Espergærde Flytteforretning Bewertungen

1.058
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god oplevelse. Alt foregik roligt og vanvittigt hurtigt. Ingen støj, ingen panik, god info både før og under flytningen. Har flyttet mange gange i mit liv og har aldrig oplevet flyttefolk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig redning fra Espergærde flyttefirretning på en lørdag. Havde bestilt ny seng til lev 12-7, men transport firmaet kunne ikke få den op a trappen. Ringer til Espergærde flytteforretning s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flinke, dygtige, professionelle, effektive og til at betale. What’s not to like! Jeg skulle fraflytte en lejlighed i november og have alle mine ejendele opmagasineret frem til juli, mens nyt hus... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ALT fungerede fra først til sidst. De mødte før tid, gik ihærdigt og påpasseligt igang. Alt var organiseret og vi kunne koncentrere os om alle de sidste gøremål. I løbet af 5 timer var de færdige (d... Mehr ansehen

1. Umzugsunternehmen
  2. Umzugs- und Lagerservice
  3. Mietlagerräume

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Espergærde Flytteforretning er et flyttefirma beliggende i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Vi har specialiseret os i flytning og møbelopbevaring af privat bohave, og er således yderst konkurrencedygtige både på pris og kvalitet. Vi tilbyder opbevaring af bohave under prima forhold, med mulighed for at du også selv kan hente og bringe bohavet, hvis det ønskes. Vi bestræber os på at levere en god, effektiv, billig og hurtig men samtidig en behagelig og ikke stressende flytteoplevelse til vores kunder, og altid med god service i højsædet.

Hervorragend

(1.058)

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk service

Fantastisk service fra Lars både over telefon og i levende live :-) Forhørte mig hos 4 forskellige steder, men ingen var i nærheden af så grundige og venlige som Lars var. Hans søn og ham selv kom og flyttede to store statuer og en stor glasplade op på 3. sal - ikke ligefrem en nem opgave tænker jeg. Men de løste opgaven utroligt elegant og med masser af omhu. Og så endda i godt humør ;-) Vil til enhver tid benytte mig af deres forretning - ren fornøjelse!

3. Dezember 2021

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Nadia, mange tak for dine 5 stjerner og flotte ord, det sætter vi stor pris på. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

🌟🌟🌟🌟🌟-Flytning

Det er 3. gang vi bruger Espergærde flytteforretning. Lars og Nicolai er punktlig, effektive og passer på de ting som de flytter rundt med og så foregår det i godt humør.
Og med yderst fornuftige priser👍

De bedste anbefalinger fra os🌟🌟🌟🌟🌟

2. Dezember 2021

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Lene, mange tak for dine 5 stjerner og flotte ord, det sætter vi stor pris på. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kæmpe fornøjelse at flytte med…

En kæmpe fornøjelse at flytte med Espergærde Flytteforretning! Selv på en dag med en masse sne og blæst, gik det hurtigt og let. Kan klart anbefale til alle, der står overfor en flytning!

1. Dezember 2021

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Christina, mange tak for dine 5 stjerner og flotte ord, det sætter vi stor pris på. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dem vælger jeg også næste gang!

Super god oplevelse at flytte med Espergærde flytteforretning. De kom til tiden, var effektive men stadig forsigtige med vores inventar. Vil helt sikkert bruge dem næste gang.

19. November 2021

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Morten, mange tak for dine 5 stjerner og flotte ord, det sætter vi stor pris på. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

Flytning

Espergærde Flyttefirretning; et behageligt møde; de er så venlige; effektive , holder aftaler. Og at der er humor og venlighed….kan anbefales. Stine Fjermedal Andersen.

16. November 2021

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Stine, mange tak for dine 5 stjerner og flotte ord, det sætter vi stor pris på. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre flytteoplevelse fås ikke!

Lars og Co har flyttet for mig 3 gange i de seneste 8 år. Hver gang en super oplevelse. De er omhyggelige, præcise, venlige og meget effektive. Jeg tror ikke det fås bedre. Prisen er fin og alle aftaler overholdes til punkt og prikke.
Det er lige før at det er en skam, at man ikke skal flytte igen lige foreløbig.

10. November 2021

Hej Anette,
Mange 1000 tak for din super flotte anmeldelse her, det sætter vi meget stor pris på.

5 ud af 5

En virkelig god oplevelse. Professionel, omhyggelig, erfaren, meget rimelige priser og super godt team work - vi giver vores varmeste anbefalinger.

27. Oktober 2021

Hej Christina,
Mange tak for dine 5 stjerner og flotte ord, det er vi meget glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bliver ikke bedre så skal du…

Det bliver ikke bedre så skal du flytte, så tøv ikke med at ringe til Lars.... fair priser, super dygtige, holder ord og tid, fleksibel og utrolig imødekommende

25. Oktober 2021

Hej Jan,
1000 tak for dine 5 stjerner og fine anbefaling, det er vi meget glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig fin oplevelse fra første…

En virkelig fin oplevelse fra første kontakt, til levering efter opmagasinering på deres lager.
Men vær ude i god tid - de er populære - med god grund.

21. Oktober 2021

Hej T Hansen,
Mange tak for dine 5 stjerner og flotte ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lars og hans drenge er super søde og…

Lars og hans drenge er super søde og omhyggelige. Man mærker at de har stor erfaring og passer godt på vores ting. De sætter pænt på plads og samler hvad de har måtte demontere med stor omhu. Fantastisk og helt klart anbefalelsesværdige👌

10. Oktober 2021

Hej Sk,
1000 tak for dine 5 stjerner og meget flotte ord. Det er vi meget glade for.

Supereffektivt og superfleksibelt

Supereffektivt og superfleksibelt

Vi fik anbefalet Lars og Espergærde Flytteforretning af flere kollegaer, og det har vi ikke et øjeblik fortrudt. Vi er blevet mødt med fantastisk service og rådgivning, en virkelig nænsom og effektiv håndtering af vores flyttegods, der også har stået trygt og sikkert til opbevaring på firmaets lager i et par måneder, og ikke mindst til en superfornuftig pris.
Der er simpelthen ikke en finger at sætte på vores flytteoplevelse. Og skulle vi på et tidspunkt have brug for et flyttefirma igen, så bliver Lars den første, vi ringer til, ligesom vi selvfølgelig heller ikke vil tøve med at anbefale Espergærde Flytteforretning til andre!

9. Oktober 2021

Hej Stine,
Mange tak for jeres helt igennem fantastiske anbefaling af vores lille flytteforretning, det sætter vi meget stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik anbefalet Espergærde Flytteforretning af en veninde, og jeg har ikke et eneste øjeblik fortrudt at jeg fulgte hendes råd. Fantastisk service af Lars og hans 2 sønner, der klarede en flytning af en 4-værelses lejlighed på 2. sal til et rækkehus i 2 plan i nabobyen på knap 2,5 time. Og hele vejen igennem var det med smil, godt humør og en virkelig hjælpsom indstilling. Så helt klart 5 stjerner herfra!

26. August 2021

Hej Betina,
Tusind tak for dine meget flotte ord, det sætter vi meget stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj kvalitet, effektivitet og service

Høj kvalitet, høj effektivitet og høj service er kendetegnende for Espergærde Flytteforretning - de allerbedste anbefalinger herfra 👍

26. August 2021

Hej Niels,
Mange tak for din meget flotte anbefaling, det er vi rigtigt glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået flyttet 2 gange af Lars og…

Vi har fået flyttet 2 gange af Lars og sønner og det har været de mest professionelle flytninger vi nogensinde har oplevet. Super hurtige, effektive og behagelige.

17. August 2021

Hej Troels,
1000 tak for jeres meget flotte bedømmelse her, den sætter vi stor pris på.

Super professionelle

Super professionelle - kan varmt anbefales :)

8. August 2021

Hej Sabine,
Mange tak for dine 5 stjerner og flotte ord, det er vi meget glade for.

Suveræn oplevelse

Vi fik anbefalet Espergærde Flytteforretning af flere kollegaer og venner. Og hold da op, hvor er Lars og hans sønner et fantastisk team.
Vi har ikke flyttet i over 29 år, og vi var på flyttedagen lidt stressede. Men da Lars & Co. kom, fik de os til at slappe helt af med deres rolige, venlige og super effektive facon.
Vi har allerede mundtligt anbefalet firmaet til mange andre, og vi bruger helt sikkert Espergærde Flytteforretning igen, når vi flytter næste gang.

3. August 2021

Hej Berit,
Tusind tak for jeres 5 stjerner og denne meget fine anbefaling, Det er vi utroligt glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god oplevelse med…

En virkelig god oplevelse med Espergærde flytteforretning. Meget kompetente folk, hurtig og effektiv flytning og god pris for godt arbejde.
Jeg kan anbefale dette firma.
Vh. Henrik Montin Sørensen.

20. Juli 2021

Hej Henrik,
Mange tak for din fine anbefaling og flotte ord, det er vi meget glade for.

En virkelig god oplevelse

Vi har absolut intet negativt at sige, om vores oplevelse med Espergærde Flytteforretning. Vi flyttede fra en 2 1/2 værelses lejlighed I København til Espergærde. Det tog kun 3 1/2 time inklusiv transport. Selvom det gik hurtigt, blev der passet godt på tingene, der var godt humør og stadig overskud til at vores datter kunne komme ind og sidde i lastbilen. Vi kan varmt anbefale Espergærde Flytteforretning, og vi vil helt sikkert bruge dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.

17. Juli 2021

Hej Mads,
Mange tak for dine 5 stjerner og den fine anbefaling, det sætter vi meget stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lars har flyttet for mig i årtier

Lars har flyttet for mig i årtier, som han selv sagde. Fem gange i alt over 20 år og nu sammen med sine ligeså venlige poder.
Lars er reel, punktlig, ærekær og omhyggelig. Også med mine ting og har ved opbevaring også passet på dem. Hjemmesiden er omfattende, men lige så omhyggelig. Og der er mange gode råd at hente som nybegynder ud i pakning og flytning. Flytning ud af 260 m2 på fem kvarter. Flot og så er det på timebasis.
Jeg anbefaler Espergærde Flytteforretning til dem, der spørger, også dem, der ikke gør, uden at tøve.
Tak for endnu en fin flytning og hurtig afhentning af de tomme kasser 😊

14. Juli 2021

Hej Lene,
1000 tak for din super flotte bedømmelse her, og tak for at du vender tilbage og bruger os igen og igen igennem flere årtier. Det er vi meget glade for.
De bedste hilsner fra Lars, Nikolaj og Jakob

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr