BOL Bewertungen 444

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Merkloos Pantoffels - Dames en Heren Fluffy Open Sloffen - Met Pluche Voering Antislip Zool - Binnen en Buiten Draagbaar - Grijs - Maat 38/39 (geschikt voor 37/38). Ik kreeg deze op 28 oktober, maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn dure pakket is door DHL bezorger in een andere gebouw achtergelaten. Ik zou mijn pakket nooit vinden want ik loop daar nooit langs. Mijn pakket zou ook door voorbijgangers meegenomen kunnen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling van 9 pakken koffiefilters Melitta. Levering voorzien door Partner van Bol Huis Croonen NL. Slechts één pak wordt geleverd. Bij navraag verwijst Croonen naar Bol. Nadien voorstel om het ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eergisteren een droogrek gekocht (en betaald) voor eur 54. Gisteren van zelfde bedrijf (Bol) een aanbieding voor zelfde artikel ontvangen voor eur 44. Uiteraard voelde ik me bekocht. Ik bel klantenser... Mehr ansehen

1,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bestelling zou geleverd worden via…dhl

bestelling zou geleverd worden via dhl,is natuurlijk niet gebeurd door dat schorum,paketje (briefpost kon bol vertellen) zou in de brievenbus liggen,maar er lag natuurlijk niets, contact gehad met bo, lmeneer ik ga in orde maken dat u uw geld terug krijgt of alsnog de bestelling, keuze was geld terug, anders worden de hersenlozen van dhl nogmaals ingeschakeld, als ik een manier wist om die hufter firma in 1 klap weg te vagen dan zou ik dat met alle plezier doen. en neem ik gelijk bol ook mee ze spelen toch onder 1 hoedje

19. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top ervaring beleeft

Top ervaring beleeft. Mijn bloeddrukmeter is binnen de garantietermijn kapotgegaan. Pompt de manchet niet meer op. Wilde deze voor reparatie aanmelden maar schrok voor de hoge kosten van het ophalen en retourneren €42.= In ons dorp is geen postbalie meer en omdat ik select heb dacht ik dat dit gratis was. Na geharrewar met de robot (ben geen voorstander) over naar de live chat maar ook hier lukte het niet om duidelijkheid te krijgen. Toch maar met de klantenservice gebeld, probleem uit gelegd en de zeer vriendelijke dame begreep gelijk mijn probleem. Nadat ik enkele vragen had beantwoord besloot zij mij een nieuwe bloeddrukmeter te sturen daar reparatie en met de a.s. feestdagen voor de deur te lang zou gaan duren en de reparatie kosten hoger zouden zijn dan de nieuw kosten. Meneer u heeft geen probleem zei de vriendelijk dame, a.s. maandag heeft u een nieuwe bloeddrukmeter ter beschikking. Is dit service of is dit top service ?. Dit is top service. BOL mede werkers bedankt en fijne feest dagen.

16. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb twee dagen geleden een email…

Ik heb twee dagen geleden een email gekregen. Ik moet van uw 11.99 euro betalen. Ik begrijp het niet waarom moet ik het betalen? Ik ben nooit niet bol.com abonnement worden. Als ik jou was zou ik deze bedrijf nooit gebruiken. Ze zijn niet eerlijk. Jammer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blijf weg van deze firma

Bestelling niet aangekomen, wel afgeleverd volgens pakketservice. Is onderzoek gestart maar ondertussen geen nieuw product. Na betaling kun je fluiten naar de service. wWat een bagger bedrijf, mij zien ze hier nooit meer.

13. Dezember 2023

Shoppartners

Shoppartners levert niet wat als foto op de website staat. Telefoniste van bol.com was wel zo vriendelijk om te bemiddelen. Maar dat hielp dus niets. Kregen niet wat we wilden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een totaal incapabele organisatie

Wat een totaal incapabele organisatie, die BOL staat van de communicatie-, en bezorgproblemen (postnl..).
Voor mij nooit meer BOL, nooit meer POSTNL.
Bestellen bij een andere aanbieder! Wat een ramp en verspilling van tijd en energie zijn jullie allemaal bij elkaar! Onvoorstelbaar

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bol.com niets op aan te merken deze…

bol.com niets op aan te merken deze review gaat over masen die via bol.com navigaties voor de auto verkoopt.
Voor maar €50 een navigatiesysteem die wereldkaarten heeft flitsers etc etc alles wat je maar kan bedenken heeft hij geweldig meteen gekocht
En wat bleek ? Hij heeft helemaal niets van al dat moois.
Na 4 mails met de helpdesk van masen erachter gekomen dat je dat er allemaal zelf op moet zetten.
Kortom je koopt een goedkoop zwart kastje dat ook nog eens een plakkend ophangsysteem heeft dat je nooit meer van je ruit kan verwijderen zonder veel geweld en zie daarna je ruit nog maar eens schoon te krijgen.

23. November 2023

Slechte service

Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de levering. Eenmaal overgedragen aan de vervoerder trekken ze hun handen ervan af. Medewerkers van de servicedesk zeggen wat zij altijd doen als ze bij amazon (!) bestellen.
Medewerker chat reageert niet en als ik vraag waarom ik geen reactie krijg, zegt hij ‘Zie je het niet of wil je niet kijken?’. Hij snapt ook niet dat dit een heel onbeleefde reactie is.

5. Dezember 2023

Zeer slechte service.

Koffiemachine merk Philips gekocht in maart 2023 na 2 maanden  defect opgestuurd voor reparatie, na 3 weken kwam het artikel NIET gerepareerd  terug!

Bellen Bellen eindelijk contact artikel weer retour gestuurd voor reparatie na 2 weken wachten artikel weer thuis en wat blijkt nog niet opgelost! Artikel weer opgestuurd kwam weer defect terug met niet bijbehorende hulpmiddelen. Communicatie zeer slecht de één zegt wel geld terug de ander niet en nou moeten wij alsnog het artikel weer retour sturen! Na 10 maanden nog niet genoten van een lekker bakkie!

Wettelijk nu geld terug anders stap ik naar de rechter!

4. Dezember 2023

Zeer slecht

Zeer slecht, Bol. Staat niet klaar voor de klant ze verkopen producten via 3e partijen, ze komen hun levering niet na. Tijdens black friday iets besteld 1 week week.later kunnen ze het niet leverwn k.dat tijdens het Föhnen de pakbon onder.de.kast is verdwenen waar ze niet bij kunnen komen? WTF dacht ik bij mezelf. Nu is mijn order geannuleerd en krijg ik mijn geld terug waardoor ik nu een ergens Anders moet bestellen voor de volle mep dusse 160 euro meer dan in de black friday. Achteraf had ik beter bij coolbleu of Amazon moeten bestellen voor een paar cent meer dan was ik zeker geweest van een levering. Nooit meer ga ik bij Bol. Bestellen!
En bedankt 3e patrij Forallquality !!

27. November 2023

scam

scam, they put lower price then before ordering is is higher. Do not recommed. Also customer service is unfriendly is not helpful in this case

3. Dezember 2023

Ongeldige betalingsmaningen !!!

Op 05/07/2023 ontvingen we volgend bericht van Bol.com :
"Beste, Je pakket is tijdens het transport beschadigd en kon niet meer bezorgd worden. Daarom is je pakket retour gestuurd naar de partner Paint King. Onze excuses hiervoor".
Toch bleef men maningen sturen met dreigende verhogingen om het pakket te betalen.
Zelfs na een melding van de onterechte maningen aan de partner Paint King bleef men de maningen per post sturen.
Ondertussen kunnen wij wel bestellen bij Bol.com, maar kunnen wij niet meer achteraf betalen.
Gelukkig hadden wij het pakket, waarvan hierboven sprake, nog niet betaald want anders waren wij hier wel degelijk de klos !!!

5. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Product gekocht bij bol komt kapot aan.

Product gekocht bij bol komt kapot aan.
Wat blijkt nou het product is ook door een vorige klant kapot teruggestuurd.
Dus er worden gewoon kapotte of gesloopte producten verkocht en door gestuurd.
Mijn overkwam het weer eens.
Haal de kapotte of gesloopte producten uit de productie maar stuurt ze niet door.
Enige optie retour sturen naar bol.
Nou ik ben ontzettend boos hier over dat ik niets retour stuur.
Maar bol dit keer geen een ster maar een ster door je ruit.
Want ik baal hier ontzettend van.

30. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vreselijk bedrijf en de klantenservice…

Vreselijk bedrijf en de klantenservice is nog erger. Product gekocht via bol.com. Wacht al sinds augustus, product kwijtgeraakt bij de post. Er zou in november een nieuwe worden geleverd. Niet geleverd, geld (nadat ik zelf contact heb opgenomen) teruggekregen. Exact hetzelfde product staat wel op voorraad via bol.com (voor 65 euro meer). Bol wil dat product mij niet leveren voor dezelfde prijs omdat ik het eerste product extern heb gekocht (blijkbaar). Volgens de klantenservice valt er 'niks te compenseren' omdat ik het extern heb gekocht via bol.com. Ik had de voorwaarden moeten lezen volgens de 'klantenservice'. Het zal juridisch ongetwijfeld allemaal wel kloppen, maar er mist hier SERVICE. Al jaren trouw klant bij bol. Dit kunnen ze ook zien in mijn geschiedenis. Maar vanaf nu: Fijne dag en tot nooit meer ziens.

30. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte levering en klantenservice.

Nieuwe vaatwasser gekocht via Bol. De bezorgers van PostNL dumpten het toestel in de keuken en verdwenen meteen weer via de voordeur zonder iets te zeggen, Het oude toestel dat klaar stond in de gang werd niet meegenomen en toen ik hierover belde werdt ik gewoon slecht behandeld. Die studenten van de klantenservice gooien gewoon de hoorn erop, beginnen over hun eigen baantje vroeger als bezorger etc., maar je klacht wordt niet opgelost !

28. November 2023

Ordered game no delivery

Ordered game, had it delivered to Delhaize BUT no game, they will launch an investigation!!! Anyway this is NOT MY responsibility but Bol's and either I get the game or a refund. Customers have rights and Bol has obligations that it did not fulfill, no news -> I will fill a complaint with Ministry of Economics... like I said I have rights and in Belgium we don't joke with that.

28. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Redelijk tevreden maar...

Op dit moment nog niet te vervelende dingen meegemaakt maar wel teleurgesteld over 1 ding. Gisteren bestelde ik 2 artikelen op een plek waar ik nu logeer.

1 artikel zou pas na 2 dagen geleverd worden (waarom? komt ook van bol.com)

Dus ik annuleerde de bestelling met het idee om het artikel dan 160 kilometer verderop (waar mijn huis staat) te laten bezorgen.

Vervolgens is het artikel niet meer beschikbaar en toen het de volgende dag weer beschikbaar werd, was het ineens 8 euro duurder.

Dat is waarschijnlijk gewoon mijn artikel geweest wat terug is gestopt in voorraad en nu weer 8 euro duurder is.

Men kan mij niet vertellen dat 30 seconden na annuleren het artikel weer online kwam en dan ook nog eens verkocht is. Die kans is wel heel extreem klein.

Klantenservice gevraagd maar die konden na 30 seconden ook echt werkelijk serieus heus en oprecht niets betekenen.

Dus maar in de auto gestapt en gekocht bij Mediamarkt voor 104 euro.

20. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr