The worst location for an airport in the middle of NOWHERE. It will cost you a long time or a fortune to reach any real city of Western Denmark because BLL airport is nothing but close to any.... Mehr ansehen
Jeg rejste fra Billund Lufthavn til Warszawa tirsdag Alt fungerede perfekt. Personalet var enormt flinke og hjælpsomme, og der var tjek på tingene. Min kørestol blev omhyggeligt checket ind som b... Mehr ansehen
Customs clearance closed all weekends from march 🤷🏼♂️ so can’t get receipts stamped to claim shopping tax refunds when you get through departures. When do most people fly home weekends I mean... Mehr ansehen
Sunday 29th May: The airport has really declined recently, departure areas are dirty and bins overflowing, saw a cleaner just push rubbish into the bin and walk off rather than change the full bin wit... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
I don’t understand some of the reviews…
I don’t understand some of the reviews on here, I love Billund Airport because the staff are so friendly and the airport is so clean and efficient. I’ve never had any problems when flying there from Edinburgh to meet Danish Friends ❤️
Personalet ødelægger ens oplevelse
Desværre havde vi en frygtelig oplevelse i lufthavnen.
Allerede ved ankomst så møder vi den mest sure ældre herre da vi skulle skanne vores boardingcard. En mand som ham burde ikke arbejde i servicefaget, han var sur og ubehagelig.
Da vi kommer til sikkerhedskontrollen møder vi endnu en sur mand. Ham her tog sig selv vildt højtidligt og virkede til at tro at han var meget vigtigt og derfor han kunne tale nedladende til kunderne. Det er som om personalet i Billund ikke er blevet informeret om at de arbejder i servicefaget og at de burde behandle lufthavnens gæster med respekt og være høflige overfor dem. Personalets dårlige attitude og negative energi påvirker starten på gæsternes ferie.
Personalet i Billund lufthavn er noget af det værste man kan opleve i lufthavne i verden.
Forstår ikke hvordan Billund lufthavn…
Forstår ikke hvordan Billund lufthavn gang på gang klare og forsinke deres fly ud af lufthavnen. I dag blev flyet til Oslo kl 06.00 40 min forsinket i afgang. På grund af sne og is. Ja det har frosset i nat, men det kan da ikke komme som en overraskelse at det betyder ekstra snerydning af flygården og landingsbanen samt de-icing. Nu er min mandag igen forsinket
Mit livs værste oplevelse
Mit livs værste oplevelse, billund lufthavn er absolut en lufthavn jeg fremover vil gøre alt for at undgå. Havde over flyselskabets hjemmeside købt 20 kg ekstra bagage, men det kunne den kvindelige medarbejder ikke se i systemet og bad os om at betage igen, vi ringer til flyselskabet som kan se at den ekstra bagage er betalt og de siger så at vi ikke skal betale. Det ender så med at vi betaler igen. Medarbejderen ved Check-in var så uhøflig og racistisk overfor for os, hun ville på ingen måde samarbejde, jeg dokumenterede at jeg havde købt ekstra bagage med de mails jeg havde fået, men det ville hun ikke godkende. Har klaget alle de steder man kan klage over den medarbejder der stod ved check-in. Alt alt for dårlig service Billund. Det er sgu første og sidste gang hellere CHP lufthavn. Tænk jeg godt om før i køber en billet fra Billund lufthavn.
Det er sidste gang jeg bruger Billund…
Det er sidste gang jeg bruger Billund lufthavn.
Aldrig har jeg været ude for så dårlig service, der er ikke styr på noget, blev kastet rundt fra den ene check in desk til den anden. Sure security.
I må virkelig tag jer sammen :-((
Jesus sandaler?
Tak fordi i passede godt på vores bil på P1.
Meeeeeen få dog styr på jeres vandafledning på gangarealer, der ligger jo vand over alt, og det er ikke bare små vandpytter. Men tak for at skulle køre 3 timer hjem med sjaskvåde sko, det nemlig virkelig lækkert?
Fin lufthavn
Fin lufthavn
Hurtig igennem security og fint udvalg af mad
Chikane når man har brug for hjælp
Det var en helt forfærdelig oplevelse for os. Vores datter har den stille ADHD, belastningspsykose og andre problemer, som gør at det er ekstremt vigtigt med overblik, ro osv. Efter en voldsom krise hun var I for kort tid siden, trængte vi virkelig til en rolig ferie som familie. Vi kontaktede Spies, der foreslog et hotel på Gran Canaria, og bla. sagde at det var det bedste sted, pga. ro, ingen restriktioner '' og så er de med I EU'' så ingen specielle regler ifht. hvordan man rejser, og hvad man må have med, kun det her med hvor mange cigaretter og spiritus man må tage med pga. tolden'Det lød bare alletiders, vi skrev til Billund lufthavn ang. vores problemer mht. vores datter, og hvad hun lige har været igennem osv. De sendte os et bånd hun kunne tage om halsen, og så skulle vi nok få hjælp, bla. med at hun kunne komme først om bord, så hun ikke ville blive mast osv mellem en masse mennesker. Det gik også rigtig fint, dig studsede jeg over at på vej gennem security blev jeg taget ud til mere kontrol, men ok. det gør ikke noget, jeg har intet at skjule, og min mand blev hos vores datter imens. Da vi landede på Gran Canaria var det bare fint, god hjælp, en ung mand tog imod os og viste os hele vejen igennem de forskellige ting i lufthavnen ( dig kunne min datter godt have undværet den skideballe hun fik af stewardessen fordi vi ikke gik ud som de sidste, men som nogen af de sidste '' hvis du ikke kan TÅLE andre mennesker skal du gå til sidst.... '' hun havde brug fir at komme ud, da hun var ved at få et angstanfald! Nå, vi fik en rimelig god ferie, på vejen hjem får vi at vide, at der vil stå en Spies medarbejder og hjælpe os med at finde gennem lufthavnen, men hun gik blot med få skridt, og pegede så ned mod security. Så jeg var nød til at spørge en om vej til der hvor vi skulle gå ind i security linjen. Da vi så står dér bliver jeg ugen peget ud til nærmere undersøgelse, denne gang skal jeg åbenbart gnides med strips efter narko. Jeg forstår ikke helt hvad det er de mener, da de ikke snakker godt engelsk, men da jeg endelig forstår det tjekker de, og selvfølgelig er der intet! Nå, vi går gennem kaos og finder hvilken gate vi skal til, går hen til skranken med vores billet, som jeg har fået besked på. Og da vi skal board flyet, kommer vi først om bord, som lovet. Og det gør virkelig en forskel for vores datter, at hun kan sætte sig i fred og ro og forberede sig på flyturen hjem. Hun klarer det rigtig fint, og vi har en god tur hjem. Da vi så lander, står der en mand klar med en rullestol, det er jo ikke nødvendigt, hun går jo fint selv. Men han virker så sur over at skulle hjælpe, ikke et smil eller noget, og nærmest løber så vi knap kan følge med, han peger pludselig og siger '' til venstre '' og væk er han. Der står vi så, vores datter er blevet godt stresset af nærmest at skulle løbe for at følge med, og nu skal hun tisse. Vi får ro på, går på toilettet, og min mand finder frem til hvor vi skal hente kufferter. Da vi så har fået vores kufferter skal vi gennem tolden, og vi går selvfølgelig igennem der hvor man ikke har noget at deklarere, da vi har undersøgt meget grundigt hjemmefra hvad man må have med. Og ikke kunne drømme om at gøre det forkert!! Men, så bliver vi peget ud af en meget stram og emsig dame, der spørger hvor vi kommer fra. Vi svarer at vi netop er landet fra Gran Canaria, oh så bliver vi ellers med al vores bagage beordret til et rum hvor de skal se det hele igennem. For de mener at vores datter har en spring kniv i sin indtjekkede bagage. Jeg svarer at det er en lille bitte papirkniv fra en Hobby forretning, og vi finder den frem. Den er fuldt lovlig, og hun må beholde den. Men nu skal alt lyses igennem og de roder rundt i hendes kuffert. Her finder de så en lille pose med sten. Vores datter er 15 år og går meget op i sten og krystaller, og det giver hende ro at have dem med. De trykker og gør ved på de her sten, som om de tror det er hash eller sådan noget, men kan så godt se at det bare er sten. Så finder de nogle bitte små pakker, 4 stk fra en turistbutik med frø til at plante, og billeder af de her planter, som vi så at mange andre rejsende også køber. Så skal jeg ellers love for at de her toldere blev tilfredse med sig selv. Der skulle udfyldes anmeldelser til landbrugsministeriet, måske får I en bøde sagde de. Og vi prøvede at forklare dem at vi havde læst i en folder at man gerne må tage det her med hjem så længe det er indenfor EU, og Spies havde jo sagt at det her var EU. Men, de var overhovedet ikke lydhøre overfor at vi virkelig ikke har vidst at det skulle være forkert. De er planter man kan købe i ethvert gartneri herhjemme. Jeg kunne bare se at vores datter var ved at få det rigtig skidt med det hele, det var hende der havde købt frøene for sine egne få lommepenge, og hun havde Ikke åbnet dem, netop for at der ikke skulle kunne komme tvivl om at det var de frø hun havde købt. Imens stod folk og talte om at vi nok havde smuglet siden vi skulle først på fly
Har fløjet til og fra Billund ca 300…
Har fløjet til og fra Billund ca 300 gange gennem årene, og har vænnet mig til den. Generelt fungerer tingene som i andre lufthavne.
Er dog nødt til at sige at der generelt er for få siddepladser, for dårlig rengøring og alt for dårlige gate-forhold(langt under sædvanlig standard i andre lufthavne) :
For det første er gate-lokalerne alt for små til 150-200 passagerer og derudover er det ikke smart at der kun er én trappe ned til 2 gates.
Forklaring : Jeg har flere gange oplevet at man parkerer to fly lige ved siden af hinanden med adgang via én fælles trappe, selvom der er mange ledige gates. Problemet opstår når så fly 1 ved den ene gate har boarding og så pludselig final call, og det andet fly 2 kun har boarding og afgang 30 minutter senere end fly 1. Så er der én lang blandet kø på gangen hen til den ene trappe som fører ned til begge gates, uden info om at der er tale om 2 afgange til forskellige destinationer. Folk står så bare pænt i kø uanset hvilket fly man skal med.
Det betyder at de som så skal med fly 1 som pludselig får final call over højttaleren, skal mase sig igennem køen med tilråb og bemærkninger og fysisk skubberi om man da ikke kender til køkultur og at man ikke skal snyde sig frem, fra passagerer til fly nr 2. Og der er INGEN lufthavnspersonale til at guide folk. De står kun nede ved paskontrollen og råber måske op til folk på trappen - men ingen kan høre noget oppe i køen på gangen... Så : Lidt bedre praktisk logistikføring og lufthavnsservice/rengøring kunne opveje den dårligt udtænkte indretning i lufthavnen tak :-)
Som sædvanlig helt utrolig dårlig…
Som sædvanlig helt utrolig dårlig oplevelse ved Security , uhøflige krakilske kombardoer . De skulle tage på studietur til Aalborg lufthavn så de kunne se hvordan det skal håndteres .
Tak for en fantastisk god oplevelse!
Vi var så heldige at møde en virkelig sød og hjælpsom dame, ansat i lufthavnen, da vi skulle rejse fra Billund her i august.
Jeg havde min søn på 2,5 år med, som har autisme og bar sin solsikkesnor. Vi blev her opsøgt af et meget imødekommende personale, som guidede os hele vejen igennem check in, hvor vi undgik to lange køer (bagage og klapvogn) og sørgede for, at vi fik lov til at boarde først på vores fly. Det gjorde en verden til forskel i forhold til, at vi fik startet vores ferie uden stress og frustrationer.
Tusind tak for god service hele vejen igennem fra vores lille solsikkefamilie.
Amatøragtigt på et hidtil uset plan!!!
Jeg bider mig selv i tungen mens jeg skriver det her, for de ord der falder mig først for, gør sig dårligt på skrift. 1 time!!! 1 time gik der fra vi landede i lufthavnen, til vi nåede igennem paskontrollen. Og vi var blandt de 10 første rækker, der forlod flyet. Hvis samme tempo holdt for de resterende gæster, vil jeg skyde på at det tager BLL lufthavn 2-3 timer at ekspedere et fly. Hvis ikke man kan gøre det bedre end det, så skal man stoppe med at lege lufthavn! Desuden NUL information blev givet, mens man stod der i rækken af frustrerede mennesker - så ingen anede hvorfor vi måtte stå stille i mere end 1/2 time, før køen laaaaaangsomt begyndte at røre på sig. Amatøragtigt på et helt nyt plan 👎🏻
Indleverede bagage i self service…
Indleverede bagage i self service lugage, som var den eneste mulighed, lørdag den 6. august. Bagagen var dernæst en tur forbi en forkert destination og stod efterflg og glanede igen i Billund flere dage, inden Billund Lufthavn fik sig samlet sammen til at sende til min feriedestination, hvor jeg modtog kufffert 2 dage inden min hjemrejse !! Håndteringen af indleveret bagage under al kritik.
An hour in line at pass control after arriving…. Madness!!!!
Had to stay in line at pass control ( after landing) for 1 hour. It was midnight and there were 2 flights that arrived at the same time. Imagine about 500 people that were crowded in a small halway sweeting and being angry that there were just 2 employees at pass control.
We came with 2 children and there were many others with children and it was just so hard on them.
The worst experince ever at an airport !!!
Kære alle medarbejdere i Billund…
Kære alle medarbejdere i Billund Lufthavn,
Vi har lige været på ferie på Kreta med vores søn på 3 år, som har autisme. Hvor vi tidligere har set rejse til udlandet som en svær/umulig opgave ift. vores søn, har I sørget for, at vi har fået blod på tanden.
Vi har oplevet den største forståelse undervejs på hele vores rejse både servicemedarbejderne, Security samt ved gaten. I har sørget for en meget professionel måde at håndtere det hele, og vi har følt os trygge på hele rejsen, hvor der er taget hensyn til vores søn.
Tusind tak for en verdensklasse behandling og en kæmpe anbefaling herfra. Vi glæder os til vores næste rejse i september fra Billund :-)
Dbh
Lasse, Nicole og Storm
Der er møgbeskidt visse steder da vi…
Der er møgbeskidt visse steder da vi tager afsted en mandag på sommerferie. Lige efter security, er der et område hvor man pakker sine ting igen med en hylde og ovenover en form for afsats. Den afsats har ikke set rengøring i årevis, støvet ligger tykt og har samlet sig til de største nullermænd jeg nogensinde har set! Det er skandaløst og ulækkert. Det toilet jeg bruger, har heller ikke set oprydning eller rengøring i lang tid, papirkurven svømmer over alle bredder og generelt er der nusset og småbeskidt.
Den sidste ting jeg lige vil bemærke (som er noget helt andet) er at man i en lufthavn som formodentlig gerne vil betjene hele Danmark og alle danskere, kan man ikke købe avisen Politiken! Det er en underlig bonderøvsholdning og ikke en ambitiøs lufthavn værdig!
Tog en time fra flyet landede til man…
Tog en time fra flyet landede til man var ude af lufthavnen. 25 minutters ventetid i paskontrollen og så yderligere 30 minutter for at få bagagen.
Ubetinget den dårligste lufthavn i Danmark.
Stærkt kommet igen 💪👍
Det var med nogen bekymring vi i nat ankomst til Billund lufthavn, efter alle de historier der har floreret denne sommer.
Vi ankom 2 timer og 5 min inden vores afgang kl. 6.30. Vi blev mødt af et mylder af rejsende. Alle selvbetjenings check-in åben og med et massivt opbud af servicemedarbejdere gik det meget hurtigt.
Bagage drop: alle bånd åbne og igen vakse medarbejdere klar på spring. Det tog 6 min i kø. I Security var køen LANG men ikke anderledes end F.eks Gardamoen. Alle 4 “kasse” åbne så det kunne ikke gøres anderledes.
Måske har I haft en svær start, men I har sørme lagt jer i selen og rejst jer som en fugl Phønix
23/7-22 jeg kom med et forsinket fly…
23/7-22 jeg kom med et forsinket fly fra Oslo hvor der var rod og kaos. Efter 30minutters venten ved bagagebånd i Billund fik vi besked om at bagagen ikke var med. Dette kunne vi have fået at vide i flyet eller senest da vi kom ind til bagagebåndet så vi var blevet sparet for den lange ventetid. Personalet virkede opgivende. Jeg fik at vide at jeg ikke behøvede at ringe til lufthavnen de næste dage da der alligevel ikke var nogen ved telefonen. Spændende hvornår jeg får min kuffert igen.
Sender folk retur bare fordi de har…
Sender folk retur bare fordi de har fået stjålet deres mobiltelefon og ikke hjælper dem med at give afhentning besked
Det er sku en dårlig service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.