Batterikongen Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindel! Tyveri! Hold jer langt væk fra BATTERIKONGEN. De tager din penge, men leverer ikke. Hjemmesiden er lukket. Email er lukket. Hvis du har købt en vare fra Batterikongen, men aldrig få... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Something weird is happening there. Order not delivered in over 4 weeks. Email about shipping without any phone or contact except email. No employee signature or tracking number in emails. No answers... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Batterikongen.dk. Efter en uafhentet pakke har firmaet valgt ensidigt at annullere min ordre og modregne et gebyr på 350 kr. – et beløb der langt ove... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg valgte BK.dk og det førte til at jeg ikke fikk angitt adresse i Norge. Litt forvirrende men jeg fikk meget bra hjelp fra Peter Branstedt som opplyste om at jeg neste gang måtte bruk BK.no. Han... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette firma er et fup firma

Dette firma, må være at betragte som et fupfirma, jeg kan kun advare, og på ingen måde anbefale at bruge dem
Oplyste CVR-nr på hjemmesiden eksisterer IKKE i cvr-registeret.

Ingen response på e-mail. Umuligt at kontakte på anden måde.

Tilsyneladende ren fup og svindel.

18. August 2022

Batterikongen alias Batterisvindleren

Dette firma, er at betragte som et fupfirma, jeg kan kun advare, og på ingen måde anbefale at bruge dem
Man får ikke svar før man truer med bål og brand, og så giver de en løgn for at vinde tid... så....:

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM !!!!!!!
Utroværdig firma

29. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ikke modtaget min vare

Jeg har ikke modtaget min vare, og de svare ikke på mine henvendelser.

Der er kun en mail, men intet telefon nummer man kan ringe til...
HELT KLART tale om dårlig service måske endda et fup-firma! ...

18. April 2022

Fusker firma

Fusker firma
Hæver pengene og sender ingen vare.
Ingen info/svar fra batterikongen

21. März 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Billigt.

Billigt.
Det er sparsomt med leveringsinfo, ingen track and trace, eller besked om levering.
Blev lidt nervøs, da jeg læste anmeldelserne herinde efter bestilling.....
Men fik hvad jeg bestilte, efter 10 dages tid.

2. Januar 2022

Hold jer væk.....

Ærgerligt, at jeg ikke fik læst anmeldelserne INDEN jeg bestilte et batteri hos Batterikongen.dk
Jeg kan kun tilslutte mig de øvrige 1 stjerne anmeldelser.
Jeg modtog et defekt batteri, og efterfølgende bliver man ignoreret. Ingen respons på mails, trods utallige rykkere / henvendelser. ARGH !!!
Hold jer væk......

24. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal holder sig lang væk fra dem

Man skal holder sig lang væk fra dem. I dag er det 8 dag sidden, vi har bestilt batteri hos dem, som ikke modtag den endnu. Det svar heler ikke på mails man prøver og kontakte dem. skal aldrig brug dem igen

15. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner til det her fusker firma.

0 stjerner til det her fusker firma.
Sender en beskæftigelses mail, men undlader at give ordentlig oplysninger på forsendelse.

Har trukket pengene men ikke modtaget noget som helst efterfølgende.

Er ikke til at komme i kontakt med.

Skod firma der prøver at tage roven på folk.

4. April 2021

Elendig sted at handle

Elendig sted at handle. Efter man afgivet sin ordre, så får man en leverings dato, men men men, det er også det eneste der sker, varerne kommer ikke, de svarer heller ikke på mail. Så et godt råd, glem dem :(

25. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til useriøst firma skal man godt…

Mage til useriøst firma skal man godt nok lede længe efter!
Bestilte et batteri til JBL Charge2 + Bluetooth-højttaler.
På trods af påstået kompatibilitet på deres hjemmeside, viste det sig at være den forkerte type.
Har henvendt mig 2 gange på mail uden at få svar.
Dårlige anmeldelser på Trustpilot synes ikke at påvirke dem det mindste

3. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan absolut ikke anbefales!

Kan absolut ikke anbefales, mega lang leveringstid, man kan slet ikke regne med de lev.tider de opgiver i deres web-butik. Får bl.a. at vide at varen "kommer om uges tid", hvilket selvfølgelig heller ikke holdt. Det værste er de ikke er til at komme i kontakt med. At de har billige priser, opvejer i min optik, ovenstående.

15. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De havde store problemer med min leverance

1) 9 oktober bestiller jeg et batteri. De bekræfter at leveringsdato er 16 oktober.

2) 22 oktober skriver jeg til dem, da varen endnu ikke er modtaget.

3) 23 oktober skriver de, at jeg får varen leveret den 28 oktober.

4) 30 oktober modtager jeg en bekræftelse, at jeg vil modtage min leverance inden for en uge.

5) To uger senere modtager jeg batteriet... Der har jeg dog allerede købt et nyt, da jeg var helt sikker på at de aldrig fik sendt det batteri. Jeg beder derfor posten tage pakken med retur.

Jeg kan klart anbefale, at du finder et andet sted at købe dit batteri. De er simpelthen for useriøse og langsomme.

Jeg har modtaget besked fra dem, at PostNord er langsomme, men det forklarer jo ikke kludder i den interne proces.

Ordre reference: DK-16906

13. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My order is from 24/07-2020 and today…

My order is from 24/07-2020 and today it is 10/08-2020 and I havd not received my order yet.
Wrote two mails without any answer and it is very strange that there is no phone number that can be used to call.

10. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr