Reeds enkele jaren huurauto voor vakantie geboekt via Auto Europe, ook dit jaar. Er was een financieel dispuut met Hertz Denmark. Via Auto Europe krijg ik totaal geen gehoor. Telefonisch helemaal niet... Mehr ansehen
Onze vlucht was vertraagd waardoor het verhuurbedrijf al dicht was. Proberen te bellen, maar ze namen niet meer op uiteraard. De volgende dag zijn we teruggegaan maar we moesten auto europe contactere... Mehr ansehen
L'année passée via votre site j'ai loué un véhicule chez CENTAURO à Thessaloniki. Ils se sont trompé de véhicule (même) véhicule mais plaque différente et se sont aperçu le lendemain de leur erreur. I... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alles was prefect geregeld door Auto Europe. Dus zeker een aanrader. Alleen is Thrifty niet zo'n geweldige maatschappij. We moesten bijna een uur wachten op onze auto, ookal waren we al een uur lat... Mehr ansehen
Über Auto Europe Belgium
Vom Unternehmen geschrieben
Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Deutschland
- +49 89 412 07 250
- nlres@autoeurope.de
- www.autoeurope.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Geen commentaar in afwachting
In het verleden al goede ervaringen gehad met Auto Europe, maar hebben nu de herstelling van een band van de huurauto zelf dienen te betalen en de auto wegens medische reden één dag eerder ingeleverd zonder dat er tot op heden op de op 03/06/2024 ingediende schadeclaim en restitutieaanvraag is gereageerd, ook niet met een ontvangstbevestiging. Wij wachten daarom nu nog even af vooraleer verdere commentaar te geven.
Ondanks op 19/06 en 26/06/2024 verzonden herinneringen tot op heden 02/07/2024 nog steeds geen enkele reactie mogen ontvangen.
Op 18/07/2024 bericht gekregen van Auto Europe dat kost van zelf betaalde herstelling van lekke band zou worden gestort op de rekening. Blijft nu nog de aangevraagde restitutie (pro rata) van de 1 dag eerder ingeleverde huurauto over.
Het is de eerste keer dat wij tijdens onze vakantie een beetje tegenslag hebben gehad en door de aangegane breakdown dekking hiervoor een beroep hebben gedaan op Auto Europe.
Intussen zijn wij door hen volledig vergoed geworden voor de geleden schade en het nadeel, dus eerlijke service van Auto Europe naar de klant toe. Top.
Comme d'habitude toujours des prix très…
Comme d'habitude toujours des prix très compétitifs
Huur wagen bij Sicily by car in Brindisi
Een hele lange file voor de papieren/ ophalen van de wagen. Eén uur gewacht. Zou het niet mogelijk zijn indien alles op voorhand gereserveerd werd om deze wachttijd korter te maken ? Ook bij het terugbrengen van de wagen was er een probleem daar de parking moest vrijblijven voor de speciale topconferentie en moesten we 4 km verder gaan parkeren en vervolgens met de shuttle bus terug naar de luchthaven. Gelukkig was er iemand aanwezig van Sicily by car die heel vriendelijk en behulpzaam was. Misschien de mensen toch even verwittigen op voorhand indien de wagen op een andere plaats moet teruggebracht worden.
Top !
Site clair et précis dans la présentation des offres ensuite réservation rapide et efficace.
Autoeurope OK - Buddy autoverhuur NIET
Autoeurope is duidelijk en correct, maar de verhuurder Buddy rekende extra kosten aan die hij pas melde na het afhalen ervan van mijn kaart. Ik had nochtans duidelijk gezegd in zijn moedertaal dat ik geen extra's wilde.

Antwort von Auto Europe Belgium
Je suis satisfait de la présentation…
Je suis satisfait de la présentation des offres de prix. On va dire que rapport/qualité prix est correct. Les conditions de locations sont complètes
Mooie prijs en vlotte afhandeling
Mooie prijs - vlotte afhandeling on line boeking
oke , in orde bij reservatie
oke in orde bij reservatie
Alles werkt uit de kunst
Alles werkt uit de kunst, zeer interessante prijzen maar je moet regelmatig terug naar de website en de prijzen kijken want die kunnen veranderen in je voordeel.
Hier zou Auto Europe het gemakkelijker kunnen maken voor de klant door zelf de klant aan te schrijven met de betere prijzen.
Awful service,non-existant customer service.
The booking -and payment-went fine, but that was the only thing. However, when flight to the US SN 501 on 10 May was first delayed by 4 hours and ultimately cancelled, there was no way I could reach autoeurope to inform them. I called their numbers and once they said " the rules for cancellation are 48h in advance", later on there were no replies either on the regular number on the website, nor on the socalled emergency number. It took some searching for an email address. I sent 3 emails asking them to reschedule the pick-up because of the plane's delayed arrival. However NO REPLY!
CUSTOMER SERVICE NON EXISTANT. IT IS THE WORST RENTAL AGENCY I HAVE EVER USED!

Antwort von Auto Europe Belgium
Bon rapport offres et prix
J'ai trouvé la bonne offre au bon prix.
Aucun constat de l’état du véhicule n’a été fait à la remise des clés.
Bonjour. Nous avons été fort surpris de devoir signer les documents au comptoir de l’aéroport et non à la remise du véhicule. Personne n’a fait de constat du véhicule qui présente plusieurs dégâts. On nous a juste donné les clés et indiqué le numéro de parking ou trouver le véhicule. Nous nous attendons donc demain à ce qu’on nous fasse remarquer que le véhicule présente plusieurs dégâts. Heureusement, nous avons pris des photos avant de prendre possession du véhicule. Nous espérons que la remise du véhicule se passera bien. Nous vous reviendrons en cas de problème.
Finalement tout s’est très bien passé. Nous avons montré les photos que nous avions prises lors de la prise en possession du véhicule et le préposé bien sympathique en a pris acte et nous a signalé que la caution était libérée.

Antwort von Auto Europe Belgium
Les informations sont claires et votre…
Les informations sont claires et votre réponse précise pour demande d'éclaircissement.
Mon attention a bien été attirée sur les préparatifs et précautions nécessaires (documents, paiement) lors de la prise du véhicule.
Le traitement de la franchise entre les options proposées n'est pas évidente dans le descriptif sommaire pour un nouveau client, il faut se référer à l'annexe plus complète.
Boek al jaren via Auto Europe...TOP*****
Boek al jaren via Auto Europe... zonder problemen. Elk tarief klaar en duidelijk uitgelegd. Ik kies ook telkens voor de meest volledige dekking... hoop er dan geen gebruik van te moeten maken..
Ik huur als sinds oudsher via AutoEurop…
Ik huur als sinds oudsher via AutoEurop en dit op verschillende locaties en steeds zonder problemen.
Location d'un vehicle à Stockholm…
Location d'un vehicle à Stockholm Arlanda pour 2 semaines chez Thrifty. Tout c'est passé sans encombres.
problemen bij boeking/betaling
In het verleden huurde ik al dikwijls een auto via AutoEurope. Reserveren/aanpassen/annuleren, geen probleem.
De laatste reservatie van een auto verloopt moeilijk.
Bij het uitvoeren van de betaling op Voucher EU 21116684 kreeg ik de melding "Betaling mislukt"
Nieuwe reservatie gemaakt met nr EU 21116671
opnieuw "Betaling mislukt"
Opnieuw reservatie gemaakt met nr EU21116696 met "Betaling GELUKT". Hiervan geen bevestigingsmail ontvangen.
In "Mijn reserveringen" stonden nu 3 reserveringen met status "Offerte"!!!
Telefonisch contact opgenomen. Ondanks de keuze voor Nederlands kreeg ik een Engelstalige medewerkster aan de lijn.
Op mijn vraag annuleerde zij EU 21116684 en
EU 21116671.
Ze merkte op dat de betaling van EU21116696 nog diende te gebeuren. Maar ik kreeg wel degelijk "Betaling gelukt" op mijn scherm bij het maken van de reservering.
Ik ga uitzoeken op mijn Creditkaart rekening wat er nu feitelijk is gecrediteerd of gedebiteerd.
Deze situatie maakt mij toch enigszins ongerust.

DUIDELIJKE UITLEG EN AL 20 JAAR KLANT;
DUIDELIJKE UITLEG EN AL 20 JAAR KLANT;
ALTIJD GOED AFGEHANDELD !
CORRECTE PRIJS/KWALITEIT EN PRIMA SERVICE.
OPMERKING : SOMS ECHTER NIET ALTIJD JUISTE CATEGORIE VOORRADIG IN DE USA.
Rapidité de la plate-forme
Rapidité de la plate-forme. Très facile à utiliser pour simuler différents scénario en changeant différentes dates. La multiplicité des offres des différentes sociétésde location est très appréciée.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.