Jag har gjort en hel del köp hos Bagaren och Kocken och så här långt har det varit helt felfritt. Bra priser, stort utbud, snabba och riktiga leveranser, vilket gör att jag är helt nöjd. En riktig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag köpte ett våffeljärn, Åviken classic, som tyvärr var skadat vid leveransen 20/8. Jag tog kontakt med företaget direkt. som godkände skadan efter de bilder jag skickat. Järnet skulle vara en pre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Enormt sortiment Priser som konkurenter Dock!! Avarda det finasnsbolag man anlitar vid kreditköp Varning Noll transparens noll uppgift om ränta m.m helt omöjligt se sin aktuella skuld Jag... Mehr ansehen
Beställde en typ av design vattenkanna från er för första gången, trots alla dåliga recensioner så testade jag beställa en för mig själv. Det var en oerhört snabb leverans och min vara var som fin och... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.
Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hej har fått upp sprutan nu . Dennsatt lite hårt bara. Tack ☺️ Med vänlig hälsning, Ursula
Dags att sluta köpa här. Ser fler som har problem med sina köp den senaste tiden. Har gått 1 och en halv vecka nu och skrivit till supporten och började fundera på varför dom inte hört av sig efter 48h. Då visade det sig att det kan ta så lång tid som 4 dagar att få svar på mail. Det var droppen, min tjej blir utan present nu tack vare detta. Finns gräns som här uppnådd här och det är med råge. Har man problem med leveranser så hör det till att man hör av sig. Nån skyldighet för man ha som företagare 🤨

Antwort von Bagaren och Kocken
Beställde en vara som fanns på lager mån den 24 november och ff tis den 9 december har den inte levererats. Har inte heller fått uppgift om när den förväntas komma. Ringde i fredags (5) och fick till svar att den verkar h försvunnit på vägen??? Brukar komma fram men vet inte när. Gick då med på att skicka en ersättningsorder omgående. Fick bekräftelse men saknar ff vars o uppgift när den förväntas komma. Hade behövt köksassistenten nu för lussebullar, pepparkakor mm som hör julen till.

Antwort von Bagaren och Kocken
Det spelar ingen roll om man har ett bra sortiment och bra priser om man inte sköter sina kundärenden. Vår vattenkokare fungerade i bara några dagar, sedan började den lösa ut jordfelsbrytaren och vi kontaktade omgående företaget för en reklamation. Detta visade sig vara både tidskrävande och krångligt. Flera mail som mynnade ut i att vi var tvungna att klippa kabeln samt plocka bort en etikett och sedan skulle detta fotas till ett godkänt foto där man såg tydligt att vi hade utfört detta enligt någon form av godkännande. Tyvärr hamnade mitt mail med detta i utkast och vi blev lite sena med svaret som då visade sig ha passerat 30 dagar vilket tydligen var en gräns för att skicka in. Jag fick ett svar att de skulle kontakta leverantören och se om det gick att ordna i alla fall och där är vi nu. Flera veckor har gått och ingen återkoppling eller återbetalning. Från början bad jag om en retursedel för att skicka tillbaka vattenkokaren vilket hade varit den allra enklaste lösningen. Jag köpte vattenkokaren i september och skickade in reklamationen i oktober och här sitter vi nu i december och har fortfarande inte fått någon återbetalning. Jättedåligt skött.

45 minuters väntetid i telefon till kundtjänst dåligt

Antwort von Bagaren och Kocken
Köpte en Mockamaster som visade sig vara skev, stod och vinglade. Tog 10 dagar att få en retursedel. Efter snart 3 veckor vill de skicka den nya, oanvända, skeva Mockamastern på service??? - och vi kunder ska vara nöjda med det och dessutom behöva vänta ytterligare ett antal veckor. Nej vet ni vad - passa er för det här företaget för när något krånglar, då är fungerar ingenting. Borde kräva skadestånd för dålig service och att vi känner oss lurade.
Har beställt en ny från ett annat företag ett begärt pengarna tillbaka.
/Extremt missnöjd kund
18/12-25. Det tog ju inte slut där. Efter överenskommelse med kundservice, Simon, om full återbetalning pga att produkten var slut i lager så har de ändå skickat en ny bryggare trots att vi har tackat NEJ till det erbjudandet. Nu ska vi krångla med retur av den också???
Vi har även konstaterat att den skeva produkten vi fick från början ej hade komplett emballage... väldigt fult gjort!
/ Skamligt & inkompetent

Antwort von Bagaren och Kocken
Missvisande information om rabattkoder. Stod att den inte gäller under black week, men när jag väntade tills det var över så sa den plötsligt att produkten inte ingick i rabattkoden. Kundtjänst förstår inte alls hur detta är vilseledande och gör ingenting för att möta mig i detta.

Antwort von Bagaren och Kocken
B&K höjer priser en månad innan black friday för att det ska framstå som att priserna är bättre än vad dem är. Tycker det är ganska dåligt och undergräver förtroendet för bagaren och kocken. I övrigt har jag inga klagomål.
Beställde 2 artiklar. Bara en kom. Jag fick själv skriva till kundservice för att fråga efter den. Då kommer de på att artikeln inte finns på lagret.
Ingen information från dem. Fint med Black Friday erbjudande som inte finns.

Antwort von Bagaren och Kocken
I was satisfied with the purchase of this product and the way it was delivered.
Väntar fortfarande på vara. Beställde och betalade den 19/11 och idag är det den 28/11 (=10 dagar). Skärpning!

Antwort von Bagaren och Kocken
Jag köpte en spishäll baserat på informationen på Bagaren och Kockens hemsida, men det visade sig att beskrivningen var felaktig och inte stämde överens med verkligheten. De har alltså sålt en vara under falska premisser.
När jag påpekade felet och ville returnera varan (reklamera) vägrade de ta emot den. Det är under all kritik att ett så stort företag inte tar ansvar för sin egen produktinformation.
Enligt Konsumentköplagen är en vara felaktig om den avviker från vad som utlovats, men Bagaren och Kocken väljer att ignorera detta. Jag varnar andra för att lita på deras produkttexter och deras kundtjänst. Ärendet kommer att gå vidare till ARN.
Varning!

Antwort von Bagaren och Kocken
Fick fantastiska bra hjälp med mitt ärende på en produkt som tyvärr gått sönder.
Trodde inte det skulle varavså krånligt att betala. Mina Shb konton var inte godkända för betalning vilket är anmärkningsvärt.
Vågar inte näthandla hos Bagaren & Kocken igen

Antwort von Bagaren och Kocken
Känner mig lurad på Balck week vara som ej fanns att beställa på måndag var "slutsåld". Annons med Bosch Serie 6
Ergomaster MSM6M871 stavmixer 1200 watt med rabatt 1000kr gick inte beställa under black week.

Antwort von Bagaren och Kocken
Valde expressleveransen som kostar 50:- extra. Leverans nästa vardag utlovas. Det funkade inte så bra. Efter två dagar utan leverans hörde jag av mig till kundtjänst som svarade, ” det var tråkigt att du är missnöjd, vi skickar alltid varorna så fort vi kan” När jag påpekar att man kanske inte ska lova leverans nästa vardag om man inte kan leva upp till det så verkar ingen på företaget förstå! ”Vi skickar ju så fort vi kan”
Besviken

Antwort von Bagaren och Kocken
Bra kundservice när jag fick problem med min köksmaskin. Hade endast betalning via Klarna som kvitto men det var tillräckligt att kunna få garanti
Beställde en produkt, fick leverans men ingen avisering. Produkten skickades tillbaka, har betalt för både produkt och för ytterligare kostnader i med att det inte hämtades ut.
Har fortfarande inte hört någonting och inte heller fått tillbaka mina pengar.

Antwort von Bagaren och Kocken
Såhär i julklappstider shoppas det ju en del online och den digitala shoppingupplevelsen på Bagaren och Kocken slår många om inte alla upplevelser jag haft i år. Det är sömlöst på ett sätt som gör att du blir än mer irriterad på all annan e-handel. Det är som att skära i rumstempererat smör, som att vakna av sig själv en lördagsmorgon, som en perfekt gräddad sockerkaka. Allt är bara så fläckfritt och det gör en genuint lycklig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.