Batterikongen Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindel! Tyveri! Hold jer langt væk fra BATTERIKONGEN. De tager din penge, men leverer ikke. Hjemmesiden er lukket. Email er lukket. Hvis du har købt en vare fra Batterikongen, men aldrig få... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Something weird is happening there. Order not delivered in over 4 weeks. Email about shipping without any phone or contact except email. No employee signature or tracking number in emails. No answers... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Batterikongen.dk. Efter en uafhentet pakke har firmaet valgt ensidigt at annullere min ordre og modregne et gebyr på 350 kr. – et beløb der langt ove... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg valgte BK.dk og det førte til at jeg ikke fikk angitt adresse i Norge. Litt forvirrende men jeg fikk meget bra hjelp fra Peter Branstedt som opplyste om at jeg neste gang måtte bruk BK.no. Han... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget lang leveringstid.

Meget lang leveringstid.. Fik mail 8. Juni at jeg ville modtage pakken inden for 10 dage.
I dag har jeg fået mail at batteriet er afsendt og vil være her inden 7 dage....

16. Juni 2020

Hold her væk!

Bestilte et batteri til en Beoplay højtaler, hvor det fremgik specifikt af siden det passer til den pågældende højtaler.
Meget lang leveringstid, og da batteriet endelig kom frem, virkede det ikke da det kunne ikke lade.
Jeg skrev til dem og bad om at få batteriet ombyttet.
Jeg skrev i alt 10 gange på Messenger og mail som de tidligere havde svaret på, men intet svar.
Var nødt til at lave indsigelse via bank for at få penge retur!

24. Mai 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte batteri d

Bestilte batteri d. 20/04/2020. De trak pengene d. 20/04/2020.
Her d. 04/05/2020 har jeg stadig ikke fået varen.

jeg fik den i dag(18/05/20) efter lang dage :-)

4. Mai 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte et batteri

Købte et batteri. Ordre blev lagt den 14. April pengene trukket den 20. April Men jeg har intet hørt siden min ordre bekræftelse som jeg modtog den 14. April jeg tvivler på at jeg nogen sinde ser mit batteri.
Opdatering:
Det kom den 5. Maj.

25. April 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke godt )-:

Ikke godt, men fik vare )-:
købte et batteri 3/3 de trak penge næste dag. har ikke modtaget noget, de svare ikke på mails. kedelig oplevelse.! Opdate (-: jeg har nu modtaget vare. 18/3 stadig ingen respons på mails. men nu har jeg 2 batterier da jeg har bestilt et andet )-: så vær varsom med dem !
MVH
KP

12. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt et Laptop batteri hos…

Har bestilt et Laptop batteri hos Batterikongen.dk, 28/1-20. Levering er opgivet til 4-5 dage. Pengene er trukket 30/2-20.
Rykket for levering 1. gang 14/2-20 -> intet svar
Rykket for levering 2. gang 20/2-20 -> intet svar
Må nok se i øjnene at pengene er spildt.

Så jeg kan på ingen måde anbefale denne webshop....:(

22. Februar 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Batterikongen.dk / Batterikungen.se

Har bestilt 2 batterier hos batterikongen.dk. Pengene er hævet og jeg har fået besked på, at ordren er undervejs.Levering indenfor en uges tid Fik så endnu en besked nu fra batterikungen.se, der gik i uønsket mail - også om at ordren var undervejs - forventet leveringstid 2019-12-03. Kan jo nås endnu, men den besked fik mig til at gå på trustpilot. Og det ser jo ikke godt ud. På den svenske mail, står der at har jeg nogle spørgsmål, gør jeg det lettest ved at svare på den mail. Det skal jeg nok ikke gøre, da det så kan være en anden fup metode. Men batterikongen.dk, som jeg bestilte batterierne, skal få besked om at betale tilbage, hvis der er tale om svindel. Først ved at gøre indsigelse overfor banken for den betaling, derefter besked til batterikongen.dk, at hvis tilbagebetaling ikke sker, bliver de anmeldt til bankens fraud afdeling, hvorigennem de vil blive kontaktet af Nets. Yderligere vil de blive politianmeld. Den slags svindel skal stoppes! MEN - jeg har fået min leverance fra Batterikongen. Batterierne var helt ok og leverancen kom nogenlunde, som de havde skrevet! Så for mit vedkommende helt ok! Ændrer stjerne fra kun 1 til 4!

3. Dezember 2019
Batterikongen-Logo

Antwort von Batterikongen

Batterikongen.dk och Batterikungen.se har samma ägare. Din order är skickad och det tar normalt 1 uge för Post Danmark att leverera den. Mailet från batterikungen.se har skickats av misstag, vi får undersöka detta.

Er jeg blevet fuppet

Er jeg blevet fuppet? jeg har den 2-11-19 betalt for vare på deres hjemmeside for kr. 106 ikke meget men alligevel, varerne har jeg ikke fået, jeg skulle nok have set på Trustpilot inden!!! pokkers også.
Hold jer langt langt væk fra dem, det koster jer penge.

2. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Handl aldrig med batterikongen!

AK! AK! Jeg burde nok have tjekket her på trustpilot inden jeg forsøgte at handle med Batterikongen.
Bestilte et batteri til en cat 25 telefon, fik en æske hvor oplysningerne passede med det batteri jeg skulle have, men indholdet var et andet batteri med et helt forkert nummer og forkert størrelse.
Jeg skrev mail til Batterikongen.dk flere gange, no contact, skrev så mail til batterikongen.se der jo er hovedafdeling, det samme NO CONTACT, så jeg står med et ubrugeligt batteri, pengene er selvfølgelig hævet for længe siden.
Så mit gode råd til folk der ser dether på Trustpilot er:
HANDL ALDRIG MED BATTERIKONGEN!!!!!!!!!!!!!!!!

25. Juli 2019

Suspekt

Suspekt

Ingen adresse eller kontakt oplysninger. Ingen E-mærke, mærkelig blanding af sprog på hjemmesiden.

CVR nr. findes ikke i cvr registret!

hjemmesiden ejes af Brantech System AB som er svensk men de har åbenbart ikke aflagt regnskab for 2017 (kan være den svenske hjemmeside ikke er opdateret).

"CVR"-numret ser heler ikke ud til at være et svensk virksomhedsnummer.

Valgte i sidste ende ikke at handle her, da det var lidt for suspekt til min smag.

1. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Advarsel - meget suspekt foretagende!

Jeg har lige undersøgt denne virksomhed inden et evt. køb, og tingene ser bestemt ikke godt ud.

De er ikke e-mærket.

De har ikke nogen dansk postadresse eller telefonnummer.

Deres angivne CVR nummer findes ikke ifølge CVR registeret.

En søgning på deres hovedselskabs navn, ser ikke lovende ud i CVR registeret.

De refererer til deres hovedselskabs hjemmeside, som er tom!

På basis af ovenstående, lyser alle advarselslamper og jeg vil advare mod at handle på denne webside!

(Disse forhold er checket: 4-2-2018)

4. Februar 2018

Advarsel, rent svindelforetagende

Jeg var glad, da jeg endelig fandt det rigtige batteri til min trådløse telefon. Batteriet ankom hurtigt og passede fint - men det var så fladt, at det ikke kunne lades op. Jeg skrev til firmaet, og efter flere uger var der intet svar. Jeg returnerede batteriet (portoudgift til Sverige) med et venligt brev. Nu er det fire uger siden, og jeg har intet hørt. Det virker som et rent svindelforetagende, og jeg fraråder at handle hos Batterikongen.

12. Februar 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Batteriet virker ikke og ingen kontakt til firmaet når man skriver

Fra man bestiller varen til man har modtaget gik der ca. 10 dage, hvilket jeg syntes er for lang tid. Så vil man skifte batteriet i ens tablet og når man sætter det nye er der stort set ingen kontakt og det vil ikke lades op.

Jeg skriver til firmaet men har endnu ikke hørt noget fra dem hvilket jeg syntes er virkelig for dårligt.

Ikke sted jeg vil købe igen.

1. November 2016

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr