Blokker  Bewertungen

4.035
TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jammer dat je niet kan zoeken op de website na producten zou super handig zijn...de winkel in Hoogeveen was en is goed voorelkaar. Gefeliciteerd met de opening.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorig jr apr koffer gekocht. Meteen kapot bij wiel tijdens 1e reis. Om mogen ruilen voor hetzelfde exemplaar. Is nieuw opgeborgen tot ruim een jr later. Wordt nu voor t eerst gebruikt en weer gelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 3 maanden krijg ik een onbekend pakketje. In een gescheurde doos, zonder brief????? Ik had mijn koffiezetapparaat begin november bij de Blokker heesch afgegeven ter reparatie. Apparaat lekte aan d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Friteuse zijn goedkoop, het netje kan je niet eens fantsoenlijk ophoog tillen , de hengsel zit los , en flipt er zo uit , zodat alle snacks er uit donderen in het vet terug , vetspatters in je kleren... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  2. Gartencenter

Vom Unternehmen geschrieben

Blokker heeft het in huis, via zowel onze ruim 400 winkels als de website Blokker.nl

Mangelhaft

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mijn mond viel open..

Mijn mond viel open...
De nagels van de verkoopster waren zeker een vingerkootje lang, en het toontje. Sorry, maar zo kun je echt niemand te woord staan. Je werkt niet in toren C. Alle zinnen zangerig en het laatste woord het laagst van toon.. vreselijk. Ik wilde iets kopen en de voorraad klopte niet dus het was er niet. Prima, bestellen ? Is het er morgen dan ?
Ja dat lig aan de DHL mensen, hoe druk ze zijhijijn...
Verkoop gewoon dat showmodel.
Filiaal Hoogvliet.
Ik was klaar

2. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blokker's own product for water cooker…

Blokker's own product for water cooker is really bad. When its cap broken after just 5 months in use (doesn't close, leaving water boiling forever dangerously, store refused warranty because "they don't warranty the cap".
And the person at the store is very impolite.

1. Juli 2024

Onvriendelijk en onacceptabele…

Onvriendelijk en onacceptabele opmerkingen tegen klanten. Dit al voor de 2e keer meegemaakt met dezelfde medewerker. Merk Blokker is super slecht, valt tegen!!! Nemen een defecte product niet retour, terwijl ze zelf ook zien dat een product duidelijk defect is en niet voldoet aan de verwachting.
Dit is een product met kassabon en nog geen 1 dag oud!!!

29. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen, dit is zeker niet de bedoeling! Wil je reageren op mijn verzoek om meer contactgegevens? Dan kijk ik graag verder met je mee. Groetjes, Marianne

Blokker cadeaubon

ik heb een bestelling bij Blokker gedaan met een Huis en Tuin cadeaubon. Na retournering van de bestelling kreeg ik een Blokker cadeaubon in plaats van een terugstorting op de Huis en Tuin cadeaubon, waardoor ik verplicht ben om een nieuwe aankoop bij Blokker te doen. Daarna heb ik 2 producten gekocht met deze Blokker cadeaubon. Omdat het totaalbedrag hoger was dan de cadeaubon heb ik het restant via iDeal bijbetaald. 1 van de 2 producten heb ik geretourneerd. Tot mijn verbazing kreeg ik geen geld teruggestort op mijn bankrekening, maar kreeg ik opnieuw een Blokker cadeaubon. Blokker bepaalt dus dat de klant bij een gedeeltelijke retour altijd eerst een Blokker cadeaubon terug krijgt en als er dan nog een bedrag over blijft wordt dit teruggestort op de bankrekening. Ik heb hier contact over gehad met de klantenservice, dit is het Blokker-beleid en dit heeft de klant maar te slikken. Nu ben ik dus opnieuw verplicht om een aankoop bij Blokker te doen. Ik ben inmiddels mijn Huis en Tuin cadeaubon kwijt, ik heb een bedrag via de bank betaald en ik zit nog steeds opgescheept met een Blokker cadeaubon die mij verplicht om OPNIEUW een aankoop bij Blokker te doen. Ik raad iedereen aan om nooit een Blokker cadeaubon aan te schaffen. Zodra mijn tegoed van de cadeaubon is gebruikt koop ik ook echt niets meer bij Blokker. Helemaal klaar met dit klantonvriendelijke beleid!

Update 04-07-2024: ik heb direct mijn gegevens doorgegeven n.a.v. de reactie van Blokker op mijn bericht. Sindsdien heb ik niets meer gehoord van Blokker, zelfs geen ontvangstbevestiging! Was het bericht van Blokker bedoeld om mijn negatieve reactie wat af te zwakken, alsof Blokker er wat mee gaat doen?

28. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen Richard, wat jammer dat de Blokker cadeaukaart niet goed uitkomt. Wil je reageren op mijn verzoek om meer contactgegevens? Dan kijk ik graag mee naar een oplossing. Groetjes, Marianne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik had de reviews bekeken van Blokker…

ik had de reviews bekeken van Blokker bekeken en dacht dat goed niet goed
maar gelukkig heb ik van Tiffany (klantenservice) een positief bericht gekregen na een verzoek om een item wat ik besteld had te retouneren en dat is haar en collega's gelukt
Dus het kan ook goed aflopen
Bedankt

27. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen Jan, wat ontzettend fijn om te horen! Dank je wel voor je positieve review. Groetjes, Marianne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slechte klantenservice niet te…

Wat een slechte klantenservice niet te verstaan, hangt zo de lijn erop wat een verschrikkelijk bedrijf. Nooit meer wat kopen niet aan te raden.
Donderdag wat besteld voor 24:00 nu nog niks ontvangen stond bij voor 24:00 besteld volgende dag in huis dus niet.

26. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen Stefan, wat jammer dat jouw bestelling niet op tijd is geleverd! Mocht je bestelling nog niet geleverd zijn, dan hoor ik dit heel graag. Groetjes, Marianne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 24 Juni heb ik een rijstkoker…

Op 24 Juni heb ik een rijstkoker besteld, de levering heeft plaatsgevonden op 25 Juni.
Het product is niet compleet geleverd.
Blokker weigert het op te lossen.
Ik heb mijn betaling gedaan op de rekening van Blokker BV .
De slechtste service ooit.
Koop nooit producten bij Blokker.
Wel verdienen aan de verkoop maar geen verantwoording.
Faillissement volgt !!!!!!@

25. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen, wat ontzettend jammer dat hij incompleet is! Wil je reageren op mijn verzoek om meer contactgegevens? Dan kijk ik graag met je mee. Groetjes, Marianne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een super reactie van de Blokker. Zijn naar filiaal westwijk in Amstelveen gegaan, werden daar perfect geholpen. Mochten zonder problemen een andere stofzuiger uitzoeken. Wat een super service!

Wat een miskoop, Blokker stofzuiger, wij hebben al een robot stofzuiger dus deze zou alleen maar zijn voor snel als je bijvoorbeeld suiker morst. Maar vergeet het maar zelfs een stofwolkje, kost heeeel veeel moeite om op te zuigen

24. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen Lidy, wat ontzettend jammer dat hij niet goed werkt! Je kunt het beste met de stofzuiger en je kassabon of factuur naar de winkel. Dan kijken mijn collega's met je mee naar de garantie. Groetjes, Marianne

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Babyliss haarfohn gekocht

Babyliss haarfohn gekocht. We werden goed geholpen door het personeel. Ze hebben ook nog informatie gegeven over de cashbach actie van Babyliss.

19. Juni 2024

Goedemorgen Rene, wat fijn! Heel veel plezier van de fohn! Groetjes, Marianne

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Had iets meer dan 2 jaar geleden in de…

Had iets meer dan 2 jaar geleden in de winkel een koffiezetapparaat gekocht. Was niet duur en deed het prima. Maar wel snel defect. Net als de garantie periode voorbij is. Zo blijkt maar weer... goedkoop is duurkoop. Prijs was en is nog 24,95 van eigen merk blokker.

18. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen, wat jammer dat het koffiezetapparaat net buiten de garantie kapot is gegaan! Ik neem het mee als feedback. Groetjes, Marianne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog nooit heb ik zo iets vereselijks…

Nog nooit heb ik zo iets vereselijks meegemaakt!! Ik heb 2 maanden geleden online een vaatwasser gekocht bij Blokker! Thuis uit de verpakking kwam ik erachter dat de nis-hoogte niet overeen kwam met onze keuken. Direct heb ik de vaatwasser netjes ingepakt en het retourproces in gang gezet. De vaatwasser is opgehaald en afgeleverd bij de leverancier. Nu zijn wij 2 maanden verder, maar mijn aankoopbedrag wordt niet terug gestort!!! Ze willen mij letterlijk niet terug betalen!!! Ik heb ze nu wel 10 keer gebeld en iedere keer komen ze met een ander verhaal. Dan is er een storing waardoor ze het geld niet over kunnen maken. Dan moeten ze nog een goedkeuring aan hun leidinggevende vragen. Al met al is dit een kwalijke zaak. Ik retourneer een product wat mijn recht is, maar ik krijg mijn geld niet terug!! NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER zal ik een aankopen doen bij BLOKKER, zowel online als in de winkel!! Uiteraard laat ik het hier niet bij zitten!

17. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen, inmiddels hebben wij gelukkig contact gehad en het is opgelost 😊 Groetjes, Marianne

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters, de site gaf aan toen ik betaalde en drukte op laten bezorgen dat het gratis was. En dat is de enige reden dat ik het deed. Waarom zou ik 5 euro bezorgkosten betalen op iets dat nog net 3 euro kost. En ze konden het niet eens laten bezorgen in de brievenbus, het moest perse in zn grote doos voor zn klein dingetje. Had zelfs bewijs dat het er stond. Maar nope geen bezorgkosten terug. Alleen maar door dringen naar wat op hun site FAQ staat. Maar dat stond niet toen ik ging betalen. Er stond gratis bezorgen.

13. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen, ik kan me helemaal voorstellen dat je hier van baalt! Wil je reageren op mijn verzoek om meer contactgegevens? Dan kijk ik graag nog even met je mee. Groetjes, Marianne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket retour, geld kwijt.

Pakket is retour gegaan, maar geen geld terug want het is zogenaamd niet bij Blokker binnengekomen. 88 Euro weg. Schandalig.

12. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen Hary, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik kijk graag verder met je mee. Wil je reageren op mijn verzoek om meer informatie? Groetjes, Marianne

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Half werkende website en app, product niet op tijd geleverd

Op 15 juni heb ik een Blokker account aangemaakt via de website en vervolgens de app gedownload. Tijdens de aankoop in de winkel liet ik m'n klantenkaart scannen. Deze punten zijn de dag daarna niet op mijn account te vinden.

Op 15 juni ook nog een bestelling geplaatst op de website van Blokker. Hier werd aangegeven dat de bestelling op 16 juni zou worden geleverd. Tot op heden nog geen Track & Trace code ontvangen, dus de bewering op de website klopt ook al niet.

Daarnaast heeft Blokker een slecht werkende website en app. Op de website zie ik wel het aantal punten wat ik heb gespaard, in de app staat het aantal punten op 0. Dat zou niet mogen wanneer je bent ingelogd met hetzelfde account. Daarnaast werken meerdere pagina's in de app niet (foutmeldingen dat de pagina niet kan worden geladen etc), waardoor de app deels onbruikbaar is.

Blokker, het is 2024! Jullie moeten echt gaan investeren in jullie website, app en de klantenservice om mee te kunnen doen met andere bedrijven.

Update 18 juni: Door alle gegevens van de app te verwijderen en opnieuw in te loggen lijkt de app weer een beetje te werken. De punten staan nu wel in de app.

16. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen Robin, wat ontzettend jammer dat je geen punten hebt ontvangen en dat de bestelling te laat was! Wij leveren niet op zondag, dus dat is een fout op de website. Hier ga ik naar laten kijken. Wat betreft je punten. Wil je reageren op mijn verzoek om meer informatie? Dan voeg ik de punten alsnog graag voor je toe.

Update 19/6: Fijn dat de punten inmiddels zijn bijgeschreven! Jouw feedback over de app nemen we direct mee.

Groetjes, Marianne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het betreft de NÖRDIC VAC-002 Draadloze steelstofzuiger - 18.5W - Zakloos - Roségoud.

Het betreft de : NÖRDIC VAC-002 Draadloze steelstofzuiger - 18.5W - Zakloos - Roségoud.

Ik heb het onderdeel besteld en de communicatie voor de levering van het product was zeer slecht. Het pakketje staat op afgeleverd maar helaas niet bij mij, ik heb bij de buren gecheckt en die zeggen ook niks te hebben ontvangen.. (het lijkt op z’n gevalletje wel gescand maar zelf meegenomen) Ze gaan een onderzoek starten maar daar gaat tijd overheen. Daarnaast word je van de kast aan de muur gestuurd. Ik raad niemand aan hier producten te kopen.

Antwort von Blokker

Goedemorgen Yanouck, wat ontzettend jammer dat je de stofzuiger niet hebt ontvangen! Wil je reageren op mijn verzoek om meer informatie? Dan kijk ik graag verder met je mee. Groetjes, Marianne

Waardeloze ervaring

Op 28-5 bestelling geplaatst, werd niet de volgende dag geleverd maar is op 30-5 tegen de voordeur gelegd ondanks dat ik had aangegeven het bij een blokker-filiaal te leveren. Toen ik het wilde retourneren is het retourlabel nooit gemaild, de klantenservice heeft ook geen nieuwe label gestuurd naar meerdere malen vragen. De betalingsbevestiging mocht ik niet downloaden. Blokker doet er echt alles aan om ervoor te zorgen dat ik nooit meer klant wil worden.

28. Mai 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen Jeroen, wat ontzettend jammer dat jouw bestelling zo is verlopen! Wil je reageren op mijn verzoek om meer informatie? Dan kijk ik graag verder met je mee. Groetjes, Marianne

Blokker Woensel xl.Eindhoven.

Blokker Woensel xl.Eindhoven.
Onbeschoft personeel.
Bakpan greenchef gekocht.Bij thuiskomst was de pan beschadigd aan de buitenkant.Eerst telefonisch contact maandag 10 juni gehad!Ik kon de bakpan ruilen.Teruggegaan. Wederom een bevestiging.Ik kon hem omruilen.Voor alle zekerheid de andere greenchef bakpannen bekeken deze waren licht beschadigd.Dit was normaal volgens de manager.Op deze bakpannen geen korting.

Daarna begon een ander personeelslid zich te mengen in het gesprek.Nee dat kon niet omruilen 15 %korting dan koop je beschadiging er bij was haar antwoord .Nooit meer kom ik deze winkel!!De pan heb ik achtergelaten in de winkel.Mijn vitrokeramische glasplaat kan beschadigen door beschadigde bodem green chef pan.

Antwort von Blokker

Goedemorgen Ardina, wat ontzettend jammer dat jouw omruiling zo is verlopen in de winkel! Wil je reageren op mijn verzoek om meer informatie? Dan wil ik graag alsnog samen naar een oplossing kijken. Groetjes, Marianne

Blokker Ceresplein retour

Blokker Ceresplein Assen neemt een product retour zonder erbij te vermelden dat het niet retour kan. Product kwijt, geld kwijt. Moet een externe partij bijkomen om de situatie op te lossen. Erg vervelend behandeld.

Antwort von Blokker

Goedemorgen, dat is inderdaad heel vervelend! 😥 Wil je reageren op mijn vraag om meer informatie? Dan kijk ik graag samen met jou naar een oplossing. Groetjes, Marianne

Verzending NIET verpakt dus beschadigd

Droogrek online gekocht, ze hebben niet eens de moeite gedaan om het in een doos te doen, laat staan even snel bubble wrap en papier eromheen. Nee, gewoon in de originele dunne doorzichtbare folie zoals het uit de fabriek komt, totaal onbeschermd, compleet herkenbaar. Verzendlabel op de doorzichtige folie en met DHL mee dat ding! Wat waren zij denkende.

In eerste instantie kon DHL niet bezorgen: adres niet gelokaliseerd, wat onzin is en ik nog nooit meegemaakt heb. Tenzij iemand bij DHL misschien dacht, dit gaan we zo niet verzenden. Volgende dag alsnog bezorgd, maar dus beschadigd (wat een verrassing...) lak/coating ligt er op diverse hoeken af en het ding is niet recht meer.

Blokker had dit nooit zo onbeschermd mogen verzenden en DHL had het direct retour moeten sturen.

We gaan zien wat voor oplossing Blokker biedt. Droogrek is te groot om zelf weg te brengen (reden van online aankoop en bezorging) dus deze wordt opgehaald, in elkaar gevouwen of weggegeven nadat Blokker een nieuwe stuurt die wel normaal is ingepakt voor verzending en onbeschadigd is geleverd. Dit is de enige oplossing wat mij betreft.

Bovendien als zij zo weinig moeite doen, doe ik dat natuurlijk ook niet.

Update 18-6-2024: oude drooghek is inmiddels opgehaald door DHL en ik heb een nieuwe opgehaald in de winkel want deze gok waag ik niet nog een keer. Iedereen dubbel werk en moeite dus. Hopelijk leert Blokker hier van.

10. Juni 2024

Antwort von Blokker

Goedemorgen, wat ontzettend zonde dat het droogrek zo is geleverd! Is het inmiddels opgelost? Zo niet, wil je dan reageren op mijn verzoek om meer contactgegevens? Dan kijk ik graag samen met jou naar een oplossing. Groetjes, Marianne

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr