Fantastisk god oplevelse. Alt foregik roligt og vanvittigt hurtigt. Ingen støj, ingen panik, god info både før og under flytningen. Har flyttet mange gange i mit liv og har aldrig oplevet flyttefolk... Mehr ansehen
Lynhurtig redning fra Espergærde flyttefirretning på en lørdag. Havde bestilt ny seng til lev 12-7, men transport firmaet kunne ikke få den op a trappen. Ringer til Espergærde flytteforretning s... Mehr ansehen
Flinke, dygtige, professionelle, effektive og til at betale. What’s not to like! Jeg skulle fraflytte en lejlighed i november og have alle mine ejendele opmagasineret frem til juli, mens nyt hus... Mehr ansehen
ALT fungerede fra først til sidst. De mødte før tid, gik ihærdigt og påpasseligt igang. Alt var organiseret og vi kunne koncentrere os om alle de sidste gøremål. I løbet af 5 timer var de færdige (d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Espergærde Flytteforretning er et flyttefirma beliggende i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Vi har specialiseret os i flytning og møbelopbevaring af privat bohave, og er således yderst konkurrencedygtige både på pris og kvalitet. Vi tilbyder opbevaring af bohave under prima forhold, med mulighed for at du også selv kan hente og bringe bohavet, hvis det ønskes. Vi bestræber os på at levere en god, effektiv, billig og hurtig men samtidig en behagelig og ikke stressende flytteoplevelse til vores kunder, og altid med god service i højsædet.
Højvangen 14, 3060, Espergærde, Dänemark
- +45 49135584
- www.espergaerdeflyt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Mega dejlig flytte hjælp
Mega dejlig flytte hjælp. Kom på minuttet til den aftalte tid og det hele gik så stærkt, effektivt og med godt humør. Jeg kan virkelige anbefale dem! De gør det meget let at flytte.

Top professionel
Top professionel, omhyggelig, hurtig, venlig og med deres fakturering efter tidsforbrug er det svært at få armene ned igen.
Vi har bare været SÅ tilfredse med Lars og hans søn Nikolaj.
Her er der altså tale om
et velrenommeret firma der bliver drevet efter gammeldags principper hvor en aftale er en aftale.
Og der er ingen slinger i valsen.
Vi kommer aldrig til at bruge andre så længe der er noget der hedder Espergærde Flytteforretning.

Meget professionelt.
Meget professionelt.
Betaling pr time, hvilket er en fornøjelse, når flyttefolkene arbejder no stop.
Meget behagelige flyttefolk, der i høj grad sætter en ære i at udføre deres arbejde ordentligt.
Kan kun anbefale dette firma.

Helt fantastisk fin service
Helt fantastisk fin service, to søde friske fyre, møder op til præcis den aftalte tid, de er fyldt op af god energi og friske på at give flytningen en skalle.
Aldrig har jeg oplevet så fin service og alle mine ting blev behandlet med stor respekt. 👍 kan så klart anbefales.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Når kun det bedste er godt nok…
Når kun det bedste er godt nok ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service - fantastiske folk - jeg er så taknemmelig for jer - I er så hensynsfulde og venlige
Mine ting har været i de bedste hænder - TAK

Verdens bedste flyttefirma
Verdens bedste flyttefirma. En kæmpe reol fik live savet et par kiler på stedet, så den var stabil. En seng kunne ikke komme op ad trappen - så afmonterede de gelænderet ... jamen altså. Derudover var de lynhurtige, i godt humør og prisen var mere end rimelig. Så jeg er nødt til at gentage: Verdens bedste flyttefirma!

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Espergärde Flytteforretning er DEN…
Espergärde Flytteforretning er DEN flytteforretning man skal bruge.
Effektiviteten er höj, og flytningen foregår med den störste respekt for den part, som har valgt at flytte fra gammelt eller til nyt hus, og med alle de fölelser, der kan väre involveret.
Lars og hans drenge er så behagelige, og super dygtige, og hver ting man har bliver transporteret og flyttet med stor omhu, og man får en super tillidsfuld oplevelse, som gör flytningen så meget bedre.
Det er en super start på en ny tilvärelse, at have Lars og teamet til at forestå sin flytning,
Kämpe stor anbefaling herfra.

Super service🤩
Super service🤩
Lars & Nicolai er super fine, passer på tingene og er altid med på en kæk bemærkning.
Vil stærkt anbefale til venner og bekendte.
Tina & Peter fra Hornbæk til Hellerup

Super oplevelse
Ekstrem god service af Lars og hans sønner. Kommer til tiden, alle aftaler overholdt, ringer og adviserer om ankomst. Passer på møblerne som var det deres egne. Jeg er meget imponeret over deres måde at arbejde på. Top top klasse. Flyttede til lejebolig og når jeg skal købe hus igen om et års tid er der absolut ingen tvivl om at jeg ringer til Lars igen. Stor ros til jer 😀

Danmarks bedste flyttefirma.
Danmarks bedste flyttefirma.
Lars og hans drenge er altid på pletten, og der bliver flyttet hurtigt og effektivt. Jeg kan kun anbefale at booke Lars, hvis der skal flyttes.
PS. book ham i god tid, der er run på.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Den bedste flyttefirma man kan ønske…
Den bedste flyttefirma man kan ønske sig! De arbejder hurtigt, effektivt og professionelt. Kan varmt anbefales

Top profesionelle!
Jeg kunne aldrig finde på at vælge andre, når Espergærde Flytteforretning er en mulighed! Punktlige, effektive, varsomme og super servicemindede - top professionelt foretagende, hvor flytningen klares med et smil. Vi ses til næste flytning :)

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Kun de bedste anbefalinger herfra!
Jeg kan kun give Espergærde Flytteforretning de bedste anbefalinger efter at have benyttet dem til to flytninger samt opbevaring af alt mit indbo de sidste 11 år. Begge flytninger var effektivt og professionelt udført med respektfuld og nænsom behandling af mine ejendele. Møbelopbevaringen sker under de bedste forhold på et sikkert og rent møbelmagasin, og mit indbo fremstår i dag i samme stand, som da det blev sat til opbevaring for 11 år siden.

God stemning
Alt forløb som aftalt, med smil på læben og stor fleksibilitet

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Fantastisk hurtig og effektiv flytning.
Fantastisk hurtig og effektiv flytning.
Alle informationer omkring pakning og flytning kunne vi læse på jeres hjemmeside og råd og vejledning fra Lars inden, gjorde det til en god oplevelse.
Tak skal I have.
Nina og René Persson

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Virkelig dårlig oplevelse med ejeren
Virkelig dårlig oplevelse med ejeren. Jeg vil, som andre skriver ikke anbefale dette flyttefirma til nogen.
Det første han sagde til min mor efter hun spurgte, om vi skulle flytte bilerne. Var svaret nedladende og sarkastisk “Ja, hvis du ikke ønsker ridser i”. Sådan fortsatte af tonen hen om dagen. Hver gang vi spurgte forsigtigt om noget kunne komme med, fordi vi ikke lige kunne se det kunne være i en kasse, blev vi mødt med en nedladende kommentarer sådan; Det spørger du mig simpelthen ikke om osv. Det er første gang jeg flytter, så der var selvf. ting vi ikke vidste om man måtte eller ikke. Og det var i hvertfald ikke i orden at spørge ind til tingene. Svarene var “Hvad tror du selv” m.m. Han var det mest uforskammede og ubehagelige flyttemand. Jeg endte med at sige til ham, at man ikke kan snakke sådan til andre mennesker, hvorpå han mener at min mor på 70 år har grint af ham, hun spurgte igen om noget af det skulle i kasser, hvor på svaret igen var nedladende. Min mor blev nervøs og grinte af sig SELV og sagde ja, jeg bliver aldrig klogere med det.
Jeg prøvede at snakke med ham, om at der ikke er nogen som ville ham noget dårligt her og det jo ikke var hans problem, hvis tingene ikke kunne komme med uden de kasser. Min far var endda kørt efter flere kasser. Han svarer hen over hovedet på mig til sine sønner: “Der kan ikke bare se, det er jo det samme hver gang”. Så skal man måske tænke lidt indad!
Nå, men de kørte uden alle tingene og uden at sige noget. Heldigvis var der nogle folk i det andet hus, som kunne åbne.
Det er en stor ting at skulle flytte og det skal være under rare forhold!
Jeg vil på det kraftigste anbefale ikke at vælge Espergærde Flyttefirma.
Som jeg kan læse de andre steder, er jeg dog sikker på, at jeg nu vil få en lang smøre med gode undskyldninger for sig selv, sikkert noget om at min mor havde grint og at vi havde snakket om flyttekasser forinden, og ja det havde vi, men mig som KUNDE blev åbenbart stadig i tvivl og havde brug for at spørge ind til det.
Tak for dit yderst fine svar😅som jeg jo have forudset. Der skal ikke så meget til.
Mit råd er til dig - find dig et andet job, som gør dig glad og rolig.

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Har brugt dem 2 gange og vil ikke anbefale andre! Hurtige, forstående og passer godt på ens ting.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
En ekstraordinær vidunderlig oplevelse…
En ekstraordinær vidunderlig oplevelse med Espergærde Flytteforretning! God informativ hjemmeside, nemt at få telefonisk kontakt og aftalt tidspunkt, flyttekasser blev afleveret i god tid. På selve dagen kom Espergærde Flytteforretning til aftalt tid og alt var i vognen, efter halvanden time. Ligeledes halvanden time at få alt på plads i det nye hjem. Dygtige, omsorgsfulde, hurtige - nu er det min 18 flytning, så jeg har prøvet mange flyttefirmaer og Espergærde Flytteforretning er afgjort det bedste, hurtigste og mest respektfulde firma jeg har brugt.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Kan give Espergærde Flytteforretning…
Kan give Espergærde Flytteforretning vor allerbedste anbefaling. Hurtig, omhyggelig og til en særdeles rimelig pris. Vi er netop flyttet og fik først et tilbud fra et flytteforretning anbefalet af Ældresagen. Det tilbud skulle vise sig at være næsten dobbelt så dyrt som det vi endte med at betale til Espergærde Flytteforretning. Men ikke kun på grund af prisen anbefales firmaet. De var på vor gamle adresse på aftalt tidspunkt - gik straks i gang med at flytte de 80+ flyttekasser og indbo - og på ny adresse blev alt båret ind, elevationssenge samlet etc. - Jo, det var en god oplevelse at benytte Espergærde Flytteforretning,

Fantastisk
Espergærde flytteforretning er utrolig kompetente, punktlige, hurtige, høflige og jeg kunne blive ved. Dette til en fornuftig pris. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Katja, Nivå

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.