Jag har gjort en hel del köp hos Bagaren och Kocken och så här långt har det varit helt felfritt. Bra priser, stort utbud, snabba och riktiga leveranser, vilket gör att jag är helt nöjd. En riktig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag köpte ett våffeljärn, Åviken classic, som tyvärr var skadat vid leveransen 20/8. Jag tog kontakt med företaget direkt. som godkände skadan efter de bilder jag skickat. Järnet skulle vara en pre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Enormt sortiment Priser som konkurenter Dock!! Avarda det finasnsbolag man anlitar vid kreditköp Varning Noll transparens noll uppgift om ränta m.m helt omöjligt se sin aktuella skuld Jag... Mehr ansehen
Beställde en typ av design vattenkanna från er för första gången, trots alla dåliga recensioner så testade jag beställa en för mig själv. Det var en oerhört snabb leverans och min vara var som fin och... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.
Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vill ni ha trasiga varor? Handla hos Bagaren och Kocken. Makabert dålig paketering. Och som om det inte räcker ska de dessutom ha betalt för att skicka tillbaka spillrorna.

Antwort von Bagaren och Kocken
långsam på att leverera och på återkopplin. men spammar med erbjudanden efter köp

Antwort von Bagaren och Kocken
Vänta,jag muste först har Pengar på Konto, då åter kommer jag till er,ok,Hej Rolf Witte.

Antwort von Bagaren och Kocken
Beställde varor som enligt hemsidan fanns i lager och hade en leveranstid på 1-4 dagar. Idag, snart en vecka senare, har beställningen fortfarande status "registrerad". Jag kan förstå att det kan uppstå förseningar eller felaktigheter men då kan man återkoppla till kunderna om detsamma - samt svara på de mailförfrågningar man skickat in till kundtjänst. Bagaren och Kocken borde se till att hemsidan är korrekt uppdaterad - skriv inte 1-4 dagar om varan inte finns i lager alternativt ni inte kan leverera i tid.

Antwort von Bagaren och Kocken
Beställde en stekpanna den 29 december och betalade extra för expresshantering. Samma dag dyker ordern upp i PostNords app och är klar för upphämtning.
Idag den 8 januari har stekpannan fortfarande inte skickats.
Det här var första och sista gången jag köper något från butiken.

Antwort von Bagaren och Kocken
Har beställt flera gånger från dom och upplever att dom har bra priser på saker. Dock så är det irriterande då endast 1 utav mina beställningar kommit fram på cirka 3 dagar. Dom andra gångerna jag beställt har varit i lager men tagit 5 eller fler dagar för att få hem. Har en beställning just nu som är registrerad hos postnord men ännu inte inlämnad för transport ( dag 3 ).
Efter jag väntat 2-3 veckor på leverans så skriver jag till deras support som svarar att artikeln jag beställt inte är i lager förens 2 veckor till. Så julklapparna kom tyvärr inte i tid….

Antwort von Bagaren och Kocken
Beställt dyr skärmaskin Graef M90. Den första anlände med flera repor, vilket man ej förväntar sig av en kvalitetsprodukt.
Reklamationen hanterats smidigt och en ny skickas. Skärmaskin nummer två där saknas delar som ska ingå samt ett hack i metallen som tydligt syns och känns. Återigen inte vad jag som kund förväntar mig av en skärmaskin för nästan 4000kr. Det slutar med att jag ej kan använda produkten till jul.
Är besviken på bemötandet då det enda alternativ som erbjuds är att få en tredje skärmaskin skickad till mig. Ingen kompensation eller annat för att jag ej kunnat nyttja produkten till jul. Jag får dessutom åka med bil fram och tillbaka med dessa paket. Släpa in och ut från affären.
Skriver att ”nu har vi skickat en kostnadsfri returetikett till dig” som att det inte vore en självklarhet? Känns som att man ska vara tacksam för en sådan gest.
Det är något som inte stämmer med dessa kvalitetsprodukter. Då borde ju kontakt tas omgående med tillverkaren. Som att det är normalt med defekter på dessa? Börjar fundera om dessa packas om på plats? Känns orimligt att en sån dyr produkt som handmonteras ska komma med dessa brister.
Jag känner mig besviken på hanteringen av min reklamation. Rekommenderar ej att handla härifrån det finns andra mer seriösa företag som är måna om sina kunder, allt handlar tydligen om att tjäna så mycket pengar som möjligt. Nu ser jag på hemsidan att de höjt priset på dessa med ca 1000kr. Så mitt råd är handla era dyra skärmaskiner på annat håll.

Antwort von Bagaren och Kocken
Fick hem en begagnad bakmaskin i fel färg. Otrevlig kundservice

Antwort von Bagaren och Kocken
Paketet kom men var tyvärr inte så bra emballerat på insidan så produkterna har åkt runt i den stora kartongen och det blev en skada på den ena produkten. Reklamation är gjord men väntar på svar då det är helgdagar tar det några extra dagar. Annars är jag nöjd.
Bagaren och kocken tar inte ansvar för elprodukter de säljer. Handlar det om garanti då gör de hur svårt som helst för att man ska inte orka. T.ex: först vill de ha kvitto sedan bild på produkten, sedan en VIDEO från dig där du bevisar felet, sedan vill de att du ska klippa sladden och sedan att du ska ta bort etiketten (observera att inbland går inte att ta bort etiketten då den är så hårt limmad). Även om du gör allt detta så fortsätter de att hänvisa till tillverkaren. Köp inte produkten via Bagaren och kocken, köp direkt från tillverkaren, i mitt fall Smeg

Antwort von Bagaren och Kocken
Bra varor och bra priser, men valet av betaltjänst på nätet är tyvärr inte av samma klass, långt ifrån.
Beställde en espressomaskin som födelsedagspresent och valde just Bagaren & Kocken då jag uppfattat dessa som en seriösare aktör jämfört men många av de stora elektronikkedjorna. Hämtade ut maskinen som levererades endast i originalkartong, således inget emballage från Bagaren och Kocken. Det visade sig tyvärr att vattentanken inte klarat den behandlingen och att det var skador på den. När jag kontaktande Bagaren och Kocken upplevde jag först och främst att min reklamation delvis ifrågasattes - efter flera dagars väntan på den första återkopplingen fick jag sedan vänta relativt lång tid mellan mailsvaren där jag avkrävdes bilddokumentation på emballaget - som tog ganska mycket plats, det var ren tur att vi inte redan hade slängt det. Efter mer än 2 veckor fick vi sedan besked om att en reservdel skulle skickas till oss (vi pratar alltså om en reservdel som man kan köpa separat för cirka 300kr och maskinen jag köpte hade jag betalat nästan 6000kr för…). När vi nu äntligen hämtat ut reservdelen så saknas fortfarande en annan plastdel tillhörande samma produktdel. Nu är det jul och jag räknar inte med att höra av butiken inom en vecka sett till hur långsam återkopplingen hittills har varit. Återstår att se om jag även denna gång ska avkrävas ytterligare fotodokumentation (vilket nu kommer bli svårt i och med att allt äntligen kasserades när vi fick besked att reklamationen var godkänd). Sammanfattningsvis - jag rekommenderar er inte att handla hos B&K:s webbutik. Den fysiska butiken har jag endast positiva erfarenheter från och vill ej dra över samma kam.

Antwort von Bagaren och Kocken
Annulerar min order efter 5 dagar. Efter att jag frågat status på ordern.

Antwort von Bagaren och Kocken
Beställde ljusstakar 29 november. Efter två veckor och ljusstakarna inte hade blivit skickade hörde jag av mig och fick svaret att de var under hantering och att de skulle skickas inom kort. Inget hände... Och då ringde jag och fick veta att de var plockade och att de skulle ta reda på varför de inte skickats. Två dagar senare får jag ett mejl att de haft ett felsaldo och att ljusstakarna inte finns. Då har det gått 19 dagar och bara några dagar till jul. Detta borde upptäckts mycket tidigare och någon borde hört av sig så att jag kunde få tillbaka mina pengar och hitta någon annanstans att handla.
Har handlat här tidigare med goda erfarenheter. Men i fortsättningen handlar jag någon annanstans!

Antwort von Bagaren och Kocken
Beställde för 2 månader sedan fick fakturan snabbt men har ej fått någon leverans än,ville häva köpet fick då veta att dom skulle dra av 10% . Dålig återkoppling från ett skitföretagm

Antwort von Bagaren och Kocken
Snabb leverans & bra förpackningar, köpte 6 stycken Mareld Akio damaskus knivar, vilka verkar vara super - har aldrig tidigare haft så extremt vassa knivar!
Min order har "försvunnit" och när jag googlar på bagaren o kocken ser jag många liknande scenarion. Så ett sk!tföretag jag ALDRIG beställer från igen, ingen information om "försvinnandet" heller efter 14 dagars väntan, dock snabbt mailsvar.

Antwort von Bagaren och Kocken
Katastrofalt dålig kundservice. Svarar extremt segt. Köp inte här!

Antwort von Bagaren och Kocken
Bestilte 4 artikler 11/12.
Ingen tilbakemelding på mail.
Forsøkte å logge inn med brukernavn+passord, ikke mulig.
Ringte å etterlyste bekreftelse 12/12, Etter 58 minutter i kø fikk jeg svar. Da kom en manuelt sendt mail med ordrebekreftelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.