Amager Tandklinik Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god behandling, fine omgivelser, søde og venlige tandlæger og assistenter. De tager sig god tid til en, og man føler virkelig at man er i trygge hænder hos Amager Tandklinik. Kan varmt anbefales... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos min tandlæge. Hele teamet er utrolig søde og imødekommende, og man føler sig virkelig godt taget imod fra start til slut. De er meget opmærksomme på en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først er personalet ved telefonen altid venlige og meget imødekommende. Jeg har ofte stres der gør jeg ikke kan overholde faste aftaler men må ringe og høre om evt afbud når jeg er i en god peri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amager Tandklinik er værd at anbefale. Fra du kommer ind og møder Sara eller Rasmus i receptionen, så føler man sig allerede velkommen på klinikken. Min tandlæge Frida er super professionel, sød og... Mehr ansehen

1. Zahnarzt
  2. Klinik für Zahnmedizin
  3. Dentalhygieniker
  4. Zahnärztlicher Notdienst
  5. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er glade og passionerede – det kan du tydeligt mærke, når du besøger klinikken. Vi har et hold af dybt engagerede og dygtige mennesker – høj arbejdsglæde tiltrækker dygtige og søde medarbejdere. Vores personale gennemgår løbende efteruddannelse, så vi kan behandle dig optimalt. Vi har hjertet med på arbejde, og du vil derfor mødes af mennesker, der ved, at alle patienter er forskellige – og det tager vi hensyn til. Har du tandlægeskræk? Er du bange for at gå til tandlægen? Tøv ikke med at bestille en tid hos os. Det ER muligt helt at slippe af med sin tandlægeskræk. På Amager Tandklinik tager vi os tid og ro til at hjælpe dig med at få det bedre med at gå til tandlægen. Vi lover, at vi vil gøre vores yderste for, at du føler dig tryg – og for at du med tiden kan slippe helt af med din angst for tandbehandling. På Amager Tandklinik oplever hele 85 % af patienterne, der tidligere havde tandlægeskræk, at de helt eller delvist sliper af med deres angst for tandbehandling. Vi videreuddanner os løbende for at blive endnu bedre til at tage os af patienter med tandlægeskræk. Vi møder dig lige præcis dér, hvor du er.

Hervorragend

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skrækkeligt sted

Skrækkeligt sted! De har på ingen måde forståelse for at man har et arbejde, der skal passes. Hold jer langt væk!!!!!!

13. November 2023

Hej Jacob

Jeg er meget ked af, at vi ikke kunne opfylde dit ønske i forbindelse med, at du ville booke tid på klinikken.

Du blev tilbudt en tid, hvor en af vores tandlæger kunne vurdere, hvad der ville være den optimale behandling i forhold til din beskrivelse i telefonen samt udføre selve behandlingen.

Du ønskede i den forbindelse en garanti for, at al behandling kunne afsluttes på dette ene besøg. Dette kan vi desværre umuligt garantere, da vi jo ikke på forhånd ved, hvilken behandling, der er nødvendig uden først at have set på det på klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit første tandlægebesøg efter 25 år…

Mit første tandlægebesøg efter 25 år gik meget bedre end forventet. Behagelig service og en pris under halvdelen af det første tilbud.

8. November 2023

Hej Anders

Tak for de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du blev glædeligt overrasket over, at der ikke umiddelbart var brug for mere omfattende behandling på trods af, at der var gået lang tid siden dit sidste tandlægebesøg.

Jeg er glad for din ros til klinikken og glad for, at du blev patient hos os - vi ses forhåbentlig igen til den regelmæssige undersøgelse om nogle måneder. ;-)

Virkelig god til tandlægeskræk

På trods af galoperende tandlægeskræk har det faktisk været en god oplevelse at komme hos Amager Tandklinik. Jeg går hos Marcus, som er utroligt tålmodig og empatisk. Man skal ikke lade sig afskrække af at han taler svensk. Kommunikation er ubesværet, og der bliver gjort en dyd ud af at sikre at jeg er klar over hvad der kommer til at ske. De ting jeg har fået ordnet har ikke budt på efterfølgende smerter eller komplikationer.
Klinikassistenterne er søde og professionelle, og man bliver taget virkelig godt imod i receptionen.

3. November 2023

Hej Alice

Hvor er det dejligt, at du har så gode oplevelser med os på klinikken - på trods af din tandlægeskræk.

Jeg er sikker på, at Marcus bliver glad for at høre, hvor meget du sætter pris på hans måde at være på. Jeg sørger for, at han får set din femstjernede anmeldelse.

Jeg giver også din ros videre til klinikassistenterne, der er meget fokuserede på at give vores patienter den bedst mulige oplevelse.

Tusind tusind tak for din anmeldelse!

Den vildeste tandlægeskræk.

Har den vildeste tandlægeskræk fra skoletandlæge i barndommen og anden tandlæge oplevelse som voksen.
Har været hos jer 2 gange nu og skal snart igen.
Det er ikke fordi jeg ser frem til eftersyn, men jeg er ikke såååå bange som ellers.

Jeres kyndige og empatiske modtagelse af bl.a. Rasmus.
Jeres rolige modtagelse og det at begge tandlæger møder mig med smil, ro og tid. Stopper midt i undersøgelsen hvis og når jeg har brug for det, og har en stor forståelse når jeg selv føler mig fjollet men bliver slugt af egen frygt.
Og selv lige der i frygten, rummes jeg og oplevelsen bliver en my nemmere.

Tak! Tusinde tak!🙏❤️🙏

15. Juni 2023

Hej Bente

Tusind tusind tak for din ros til os på klinikken - den vil jeg straks dele med mine fantastiske kolleger.

Der er rigtig mange, der har udviklet en skræk for at gå til tandlæge, og så kan det virke meget uoverskueligt at få bestilt tid hos tandlægen.

Når du alligevel på trods af din tandlægeskræk kommer op til os, skal du give dig selv det største klap på skulderen. Det kræver mod at gøre noget godt for sig selv, selvom frygten forsøger at spænde ben for det.

Endnu en gang tak for din flotte anmeldelse. Hvis jeg kunne, ville jeg give dig fem stjerner fordi du tager kampen op mod din tandlægeskræk - sammen skal vi nok få overvundet den.

Behagelig og dygtigt personale

Jeg har valgt at blive ved Amager Tandklinik, selvom jeg er flyttet langt væk fra amager, simpelthen fordi de har været så dygtige. De enkelte plastfyldninger, som de har lavet for mig, har endda holdt super godt – og nu flere år efter holder de stadig!

Jeg er et par gange blevet overrasket over selv at have opdaget noget, som jeg troede bestemt krævede behandling, men som de hurtigt kunne fortælle mig ikke gjorde. Den ene gang, hvor jeg troede jeg havde et stort hul, viste sig kun at være et stykke tandsten, som var faldet af, og den anden gang var et begyndende hul, som ikke var blevet værre, og derfor ikke krævede behandling.

31. Oktober 2023

Hej Jacob

Mange tak for din utrolig flotte anmeldelse af klinikken.

Jeg er glad for, at høre, at fyldningerne, du har fået lavet hos os har holdt i årevis. Vi benytter kun de bedste kompositmaterialer, vores udstyr er topmoderne og vores tandlæger videreuddanner sig løbende for at være helt up to date med de nyeste behandlingsmetoder.

Jeg er også rigtig glad for, at du oplever, at vi kun behandler, når det er nødvendigt. Vi gør alt, hvad vi kan for hverken at over- eller underbehandle - det giver de sundeste tænder.

Endnu en gang tak for dine rosende ord - jeg lader dem gå videre til mine skønne kolleger på klinikken.

Virkelig god kundeoplevelse

Virkelig god, hurtig smertefri og kompetent behandling. Rigtig god kundeoplevelse og blev budt velkommen med en venlighed jeg ikke før har oplevet. kæmpe anbefaling herfra

25. Oktober 2023

Hej Mette
Vi bliver bare så glade og motiverede, når vi får en tilbagemelding som din.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af klinikken her på Trustpilot - det er vi meget taknemmelige for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en behagelig oplevelse!

Altid en behagelig oplevelse! Jeg har været hos flere af klinikkens tandplejere og tandlæger, og de er altid søde og behagelige samtidig med at de forklarer alt hvad de gør undervejs. De tager sig tid til at forklare og rådgive, og man føler sig virkelig godt og fair behandlet når man går derfra.

4. August 2023

Hej Clara
Tak fordi du tog dig tid til at give os ros på Trustpilot.
Vi er utrolig glade for, at du føler dig godt behandlet på klinikken. Vi vil gøre vores yderste for, at du også fremadrettet holder af at komme her.
Mange tak endnu en gang.

Varm anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale Amager tandklinik. Jeg lider af tandlægeskræk, men Marie er sød, informativ og tålmodig hele vejen igennem og det giver ro når jeg ligger på briksen. Tillid er vejen frem, så tak for det! Er man så heldig at møde Solstrålen Rasmus i receptionen, så kan du på trods af tandlægeskræk kun gå derfra med et smil på læben. Amager tandklinik er en moderne tandklinik med det nyeste udstyr og kompetent personale.

30. Juni 2023

Hej Lonnie
Mange tak for den skønne og meget hjertevarme tilbagemelding.
Hvor er vi glade for, at du trods din tandlægeskræk går fra klinikken med et smil på læben - det betyder alt for os.
Husk at rose dig selv for, at du trods din angst for at gå til tandlægen alligevel kommer herop - det er en meget stor overvindelse for mange.
Endnu en gang tak, fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Jeg er taknemmelig

Jeg er taknemmelig over den venlighed, imødekommenhed, faglighed og selve atmosfæren på klinikken, som jeg er blevet modtaget med alle gange - især vil jeg fremhæve min tandlæge Marie.

Maries evne til at tage imod patienter med tandlægeskræk og hendes hensyn til patientens psykiske og økonomiske situation, vægter jeg meget højt.

Jeg har været hos andre tandlæger og har aldrig før mødt en så faglig interesseret og perfektionistisk tandlæge.

Jeg vil klar anbefale klinikken til alle, der har brug for en fast klippe.

26. Februar 2023

Hej Idalia

Mange tak for din ros af klinikken og de fem stjerner.

Vi er meget stolte og glade for, at du tog dig tid til at skrive så søde ord.

Vil altid benytte Amager Tandklinik

Har kommet her i nogle år, og jeg vil aldrig bruge en anden tandklinik! Dygtigt og sødt personale, der behandler én personligt, læser ens journal og er SÅ klar til at behandle dig. Udover tandlæger og tandplejere må jeg fremhæve Rasmus, der tager imod samt hjælper pr. Telefon. Ro og hjælp er hvad man bliver mødt af 😊 Tak for jer!

25. Januar 2023

Hej Pia
Tak for de søde ord, der virkelig varmer.
Jeg sørger for, at dele din anmeldelse med de øvrige på klinikken. De fortjener al den ros, de kan få!
Endnu en gang tak for de rosende ord.

Altid rigtig god service

Altid rigtig god service. Man føler sig meget velkommen - jeg har altid haft det meget stramt med tandlæger… men her er jeg slet ikke nervøs.

14. Dezember 2022

Hej Ida
Mange tak for de fem stjerner, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har maks tandlægeskræk og bliver en…

Har maks tandlægeskræk og bliver en rigtig kæl…… indtil det er overstået. Amager tandklinik er virkelig gode til at håndterer det og har fået rigtig rigtig god behandling. Efter fjernelse af død tand, fik jeg et akut nr jeg kunne ringe til, døgnet rundt hvis der gik noget galt. Det gjorde der heldigvis ikke og dagene efter gik super fint uden smerter.

2. November 2022

Hej Anne

Tak for den fine tilbagemelding. :-)

Vi er glade for, at du besøger klinikken på trods af din tandlægeskræk - stor ros til dig!

Det er dejligt, at du sætter pris på, at du efter operationen fik telefonnummeret til tandlægen, såfremt der mod forventning skulle opstå smerter eller lign.

Thank you!

Thank you from the bottom of my heart for the attention, support and treatment I received at a very difficult and painful time from the absolutely wonderful Dr. Marie Schleisner and the smiling and very empathetic Rasmus.
I recommend them and the entire clinic to everyone who needs humane and highly professional treatment!
Wonderful people and amazing professionals!
Thank you!

Best Wishes,
Petya Simeonova

30. September 2022

Hi Petya
Thank you so much for your kind review. We really appreciate it.
I will forward your review to Marie and the rest of the staff.
Thank you so much!
Best regards

Stor anbefaling

Altid en fornøjelse at komme hos Amager Tandklinik. Hele personalet er imødekommende og behagelige, og man bliver altid mødt af dem med et smil. Ydermere er det retfærdige priser der er til at betale! Amager tandklinik har fået mig til at gå regelmæssigt til tandlægen! Stor anbefaling.

26. Oktober 2022

Hej Marie
Det varmer med en anmeldelse som din.
Jeg er glad for, at du synes, at vores priser er retfærdige.
Jeg sender din ros videre til tandlæge Julie og hendes klinikassistent Cecilie - det bliver de glade for.

Søde og dygtige!

Søde og dygtige. Tager aktivt stilling til mit konkrete behov i stedet for at give mig dyre standardbehandlinger, som ikke er nødvendige. Stor anbefaling!

26. Oktober 2022

Hej Nanna
Tak for din søde tilbagemelding.
Det er meget vigtigt for os altid at tilbyde den bedst mulige behandling - og det er ikke nødvendigvis ensbetydende med den mest omfattende. Jeg er glad for at høre, at du føler, at vi tager udgangspunkt i dine konkrete behov.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give den bedste anmeldelse…

Jeg kan kun give den bedste anmeldelse af Amager Tandklinik. Jeg har tandlægeskræk og har meget svært ved at komme til tandlæge. Jeg kommer kun, når jeg ved, jeg har noget, der skal laves. Det var også tilfældet for nogle uger siden, da jeg havde brækket noget af min tand.
Jeg får altid tid hos Marie, som er dygtig, rolig og får mig til at føle mig så tilpas, som det nu er muligt for mig. Mine tandlægebesøg er altid forbundet med, at jeg bliver bange og ked af det, hvilket gør at jeg nok bruger mere tid end de fleste.
Det viser sig at være en større opgave med min brækkede tand, hvilket krævede en ny tid, men fordi det er så svært for mig at komme til tandlæge, rykkede de lidt rundt, så jeg alligevel kunne få det overstået med det samme. Og det uden, at de gav mig følelsen af at være til besvær eller at behandlingen skulle gå hurtigt.
Jeg synes, det er en flot, omsorgsfuld og fleksibel service, hvilket betyder meget og gør at jeg kommer igen, næste gang jeg har brug for det.

23. September 2022

Antwort von Amager Tandklinik

Vi er meget taknemmelige for, at du er glad for at komme på klinikken på trods af din tandlægeskræk.
Vi forsøger altid at gøre lidt ekstra for de patienter, der har brug for det, og vore patienter er generelt også søde til at hjælpe, når vi har brug for at flytte rundt på aftaler, når det er nødvendigt.
Endnu en gang tusind tak, fordi du tog dig tid til at give os så flot en tilbagemelding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været patient hos Amager…

Jeg har været patient hos Amager Tandklinik i mange år, og jeg er meget glad for at gå der. Marie Schleisner er en meget dygtig og kompetent tandlæge. Jeg kan kun anbefale hende og Amager Tandklinik.

30. September 2022

Hej Hanne

Tak for dine fem stjerner. :-)

Vi er rigtig glade for, at du er glad for at komme på klinikken.

Jeg vil give din ros videre til Marie - jeg er sikker på, at hun bliver rigtig glad for at se din anmeldelse her på Trustpilot.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BLEV BORET I TUNGEN

Desværre har jeg efterhånden ikke flere gode oplevelser hos dem siden min faste tandlæge, Majbritt stoppede. Jeg skulle have skiftet en fyldning hos dem, og jeg har gentagende gange sagt til dem, at jeg har tandlægeskræk. Til trods for det, blev behandlingen skyndt og hastet igennem, hvilket forårsagede, at den unge tandlæge, jeg var inde hos, borede i min tunge. Da jeg var bedøvet mærkede jeg det selvfølgelig ikke under behandlingen, men han nævnte, at han måske havde ramt lidt af tungen, men at det ville gå over hurtigt. Det gjorde det ikke, og nu har jeg bare et mærkeligt ar og hul på spidsen af tungen, over 1 år senere.
De bombarderer mig derefter med mails og sms, e-boks, at det er tid til regelmæssig undersøgelse. Jeg får endelig fattet mig mod til det, og får taget fri i god tid fra arbejde. 1 time før ringer klinikken og aflyser min tid, da der ikke er sat nok tid af, fordi jeg tidligere har haft en tid, som jeg selv aflyste og derfor har deres system ikke kunne korrigere. Nu kan jeg så se at, at der under mine informationer står, at jeg selv har meldt afbud til tiden.
Det er sjovt, hvis man som patient selv aflyser en tid, så skal man betale gebyr - men når klinikken aflyser en time før, så er det bare sådan det er.

23-09-2022
Hej Rasmus
Tak for din tilbagemelding.

Lad mig omformulere - Havde jeg meldt afbud til min tid 1 time før, så var jeg afgjort blevet opkrævet et gebyr. Aflyser I, 1 time før - ja, så har det åbenbart ingen konsekvenser.

Og hvor er det fint, at du kan referere til hele vores samtale, som vi dog kan have delte meninger om. Du kontaktede mig ikke for en sikkerhedsskyld, for at høre om om jeg forventede en hel regelmæssig undersøgelse - du kontaktede mig konkret for at aflyse tiden, fordi jeres system ikke havde korrigeret tiden!

Dét min anmeldelse handler om, er i bund og grund, at jeg synes, det er under al kritik, at I kontakter mig så sent, og at det egentlig var dråben, der fik bægeret til at flyde over.
Mht. den fyldning, jeg har fået skiftet, så har jeg nævnt, at jeg blev boret i tungen, da jeg nemlig igen blev anbefalet, at få skiftet endnu en fyldning hos jer, hvilket du også må kunne se, der er lavet et overslag på.
Husk, at I har journal- og notatpligt.

Jeg tænker ikke, der er nogen grund til at fortsætte. Jeg har i hvert fald haft mit sidste besøg hos jer.

19. September 2022

Hej Mia

Det er ca. 3 år siden, at du fik lavet en fyldning her på klinikken. Jeg kan ikke se, at du ved dine efterfølgende besøg på klinikken har nævnt, at du har oplevet gener efter behandlingen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på rasmus@amagertandklinik.dk eller kontakte klinikken og spørge efter undertegnede, så vi kan tage en dialog om din oplevelse.

Det var mig, du talte med i telefonen vedr. din aftale i mandags, hvor der var booket en aftale på 15 minutter (booket online). At der kun var booket 15 minutter skyldtes, at du var sat op til at skulle have en kontroltid kort efter en tidligere behandling på klinikken. Denne kontroltid fik du desværre aldrig selv betilt tid til, og derfor kontaktede jeg dig for en sikkerheds skyld for at sikre mig, at du ikke forventede at få udført en komplet undersøgelse inkl. tandrens, der der ikke var afsat tilstrækkelig tid til dette.

Da du netop ønskede en komplet udersøgelse og tandrensning, aftalte vi, at du kunne få en ny tid hurtigt, hvor der var afsat mere tid. Du sagde, at du selv ville vende tilbage mht. en ny tid.

Jeg er naturligvis ked af, at du havde taget fri fra arbejde, og jeg beklager, at vi ikke havde mulighed for at kontakte dig tidligere.

Det er meget væsentligt for os, at der altid er sat tilstrækkelig tid af til vores patienter, i særdeleshed hvis man lider af tandlægeskræk.

Du skriver, at vi har "bombarderet" dig med indkald til undersøgelser. Vi er forpligtet til at indkalde vores patienter til regelmæssige undersøgelser (og sende remindere), medmindre patienten selv aktivt har fravalgt dette.

Vores patienter skal naturligvis ikke betale et gebyr for at melde afbud til en aftale. Dog opkræver vi et gebyr, såfremt man ikke møder op til en aftale eller melder afbud for sent.

23-09-2022:

Hej Mia

Tak for din tilbagemelding.

Jeg er meget ked af, at vi har forskellige oplevelser af vores samtale.

Af gode grunde kan jeg ikke her på Trustpilot kommentere evt. behandlingsplaner, indhold i overslag, detaljer vedr. behandlinger eller lign., hvorfor du er velkommen til at kontakte mig på rasmus@amagertandklinik.dk. Jeg er stadig interesseret i at høre mere om din oplevelse for 3 år siden.

Vi gør alt for, at vores patienter er glade for at komme på klinikken, og jeg er ked af, at du ønsker at skifte tandlæge. Jeg sørger for, at du fremover ikke modtager indkald til undersøgelser mv. fra os.

Vi fremsender gerne journal og røntgenbilleder til din nye tandlæge - bed blot vedkommende om at rekvirere journal og fra os, så sender vi det elektronisk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er mega bange for tandlæger

Jeg er mega bange for tandlæger. Det ved de hos Amager Tandklink. Så lige fra jeg træder ind af døren til Rasmus til jeg er færdigbehandlet føler jeg virkelig at der bliver taget hensyn til min tandlægeskræk. Alt i alt en god oplevelse.
Jeg kan kun anbefale Amager Tandklinik

11. August 2022

Hej Henrik

Tak for dine søde ord. Det betyder rigtig meget for os.

Tandlægeskræk er mere udbredt, end de fleste går og tror, og tandlægeskræk kan være direkte invaliderende og have indflydelse på hele ens liv.

Vi er glade for at gøre dine besøg hos vores tandlæger/tandplejer lidt mere overskuelige.

Trygt og rart sted

Faglig dygtigt personale og rare mennesker,der tager hensyn.God og tryg stemning på klinikken.

4. August 2022

Hej Mitzi
Tusind tak for din tilbagemelding. Jeg er glad for, at du fremhæver den gode stemning på klinikken. Vi gør meget for, at alle (såvel ansatte som patienter) skal føle, at det er et trygt og godt sted at være.
Rasmus, Amager Tandklinik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr