.

14. Mai 2025

Kære Juliana,

Tak for din positive feedback. Det glæder os at høre, at du har haft en god konsultation hos Dr. Javier, og at hele teamet har været imødekommende. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super professionelle

Super professionelle, grundige, venlige og imødekommende.

24. April 2025

Kære Emilie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har følt dig godt behandlet. Vi sætter stor pris på din feedback.

Professionel og empatisk behandling

På Vibenhus Øjenklinik har jeg fået en super processionel og tryg behandling. Jeg er blevet informeret og vejledt på en yderst grundig og beroligende måde. Det virker som om de har det nyeste udstyr og er helt med på hvad der sker indenfor forskningen indenfor øjensygdomme. Jeg kunne ikke forvente mig mere af en Øjenklinik.

22. April 2025

Kære Eva,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har følt dig trygt behandlet og godt informeret under dit forløb hos os. Faglighed og empati er vigtigt for os, så det glæder os virkelig, at det har været din oplevelse. Vi sætter også stor pris på din bemærkning om vores udstyr. vi gør en stor indsats for at være på forkant, så vi kan tilbyde den bedst mulige behandling.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse - super kompetent og behagelig

Fik foretaget en operation af det nedre øjenlåg. Min frygt blev helt manet til jorden hos denne dygtige øjenkirurg. Hele operationen foregik smertefrit og stille og roligt hvor jeg hele tiden fik at vide hvad der foregik.
Hvis man kan sige at en operation kan være en positiv oplevelse er det bestemt sådan en det har været. Er absolut ikke angst mere for at henvende mig til øjenkirurgen.
Absolut en stor anbefaling herfra

21. März 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en tryg og positiv oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at give vores patienter en behagelig og professionel behandling, så det betyder meget at høre, at du følte dig godt taget hånd om.

Tak for din anbefaling. vi sætter stor pris på den.

Øjenlågs operation

Jeg har nu fået opereret min øjenlåg, både øverste og nederst, fordi mine øjne løb voldsomt meget i vand og det har været en super oplevelse - god behandling - professionel betjening hele vejen igennem - stor tak hele personalet

14. März 2025

Kære Torben,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med din øjenlågsoperation, og at du har følt dig godt behandlet gennem hele forløbet. Vores team sætter stor pris på din feedback.

Skulle du have spørgsmål eller brug for yderligere opfølgning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til et super dygtigt hold.

Det er altid sårbart at skulle opereres i øjnene, men måden det blev håndteret på gjorde det helt trygt. Det er et super kompetent hold, der får en til at føle sig i sikre hænder og resultatet er helt fantastisk. Jeg kan både læse og se uden briller. Det hele forgik smertefrit. Under vejs kunne jeg stille alle de spørgsmål, jeg havde behov for. Alle har taget sig tid til svare grundigt.

19. Februar 2025

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Mange tak for din varme og detaljerede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg under din øjenoperation, og at du nu kan læse og se uden briller. Vores team stræber altid efter at give vores patienter den bedst mulige oplevelse, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imødekommende og kompetent personale.

Imødekommende og kompetent personale.

26. Februar 2025

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

They were perfect

They were perfect. Especially, their attitude to my son were very good.

25. Februar 2025

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Thank you for your kind words. We are delighted to hear that you and your son had a positive experience with us. Providing excellent care and service to all our patients, including children, is our top priority.

Best regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg følte mig i trygge og super…

Jeg følte mig i trygge og super kompetente hænder. Alt forløb til tiden, helt roligt, og så venlige mennesker.

31. Januar 2025

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig i trygge hænder, og at dit forløb forløb roligt og til tiden. Det betyder meget for os at give vores patienter en tryg og positiv oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dygtig og behagelig kirurg.

10. Januar 2025

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse hos vores kirurg. Din feedback betyder meget for os.

God behandling

Lige fra jeg kontaktede Vibenshus Øjenklinik har jeg fået en meget professionel behandling.
Jeg fik under operationen nye linser, hele vejen blev jeg vel informeret om processen som gav mig tryghed.
Efter udskiftning har jeg mere livskvalitet.

9. Januar 2025

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at du føler dig godt informeret og tryg gennem hele processen. Det glæder os også, at udskiftningen af linser har bidraget til en forbedret livskvalitet.

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!

Er blevet behandlet for irregulære hornhinder og hele processen har været tryg og professionel.

Tak for god behandling!

19. Dezember 2024

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en tryg og professionel oplevelse i forbindelse med din behandling for irregulære hornhinder. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Dygtig og tryg oplevelse

Jeg fik fjernet en lille dimmer på mit øjenlåg ..
Hurtig smertefri tryg oplevelse !
Mange tak

19. September 2024

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en dygtig og tryg oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at vores patienter føler sig godt behandlet og trygge.

Øjenlågsoperation

Super god oplevelse og resultat. Tak for behandling.

13. Dezember 2024

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse og er tilfreds med resultatet af din øjenlågsoperation. Vi sætter pris på din feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skal opereres i mit øjenlåg

Jeg kom i klinikken for at få en second opinion inden operation af mit øjenlåg. Jeg fik en konsultation med øjenlæge Javier, som var sød og imødekommende. Han svarede på alle mine spørgsmål og fik mig til at føle mig meget tryg inden operation. Alt i alt en meget professionel og venlig behandling.

29. November 2024

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet af vores øjenlæge Javier. Vi stræber altid efter at give vores patienter den bedste oplevelse, og det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget proffessionel og kompetent…

Meget proffessionel og kompetent behandling, hvor man både føler sig velkommen og omgivet af dygtige specialister. De varmeste anbefalinger til Vibenshus Øjenklinik!

28. November 2024

Antwort von Vibenshus Øjenklinik

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Vibenshus Øjenklinik, og vi sætter stor pris på dine varme anbefalinger. Det betyder meget for os, at du har følt dig velkommen og i hænderne på dygtige specialister.

Vibenshus Øjenklinik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr