Autonorden Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afleverer min Fiat 500 +1 skadeanmeldelse efter skade på hele v/side. Ved afhentning modtager 3 fakt. På bilen. Terminalen har uden mit samtykke oprettet yderligere skadeanmeldelser ialt 3 stk. hvora... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bu atölyede gerçekten iyi bir hizmettir. onlar gerçekten zaman araba var açıklamalar dinlemek için söylüyorlar. yönetmeni Kasper tatilde ama o da biraz çılgın olsa da atölye süper parça vardır, ben... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan ikke være andet end tilfreds med mit værksteds besøg , min bil løber tør for strøm hjemme i indkørslen og ringer til Autonorden som godt kunne høre min frustration. De tilbyder simpelthen at komme... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har afleveret bilen til Service og fik en gratis lånebil. Min egen bil og lånebilen skulle byttes samme dag i åbningstidspunktet. Det var jeg forhindret i men takket være Line Pedersen lyk... Mehr ansehen

1. Nissan-Händler
  2. Karosseriewerkstatt
  3. Fiat-Händler
  4. Mechaniker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

AUTONORDEN

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

144 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Godt værksted

Andre værksteder kunne lære lidt af kunde håndtering som dette værksted. Har et smil på læben hver gang jeg køre derfra , det har min bil også 😊

Mvh. Rikke

4. August 2015

Ny bil

Har lige skrevet under på min nye bil idag , god oplevelse , helt igennem god atmosfære og flink sælger .

26. Juli 2015

Her er mit værksted 🚗

Har længe søgt efter et ærligt / troværdigt værksted til min Audi a6. Jeg søgte lidt oplysninger rundt omkring om diverse værksteder for at finde ud af hvor min bil skulle behandles godt da jeg er meget øm over for min bil. Jeg var så inde i et forum på nettet med ligesindede som havde en masse god kritik af autorden , jeg var lidt skeptisk da de ikke var autoriseret Audi forhandler , men så besluttede jeg mig for at dette var værkstedet min kære Audi skulle til service og have et nyt forhjulsleje. Det personale jeg mødte var friske nede på jorden , så mit første hånds indtryk fik mig til at føle mig tilpas. Jeg forlod værkstedet og fik en SMS ca. 5 timer senere at min bil var klar til afhentning. Da jeg hentede bilen fik jeg en god forklaring af fakturaen som holdte prisen som efter aftalen.
Så det er helt klart på gensyn med Autonorden 😃

Mvh. Osama

25. Juli 2015

God oplevelse og service

Har været til service og fik hurtig og effektiv service til trods for at jeg ikke lige havde fået bestilt tid her inden ferien. Det lykkedes dog alligevel at få presset mig ind i kalenderen og jeg kan nu med ro i sjælen drage sydpå med familien på bilferie. Tak!!!

22. Juli 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Føler virkelig værkstedet gider bilen og mig ☺️

Bilen skal til 7 års service og jeg kommer om morgenen for at aflevere bilen ( ligesom de 50 andre kunder 😁 ) trods det giver værkføreren sig virkelig tid til at høre på hvad jeg har at sige om bilen , selvom der står en kødrand af kunder. Der er nemlig straks en af mekanikerne der begynder at ekspedere de andre kunder ,det er da super synes jeg. Så klart et værksted der kan anbefale 👍

21. Juli 2015

Fremragende service

Som overskriften siger , fremragende service . Jeg kom akut da jeg skulle på ferie lige ved deres fyraften , de blev 2 timer overarbejde for min skyld

17. Juli 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Knald godt værksted

Der er ikke så meget at sige , havde bilen til tandrems skift og service som bare blev udført uden opringning om at der var alt muligt galt. Prisen holdte som aftalt , endda lidt billigere. Jeg stoler fuldt ud på værkførerene . Dog havde de glemt at vaske min bil som de ellers plejer at gøre. Men alt i alt super service

Mvh Claus

5. Juli 2015

God service.

Havde bestilt stort service til bilen, plus mont. af nye sommerdæk. Jeg blev ringet op lidt over middag af værkføren, som fortalte at der var et problem med den mekaniske pakeringsbremse (har haft problemer med den før, men VW har ikke løst problemet). Bilen blev afhentet til aftalt tid, med nye sommerhjul, P-bremsen lavet og service klaret. God tilbagemelding og service i høj klasse, kan klart anbefales!

5. Juli 2015

Super værksted

Jeg kom ind og sgu have fuld service på min audi a6 .Jeg har aldrig været så tilfreds med et værksted som her. Alt var tip top. Super service fra personalet. Det gav sig til kunden og hørte efter hva man sagde og spurgte om...Kan fuldt ud anbefalede dette værksted.... Også var det til at betale :-)

3. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt tid til en reperation af min bil!

For en uge´s tid siden ringede jeg til værkstedet /Autonorden-Tårnby, her ville jeg bestille tid for en rep. af min bil som jeg har købt hos dem tilbage i 2006. De havde travlt i øjeblikket og kunne først tage bilen ind d. 25 feb, ok fair nok.. Jeg kom som aftalt d.25 feb kl. 7.45 hvor så en mekaniker tog en tur i bilen for at konstatere det samme som jeg havde oplyst i telefonen om fejlen - blev sendt hjem med bilen - hvorefter værkstedet ville ringe med en pris samt spørgsmålet om de skulle bestille reservedele hjem - 28 timer efter er der stadig ikke nogen som har ringet fra Autonorden!!! De skal da bare sige til hvis deres kunder er uønsket eller om de har lyst til at vi støtter Autonorden... der findes da andre værksteder...HELT IGENNEM DÅRLIG SERVICE! Det er nok ikke Autonorden jeg handler bil med næste gang.
-----Vedr. Kasper Nordens svar ang. en fornuftig pris på reparationen, kom Autonorden frem til en pris som var det dobbelte af hvad jeg lige havde fået tilbudt fra et andet værksted og begge er vel og mærket med U-orginale reservedele Autonorden kunne tilbyde originale reservedele for Kr. 800 mere.... men hvem er i stand til at se forskel????? og er svært at kontrolere for menigmand....

26. Februar 2015
Autonorden-Logo

Antwort von Autonorden

Hej Steen.

Jeg er oprigtig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. I perioder kan der forekomme lidt ventetid på vores værksted, det kan vi ikke sige os fri for. Jeg ved at vi rent faktisk har forsøgt at kontakte dig i dag d. 26-02-2015 tre gange uden held i forbindelse med dit tidligere besøg hos os. I forbindelse med, at vi lægger besked på din telefonsvare kan vi konstaterer, at det er det rigtige nr vi ringer op på. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, og give dig et fornuftigt tilbud på reparationen, så du igen kan køre rundt i en driftsikker bil.

Vi lever af tilfredse kunder og har absolut ingen grund til at skulle behandle nogen som helst dårligt

Mvh
Kasper Norden
Autonorden

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig service

Bestilte tid til prøvekørsel af ny bil i feb, - trods forudbestilt tid, måtte jeg vente knap en time, da folk der ikke havde bestilt tid, alligevel fik lov at køre så jeg måtte vente...

Jeg købte dog alligevel en bil dér, og skulle have den udleveret med vinterdæk på - det havde de lige glemt da jeg hentede den, så jeg fik den i snevejr i feb. med sommerdæk!

Nu i dag havde jeg så bestilt tid til at få vinterdæk på kl 9 - de blev sat kl. 11, grundet forsinkelser på værkstedet, samt at de ikke lige kunne se at vi skulle have købt vinterdæk tilbage i feb...

Bliver sg så træt...

19. Dezember 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Overholdt ikke aftalen

Jeg havde fået en tid til service på vores bil den 23.5.14 kl. 8.00, det var en helt klar aftale at værkstedet skulle gå i gang med det samme og min mand ville vente mens arbejdet blev udført. Efter ca. 1½ time stod bilen stadig urørt, derfor annullerede han aftalen og kørte igen.

Nu har vi valgt et andet værksted der overholder aftaler.

12. Juni 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr