Deras publika laddare är fyllda av buggar och kabeln blir sittandes i laddaren. Skett flera gånger. Supporttjänsten består av en växel som inte har någon teknisk kompetens. Det enda de gör är att skr... Mehr ansehen
Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways hela vägen från guidning i butik på MOS till en riktigt, riktigt bra installation av Eirik och Frippe med ett resultat som var mycket bättre än vad jag kun... Mehr ansehen
- En laddare med garanti var ur funktion mer än en månad innan Eways reparerade - Nytt fel anmält på Eways hemsida. Efter fem dagar ännu ingen återkoppling - Vår Brf fick återbetalning först efte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb handläggning i mitt ärende betyder väldigt mycket för mig som kund. Jättebra hanterat och framför allt när man inte är speciellt bortskämd med snabb support på flera digitala företag (stora... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Med Eways laddtjänster blir det enkelt att ladda bilen hemma, på jobbet och publikt. Vi hjälper er från idén om laddning till nyckelfärdiga laddstationer!
Invernessvägen 2, 18276, Stocksund, Schweden
- 010-121 94 00
- info@eways.se
- www.eways.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra support
Snäll och förståelig support. Snabba på att lösa eventuella problem.
Räkna inte med att laddningen fungerar!
Jag är vanlig brukarkund, det står några stolpar utanför mitt hyreshus och jag brukar koppla in min elbil där när jag kommer hem. För det mesta funkar det bra. Jag har en egen RFID-tagg att starta laddningen med.
Ibland fungerar stolparna bara inte. Tidigare kunde man ringa deras support som kunde se vad som var fel och i värsta fel berätta att man nog gör klokast att åka bort till CirkleK och ladda eftersom det kommer att ta ett tag att fixa. Eller att de startar om någonting i stolpen, och att jag bara behöver vänta fem minuter. Bägge svaren ger mig som kund en viss handlingsfrihet, och det är allt jag begär.
Nu har de ändrat systemet och dels gömt telefonsupporten längst bort i en kedja av knappval, dels gjort det omöjligt att få tala med en tekniker som faktiskt kan koppla upp sig och se vad som är fel. Istället får man tala med en telefonist som uteslutande läser innantill från FAQ:n på nätet: "Har du kontrollerat att bilen är avstängd?", "använder du rätt sorts kontakt?".
Det är svårt att planera sin vardag med de här förutsättningarna.
I skrivande stund står fyra bilar anslutna, antagligen över natten. Ingen av dem laddar vad jag kan se eftersom stolparna gett upp. Det blir trist i morgon när deras ägare ska till jobbet, och Eways får ingen möjlighet att agera eftersom telefonisten inte ens kan ta emot någon felanmälan - och formuläret på webben inte heller verkar fungera (man får i alla fall ingen feedback på att den är inlämnad).
Trist. Extra trist för att jag hade gett Eways en fyra eller femma förut när man kunde föra en dialog med företagets tekniksupport.
UPPDATERING: Efter någon månads problemfri drift är tre av fyra stolpar ur funktion sedan en vecka. Igen. Det får man som kund upptäcka själv - trots att jag är avtalskund med RFID-tagg hör ingen av sig och meddelar att stolparna inte fungerar, utan plötsligt en morgon är bilen bara urladdad och det går inte att åka till jobbet.
Det är mycket möjligt att fastighetsägaren inte är särskilt hjälpsam gentemot Eways, men att företaget inte ens får telemetridata som anger att stolparna slutat fungera och därmed kan skicka ut reparatörer och meddela sin kunder är svårt att tro på.

Antwort von Eways
The job got subcontracted out
The job got subcontracted out. Communication became very hard between the subcontractor and eway when reconciling what had been ordered vs what would be done and if there were any additional costs to be paid to the contractor. I pulled out in the end before installation and just had to pay 200kr to eways for admin.
Professionellt arbete och super trevligt bemötande.
Snygg lösning på monteringen.
Snygg och bra lösning på monteringen. De var mycket måna om att det skulle bli bra både praktiskt också estetiskt. Trevliga montörer och bra information innan själva monteringstillfälllet.
Förbättra webbsidan för…
Förbättra webbsidan för kvitton/tankningar så den fungerar i webbläsare på dator också.
Det var lätt att beställa och det har…
Det var lätt att beställa och det har varit snabb leverans till mig.
Kontakten med e-ways var tydlig och…
Kontakten med e-ways var tydlig och allt stämde hela vägen från beställning till faktura. Mycket proffsigt bemötande vid installation.
Fick inte igång laddaren pga strul med…
Fick inte igång laddaren pga strul med signal från en betalfunktion.
Ewaus rundande detta och bjöd på laddningen.
Detta gjorde att jag inte blev fast på hotellet utan kunde fortsätta min resa morgonen därpå.
5 tummar upp till supporten på eways.
Laddbox
Mycket bra service där man fick snabb återkoppling samt att de var väldigt behjälpliga.
Synd att det inte finns noll stjärnor
Synd att det inte finns noll stjärnor, för då skulle jag satt det. Eways har en prislista på eventuella tillkommande kostnader, där det står: "Utbyggnad av elcentral". Denna post kostar 1450 kr. "Utbyggnaden" bestod i att en plastkåpa monterades över en jordfelsbrytare, som är en del av installationen. Det fanns gott om plats i elcentralen, så någon "utbyggnad" var det aldrig tal om. Montören som gjorde jobbet (inte från Eways) uppskattade att kåpan kanske skulle kosta 4-500 kr, inklusive montering. Således en nätt extraförtjänst för Eways.

Antwort von Eways
Hjälpsam och positiv personal
Mycket trevlig och effektiv elektriker…
Mycket trevlig och effektiv elektriker som installerade laddbox till oss
Bristfällig installationshjälp
Bristfällig installationshjälp med mjukvaran, Zaptec och Volvon konfigureras inte automatiskt.
Mycket kunnig och trevlig installatör
Trevlig och bra service
Trevlig och bra service. Laddstolparna funkar perfekt och har inte strulat en enda gång sedan de togs i drift för ett par månader sedan. Bra och kompetent support genom hela processen, från beställning till ansökan om bidrag. Tidplanen hölls och installationen flöt på utan problem.
Allt levererades som utlovats.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.