Altid god behandling, fine omgivelser, søde og venlige tandlæger og assistenter. De tager sig god tid til en, og man føler virkelig at man er i trygge hænder hos Amager Tandklinik. Kan varmt anbefales... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos min tandlæge. Hele teamet er utrolig søde og imødekommende, og man føler sig virkelig godt taget imod fra start til slut. De er meget opmærksomme på en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Først er personalet ved telefonen altid venlige og meget imødekommende. Jeg har ofte stres der gør jeg ikke kan overholde faste aftaler men må ringe og høre om evt afbud når jeg er i en god peri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amager Tandklinik er værd at anbefale. Fra du kommer ind og møder Sara eller Rasmus i receptionen, så føler man sig allerede velkommen på klinikken. Min tandlæge Frida er super professionel, sød og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er glade og passionerede – det kan du tydeligt mærke, når du besøger klinikken. Vi har et hold af dybt engagerede og dygtige mennesker – høj arbejdsglæde tiltrækker dygtige og søde medarbejdere. Vores personale gennemgår løbende efteruddannelse, så vi kan behandle dig optimalt. Vi har hjertet med på arbejde, og du vil derfor mødes af mennesker, der ved, at alle patienter er forskellige – og det tager vi hensyn til. Har du tandlægeskræk? Er du bange for at gå til tandlægen? Tøv ikke med at bestille en tid hos os. Det ER muligt helt at slippe af med sin tandlægeskræk. På Amager Tandklinik tager vi os tid og ro til at hjælpe dig med at få det bedre med at gå til tandlægen. Vi lover, at vi vil gøre vores yderste for, at du føler dig tryg – og for at du med tiden kan slippe helt af med din angst for tandbehandling. På Amager Tandklinik oplever hele 85 % af patienterne, der tidligere havde tandlægeskræk, at de helt eller delvist sliper af med deres angst for tandbehandling. Vi videreuddanner os løbende for at blive endnu bedre til at tage os af patienter med tandlægeskræk. Vi møder dig lige præcis dér, hvor du er.
Amagerbrogade 175, 1. sal, 2300, København S, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Akut tid for ca. 14 dage siden pga. mega tandpine. Rasmus klarede tiden og venlige og dygtige Marie klarede tandpine. I dag efterfølgende behandling hos min faste skønne, dygtige og helt fantastiske tandlæge Frida, som hele tiden holder mig opdateret på behandlingen. Blev lidt svimmel efter 3/4 time i tandlægestolen, og omsorgsfulde som de er på klinikken, kunne jeg sidde og hvile (selv om det var sent fredag eftermiddag). Rasmus den behagelige mand hentede straks en juice og sagde, at jeg bare skulle tage den tid, jeg havde brug for. Det er bare den bedste tandklinik og alt personalet er så venligt og behageligt.

Antwort von Amager Tandklinik
Jeg havde slået en flig af min fortand i går aftes - ringer tidligt i morges og snakker med Rasmus som virkelig kæmper for at jeg kan få ordnet min tand inden weekenden. Jeg er lige kommet hjem derfra med en så flot fikset tand! Er SÅ taknemmelig! Tak til jer og især tak til Rasmus og Julie - i har reddet min dag! :-)

Antwort von Amager Tandklinik
Sjovt at der kun er høje og lave vurderinger. Her kommer endnu en lav. Pludselig oplyses jeg om et hul, som de opdagede ved sidste besøg. Og senere siger de, at hullet var de endnu tidligere. Nu har hullet, som skulle have været lavet, udviklet sig på kanten til en større fyldning. Amatør klinik, find en anden tandlæge!

Antwort von Amager Tandklinik
Fantastisk oplevelse, hvis man altså kan sige sådan om et tandlægebesøg. Rasmus i receptionen er simpelthen så venlig og imødekommende og samme stemning fornemmes i hele klinikken. Jeg havde brug for en akuttid til en revnet tand, og da min faste ikke havde tid de første par dage, prøvede jeg at ringe til Amager Tandklinik. Her blev jeg mødt med en virkelig rar samtale i telefonen, som fortsatte i klinikken. Jeg var inde hos tandlægen Frida, som også var utroligt sød, men også omhyggelig og god til at forklare.
Jeg var egentlig ikke utilfreds med min tidligere tandlæge, men jeg har besluttet at skifte over til Amager Tandklinik efter dette rare besøg.

Antwort von Amager Tandklinik
I was unlucky enough to smash 3 teeth in a bike accident.
Despite attending Amager Tandklinik for the first time, I was blown away by the empathy, professionalism, care and kindness that I have received from both Rasmus and my dentist Marie.
They are second to none, I truly appreciate the care that I have received
Many many thank you’s <33333

Antwort von Amager Tandklinik
Jeg har haft brug for akut tandlægehjælp 2 gange indenfor de sidste 2 år og begge gange er jeg blevet taget så godt imod med forståelse og hurtig hjælp. Stor tak til Rasmus.
Første gang var "Amager Tandklinik" ikke engang min faste tandlæge. Skulle bruge hjælp til en knækket tand og uheldigvis imellem jul og nytår. Fik hjælp samme dag og det reddede resten af min juleferie. Hele oplevelsen fik mig faktisk til at skifte til "Amager Tandklinik" som jeg bestemt ikke har fortrudt.
Det skal siges, at jeg lider af seriøs tandlægeskræk og har lige gennemgået et rodbehandlingsforløb, som kan være lidt af en udfordring for en som mig.
Men takket være Trine og Helga. Det perfekte Team der med deres professionelle arbejde og forståelse for patienten alligevel gør det til en god oplevelse.
Synes bare jeg ville videregive mine oplevelser og kan varmt anbefale "Amager Tandklinik" og alle de søde medarbejdere, så ingen skal være urolige for at møde op og få check på tænderne.

Antwort von Amager Tandklinik
Professionelle, dygtige og virkelig søde!

Antwort von Amager Tandklinik
God service og meget fin behandling af personalet

Antwort von Amager Tandklinik
Rigtig god tandlæge i pæn klinik. Formår at tage stort hensyn til at jeg virkelig ikke har det godt med at gå til tandlæge helt generelt.
Har hjulpet mig utrolig meget i mit behandlingsforløb.

Antwort von Amager Tandklinik
Tusind tak til Amager Tandklinik!
Vores datter flækkede en fortand, og da det var i efterårsferien, var det svært at få en tid hos vores egen tandlæge. Jeg ringede til Amager Tandklinik og fik en utroligt imødekommende og hjælpsom mand i røret - Rasmus, som sørgede for, at vi kunne komme til 20 minutter senere, selv om klinikken var ved at lukke for den dag. Vi blev behandlet fantastisk omsorgsfuldt, kompetent og venligt, og hele vejen igennem var både vores datter og vi selv helt trygge og i de bedste hænder.
Tusind tak for fantastisk behandling og virkelig god service til Rasmus og Marie!

Antwort von Amager Tandklinik
Fandt klinikken på nettet, da jeg havde brug for en akuttid og min egen tandlæge var lukket pga. corona.Ringede og forklarede mit problem til en supersød og imødekommende receptionist, som hurtigt fandt en tid til behandling allerede dagen efter trods det var en lørdag.
Der møder jeg så ind i en lækker klininik med store lyse rene og fine lokaler hvor jeg bliver godt modtaget, får afvide at er lidt forsinkelse, da behandlingen af patienten før mig trækker lidt ud. Jeg bliver spurgt om det er ok med mig, hvilket det er, og får tilbudt en kop kaffe som jeg kan nyde mens jeg udfylder det obligatoriske sundhedsskema. Kommer så ind med kun 15 min. forsinkelse, til en meget proffesionel kvindlig tandlæge der lynhurtigt ser hvad der er galt, tager et par billeder af min ømme tand, som hun viser mig og giver mig en god forklaring på skaden og hvad hun vil gøre. Herefter får hun hurtigt behandlet min ømme tand og jeg kan glad gå hjem og nyde resten af weekenden uden smerter, og til en god pris uden weekendgebyr.👏
Her kommer jeg meget gerne igen.

Kære Rasmus.
Det er da prisværdigt, at du nu ca. 3 år efter den famøse diagnose, endelig stiller op til en dialog, men ærlig talt, syntes jeg det er lidt sent, og i øvrigt var du vist ikke på klinikken, da sagen opstod.
For at du skal forstå, hvad sagen drejer sig om, så lad mig lige igen slå helt fast, at tandlæge Marie Schleisner,s for ca. 3 år siden stillede en klar diagnose – nemlig at jeg havde en revne i en tand, der skulle behandles med påsætning af en krone til et samlet beløb på 6-8.000 kr.
Hvad tandlægen har noteret i min patientjournal er for så vidt ligegyldigt, da hendes diagnose under alle omstændigheder var falsk/forkert.
Meget kompetente mennesker på Tandlægehøjskolen i København, der bl.a. står for uddannelse af dig og andre tandlæger, undersøgte mig efterfølgende grundigt, og kunne efter bl.a. 12 stk. røntgen billeder m.v., slå fuldstændigt fast, at jeg IKKE havde nogen revne i en tand, som påstået af tandlægen på Amager Tandklinik.
Som tidligere anført, er jeg i de seneste ca. 3 år behandlet af kompetente tandlæger i privat regi, og ingen af disse tandlæger har fundet nogen revne i mine tænder.
Selv om jeg nødig vil bruge ordet svindel, har jeg alligevel en lumsk mistanke om, at Marie Schleisner,s diagnose blev stillet for at få indtægter til Amager Tandklinik på et falsk grundlag.
Lad mig afslutningsvis give dig et godt råd – lad være med at forsøge at skaffe penge fra patienter ved falske diagnoser – det bliver altid opdaget i den sidste ende.
Og tro mig, - jeg ved hvad jeg taler om.
Utroligt ringe sted, andenrangs behandlinger, og ukvalificeret personale....

Antwort von Amager Tandklinik
Jeg er igennem en længere årrække blevet behandlet ved Amager Tandklinik. Jeg har kun positivt at sige. Høj faglighed, virkelig søde og imødekommende behandlere der altid tager sig tid til en snak om såvel mine tænder som hverdagsting. Alt bliver grundigt vist og forklaret med stor empati og overskud.

Antwort von Amager Tandklinik
Desværre kan man ikke give 0 stjerner, for denne klinik fortjener IKKE en stjerne.
Min søn skulle have en rodbehandling og de ville have han skulle betale for behandlingen før de ville behandle ham. Min søn forklarer at hans far er på vej for at betale, men hun havde ikke tid til at vente fordi hun havde andre kunder og nedgjorde min søn ved at sige "at han skulle komme tilbage når han havde styr på økonomien"
Meget uforskammet og arrogant tandlæge, så anbefaler at vælge en anden klinik!

Verdens VÆRSTE tandklinik!
Fik ikke forklaret halvdelen af det, som de valgte, at skrive i min journal, så jeg fik takket ja, til en fuldkommen forkert behandling.
Chefen der ejer klinikken er så arrogant, at hun NÆGTER som det mindste, at give en undskyldning!!
De er hermed meldt til STPS.
Og som chefen sagde til slut i samtalen: "Så får vi jo, at se, hvem der har ret".
Brug ALDRIG dette "tandlæge" hus.
#Svar til klinikken, der har kommenteret efter næsten 1 år efter anmeldelsen#
Vedkommende der netop har kommenteret, min anmeldelse kender ikke til min situation. Hvis vedkommende gør, er det fordi, der er blevet læst i min journal EFTER jeg har flyttet min journal, hvilket er ulovligt.
Jeg er derudover forskrækket over, at klinikken stadig køre videre på, og påminder mig min værste oplevelse, i hele mit liv.
Jeg har bl.a. nye detaljer til daværende sag, men har endnu intet gjort ud af dét. Det må tiden vise.
Stop med, at stalke og forfølge jeres tidligere kunder, der ikke har følt sig ordentligt og professionelt behandlet.

Antwort von Amager Tandklinik
Amagertandklink. Ville gerne finde en tandlæge lidt tættere og så valgte jeg Amagertandklink. så bestiller jeg en tid hos en tandlæge for at få foretaget en tandrensning og fjernelse af en dårlig visdomtand. Hun tager 2 røntgenbilled og så anbefaler hun mig at få den fjernet og det koster 2500 kr. Så beder jeg hende om at fjerne visdomtanden. Du skal bestlle en tid hos vores kirurg. Hvad med tandrensing nu? Så skal du bestille en eksra tid hos tandplejen , siger hun.
hmmm jeg kommer hjem skuffende. Ringer til dem, aflyser mine tider og beder dem om at sende mine røntgenbiller til min tidligere tandlæge. Så bestiller jeg en tid hos min tidligere tandlæge Søren Sehested (supper dygtig og venlig) på Østerbro. Efter at tage 1 røntgenbillede, fjerner han vistdomtanden på 2 min. SMERTEFRIi. betaler kun 320 kr.! Amagertandklink havde ikke sent mine røntgenbiller. Virkelig dårlig service og Overpris:-((
Denne klinik er intet mindre end fantastisk! Gode, lyse fysiske rammer og imødekommende, smilende og afslappet personale over hele linjen. Alle er nærværende og lytter med indlevelse og varme. Mine bedste anbefalinger!
Rigtig god oplevelse med profesionelle tandlæger. Stort tak til Kezia og Thang.
Bedste tandlæger jeg har haft. De er så professionelle og dygtige. Kan tydeligt mærke de er vandt til folk med tandlægeskræk. Gode til at berolige og forklare hvad de laver. De er flere tandlæger og har været hos 3 af dem. Den mandlige tandplejer er også fagligt utrolig kompetent, rolig og grundig. Han varetager alene bl.a. de årlige tandrensninger og jeg har stor tillid til ham, da han har en høj faglig viden og erfaring.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.