Amager Tandklinik Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god behandling, fine omgivelser, søde og venlige tandlæger og assistenter. De tager sig god tid til en, og man føler virkelig at man er i trygge hænder hos Amager Tandklinik. Kan varmt anbefales... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos min tandlæge. Hele teamet er utrolig søde og imødekommende, og man føler sig virkelig godt taget imod fra start til slut. De er meget opmærksomme på en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først er personalet ved telefonen altid venlige og meget imødekommende. Jeg har ofte stres der gør jeg ikke kan overholde faste aftaler men må ringe og høre om evt afbud når jeg er i en god peri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amager Tandklinik er værd at anbefale. Fra du kommer ind og møder Sara eller Rasmus i receptionen, så føler man sig allerede velkommen på klinikken. Min tandlæge Frida er super professionel, sød og... Mehr ansehen

1. Zahnarzt
  2. Klinik für Zahnmedizin
  3. Dentalhygieniker
  4. Zahnärztlicher Notdienst
  5. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er glade og passionerede – det kan du tydeligt mærke, når du besøger klinikken. Vi har et hold af dybt engagerede og dygtige mennesker – høj arbejdsglæde tiltrækker dygtige og søde medarbejdere. Vores personale gennemgår løbende efteruddannelse, så vi kan behandle dig optimalt. Vi har hjertet med på arbejde, og du vil derfor mødes af mennesker, der ved, at alle patienter er forskellige – og det tager vi hensyn til. Har du tandlægeskræk? Er du bange for at gå til tandlægen? Tøv ikke med at bestille en tid hos os. Det ER muligt helt at slippe af med sin tandlægeskræk. På Amager Tandklinik tager vi os tid og ro til at hjælpe dig med at få det bedre med at gå til tandlægen. Vi lover, at vi vil gøre vores yderste for, at du føler dig tryg – og for at du med tiden kan slippe helt af med din angst for tandbehandling. På Amager Tandklinik oplever hele 85 % af patienterne, der tidligere havde tandlægeskræk, at de helt eller delvist sliper af med deres angst for tandbehandling. Vi videreuddanner os løbende for at blive endnu bedre til at tage os af patienter med tandlægeskræk. Vi møder dig lige præcis dér, hvor du er.

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bedste tandklinik

Akut tid for ca. 14 dage siden pga. mega tandpine. Rasmus klarede tiden og venlige og dygtige Marie klarede tandpine. I dag efterfølgende behandling hos min faste skønne, dygtige og helt fantastiske tandlæge Frida, som hele tiden holder mig opdateret på behandlingen. Blev lidt svimmel efter 3/4 time i tandlægestolen, og omsorgsfulde som de er på klinikken, kunne jeg sidde og hvile (selv om det var sent fredag eftermiddag). Rasmus den behagelige mand hentede straks en juice og sagde, at jeg bare skulle tage den tid, jeg havde brug for. Det er bare den bedste tandklinik og alt personalet er så venligt og behageligt.

4. Juni 2021

Hej Vibeke

Tusind tak for din positive tilbagemelding. Det betyder meget for os at vide, at du har følt, at vi har taget os godt af dig.

Vi lægger vægt på, at vores patienter...
- modtager den bedst mulige behandling på et højt fagligt niveau
- er velinformerede omkring forløb og behandling
- bliver behandlet omsorgsfuldt og hjerteligt
- oplever at der er tid, ro og fokus på den enkelte

Jeg vil give din ros videre til din tandlæge Frida, Marie der hjalp dig akut og deres klinikassistenter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde slået en flig af min fortand…

Jeg havde slået en flig af min fortand i går aftes - ringer tidligt i morges og snakker med Rasmus som virkelig kæmper for at jeg kan få ordnet min tand inden weekenden. Jeg er lige kommet hjem derfra med en så flot fikset tand! Er SÅ taknemmelig! Tak til jer og især tak til Rasmus og Julie - i har reddet min dag! :-)

4. Juni 2021

Hej Rikke

Mange tak for dine rosende ord.

Når man har knækket en tand (og det sker ofte ubelejligt og op til en weekend), gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe. Heldigvis kunne vi få flyttet lidt rundt på tingene, så du ikke skulle gå weekenden i møde uden en hel fortand.

Jeg giver din ros videre til Julie og hendes klinikassistent Mariam, der fik det hele til at gå op.

-og god weekend!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjovt at der kun er høje og lave…

Sjovt at der kun er høje og lave vurderinger. Her kommer endnu en lav. Pludselig oplyses jeg om et hul, som de opdagede ved sidste besøg. Og senere siger de, at hullet var de endnu tidligere. Nu har hullet, som skulle have været lavet, udviklet sig på kanten til en større fyldning. Amatør klinik, find en anden tandlæge!

18. Mai 2021

Kære Peter
Vi kan ikke genkende din oplevelse af forløbet, men du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en dialog herom.
Vi kan af gode grunde ikke drøfte dit forløb her på Trustpilot, da patientjournaler er fortrolige, ligesom jeg ikke må referere til vores behandlers opfattelse af forløbet.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, hvis man altså kan sige sådan om et tandlægebesøg. Rasmus i receptionen er simpelthen så venlig og imødekommende og samme stemning fornemmes i hele klinikken. Jeg havde brug for en akuttid til en revnet tand, og da min faste ikke havde tid de første par dage, prøvede jeg at ringe til Amager Tandklinik. Her blev jeg mødt med en virkelig rar samtale i telefonen, som fortsatte i klinikken. Jeg var inde hos tandlægen Frida, som også var utroligt sød, men også omhyggelig og god til at forklare.
Jeg var egentlig ikke utilfreds med min tidligere tandlæge, men jeg har besluttet at skifte over til Amager Tandklinik efter dette rare besøg.

22. April 2021

Hej Maria

Tusinde tak for din søde tilbagemelding. Jeg er utrolig glad for, at vi kunne hjælpe dig i din akutte situation. Det er bestemt ikke rart at have en revnet tand uden at kunne få hjælp hurtigt.

Den pågældende dag havde vi ingen ledige tider, men heldigvis var en af vores andre søde patienter sød at flytte sin tid til en anden dag, så vi kunne tage imod dig et par timer efter, at du ringede.

En god stemning på klinikken prioriterer vi meget højt, så det er dejligt at høre, at det smitter af. Jeg sender din ros videre til mine gode kolleger på klinikken - ikke mindst Frida og hendes klinikassistent Josephine, du var inde hos.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I was unlucky enough to smash 3 teeth…

I was unlucky enough to smash 3 teeth in a bike accident.
Despite attending Amager Tandklinik for the first time, I was blown away by the empathy, professionalism, care and kindness that I have received from both Rasmus and my dentist Marie.
They are second to none, I truly appreciate the care that I have received
Many many thank you’s <33333

2. Februar 2021

Hi Ruth

Thank you very much for your five star review.

We are very happy that we could help when you arrived bruised up and needed emergency dental treatment. We have met a couple of times at the clinic since then. You are able to smile again and it melts our hearts.

Once again thank you for your kind words - it means a lot to us! :-)

Best regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Amager Tandklinik...

Jeg har haft brug for akut tandlægehjælp 2 gange indenfor de sidste 2 år og begge gange er jeg blevet taget så godt imod med forståelse og hurtig hjælp. Stor tak til Rasmus.
Første gang var "Amager Tandklinik" ikke engang min faste tandlæge. Skulle bruge hjælp til en knækket tand og uheldigvis imellem jul og nytår. Fik hjælp samme dag og det reddede resten af min juleferie. Hele oplevelsen fik mig faktisk til at skifte til "Amager Tandklinik" som jeg bestemt ikke har fortrudt.
Det skal siges, at jeg lider af seriøs tandlægeskræk og har lige gennemgået et rodbehandlingsforløb, som kan være lidt af en udfordring for en som mig.
Men takket være Trine og Helga. Det perfekte Team der med deres professionelle arbejde og forståelse for patienten alligevel gør det til en god oplevelse.
Synes bare jeg ville videregive mine oplevelser og kan varmt anbefale "Amager Tandklinik" og alle de søde medarbejdere, så ingen skal være urolige for at møde op og få check på tænderne.

14. Januar 2021

Hej Alice

Mange tak for dine varme ord.

Vi er utrolig glade for din tilbagemelding, og det er dejligt, at vi har kunnet hjælpe dig på trods af din tandlægeskræk.

Jeg har videregivet din tilbagemelding til mine kolleger - herunder din tandlæge Trine og hendes klinikassistent Helga, som tog sig af dig, sidst du var her.

Endnu engang tak for din ros!

Supertandlægerne!

Professionelle, dygtige og virkelig søde!

22. Dezember 2020

Hej Sofie

Tak for din meget søde hilsen til klinikken her på Trustpilot. Jeg giver beskeden videre til mine skønne kolleger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og meget fin behandling af…

God service og meget fin behandling af personalet

27. Oktober 2020

Hej Kurt

Vi er meget glade for din fine anmeldelse.

Jeg har sendt din ros videre til alle på klinikken.

Rigtig god tandlæge

Rigtig god tandlæge i pæn klinik. Formår at tage stort hensyn til at jeg virkelig ikke har det godt med at gå til tandlæge helt generelt.
Har hjulpet mig utrolig meget i mit behandlingsforløb.

21. Oktober 2020

Hej Charlotte

Tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at vi har kunnet gøre en forskel, så det er blevet lettere for dig at gå til tandlægen.

Vi gør os umage for, at der er tid og ro til behandlingerne og ikke mindst til at give vores patienter ordentlig vejledning og information.

Jeg sørger for at give din ros videre til vores tandlæge Tea og hendes klinikassistent Josephine.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak til Amager Tandklinik!

Tusind tak til Amager Tandklinik!
Vores datter flækkede en fortand, og da det var i efterårsferien, var det svært at få en tid hos vores egen tandlæge. Jeg ringede til Amager Tandklinik og fik en utroligt imødekommende og hjælpsom mand i røret - Rasmus, som sørgede for, at vi kunne komme til 20 minutter senere, selv om klinikken var ved at lukke for den dag. Vi blev behandlet fantastisk omsorgsfuldt, kompetent og venligt, og hele vejen igennem var både vores datter og vi selv helt trygge og i de bedste hænder.
Tusind tak for fantastisk behandling og virkelig god service til Rasmus og Marie!

18. Oktober 2020

Hej Astrid

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse.

Vi gør altid alt, hvad vi kan for at hjælpe, når nogen får behov for akut tandlægehjælp - også selvom man ikke er patient på klinikken i forvejen.

Jeres ros betyder rigtig meget for os., og det er skønt at vide, at vi har kunnet gøre en forskel i en svær situation.

Jeg skal nok sørge for at bringe din ros videre til Marie og hendes klinikassistent Cecilie.

Kan varmt anbefales

Fandt klinikken på nettet, da jeg havde brug for en akuttid og min egen tandlæge var lukket pga. corona.Ringede og forklarede mit problem til en supersød og imødekommende receptionist, som hurtigt fandt en tid til behandling allerede dagen efter trods det var en lørdag.
Der møder jeg så ind i en lækker klininik med store lyse rene og fine lokaler hvor jeg bliver godt modtaget, får afvide at er lidt forsinkelse, da behandlingen af patienten før mig trækker lidt ud. Jeg bliver spurgt om det er ok med mig, hvilket det er, og får tilbudt en kop kaffe som jeg kan nyde mens jeg udfylder det obligatoriske sundhedsskema. Kommer så ind med kun 15 min. forsinkelse, til en meget proffesionel kvindlig tandlæge der lynhurtigt ser hvad der er galt, tager et par billeder af min ømme tand, som hun viser mig og giver mig en god forklaring på skaden og hvad hun vil gøre. Herefter får hun hurtigt behandlet min ømme tand og jeg kan glad gå hjem og nyde resten af weekenden uden smerter, og til en god pris uden weekendgebyr.👏

Her kommer jeg meget gerne igen.

4. Oktober 2020

Hej Jeannett

Tusind tak for de flotte 5 stjerner. Jeg er helt sikker på, at de to klinikassistenter Josephine og Sara og vores tandlæge Sarah bliver meget glade for at høre, at du sætter pris på deres hjælp.

Jeg er også glad for at høre, at du havde mod på at vente lidt, da tandlægen blev nødt til at færdiggøre behandlingen af patienten før dig. Normalt er det sjældent, at der er ventetid, men der kan have været tale om en akut behandling, som vi nødigt afviser, da en hel del tandlæger ikke har åbent om lørdagen ligesom os.

Tak fordi du har valgt os til at passe godt på dit smil fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svar til Amager Tandklinik.

Kære Rasmus.
Det er da prisværdigt, at du nu ca. 3 år efter den famøse diagnose, endelig stiller op til en dialog, men ærlig talt, syntes jeg det er lidt sent, og i øvrigt var du vist ikke på klinikken, da sagen opstod.
For at du skal forstå, hvad sagen drejer sig om, så lad mig lige igen slå helt fast, at tandlæge Marie Schleisner,s for ca. 3 år siden stillede en klar diagnose – nemlig at jeg havde en revne i en tand, der skulle behandles med påsætning af en krone til et samlet beløb på 6-8.000 kr.
Hvad tandlægen har noteret i min patientjournal er for så vidt ligegyldigt, da hendes diagnose under alle omstændigheder var falsk/forkert.
Meget kompetente mennesker på Tandlægehøjskolen i København, der bl.a. står for uddannelse af dig og andre tandlæger, undersøgte mig efterfølgende grundigt, og kunne efter bl.a. 12 stk. røntgen billeder m.v., slå fuldstændigt fast, at jeg IKKE havde nogen revne i en tand, som påstået af tandlægen på Amager Tandklinik.
Som tidligere anført, er jeg i de seneste ca. 3 år behandlet af kompetente tandlæger i privat regi, og ingen af disse tandlæger har fundet nogen revne i mine tænder.
Selv om jeg nødig vil bruge ordet svindel, har jeg alligevel en lumsk mistanke om, at Marie Schleisner,s diagnose blev stillet for at få indtægter til Amager Tandklinik på et falsk grundlag.
Lad mig afslutningsvis give dig et godt råd – lad være med at forsøge at skaffe penge fra patienter ved falske diagnoser – det bliver altid opdaget i den sidste ende.
Og tro mig, - jeg ved hvad jeg taler om.

5. September 2020

Utroligt ringe sted

Utroligt ringe sted, andenrangs behandlinger, og ukvalificeret personale....

10. Juli 2020

Hej Ricco
Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine påstande. Vi kan af gode grunde ikke drøfte din forløb her på Trustpilot, da patientjournaler er fortrolige.

Kun ros

Jeg er igennem en længere årrække blevet behandlet ved Amager Tandklinik. Jeg har kun positivt at sige. Høj faglighed, virkelig søde og imødekommende behandlere der altid tager sig tid til en snak om såvel mine tænder som hverdagsting. Alt bliver grundigt vist og forklaret med stor empati og overskud.

28. April 2020

Hej Marie
Tak for dine rosende ord, som vi er meget glade for. Vi gør meget ud af, at vores behandler har tid og ro til hver enkelt patient, så alle får en god og tryg oplevelse hos os.

LUK STEDET

Desværre kan man ikke give 0 stjerner, for denne klinik fortjener IKKE en stjerne.
Min søn skulle have en rodbehandling og de ville have han skulle betale for behandlingen før de ville behandle ham. Min søn forklarer at hans far er på vej for at betale, men hun havde ikke tid til at vente fordi hun havde andre kunder og nedgjorde min søn ved at sige "at han skulle komme tilbage når han havde styr på økonomien"
Meget uforskammet og arrogant tandlæge, så anbefaler at vælge en anden klinik!

2. Dezember 2019

Kære Vivian
Jeg er ked af, at jeg først har set din anmeldelse på Trustpilot nu. Vi kan ikke genkende din søns oplevelse af forløbet, men han er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en dialog om hans oplevelse.
Vi kan af gode grunde ikke drøfte din søns forløb her på Trustpilot, da patientjournaler er fortrolige, ligesom jeg ikke må referere tandlægens opfattelse af forløbet.

FORFÆRDELIGT!!

Verdens VÆRSTE tandklinik!
Fik ikke forklaret halvdelen af det, som de valgte, at skrive i min journal, så jeg fik takket ja, til en fuldkommen forkert behandling.
Chefen der ejer klinikken er så arrogant, at hun NÆGTER som det mindste, at give en undskyldning!!
De er hermed meldt til STPS.
Og som chefen sagde til slut i samtalen: "Så får vi jo, at se, hvem der har ret".

Brug ALDRIG dette "tandlæge" hus.

#Svar til klinikken, der har kommenteret efter næsten 1 år efter anmeldelsen#

Vedkommende der netop har kommenteret, min anmeldelse kender ikke til min situation. Hvis vedkommende gør, er det fordi, der er blevet læst i min journal EFTER jeg har flyttet min journal, hvilket er ulovligt.
Jeg er derudover forskrækket over, at klinikken stadig køre videre på, og påminder mig min værste oplevelse, i hele mit liv.
Jeg har bl.a. nye detaljer til daværende sag, men har endnu intet gjort ud af dét. Det må tiden vise.
Stop med, at stalke og forfølge jeres tidligere kunder, der ikke har følt sig ordentligt og professionelt behandlet.

6. Oktober 2019

Hej Sabrina
Du refererer til STPS, hvilket er Styrelsen for Patientsikkerhed. Du valgte at klage til denne instans, der har afgjort din klage. Jeg kan desværre ikke referere til indholdet i din journal eller afgørelsen fra styrelsen, men blot konstatere, at klinikken er enig i styrelsens entydige afgørelse.
Styrelsen har begrundet afgørelsen, men skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på rasmus@amagertandklinik.dk.
Rasmus Thykier

Amagertandklink

Amagertandklink. Ville gerne finde en tandlæge lidt tættere og så valgte jeg Amagertandklink. så bestiller jeg en tid hos en tandlæge for at få foretaget en tandrensning og fjernelse af en dårlig visdomtand. Hun tager 2 røntgenbilled og så anbefaler hun mig at få den fjernet og det koster 2500 kr. Så beder jeg hende om at fjerne visdomtanden. Du skal bestlle en tid hos vores kirurg. Hvad med tandrensing nu? Så skal du bestille en eksra tid hos tandplejen , siger hun.
hmmm jeg kommer hjem skuffende. Ringer til dem, aflyser mine tider og beder dem om at sende mine røntgenbiller til min tidligere tandlæge. Så bestiller jeg en tid hos min tidligere tandlæge Søren Sehested (supper dygtig og venlig) på Østerbro. Efter at tage 1 røntgenbillede, fjerner han vistdomtanden på 2 min. SMERTEFRIi. betaler kun 320 kr.! Amagertandklink havde ikke sent mine røntgenbiller. Virkelig dårlig service og Overpris:-((

27. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne klinik er intet mindre end...

Denne klinik er intet mindre end fantastisk! Gode, lyse fysiske rammer og imødekommende, smilende og afslappet personale over hele linjen. Alle er nærværende og lytter med indlevelse og varme. Mine bedste anbefalinger!

8. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste tandlæger jeg har haft

Bedste tandlæger jeg har haft. De er så professionelle og dygtige. Kan tydeligt mærke de er vandt til folk med tandlægeskræk. Gode til at berolige og forklare hvad de laver. De er flere tandlæger og har været hos 3 af dem. Den mandlige tandplejer er også fagligt utrolig kompetent, rolig og grundig. Han varetager alene bl.a. de årlige tandrensninger og jeg har stor tillid til ham, da han har en høj faglig viden og erfaring.

7. Dezember 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr