e.l.f. Cosmetics Bewertungen 98

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I have been waiting for a response from your customer service for a month, but I still haven't received one. Your customer service is awful. Additionally, you promised a gift but never sent it, whic... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøs website, som ikke leverer den betalte vare. Min datter bestilte nogle produkter, men der manglede et produkt i den modtaget pakke. (foretaget den 30/11-19 og modtaget den 06/12-19.) Den 0... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg bestilte i alt 3 varer, jeg bestilte elf bronzing drops, halo Glow Liquid filter og en holy hydro-gel mousturizer. jeg fik ikke min moustirizer som jeg har betalt for, oveni købet fik jeg hell... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Good products, bad customer service. I accidentally ordered the wrong shade foundation .. several shades too dark, I asked how I could exchange the item for the correct shade and they refused beca... Mehr ansehen

1,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Første gang jeg prøver E.L.F

Bestilte midt i påsken og fik varerne 4-5 dage efter påske.
Jeg købte ansigtpleje - cleanser, serum, moisturizer, ansigtmaske og meget andet.
Allerede efter første dag hvor jeg havde prøvet dem kan jeg mærke en klar forskel. Min hud var meget tør og nu er den blød.
Dog er jeg begyndt at slå ud i ansigtet med urenheder så håber at det er produkterne der er ved at rense min hud igennem og at jeg vil få et flot resultat efter.
Jeg har kun været i gang i 3 dage så fortsætter i hvert fald 4-6 uger endnu for at se et mere ensartet resultat og så håber jeg at min hud klare op

19. April 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fordelagtige priser 👌

Jeg har for første gang prøvet elf cosmetics make up og det har være en positiv oplevelse. Det er makeup til meget fordelagtige priser og så er der et kæmpe udvalg.
Jeg har prøvet deres skygger som har nogle flotte farver og fungere rigtig godt.
Det bliver ikke sidste gang.

9. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ELF snyder sine kunder med falske…

ELF snyder sine kunder med falske tilbud.
I sidste uge, bestilte jeg noget make up inde fra ELFs side, hvor jeg blev lovet 30% af den pris, jeg så. Her havde ELF ikke valgt, at fortælle forbrugeren momsen ikke var medregnet. Dette gjorde de for at 'booste deres salg' som jeg fik at vide i telefonen, og det var fjernet nu.

Jeg havde købt noget, hvor prisen stod til 48 kr., men jeg betalte 42 kr. for den med mine "30%". Det kan godt være I har ændret det nu, men jeg føler mig decideret snydt! Det er virkeligt at vildlede sine forbrugere til at tro, de får varen til en anden pris end realiteten. Gider ikke engang høre på jeres undskyldning, for intet kan forklare og komme med en GOD grund til at snyde sine kunder på den måde. Jeg stolede på, at man kunne regne med et firma som ELF, der er vegansk, ikke prøvede at maksimere deres salg på umoralske måder.

4. April 2020

Hej Seda,

Jeg kan under alle omstændigheder bekræfte at vi på INGEN måder snyder folk eller skaber et misvisende billede.
At en af mine kollegaer skulle have sagt at vi gør det bevidst har jeg svært ved at tro på.
Vi har korrekt kørt en kampagne med 30 % i rabat på listepriser, for korrekt at skabe et større salg grundet Corona virus - sådan at vi kan beholde arbejdspladser.
Vi har korrekt ændret fra at man skulle registrere en kode ved checkud til at sætte priserne fast ned med 30 % da det skete, blev der ved en menneskelig fejl vist før priser uden moms. Dvs det produkt du har købt til 42 kr. blev vist til en før pris på 48 kr. dvs. produktets pris uden moms. Det produkt til 42 kr. inkl. moms har en normal pris på 60 kr. inkl. moms.

I lyset af din utilfredshed mm. Kan vi kreditere din fulde ordre mod den sendes retur til os. Du kan også vælge at få 30% på de 48 kr. kun pga. vi vedkender os den fejl der var på siden kortvarigt.

Men igen at beskylde os for bevidst at gøre noget - er et uheldigt ordvalg, da det ikke er retvisende.

Dette skriv ligges på din trustpilot anmeldelse. Vi arbejder hårdt hver dag på at servicere og glæde kunder. Dog vil vi ikke 100 % kunne frasige os at der sker fejl. Når der sker fejl skal og vil vi vedstå dem, Men aldrig anerkende at vi snyder.

Jeg ser frem til at hører hvordan du ønsker det videre forløb i henhold til din ordre.

Jesper Holm

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lang ventetid, men flot kompensation.

Opdatering 2. april: Jeg modtog i går en undskyldning pr. mail, samt et skærmbillede der viser, at min refundering er på vej.
Her til morgen modtog jeg en rigtig flot pakke med produkter.
Jeg ændrer derfor min bedømmelse fra 1 til 3 stjerner - kompensationen er 5 stjerner værdig, men jeg synes det er mest retvisende at give min helhedsbedømmelse, hvor der tages højde for hele hændelsesforløbet (de mange gange kontakt med kundesercive, besvær med indsigelseserklæring hos banken mv.)

1. april: Jeg har stadig ikke modtaget halvdelen af de varer, jeg bestilte i november. Jeg har haft kontakt med kundeservice mange gange, der hver gang lover, at det straks vil blive ordnet. Der er stadig ikke sket noget, men de har alligevel trukket pengene (minus 12 kr., der ikke gør op for de manglende varer)

1. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøs website - kan ikke anbefales

Useriøs website, som ikke leverer den betalte vare.
Den 06/12-19 skriver hun og får svar den 09/12-19, med lovning om snarlig fremsendelse af vare.
Den 23/12-19 rykkede hun for svar, da hun ikke har modtaget produktet - ingen respons
Den 01/1-2020 rykkede hun igen - stadig ingen respons.
Overvejer at inddrage banken - fuldkommen latterligt at skulle bruge tid og ressourcer det og tænker at det er normal procedure for E.L. F!

23. Januar 2020

Hej Anders,

Tak for at du skriver. Vil du have mulighed for at skrive din datters ordrenummer i en mail til jhh@hob-as.com.
Jeg skal beklage at der har manglet er produkt ud fra det bestilte. Der burde være oplyst såfremt noget af det bestilte er udsolgt. I det tilfælde i ikke har modtaget besked skal det beklages. Jeg kan tjekke sagen med det samme og svare retur med det samme hvis du skriver til min mail.
Vi har haft tåbelige problemer med vores mail til kundeservice siden vi relancerede den danske hjemmeside.
Jeg ser frem til du skriver til min mail.

Mvh.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvor bliver min pakke af?

Hvor bliver min pakke af?

Det her forstår jeg simpelthen ikke. Jeg har bestilt fra jeres hjemmeside d. 9 december, og har hverken modtaget information på mail eller lign. fra jer siden. Jeg har forsøgt at skrive til jeres kundeservice uden svar, og det eneste jeg kan indhente af informationer på jeres mail om min ordrebekræftelse er, at pakken er på vej.

29. Dezember 2019

Hej Arthy,

Vi skal beklage du intet har hørt. Vi har opdateret vores systemer tilbage i november og desværre oplever vi stadig fejl i vores mail automatik.

Jeg finder din ordre frem og sender den direkte til dig, sådan du får en fuld update på din ordrestatus.

I hverdagene kan du altid ti ge til 7027 4600 eller skrive på mail ordre@hob-as.dk
Vores mail adresse på elf bør være oppe igen lige efter nytår.
Mvh.

KNAS

Fornuftige priser! Dog knas med oplysninger, da jeg bestilte d. 1/12 og i dag, d. 7, har jeg endnu ikke modtaget hverken en opdatering, afsendelse eller bekræftelse. Samt dårlig kundeservice, da jeg endnu ikke har fået svar på min mail jeg skrev d. 4/12

7. Dezember 2019

Hej Mathilde,
Vi har opdateret shop og system i ugerne op til Black Friday, og desværre haft udfordringer med vores mail servere. Vil du sende dit ordre nummer til jhh@hob-as.com - så kan jeg hjælpe med hvor langt din ordre er.
De fleste ordre er gået ud fredag i denne uge, hvor de sidste går ud mandag. Efter overvældende ordre tilgang på Black Friday.
Jeg skal beklage du ikke har kunnet få fat i os.

Poor Service

Good products, bad customer service.

I accidentally ordered the wrong shade foundation .. several shades too dark, I asked how I could exchange the item for the correct shade and they refused because their products are low in cost. Absolutely absurd. This has now made me very dubious and no longer want to purchase their products.

8. Juli 2019

God kvalitet til prisen!

God kvalitet til prisen!
Købte på deres sommerudsalg lige inden ferien, og de var lynhurtig med levering. Og artikelerne er også super god til prisen! Vil helt sikkert købe her igen.

21. August 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Knas med levering, men hurtig og professionel klagebehandling.

Update: Min bestilling ankom den 23. februar, helt i overensstemmelse med nedenstående svar på min anmeldelse. Stor ros til en hurtig og meget professionel klagebehandling. Er overbevist om, at det var en svipser, som ikke gentager sig.
--------------
Oprindelig anmeldelse:
Jeg foretog en bestilling den 4. februar. (På knap 300 kr). Den 7. februar blev betalingen trukket, og jeg fik en mail om, at min ordre var afsendt samt at jeg kunne følge min forsendelse med track&trace nummer. Følger man track&trace nummeret angives blot (fra PostNord) at "Forsendelsen gøres klar hos afsender, men vi har ikke modtaget den endnu". Fik den 15. februar en mail om at min ordre var "completed" uden i øvrigt at angive hvad det betød, samt at jeg kunne følge min forsendelse med track&trace (der var ikke angivet et track and trace-nummer i denne mail). Jeg har kontaktet kundeservice og spurgt til levering. De siger blot, at "Din pakke er sendt herfra d. 7.2.2017 til Pakkeboks 345 Kokkedal Stationsvej 3, 2970 Hørsholm
Så du burde have fået besked herom.Hav en fantastisk dag! :).".

Det har jeg jo så netop ikke fået noget at vide om, det er jo derfor jeg kontakter dem, så det er jo et meningsløst svar. Og ikke grundlag for nogen særlig fantastisk dag.

Jeg har per den 21. februar stadig ikke modtaget noget.

21. Februar 2017

Hej Lotte,

Tak for din anmeldelse. Jeg har netop lige fået oplysninger om din forsendelse. Jeg skal først og fremmest beklage at du endnu ikke har modtaget din pakke. Vi har organisatorisk lidt ændringer og nye folk på. Vi har lige taget en kort opsang herinde så i tilfælde af at en pakke og i dette tilfælde din pakke ikke er ankommet. Tjekker en ekstra gang op på forsendelsen inden vi kommer retur til dig.

Vi har måtte konstatere at din pakke ikke er gået i registreringen hos Postnord og dermed ikke er kommet videre i systemet. Vi vil med det samme få eftersendt din pakke direkte hjem til dig. Og vil endnu engang beklage at din pakke har haft en noget længere rejsetid end det burde være. Du bør have din pakke senest fredag.

e.l.f. Cosmetics Scandinavia

Altid godt

nu har jeg bestilt 2x, begge gange er pakken kommet lyn hurtigt og priserne er altid i bund. kan kun anbefales!

28. September 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr