Geboekt met Tui bij Bitzaro palace Zakynthos. De kamers lijken totaal niet op wat getoond word. Zijn oud versleten, veel roest en schimmel. Bij andere Nederlanders werd er niks aan gedaan dus heb de m... Mehr ansehen
Dear TUI, have your engineers vibe coded? I'm looking for a vacation for 2 adults + 2 kids. As a result: 1) parameters are not passed from one step to another 2) from available option every other... Mehr ansehen
Een dure rondreis door IJsland leverde volgens verwachting veel mooie natuur. Maar de bus waarmee we vervoerd werden had weinig beenruimte. De hotelaccommodaties onderweg waren over het algemeen mati... Mehr ansehen
TUI verkoopt vakanties met extra's die ze niet kunnen garanderen. Bij problemen wordt de verantwoordelijkheid afgeschoven op het hotel. Ondanks het betalen voor een Elite Club upgrade, ontbrak het aan... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Met 1,4 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,5 miljard in 2011 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. We voeren de reismerken Arke, Holland International, KRAS, ROBINSON, Sunplugged, KidsWorldClub, Sunrise, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. Het beeldmerk van TUI Nederland is de kenmerkende smile. Naast het feit dat de smile is opgebouwd uit de drie letters T, U en I, komt hij ook terug in onze spirit: More than a smile. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, met wereldwijd ruim 200 reismerken in 27 landen.
Niederlande
- www.arke.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
1 ster is al te veel voor deze slechte service
Een paar weken geleden heb ik samen met mijn vriendin een vakantie geboekt. We hebben hierbij heel veel geld extra betaald voor goede vluchttijden zodat we er alle volle dagen konden besteden op locatie. Ineens wil ik de app checken voor het printen van de documenten en zie ik ter verbazing dat onze vlucht 9 uur is vervroegd! 9 uur!!
Ik vind het belachelijk slecht dat wij hier niet over zijn geïnformeerd en we dit per toeval maar moeten zien in de app. Slechte service TUI, elke keer is er weet wat met deze organisatie. Is de vlucht niet vervroegd dan heeft het wel weer minstens 4 uur vertraging!
Eigenlijk geen 1 waardig
Eigenlijk geen 1 waardig. Heenvlucht downgrade terug vlucht 3 uur vertraging, zonder notice
Mafkezen
Raar bedrijf zomaar onze gereserveerde stoelen verwisselen zonder enig overleg zitten we apart van elkaar terwijl ik paniekaanvallen krijg tijdens het vliegen
en mentaal niet in staat ben om alleen te vliegen. Klantenservice gebeld krijg ik een of andere bitch aan de telefoon die zegt dat ze niks kunnen doen wat een mafkezen
Tui...
Tui, waar zijn jullie mee bezig? Terugreis verliep vanaf het begin al chaotisch, vertrektijd werd van 19.00, naar 19.20 gezet. Hier totaal geen problemen mee.. maar wanneer jullie pas om 19.30 gaan boarden, en ons nog ruim 15 minuten in de transferbus van de gate naar het vliegtuig laten zitten. Omdat een stewardess ruim 10 minuten nodig heeft om haar tasje in een kastje te plaatsen. Moeten jullie er niet raar van gaan opkijken dat jullie passagiers prikkelbaar worden nadat jullie via de intercom ons dwingen op te schieten, omdat de vliegtuig binnen 10 minuten moet gaan opstijgen. Terwijl net de eerste passagiers hun plekje hebben gevonden.Planning is niet jullie sterkste kwaliteit.
Oplichters en niet klantvriendelijk!
Ik en mijn man kregen geen stoelen naast elkaar. Werd beweerd dat ALLES was gereserveerd en geen stoelen vrij waren. Aangegeven dat ik angstig ben en wel graag naast een vertrouwd persoon wil zitten. Dit kon ik volgens hun aangeven in het vliegtuig, en zij zouden mij verder helpen. Kom ik aan in het vliegtuig. zegt mevrouwtje strewardess dat ik dan maar uit het vliegtuig moet stappen en dat ze niks kon doen. In het vliegtuig aan een aantal reizigers gevraagd of zij wel hadden gereserveerd. Nee hoor bijna niemand! Daarbij waren net als ons alle gezinnen in het vliegtuig verspreid zelfs met kinderen! Oplichters! Ze verplichten je om een stoel erbij te reserveren daar verdienen ze weer extra geld aan.
Bij andere vliegmaatschappijen nooit problemen gehad. En zijn zij vele male goedkoper. Daarbij heeft TUi altijd vertraging! Zodra je in het vliegtuig zit mag je nog een uur langer zitten want vertrekt nooit optijd. Voor ons nooit meer TUi!!
Vlucht naar Curacao op 17-6-2023
Vlucht naar Curacao op 17-6-2023 van Schiphol naar Hato. Geen entertainment aanboord en echt belachelijk weinig beenruimte. Dit is gewoon onacceptabel voor een intercontinentale vlucht
TUI misbruikt wilde dieren
TUI misbruikt wilde dieren voor vakantievermaak en misleidt klanten over het welzijn van deze dieren. TUI doet dus bewust aan dierenmishandeling om hiermee geld te verdienen!
0 sterren waard
Alles super SLECHT geregeld.
Wij hadden een leuke vakantie in Kos geboekt. Een mooie 2 persoonskamer in een all in resort in Kos.
Hotel en alles eromheen super netjes en goed geregeld( zeer te spreken over het hotel blue lagoon resort)
Echter bij aankomst bleken wij een hele andere kamer te krijgen.
Tui heeft hele andere foto’s dan werkelijk is dus trap hier niet in.
Na veel contact met tui tot op heden ( 11 dagen later ) nog geen oplossing en antwoord.
Met heel veel geluk hebben wij van het hotel de kamer gekregen die wij geboekt hebben.
Tui heeft een zeer slechte klantenservice met bijdehante medewerkers. Je word gewoon niet geholpen en moet het zelf maar uitzoeken?
Voor ons de eerste keer met Tui maar echt NOOIT meer.
Ik raad dit niemand aan.
Dierenleedvermaak
Tui bied kaarten aan voor attracties waar dieren zwaar mishandeld worden. Bijv van Sea World en Loro Paraque (dolfijnen- en orkashows), het Dolphin Discovery Park (zwemmen met dolfijnen) en Samui Elephant Home (wassen en voeren van olifanten).
Tui, maak zo snel mogelijk een eind aan dit dierenleedvermaak. Als Nederlands bedrijf kan je dit niet maken. In Nederland doen veel dieren bescherming bedrijven eraan om het niet in Nederland de dieren mishandeling te hebben en ook niet andere landen. En dan als Nederlands bedrijf en zelf aan mee doen is niet heel professioneel. STOP ER NU MEE!
TUI heeft ons zonder enige waarschuwing…
TUI heeft ons zonder enige waarschuwing naar Kaapverdië (Sal) laten gaan met alle consequenties van dien.
Ik zit nu alles onder te kotsen en water diarree.. dit is gewoon onthouden van informatie die schadelijk kan zijn voor een mens zijn gezondheid.
Gezondheid>geld schandalig van TUI.
Dierenleed aangeboden door TUI
TUI stop met het aanbieden van dierenleeduitjes! Apen, dolfijnen en olifanten zijn wilde dieren, geen attracties om geld aan te verdienen.
Tui, wees eens verstandig
Tui, dolfijnen en apen zijn zulke slimme gevoelige beesten. Die worden dood ongelukkig in een zwembad of een kooi. Houd je bezig met vliegreizen en doneer wat aan het verhelpen van dierenleed in plaats van er aan mee te doen. Laat zien dat wij in Nederland anders met dieren omgaan. Zoals het hoort. Wees een voorbeeld!
(Ik ben overigens tegen alles wat te maken heeft met het in een kooi houden van beesten, op revalidatie na)
Dierenleedvermaak
Zelfs 1 ster is te veel… biedt nog steeds activiteiten aan waarbij je op de foto kan met apen, waarin dolfijnen in gevangenschap leven, olifanten kunt wassen die gewoon in de vrije natuur horen te leven.. lijkt me anno 2023 niet meer de bedoeling! TUI werkt mee aan dierenleedvermaak.
4uur vertraging, niet de gekochte stoelen, drama
Op de heenweg 4 uur vertraging bij vertrek, kundig teruggebracht tot 2 uur en 55 min op aankomst zodat er geen vergoeding betaald hoeft te worden. Terugweg waren er geen comfortstoelen beschikbaar die we wel geboekt en betaald hadden, na contact met de klantenservice kon hier pas naar gekeken worden als ik een klacht had ingediend. Moet ik dus kennelijk zelf achteraan... Ook op de terugweg weer zeer chaotische boarding en vertraging. Tijdens al deze ellende zeer gebrekkige tot geen communicatie vanuit TUI
11-DAAGSE RONDREIS ZUIDELIJKE PARELS…
11-DAAGSE RONDREIS ZUIDELIJKE PARELS VAN ITALIË
De titel is een lokkertje trap er niet in.
Je wordt naar Italië gelokt en dan begint het geld aftroggelen voor allerlei bijkomende kosten. Nooit een specificatie ontvangen. Ik begrijp dat je voor entree van bezienswaardigheden moet betalen maar een specificatie en uitleg waarom je p.p. zoveel moet bijbetalen was netjes geweest. Drank was nergens inbegrepen. Niet eens water op tafel. Wij gaan niet meer met TUI op vakantie. Deze reis was een nachtmerrie in alle opzichten. De beloofde 3 sterren Hotels waren nog geen 1 ster waardig.
Toen wij bij de eerste hotel, Hotel Paradiso aankwamen dacht ik in de serie Gomorra te zijn belandt. Doodeng was het in de Ghetto der Ghetto’s. Het eten was karig en een schande. Naar buiten gaan voor een wandeling was gevaarlijk. De tweede Hotel was ietsje beter maar zat op een berg waar je in de avond nergens naartoe kon gaan. Je zat “gevangen” op een plek waar in de avond niets te doen was. Dan de laatste Hotel Agriturismo Tenuta Mazzetta is geen hotel maar een oude boerderij. Mensen je wil daar niet eens dood gevonden worden in het midden of nowhere. Het ontbijt en diner was zeer matig. De medewerkers waren zeer ongeorganiseerd en gestrest om 34 mensen in een keer te hebben. De reisleidster, huurde gidsen in om ons de geschiedenis te vertellen i.p.v. zelf te doen. Ook zat ze elke avond zelf lekker te eten en de reizigers moesten met karig eten doen. De rondleidingen waren meer van de ene plek naar de andere plek haasten wat voor veel fysieke overbelasting zorgde. Bovendien bracht de reisleidster de groep alleen bij “bevriende” restaurants waar zij van tevoren had gereserveerd! Restaurants waar de prijzen lager waren werden afgeraden met de opmerking dat de service slecht is. De grootste blunder van haar was echter dat wij pas in de middag tijd vrij kregen om iets te doen. In Italië zijn alle winkels in de middag tussen 12:00 -17:00 dicht op uitzondering van enkele souvenirs winkeltjes na en wij hadden dus niets te doen behalve op terrasje zitten niksen tot we weg konden gaan. Meerdere reizigers voelden zich door TUI en de hotels belazerd.Tot slot moesten wij om 4 uur s’ochtends opstaan om 2 uur lang naar het vliegveld van Bari te rijden omdat de boerderij te ver afgelegen was. Voor ons geen Tui, geen groepsreis en geen reisleider meer. En Transavia helemaal niet.
Datum van ervaring: 29 mei 2023
Waardeloze klantenservice en negeerde reservering
Na eindeloos wachten door de service medewerker gewoon opgehangen.
2de keer gebeld, Wederom een half uur moeten wachten, conclusie wat is gereserveerd door ons hebben ze genegeerd en we moeten maar een klacht indienen. Tui doet er niks aan, want er zijn andere klanten die daarna hebben gereserveerd en dan kan het voorkomen dat jouw reservering daardoor er weer uit wordt gehaald, gebeurd wel eens vaker (letterlijk gezegd).
Jammer voor je, maar wij hebben schijt aan onze klanten is dit dus. Vergoeding van de extra gemaakte kosten is maar de vraag, want ja ze moeten de klacht ook nog beoordelen.
Worst customer service
Worst customer service, they have done so many mistakes with my booking, cancellations. I was on the phone with customer support saying they will do something and then receiving an email that they did completely the opposite. I have never had so many issues with a company and had to send so many emails and phone calls. Not to say the waiting times on calls was alway 30 minutes waiting then they will respond and then end the call. HORRIBLE EXPERIENCE
Jammer van de bijdehante klantenservice
Zoals veel bedrijven heeft Tui naar onze mening het ook lastig om goed personeel te vinden. Van de dames die we hebben gesproken was de helft behoorlijk bijdehand. Daarbij zijn zij de touroperator en krijgen zij betaald om de reis goed te verzorgen en zou je als klant juist werk uit handen genomen moeten worden. Terwijl we nu alleen maar stress ervan hebben gekregen.
We hadden een accommodatie geboekt waarbij er blijkbaar een foutje was gemaakt qua wat ons belooft werd. En dat kan gebeuren natuurlijk. Maar als je na gaat vragen of je vermoedens kloppen en dat je graag voor de vertrekdatum antwoord wilt omdat je al een week onderweg bent voordat je bij de geboekte accommodatie aankomt en dus niet voor niets een week wilt reizen met een kleintje en met de daarbij komende kosten, krijg je meerdere malen op een bijdehante toon de vraag wat nou eigenlijk het probleem is.
Nou dat hebben we al 5 keer uitgelegd en het steeds van het kastje naar de muur gestuurd worden werden we ook wel een beetje zat. Zelfs nadat bleek dat Tui niet kon voldoen aan hun beloofde reis, moesten we nog op antwoord van een andere afdeling wachten of we evt ons geld wel terug zouden krijgen. Terwijl dit is natuurlijk gewoon een nobrainer.
Jammer want in het verleden lag Tui altijd hoog in onze verwachtingen. Maar dat is behoorlijk gekelderd. De 2e ster is voor de dames die nog wel vriendelijk waren en het geld is vlot terug gestort.
Hele fijne luchtvaartmaatschappij
Wij boeken altijd met TUI. Top vliegtuigmaatschappij! We hadden economy stoelen en zijn gratis voor zowel de heen als terugweg naar comfort gezet. Personeel altijd vriendelijk en vluchten zijn prettig. Ze hadden zelfs een kaartje aan boord geschreven ivm verjaardag.
Boek je een vlucht van 10 uur voor 4…
Boek je een vlucht van 10 uur voor 4 personen (waaronder 1 kind), wil je voor jezelf i.p.v. economy een comfort-stoel kiezen, omdat je 2?! meter lang bent, kan dit alleen als je voor iedereen een upgrade betaald. Dit staat niet op jullie website!
Bel je vervolgens de klantenservice om te controleren of dit werkelijk het geval is, om vervolgens zeer onbeleefd aangesproken te worden door een medewerkster, die vervolgens zegt: ''Ja meneer, dan had u de vluchten maar individueel moeten boeken'.
Je wordt gewoon bedrogen waar je bijstaat. Schandalig. Ik vlieg nooit meer met TUI als het op deze manier moet.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.