Altid god behandling, fine omgivelser, søde og venlige tandlæger og assistenter. De tager sig god tid til en, og man føler virkelig at man er i trygge hænder hos Amager Tandklinik. Kan varmt anbefales... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos min tandlæge. Hele teamet er utrolig søde og imødekommende, og man føler sig virkelig godt taget imod fra start til slut. De er meget opmærksomme på en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Først er personalet ved telefonen altid venlige og meget imødekommende. Jeg har ofte stres der gør jeg ikke kan overholde faste aftaler men må ringe og høre om evt afbud når jeg er i en god peri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amager Tandklinik er værd at anbefale. Fra du kommer ind og møder Sara eller Rasmus i receptionen, så føler man sig allerede velkommen på klinikken. Min tandlæge Frida er super professionel, sød og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er glade og passionerede – det kan du tydeligt mærke, når du besøger klinikken. Vi har et hold af dybt engagerede og dygtige mennesker – høj arbejdsglæde tiltrækker dygtige og søde medarbejdere. Vores personale gennemgår løbende efteruddannelse, så vi kan behandle dig optimalt. Vi har hjertet med på arbejde, og du vil derfor mødes af mennesker, der ved, at alle patienter er forskellige – og det tager vi hensyn til. Har du tandlægeskræk? Er du bange for at gå til tandlægen? Tøv ikke med at bestille en tid hos os. Det ER muligt helt at slippe af med sin tandlægeskræk. På Amager Tandklinik tager vi os tid og ro til at hjælpe dig med at få det bedre med at gå til tandlægen. Vi lover, at vi vil gøre vores yderste for, at du føler dig tryg – og for at du med tiden kan slippe helt af med din angst for tandbehandling. På Amager Tandklinik oplever hele 85 % af patienterne, der tidligere havde tandlægeskræk, at de helt eller delvist sliper af med deres angst for tandbehandling. Vi videreuddanner os løbende for at blive endnu bedre til at tage os af patienter med tandlægeskræk. Vi møder dig lige præcis dér, hvor du er.
Amagerbrogade 175, 1. sal, 2300, København S, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Amager Tandklinik har det bedste service niveau.
Det er altid muligt at komme igennem på telefonen og på magisk vis kan de altid ryste en akut tid ud af ærmet.
Behandlingerne foregår i en tryg og rolig ramme, du bliver altid holdt informeret om hvad der skal foregå på utrolig pædagogisk vis og du kan være helt sikker på at du får kompetent behandling.
Og så er både tandlæger og klinikpersonale bare de sødeste og rareste mennesker.

Antwort von Amager Tandklinik
Utrolig god tandlægeoplevelse! I dag fik jeg fjernet en visdomstand, en procedure man typisk ikke ser frem til. Men fra det øjeblik, hvor jeg blev mødt af Rasmus i receptionen - altid venlig og klar med et par sjove bemærkninger - til jeg blev betjent af min dygtige tandlæge, Katrine, som guidede mig igennem hele processen og holdt mig opdateret, kunne jeg kun føle taknemmelighed. Selvom jeg oplevede lidt ubehag i munden efter tandudtrækningen, var min overordnede oplevelse yderst positiv. Jeg kan varmt anbefale denne tandlægepraksis!

Antwort von Amager Tandklinik
Rigtig god og rar behandling. Jeg er glad for at være skiftet hertil.

Antwort von Amager Tandklinik
Fantastisk Tandklinik, Altid søde og utrolig gode hvis man ikke lige synes at det er det fedeste at komme sådan et sted 😁

Antwort von Amager Tandklinik
Altid en god oplevelse 😀. Har været kunde i en del år, og valgte at blive trods jeg flyttede fra Amager. Årsagen er at man altid bliver mødt i receptionen med et smil, bliver behandlet på en meget professionel måde i tandlægestolen, samt får et smil med på vejen fra receptionen igen, når man går ud. Alt i alt bare en god oplevelse (hver gang) 😇

Antwort von Amager Tandklinik
Alle er professionelle samt altid i godt humør og det behøver man hvis man lider lidt af tandlægeskræk 😅 så tak for god behandling, Robert

Bedste tandklinik nogensinde!
Jeg har været patient i en del år efterhånden og jeg bliver altid behandlet så godt deroppe!
Marie Schleisner er min tandlæge og hun har kureret mig for gammel tandlægeskræk fra min barndom! 💪🏼
Jeg stoler kun på hende og hendes høje faglighed, nøjagtighed og professionalisme. Hun inddrager en fuldstændig i sin behandling og vejleder grundigt.
Jeg er virkelig tryg ved hende!
Derudover er der de senere år kommet en ny herre i receptionen, Rasmus, som gør at man virkelig føler sig varmt velkommen, selvom der er snestorm udenfor, når man ankommer på klinikken. Han er både sød, rar og høflig og har altid en joke i ærmet og er dygtig til at skabe hyggelig atmosfære blandt patienterne ude i venteområdet/ved receptionen ☺️👍🏼
Derudover er der elevator til klinikken, da jeg ofte er gangbesværet, er dette guld værd på dårlige dage! Samt parkering i området 👍🏼
Alt i alt fortjener klinikken intet mindre end 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Amager Tandklinik
Altid en god oplevelse. Hurtig tid. Har været patient i over 25 år.

Antwort von Amager Tandklinik
Jeg har kun haft gode oplevelser! Hertil var jeg gennem et længere og kompliceret forløb, hvortil tandlægen var professionel og forklarede alle steps undervejs. I dag hvor jeg bor 1 1/2 time væk, kommer jeg stadigvæk tilbage, grundet klikken.

Antwort von Amager Tandklinik
Stor tak til Tandlægerne Frida og Marie for, med kort varsel, at redde julen da min midlertidige krone røg af flere gange.

Antwort von Amager Tandklinik
Har haft en knækket tand som skulle have krone på. Der blev forklaret og vejledt om diverse muligheder og under behandlingen var der som altid en rigtig hyggelig stemning på klinikken.
En god oplevelse, så klinikken kan varmt anbefales og skulle du som jeg, ikke have det bedste forhold til tandlæger, så er de på klinikken fantastiske til at skabe en stemning af tillid og tålmodighed som gør at man tør åbne munden.

Antwort von Amager Tandklinik
Har været patient på klinikken siden 1990. Fuld tilfreds og meget kompetent behandling

Antwort von Amager Tandklinik
Tandlægerne er gode til at forklare og beskrive hvad der skal ske både før og under behandlingen.

Antwort von Amager Tandklinik
5 stjerner det fortjener Tandlæge Marie Schleisner.
Jeg skulle have udskiftet 3 gamle sølvfyldninger med plast. Frygtede det og har udsat det i flere år, men det endte som en god og positiv oplevelse.
Blev modtaget af Marie Schleisner som informerede grundigt om hvad der skal ske i forløbet.
Høj faglighed og professionalisme = Tandlæge Marie Schleisner

Antwort von Amager Tandklinik
Tryghed, varme og empati.
Dygtige tandlæger.
Smertefri tandbehandling med god tid til patienten.

Antwort von Amager Tandklinik
På Amager Tandklinik føler jeg mig i trygge hænder. Jeg har - heldigvis -indtil videre kun haft behov for de regelmæssige tjek og tandrensninger. Jeg sætter pris på, at klinikken giver besked, når det er tid til tjek, og på at møde venlige og dygtige mennesker, der giver gode råd til den daglige tandpleje hjemme. Sidst, men ikke mindst, har jeg ikke oplevet lang ventetid, hvilket også er en vigtig faktor for mig.

Antwort von Amager Tandklinik
Jeg har været på Amager Tandklinik nogle gange nu, og det har faktisk fjernet min mangeårige tandlægeskræk!
Tusind tak til tandlæge Marie for en tålmodig, forstående og professionel behandling, det har gjort en kæmpe forskel for mig!

Antwort von Amager Tandklinik
Jeg kan virkelig anbefale Amager Tandklinik. Jeg skulle have lavet en protese og havde fået anbefalet klinikken. Alt er forløbet så professionelt og jeg er meget glad for resultatet.
Man får en grundig forklaring på hvad der skal ske og hvad næste skridt er, og der er altid tid til spørgsmål.
Mit forløb var længerevarende og jeg har følt mig i trygge hænder lige fra forundersøgelse til de endelige tilpasninger.
Jeg har nu fået mod på at gå til tandlæge igen.
Tak for god behandling, jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg valgte Amager Tandklinik!

Antwort von Amager Tandklinik
Efter mere end 10 år væk fra tandlæger, var det på alle måder ved at være tid! Det var min første oplevelse med Amager Tandklinik og den var over al forventning. Jeg blev mødt med respekt og forståelse samt professionalisme og empati hele vejen igennem. Lige fra receptionen til tandlæge og klinikassistent. Kæmpe ros!!
Alt blev hørt, alt blev forklaret og alt blev ordnet roligt, respektfuldt og professionelt over to omgange (der var jo lidt at komme efter). Nu er alt godt, og herfra kommer jeg til kontrol hos Amager Tandklinik som jeg skal og bør 😊
De alle bedste anbefalinger herfra!!

Antwort von Amager Tandklinik
Venligt og dygtigt personale. Jeg har fuld tillid til behandlingen.

Antwort von Amager Tandklinik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.