Står på sig om att jag ej har klarat nog med poäng sist jag studerade, även när jag har skickat klara bevis för att jag har läst över 1200 poäng senast jag studerade. Dessutom väldigt svårt att... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Denna myndighet är helt frutansvärd på att hantera ärenden och systemet är byråkratiskt och tar inte hänsyn till männsikor, det fattar inte att de försvårar männsikors liv och ger en magsår med deras... Mehr ansehen
Otrevliga på telefon och nästintill nedlåtande. Ringde nyss för att kolla så att jag förstått deras beslut rätt och snubben ska vara dryg och elak. Det är inte första gången som jag blir dåligt bemött... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vider...
Största f****rna på denna jord i princip. Ingen hjälp får man från dem. Helt värdelösa.
Otrevligt bemötande
Väldigt otrevligt bemötande och ville inte alls hjälpa till med mitt ärende. Stressad och suckade fast telefonlinjen bara varit öppen i 3 minuter. Tänkte att det kanske var en handläggare med en dålig dag, men sen läste jag här och ser att fler har samma upplevelse. Tror man missat delen med kundservice? 😅 Väldigt tråkigt att ringa dit i alla fall.
Vem fasiken anställer de vid…
Vem fasiken anställer de vid telefonlinjen? Måste vara den mest otrevliga telefon tjänst jag upplevt. Grabben på telefonen var nog nära på att kalla mig *****, kunde höra hans frustration från minut 1.
Vem som helst kan anställas vid telefonlinjen nuförtiden huh? Rekommenderar ej. Maila istället, urusel service.
Sökte studiemedel i början av januari…
Sökte studiemedel i början av januari och har inte fått beslut än.Nu är jag inne på tredje månaden av min utbildning. Har vid åtskilliga gånger både ringt och mejlat CSN utan att någon handläggare kan ge information om hur status på min ansökan är. Bemötande från kundservice och handläggare känns otroligt oprofessionellt.
Jag är väldigt besviken på hur min ansökan har hanterats och på frånvaro av återkoppling från CSN.
Riktigt dåligt.
Helt oduglig organisation
Helt oduglig organisation. Kräver tilläggs avgifter. För fel uträknade hotbrev. Vill ej hjälpa.Tvingas bo utomlands för deras oduglighet. Hade tidigare handläggare nu vägrar de ge mig en ny.
Kastar ut betalningskort med Postnord…
Kastar ut betalningskort med Postnord och sedan skiter i om de kommer fram eller ej. Lägg på det, en betalningspåminnelse om 450kr. Helt sjukt.
Riktig skitmyndighet.
Staten ger omställningsstudiestöd för…
Staten ger omställningsstudiestöd för de som är mitt i arbetslivet och CSN ser till att du inte får det. Man ringer till de och får som svar "vi hinner inte handlägga alla ansökningar för vi jobbar på att bemanna upp personalen... om det vore tvärtom så hade de hunnit att driva in skulden med en gång...
Jag själv ansökt om omställningsstudiestöd 1 oktober 23 och inte fått nåt svar ännu... I april ska man söka på nytt..
Här blir du behandlad som skräp i en skräpkorg
Dessa går till historien som en av dom absolut värsta på planeten.
Vad som är skrämmande är att CSN är en statlig myndighet och behandlar en som skräp (milt uttryck).
Korta öppettider för telefon.
Svarar aldrig på mejl.
Är helt känslokalla samt omöjliga att före en diskussion med, dvs aldrig tillmötesgående med en avbetalningsplan eller något sånt.
Värsta av allt var när dom ljög för mig under 1,5 års tid trots att jag var CSN-berättigad och jag satt med mina poäng framför mig. Nej då, som skulle ändå hävda att jag saknade poäng. Var ingen mening att överklaga ens, jag pratade med säkerligen 5-6 olika handläggare under det 1,5 året och alla nekade fram tills det att den sista bad om ursäkt och faktiskt erkände att hans kollegor ljugit mig rakt upp i ansiktet.
Detta var mitt under terminen, trots detta maxade dom handläggningstiden så att jag gick miste om ett antal veckors studiemedel (som jag ju inte fick).
Usch, fy och blä för dessa.
Förstår inte hur dom kan få finnas ens, det jag blev utsatt för är mobbing, tjänstefel och rent svineri. Borde absolut polisanmälas. Jag lever hellre fattig än att ha med dessa att göra, håll er undan!
Ansvarslös myndighet med allvarlig kompetensbrist
Tar priset i sämsta möjliga service. //Förälder till gymnasieungdom
Värsta kundservice!
Värsta kundservice jag någonsin har varit med om! Riktigt otrevlig tjej, asså fy f*n för henne, hon kunde knappt svara på en endaste fråga och om hon svarade så var hon sjukt dryg och otrevlig mot mig!
Snälla skaffa personal som inte är otrevliga eller dryga.
CSN om ni läser detta låt inte personal som är otrevliga eller dryga sitta å svara i telefon!
Lyhörda handläggare
Jag hade kontakt med csn dagligen under en veckas tid och jag tror att jag hade olika handläggare varje gång men varje person jag pratade med hade ett väldigt professionellt bemötande, var trevlig och hjälpsam, svarade på de tusen frågor jag hade och var lyhörda på mitt problem. Det enda negativa var samtalet jag hade INNAN jag ansökte om deras tjänst då jag ringde för att höra om det gick att göra på ett visst sätt, varpå denne sa att det gick bra men utelämnade att det skulle påverka min utbetalning. Men med hjälp av de andra handläggarna så löste allt sig!
Väldigt trevligt bemötande och bra…
Väldigt trevligt bemötande och bra hjälp vid mina två samtal idag
Omänskliga
Omänskliga, bryr sig inte om orsak eller vad som hänt. Vill ha in sina pengar direkt som de själva anser ha betalats ut felaktigt trots att man haft en väldigt bra orsak. Helt empatilösa.
CSN Kundtjänst = Otrevlig,spydig
CSN Kundtjänst = Otrevlig,spydig, och ohjälpsam. Det är min upplevelse det.
Så trött på att vara tvungen att betala…
Så trött på att vara tvungen att betala mitt lån.
Fortsättning på en tråkig historia.
Fortsättning på en tråkig historia.
Mina inlagda 20 000 euro är enligt SWE-CSM spärrade hos något som heter Blockchain.
Det intressanta i detta är att "Björn" på SWE-CSM säger på helt allvar, att jag ska verifiera mig med 6715 euro.( något annat sätt finns inte enligt dem)
Jag frågar självklart om det är meningen att jag ska lägga ytterligare 6715 euro, för att få loss mitt kapital.
Då blev jag utskälld, och kallad idiot, eftersom jag inte förstår internationella affärer.
I min värd var orsaken till att jag föll för SWE-CSM just deras erfarenhet av internationella affärer.
Om någon vet hur jag ska göra, berätta det för mig, lyckas jag få tillbaka mina pengar så ersätter jag generöst den som hjälper mig ur denna knipa.
Terrible company
First they help you to get a loan and then when you can not pay back they send you to the court and they destroy your credit score they have zero understanding the worst company in Sweden
Handläggarna är skitdåliga!!
Handläggarna är skitdåliga!!!
När man ringer dit kan ingen handläggare förklara beslut som tagits. De fattar inte frågor man ställer, utan de svara med samma robotröst och svara likadant hela tiden, fruktansvärt!! Och räkna studiepoäng kan de inte heller, fått olika besked tre(!!) Gånger. Vad är det för inkompetent personal på CSN? Någon måste man kunna prata med om sin ansökan.
Hopplös byråkrati
Ingen medmänsklighet eller ens läskunnighet hos de som handlägger och granskar, utan vettig möjlighet att återkoppla till deras beslut.
De verkar inte förstå att deras misstag och bedömningar påverkar människors liv.
CSN betalar bara till rika barn med…
CSN betalar bara till rika barn med rika föräldrar. Vanliga unga trots prestation är utan studiebidrag. Jag har pengar varken från CSN eller Försäkringskassan i 4 månader trots att jag presterar på heltid.
Dessa människor vägrade betala CSN till min mamma motiverade att hon hade 90000 kronor i inkomst för henne och min bror 2022 och studerade 2022 och måste betala till CSN 33 000 kronor.
Mina farfar och farmor pappa och mamma har sammanlagt betalat 15 miljoner kronor i vår tids priser.
När staten väl fått dessa pengar, har staten mindre villig att betala tillbaka.
Jag är till kvart norsk och till kvart engelsk.
Jag överväger att flytta så småningom till mina släkt där. Jag kan inte lita på Sverige. De har struntat i mig. De har alltid struntat i mig. Jag har ingen människovärde här. Svenska myndigheter är korrupta. Lika korrupta som i alla andra länder. De har bara gömt sin korruption på ett bättre sätt, än andra. Finns det vanliga tjejer som arbetar som chefer? Nej. Nepotism härskar. Bryr CSN på samma sätt för högre politikers barn och vanliga ungdomar? Nej. Har man tagit miljarder kronor ur budgeten och spenderat på dumma projekt utomlands? Ja. Skolor för flickor i Afghanistan. 16 miljarder kronor.
Jag är också flicka. Varför har varken Försäkringskassan eller CSN betalar till mig? Har alla pengar som mina anhöriga betalt till Sverige används till skolor i Afghanistan för flickorna där? Vem som tog beslut om det? Denna person är korrupt och grovt kriminell. Sverige har värsta möjliga korruption. Sverige har korruption och nepotism, som tystas ner.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.