Ordren min ble raskt levert, men dessverre var det ved en feiltagelse sendt feil farge på lampen jeg bestilte. Kontaktet Designlite som umiddelbart sendte returlapp pr,mail på feil lampe og riktig lam... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Enkelt og kjapt! Bestilte Flowerpot (etter å ha sjekket ut Designlite hos bl.a. Trustpilot) og det tok bare 4 dager til jeg kunne hente den hos «post i butikk». Riktig farge var det også! Med klar... Mehr ansehen
Asiakaspalvelu (Tarja Hannola ja Petri Pohjanhovi) vastasi kyselyihin mallikelpoisen nopeasti, lyhyesti ja yksiselitteisesti. Toimitus Helsinkiin oli riittävän nopea: Tilauksesta 7 vrk, kun ostos... Mehr ansehen
Jeg bestilte en pakke, den 23/11, ret sent på aftenen. Lørdag formiddag var pakken allerede ankommet til den lokale pakkeshop. Indhold: Det er en fødselsdagsgave til mit barnebarn. Jeg havde søgt eft... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Designlite
Vom Unternehmen geschrieben
Se nogen af vores mest populære produkter her:
- Udendørslamper
- www.designlite.dk
Helt nem gnidningsfri købsproces
Helt nem gnidningsfri købsproces. Upåklageligt produkt til fornuftig pris ☺️
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg kan kun varmt anbefale dem👌
Fejl i specifikationen på varen
Fejl i specifikationen på varen. Der står at lampen er med hvid ledningen hvilket den ikke er . Skrev til jer og fik tilbudt at sende lampen retur, mit svar var at jeg selv fik skiftet ledningen og bad jer få rettet jeres fejl ..Hvilket ikke er sket på jeres hjemmeside. Når dette ikke gøres kan jeg desværre kun give jer 2 stjerner får det er ikke godt nok at love at få styr på det og så ikke gøre det . Jeg har haft en udgift på skifte ledning, så det mindst I kan gøre er da at holde det i lover om at få fejlen rettet .

Snabb leverans
Snabb leverans. Mycket bra pris med tanke på andra leverantörer.
Tilaus hoitui helposti ja toimitus oli…
Tilaus hoitui helposti ja toimitus oli nopea.
Perfekt
Snabb leverans. Lampan uppfyller alla förväntningar
Super hurtig levering
Super hurtig levering af tilfredsstillende gulvlampe.
Retursedel? Vad är det 😴
Dåligt att ta 149:- för att skicka tillbaka en produkt som inte passade. Även behövde jag skriva ut retursedeln. Vem har skrivare hemma 2024? Så gamalt system.. gör allt elektronisk, det hade gjort hela upplevelsen så mycket bättre.

Helt fantastisk kundeservice...ganske…
Helt fantastisk kundeservice...ganske enkelt 👍👍👍
Fungerede fint med både bestilling og…
Fungerede fint med både bestilling og levering
Snabba samt bra paketerad vara
Snabba samt bra paketerad vara. Har halva varan kvar att bygga ihop men hur bra företaget skött paketeringen är jag inte minsta orolig att något skulle vara sönder.
Alt er fint
Alt er fint, indpakning perfekt, hurtig betjening og fair pris 👍
Toppen.
Snabb leverans och väldigt bra bemötande. Fel på produkten jag köpte, men det löste dom snabbt och smärtfritt. Och den nya jag fick fungerar fint.
Super service
Super service. Der var fejl i beskrivelsen af lampen, så jeg havde bestilt en dyrere lampe end beskrevet. Da jeg opdager det, kontakter jeg firmaet, som uden at blinke erkender fejlen, og sender mig den dyre lampe til samme pris.
Söndrig lampa
Jag fick en lampa som inte funkade o det var inga problem att få en ny bara man fyllt i reklamation. Oerhört snabbt o trevligt bemötande från kundservice samt lampan var jättefin

Valaisin on aivan uskomaton
Valaisin on aivan uskomaton. Todella tyylikäs ja sopii paikalleen täydellisesti. Toimitus oli nopea ja sujuva.
Snabbt och kompetent
Hurtig levering og til at komme i…
Hurtig levering og til at komme i kontakt med på telefonen.
Kaikki sujui mallikkaasti.
Den var helt fint
Den var helt fint - hurtig levering, god service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.