Autonorden Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afleverer min Fiat 500 +1 skadeanmeldelse efter skade på hele v/side. Ved afhentning modtager 3 fakt. På bilen. Terminalen har uden mit samtykke oprettet yderligere skadeanmeldelser ialt 3 stk. hvora... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bu atölyede gerçekten iyi bir hizmettir. onlar gerçekten zaman araba var açıklamalar dinlemek için söylüyorlar. yönetmeni Kasper tatilde ama o da biraz çılgın olsa da atölye süper parça vardır, ben... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan ikke være andet end tilfreds med mit værksteds besøg , min bil løber tør for strøm hjemme i indkørslen og ringer til Autonorden som godt kunne høre min frustration. De tilbyder simpelthen at komme... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har afleveret bilen til Service og fik en gratis lånebil. Min egen bil og lånebilen skulle byttes samme dag i åbningstidspunktet. Det var jeg forhindret i men takket være Line Pedersen lyk... Mehr ansehen

1. Nissan-Händler
  2. Karosseriewerkstatt
  3. Fiat-Händler
  4. Mechaniker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

AUTONORDEN

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

144 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vi koebte den nye Nissan Qashqai

Vi koebte den nye Nissan Qashqai, ikke noget at sætte en finger paa. Deres salgsafdeling er klar på at svare på spørgsmål og bilen var klar ganske kort tid efter kontrakten blev underskrevet.

29. August 2017

Yderst uacceptabel

Jeg har været nede for at få min firmabil til service og få ordnet nogle småting. Reparationerne og ordningen af bilen var såmænd fin nok.

Det det så kom til betalingen var den helt gal. Jeg havde allerede før jeg indleverede bilen, gjort opmærksom på, at det var mit firma og ikke mig der skulle betale regningen.

Da jeg så skulle hente bilen, sagde de at det var mig der lige pludselig skulle betale for at få den ordnet. Jeg gjorde dem opmærksom på at det var mit firma der skulle betale, ligesom vi hele tiden havde aftalt og fik så at vide at det kun var hvis firmaet havde en service-aftale at det kunne lade sige gøre.

Så jeg blev nød til at tage hele vejen hjem i en lejet bil og tilbage igen for at betale for reparationerne. Heldigvis havde jeg tilstrækkeligt med penge på kontoen til at det kunne lade sig gøre. Ved sgu ikke hvad der var sket hvis jeg ikke havde det.

Dagen efter snakkede jeg med min kollega omkring det og han fortalte mig han fik ordnet bilen samme sted og at det godt kunne lade sig gøre at de sender regningen til firmaet.

Meget uprofessionelt og fjoget behandling!

10. August 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min Qashqai var på værksted for en …

Min Qashqai var på værksted for en parkeringsskade - fik returneret min bil i fineste stand, ny vasket og rengjort indvendigt og udvendigt;)
Verdensklasse
Ikke en finger at sætte på plade og malerarbejde - topklasse..
Oven i købet hjalp Autonorden med at få udbedret en lille, men irriterende "Bilka-bule" ved at arrangere kontakt til buledoktor.dk imens min bil alligevel var på værksted, så da bilen skulle hentes var alle buler rettet til min fulde tilfredshed - tak for det Autonorden;)

Kan helt sikkert anbefale Autonordens værksted og vil ikke selv tøve med at bruge det en anden gang.

24. Juli 2017

Tak for hurtig hjælp👍🏻

Super og hurtig betjening .
Var lidt presset da vi opdagede at bilen sku til service inden ferie og ik efter. Pga kilometer antal .
Tim og resten af teamet var frisk på at tage bilen ind med det samme så vi ku' kører som planlagt.
Sådan Autonorden 👍🏻.....de fik nybagte hindbær snitter til eftermiddags kaffen ...så fortjent .
Nu kan familien køre sikkert på ferie .

13. Juli 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først en Fiat Panda og nu en Nissan …

Først en Fiat Panda og nu en Nissan Micra. Begge gange handlede jeg med Rasmus B. Thalund. Og igen, en rigtig god oplevelse. Det var en oplevelse af "kunden i centrum", hvor venlighed og kompetance gik hånd i hånd med en rigtig god stemning i situationen.
En mindre elektronikfejl blev rettet på værkstedet - hurtig ekspedition og et perfekt resultat.

8. Mai 2017

Dejlig vogn

Nu har jeg langt om længe fået skiftet min gamle bil ud med en ny Nissan qashqai.
Hold op en lækker vogn.
Og en meget kompetent sælger.

Hans motto er: "at han klarer alt på gule plader. Undtagen børn."
Det må man sige han kunne.

16. März 2017

Lånebil!

Da min bil får en skade og jeg står og skal bruge lånebil med automatgear ( som jeg udtrykkeligt bad om) . Lånebilen med automatgear var først ledig 14 dage frem i tiden og det takkede jeg ja tak til.
Da jeg indlevere bilen i dag til rep. havde de ikke lånebilen med automatgear. Den havde de først om et par dage.
Har de den så om et par dage?
Øv........

15. Februar 2017

Utrolig positivt overrasket

Historie:
Min Nissan qashqai som er ca. 1,5 år gammel ville lige pludselig ikke starte satte en boster på og i gang gik den, hurtig konklusion nyt batteri, ringet til Nissan for at få en pris på et nyt batteri som jeg så bare selv ville montere, her lidt roderi med at jeg ville bliver ringet op igen hurtigt hvilket ikke skete måtte selv ringe tilbage og fik så at vide at de gerne lige ville sætte en tester på batteriet fik en tid til dagen efter ( flot)mødte op som aftalt og bilen blev taget ind..der gik ca. 30. min og jeg undrede mig sq lidt over hvor lang tid det lige kunne tage at sætte en tester på efter ca. 40 min kom der en sød og meget venlig ung mand og fortalte mig at mit batteri var færdig.. skulle lige til at blæse mig op over hvordan POKKER han kunne være så lang tid om at finde ud af det..gudskelov kom han mig i forkøbet med at sige at de selvfølgelig har sat et ny i på garantien og han også lige havde støvsuget den og vasket min bil….AF HVA,,sagde jeg DET ER SKU GOD SERVICE nyt batteri, vask og støvsugning på ca. 40, min.det er bare OK.

1. Februar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn service, er meget tilfreds.

Har for anden gang nu, netop haft autonorden til og udbedre en forsikringsskade på min bil efter den desværre igen er blevet påkørt.

Ringede og aftalte tid med værkstedet som via mit forsikringsselskab er et fordelsværksted, og havde anbefalet mig og bruge dem.

Da jeg kom på den aftalte dag og indleverede min bil, fik jeg en god snak med værkstedet omkring skaden.
Værkstedet havde naturligvis skaffet mig en låne bil som passede til mine behov så jeg ikke stod uden bil i reperationstiden.

Nogle dage senere hentede jeg så min bil igen hos Autonorden, som ikke nok med at have udbedret skaden, også lige havde givet den ekstra service og havde støvsuget og vasket min bil

Autonorden kan varmt anbefales. De er utrolige flinke & rare, og man får en rigtig god service

18. Januar 2017

Uprofessionelt ...

Jeg er bestemt ikke imponeret over Autonordens service eller kunnen. Sidste år gik min Fiat Stylo med jævne mellemrum pludselig i stå – alle vegne, både i byen og på motorvejen. Min sædvanlige mekaniker kunne ikke finde fejlen og rådede mig til at opsøge en FIAT-mærkeforhandler, da ”de nok har større ekspertise på en Fiat”. Jeg kontaktede Autonorden, men det viser sig hurtigt, at de ikke har en disse mere forstand på en Fiat end en almindelig mekaniker. De er blot dobbelt så dyre. Autonorden undersøgte bilen, skiftede et eller andet og sagde, den var i orden. Det var den så bare ikke. Samme fejl. Det kostede så lige 7.000 DKK – for ingenting. I mellemtiden havde jeg (= amatør og uden forstand på biler) tjekket Internettet og fundet frem til fejlkilden: ECU’en – den elektroniske styreenhed der styrer motorgangen (et godt værksted havde for øvrigt selv fundet ud af sådan en ting ved at kontakte Fiat. Der må jo da være en grund til at de er mærkeforhandler af/servicepartner med Fiat og at der hænger et stort Fiat-skilt på deres store bygning … eller hur?). Da jeg forelagde Autonorden mine resultater (bl.a. et videoklip) fra Internettet, var de ligeglade, skeptiske og nærmest afvisende. Værkføreren gav mig det råd at leve med det (!!) Er stadig rystet over at have fået sådan et råd. Jeg havde lige kørt på Helsingør-motorvejen og var gået i stå tre gange. Bilerne bagved dyttede og blinkede, forståeligt nok. Det er jo livsfarligt …
Jeg har nu fået ordnet det hos en god og kompetent mekaniker med olie på kedeldragten og twist i lommen. Han er kun halvt så dyr, men han har jo heller ikke udgifter til store glasfacader, habitklædte værkførere og smukke telefondamer.
Det var mit første og sidste besøg hos Autonorden. Med venlig hilsen og Godt nytår.

29. Dezember 2016
Autonorden-Logo

Antwort von Autonorden

Hej Rolf.
Tak for din beskrivelse.
Vi er kede af, at du ikke føler du har fået en korrekt og ordenlig behandling i vores forretning. Det er absolut ikke hensigten. Autonorden lever af tilfredse kunder.
-Det er imidlertid svært for os, at forholde sig til en hændelse der ligger et år tilbage i tiden ? og fungerede din bil ikke efter hensigten efter endt reparation, have vi håbet at høre fra dig noget før.
Mvh
Kasper Norden
Autonorden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I en meget kedelig sag omkring et grimt bil uheld, så har Autonorden været et lyspunkt. Især Martin Madsen fra pladsværkstedet har været super hjælpsom, tilgængelig og informativ. Klart anbefalelsesværdig og yderst sympatisk fyr.

15. Dezember 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr