Batterikongen Bewertungen

1,6

Svindel! Tyveri! Hold jer langt væk fra BATTERIKONGEN. De tager din penge, men leverer ikke. Hjemmesiden er lukket. Email er lukket. Hvis du har købt en vare fra Batterikongen, men aldrig få... Mehr ansehen

Something weird is happening there. Order not delivered in over 4 weeks. Email about shipping without any phone or contact except email. No employee signature or tracking number in emails. No answers... Mehr ansehen

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Batterikongen.dk. Efter en uafhentet pakke har firmaet valgt ensidigt at annullere min ordre og modregne et gebyr på 350 kr. – et beløb der langt ove... Mehr ansehen

Jeg valgte BK.dk og det førte til at jeg ikke fikk angitt adresse i Norge. Litt forvirrende men jeg fikk meget bra hjelp fra Peter Branstedt som opplyste om at jeg neste gang måtte bruk BK.no. Han... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestilte en vare og modtog den som…

Bestilte en vare og modtog den som forventet. Men får ingen kvitering på mit køb og firmaet er umulige at få fat i.

24. Januar 2024
Batterikongen-Logo

Antwort von Batterikongen

Tjek venligst din spam, din kvittering blev sendt direkte, da du bad om os.

der er andre bedre

Jeg er ikke tilfreds, og det tvivler jeg på at du ville være hvis at du forsøgte at handle der.
Bestilte en portion batterier før jul 2023, vi er nu sidst i januar 2024. der stod 5 dags levering.......
en månede senere er email med vi sender din pakke det eneste modtaget.

Køl ned og send mig min pakke batterikongen.
bestilling : 35432

24. Januar 2024

BRUG DEM IKKE!!!!

BRUG DEM IKKE!!!!
Jeg modtog et forkert batteri, og har forgæves forsøgt at kontakte dem for at få det ombyttet til det batteri jeg har betalt for.
De vender ikke tilbage, selv efter gentagne henvendelser.

29. Dezember 2023

Varen er precis som forventet

Efter en del forsinkelse er varen fremkommet.
Batteri kongen er dog ikke skyld i forsinkelsen, men derimod told`kontrollen som har tilbageholdt varen som "mistænkelig"

14. Dezember 2023

Jeg sendte et batteri retur dagen efter…

Jeg sendte et batteri retur dagen efter jeg købte den af Batterikongen, da det viste sig at det ikke var bettriet der var galt i min telefon, men jeg hører ikke mere fra dem, hverken i form af en mail eller refundering. Har nu sendt dem flere mails, ingen svar.

17. November 2023

SCAM!

Jeg bestilte flere varer og fik en leveringsdato en uge senere. Dagen før levering skulle jeg modtage en e-mail, der fortalte mig, at leveringen ville ankomme en uge senere. Den kom aldrig og mine mails til batterikongen.dk bliver ignoreret- undgå dette firma!!

22. September 2023

Under ALT KRATIK

Under ALT KRATIK
Har bestilt en batteri for MEGET længe siden, det er aldrig ankommet.
De svarer ikke på mail, selv om jeg har skrevet 4 gange til dem.
Så helt kort køb aldrig hos dem

11. Juli 2023

Totaly unacceptable

4 days after order made , they e-mailed to say wont complete the order.
Totaly unacceptable as client was waiting. DO NOT USE

24. Mai 2023

Køb kun, hvis du har m e g e t god tid

Bestilte 4 batterier den 21. december 2022 med lovet levering 3 dage efter. Har modtaget flere svarmails om leveringsdatoer, der ikke blev overholdt. Havde faktisk opgivet, men i dag den 3. februar skete miraklet - jeg modtog de bestilte batterier! Derfor 2 stjerner.

1. Februar 2023

Det er noget rod

Købte 2 batterier til JBL Flip4 men modtog aldrig varen.
Kan ikke komme i kontakt med firmaet.
Opdatering.
Har nu fået batterierne efter ca. 15 dage. Har stadig ikke hørt fra kundeservice.
Men vil ikke handle hos dem igen. Det er for rodet og usikkert

5. Dezember 2022