Espergærde Flytteforretning Bewertungen 1.058

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig redning fra Espergærde flyttefirretning på en lørdag. Havde bestilt ny seng til lev 12-7, men transport firmaet kunne ikke få den op a trappen. Ringer til Espergærde flytteforretning s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flinke, dygtige, professionelle, effektive og til at betale. What’s not to like! Jeg skulle fraflytte en lejlighed i november og have alle mine ejendele opmagasineret frem til juli, mens nyt hus... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ALT fungerede fra først til sidst. De mødte før tid, gik ihærdigt og påpasseligt igang. Alt var organiseret og vi kunne koncentrere os om alle de sidste gøremål. I løbet af 5 timer var de færdige (d... Mehr ansehen

1. Umzugsunternehmen
  2. Umzugs- und Lagerservice
  3. Mietlagerräume

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Espergærde Flytteforretning er et flyttefirma beliggende i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Vi har specialiseret os i flytning og møbelopbevaring af privat bohave, og er således yderst konkurrencedygtige både på pris og kvalitet. Vi tilbyder opbevaring af bohave under prima forhold, med mulighed for at du også selv kan hente og bringe bohavet, hvis det ønskes. Vi bestræber os på at levere en god, effektiv, billig og hurtig men samtidig en behagelig og ikke stressende flytteoplevelse til vores kunder, og altid med god service i højsædet.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Det bliver ikke bedre.

Fantastisk god oplevelse. Alt foregik roligt og vanvittigt hurtigt. Ingen støj, ingen panik, god info både før og under flytningen. Har flyttet mange gange i mit liv og har aldrig oplevet flyttefolk med sådan et overblik.
Tak 🙏🏻🤗😊

4. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En tryg oplevelse at flytte

Lars og hans søn har flyttet for mig ad to omgange og jeg har haft opmagasineret mine møbler i en kortere periode hos Espergærde Flytteforretning. Lars og hans søn er meget omhyggelige, har stor ekspertise i at håndtere “vanskelige” møbler og behandlede mine egendele med stor nænsomhed og respekt. Det var begge gange en tryg oplevelse at flytte. Deres tydelige pakkeanvisninger på hjemmesiden gør det desuden enkelt og nemt at finde ud af, hvordan man skal pakke sine ting.
Som det sidste er Lars og hans søn yderst behagelige og venlige i kommunikationen.

22. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk flytteoplevelse med Espergærde Flytteforretning!

Vi havde en super god oplevelse med Espergærde Flytteforretning. De kom præcis som aftalt, og alt blev håndteret med stor ordentlighed. Teamet arbejdede hurtigt og effektivt, men samtidig med et smil på læben og en rigtig god stemning hele vejen igennem. Det gjorde en ellers stressende flyttedag både nemmere og langt mere behagelig. Kan varmt anbefales!

17. September 2025

Deres professionalisme

Deres professionalisme. Det er utroligt hvor effektive de er og utrolig omhyggelige med at der ikke sker noget med møblerne, og så er de hurtige og man kan altid få fat i dem. Vi har flyttet mange gange og ikke før haft så god en flytning.

3. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig redning fra Espergærde …

Lynhurtig redning fra Espergærde flyttefirretning på en lørdag.
Ringer til Espergærde flytteforretning som kom indenfor 3 kvarter, og de 2 personer fik den sikkert og hel til 1. Sal via et vindue udefra.
Meget sikkert, påpasselig og hjælpsomt firma.
Giver bedste anbefaling.
Birgith

12. Juli 2025

Flytteservice i særklasse

Hvad gør man, når man har købt specielindretning til sin varebil - og først efter levering finder ud af, hvor tungt det er, og hvor bøvlet det vil være at få løftet på plads i bilen? Man ringer til Lars og forklarer problemstillingen. Allerede dagen efter kom Lars & Nikolaj og fik flyttet og løftet “problemet” på plads i bilen. Der kan ikke sættes en finger på hverken Imødekommenhed, Service, Præcision eller Priser. Vi er helt oppe og spille Superliga! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen 🙋‍♂️

2. Juli 2025

Bedste oplevelse

Fantastik oplevelse fra første kontakt. Søde, effektive gutter, der passede godt på mine ting til en fair pris. Varmeste anbefaling herfra ☺️

12. Februar 2025

En klar anbefaling

En klar anbefaling at bruge Espergærde Flytteforretning hvis du skal have flyttet noget! De er søde og meget effektive. De var præcise og korrekte i forhold til hvor mange flyttekasser vi skulle bruge. De holder en aftale og kommer til tiden.

30. Januar 2025

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Øystein, tusind tak for din fine anbefaling, den er vi meget glade for. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

Super flytning

Effektive, venlige, professionelle og billige. Super håndtering af flytte gods og service i top. Kan kun anbefale hvis du skal flytte i 3060 eller omegn. 🎉

28. Januar 2025

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Adam, mange tak for dine 5 stjerner og fine anbefaling, det sætter vi stor pris på. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har aldrig oplevet en så god og…

Jeg har aldrig oplevet en så god og tryg flytning. Hvis jeg kunne give 6 stjerne ville jeg gøre det. Hold da op!

30. Dezember 2024

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Patrick, 1000 tak for dine 5 stjerner og de meget flotte ord, det sætter vi meget stor pris på. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

Fantastisk Service…

Fantastisk Service…. Hurtige men samtidig forsigtige. Dem kommer jeg til at bruge igen!

7. November 2024

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Peter, mange tak for dine 5 stjerner og dine flotte ord. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

Flytning af klaver…

Lars og hans søn flyttede vores klaver fra kælder til stue, og klemte os ind i deres program samme dag som vi ringede.
Det tog under 30 minutter. Ingen ridser, mærker eller slag på hverken klaver, gulv, karme eller andet.
Kæmpe anbefaling herfra - det bliver ikke mere professionelt!

12. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr