Designlite Bewertungen 1.445

4,6

Ordren min ble raskt levert, men dessverre var det ved en feiltagelse sendt feil farge på lampen jeg bestilte. Kontaktet Designlite som umiddelbart sendte returlapp pr,mail på feil lampe og riktig lam... Mehr ansehen

Enkelt og kjapt! Bestilte Flowerpot (etter å ha sjekket ut Designlite hos bl.a. Trustpilot) og det tok bare 4 dager til jeg kunne hente den hos «post i butikk». Riktig farge var det også! Med klar... Mehr ansehen

Asiakaspalvelu (Tarja Hannola ja Petri Pohjanhovi) vastasi kyselyihin mallikelpoisen nopeasti, lyhyesti ja yksiselitteisesti. Toimitus Helsinkiin oli riittävän nopea: Tilauksesta 7 vrk, kun ostos... Mehr ansehen

Jeg bestilte en pakke, den 23/11, ret sent på aftenen. Lørdag formiddag var pakken allerede ankommet til den lokale pakkeshop. Indhold: Det er en fødselsdagsgave til mit barnebarn. Jeg havde søgt eft... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt
  2. Beleuchtungsgeschäft

Über Designlite

Hos Designlite er lamper en livsstil. Find bl.a. designer lamper som Louis Poulsen, Le Klint, Verner Panton, Bestlite, Flos og mange flere. Vi har 35 års erfaring og er autoriseret forhandler af alle vores lamper.

Se nogen af vores mest populære produkter her:
- Udendørslamper
- Pendel
- Gulvlamper
- Bordlamper
- Væglamper

4,6

Hervorragend

Hurtig levering og god service.

Hurtig levering og god service.
Modtog fire flotte lamper, hvoraf den ene desværre var flækket i glasset.
Der blev omgående fulgt op via telefon og sendt en ny som erstatning.
Super service

20. Juli 2024

Hurtig forsendelse.

Hurtig forsendelse.
Min lampe var virkelig forsvarligt pakket ind.
Det samme var lampeskærmen.
En rigtig oplevelse hele vejen igennem.
Jeg kan anbefale at købe hos Designlite.dk
5 Stjerner herfra.😁

18. März 2024

Bra utbud

Bra utbud. Snabb leverans och välpaketerat. Varan motsvarar beskrivningen och förväntningarna. Priset bland de lägsta för samma lampa hos konkurrenterna.
Jättenöjd.

17. Februar 2024

Bestilte en mushroom lampe i december…

Bestilte en mushroom lampe i december 2023 til julegave. Efter betaling modtager jeg en ordre kvittering men får så af vide den først er på lager slut februar. Nu skriver de 2 april. Skandaløs service. Kunne have købt den hos Bahne og fået den til jul

8. Dezember 2023
Designlite-Logo

Antwort von Designlite

Update - 21. februar 2024:
Hej igen Claus,

Vi beklager naturligvis meget at leverancen af din lampe er blevet væsentligt forsinket. Det sker desværre nogle gange at vi ikke kan levere en ordre som først forventet. Vi er naturligvis afhængige af producentens produktionshastighed, hvis vi ikke har den pågældende vare på vores lager. Der kan også indtræffe logistikmæssige udfordringer fra produktionssted til leverandør og os som sælgere.

Vi er kede af den ulejlighed som dette har skabt for dig.

Vi håber på din forståelse.

Team Designlite

19. februar 2024
Hej Claus,

Vi kan desværre ikke lokalisere din ordre ud fra dine profil-data og navn her på Trustpilot. Du må meget gerne oplyse ordre-navn og eller ordrenummer.

Vi vil naturligvis undersøge sagen så snart vi har de nødvendige oplysninger.

Team Designlite

Vilseledande beskrivning. Lampan marknadsförs som dimbar och…

Lampan marknadsförs som dimbar och RGB-LED.
I själva verket saknas både dimmer och ljuskälla. Trots att den är tydligt visad i bruksanvisningen.
Kundtjänst är inte alls behjälplig.
Vilseledande!

25. Januar 2024
Designlite-Logo

Antwort von Designlite

Hej Jens,

Vi har varit i dialog med dig via mail gällande detta.
Vi skriver inte på hemsidan att smart ljuskällan ingår i köpet.
Vi har gett dig olika förslag på hur du kan använda app styrning och dimmer på lampan. Vi hoppas på din förståelse från din sida.

Hälsningar

Team Designlite.

Le klint lampe

Ringede til firmaet om de havde den lampe vi gerne ville have. Det havde de. Hvis den blev bestilt formiddag ville vilhave den dagen efter. Det havde vi. Rigtig, rigtig god service.de jyder kan noget. Hvis jeg for brug for dem igen, bliver de brugt. Kan kun anbefale dem.

24. Januar 2024

Luotettava kauppa

Nopea toimitus. Hyvät edulliset hinnat ja paketti tuli kotiovelle. Klarna-maksut onnistuu. Suosittelen ja on luotettava kauppakumppani.

15. Januar 2024

Go service

Fantastisk hjælp ved tilbagelevering af defekt vare, sød og kompetent kundeservice, hurtig fremsendelse af ny vare (på trods af Jul/Nytår).

1. Januar 2024