4allshop Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Via Boll.com een originele afstandsbediening voor Samsung t.v. besteld. Door 4allshop een andere in ieder geval niet de originele afstandsbediening gestuurd. Na telefonisch contact (meer dan 15 minute... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ontzettend slechte kwaliteit van spullen. Bein 2024 via bol.com een Polaroid camera besteld en voor mijn verjaardag gekregen. Na een paar foto's deed de camera het niet meer. Contact opgenomen en... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paar maanden geleden elektrische onderdeken besteld voor mijn ernstig zieke ouders, vlak voor hun overlijden deed de deken helemaal niks meer!!!! Deken retour gestuurd. Bedrijf geeft aan geen geld... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zondagavond een artikel besteld, levertijd 1-3 dagen. Ik had hem donderdag nodig ivm vakantie. Dinsdag tel. contact gehad en de medewerker ging direct op zoek wanneer het afgeleverd zou worden... Mehr ansehen

1. Computergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

4Allshop is een onderdeel van Webworks.nl B.V. U koopt via 4Allshop bij een zeer betrouwbare organisatie die actief is in de ICT markt. 4AllShop levert veel producten uit eigen voorraad. Door groot in te kopen krijgen wij tegen zeer gunstige prijzen geleverd. Hier laten wij onze klanten van mee profiteren. Onze producten laten wij door PostNL bezorgen, middels een track en trace link kunt u zien waar uw pakket zich bevindt. .

Akzeptabel

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een apparaat via bol.com gekocht bij…

Een apparaat via bol.com gekocht bij deze verkoper. Na 1x het klepje voor de batterijen eraf gehaald te hebben brak deze al af. Dezelfde dag retour gestuurd. 5 dagen nadien kreeg ik een mailtje dat het niet onder de garantie viel en dat Ik zelf hem kappot zou hebben gemaakt. Maar dat ik het KAPPOTTE apparaat terug zou kunnen krijgen. Hiermee gelijk contact opgenomen met bol.com die het voor mij uit ging zoeken. Na 1 week zelf maar contact gezocht met bol.com met vandaag de uitslag. Deze verkoper blijft bij zijn stantpunt dat het Mijn eigen schuld is. En vergoed daarom ook niet.

Mijn advies is ook. Koop niks via deze externe verkoper bij bol.com

Ps. Hierbij heeft bol.com niks te maken met dit probleem. Dit geld alleen voor deze verkoper. Want heb nooit problemen met bol.com

20. Juni 2019

Erg slechte service

Erg slechte service, word niet serieus genomen door de klantenservice.
Product besteld, na een halfjaar kreeg ik problemen ermee, contact opgenomen met 4allshop en hun hebben het product nagekeken en teruggestuurd, nog steeds hetzelfde probleem.
Inmiddels een paar maanden later contact opgenomen met de fabrikant en zij hebben mij verteld dat ik het product mocht omruilen en dat via 4allshop mocht regelen, dus vandaag weer contact opgenomen maar zij stonden erop dat ik het opstuurde en hun het eerst weer willen testen/repareren, zelfs nadat de fabrikant mij vertelde dat ik het gewoon mocht omruilen.
Inmiddels weer contact gehad met de fabrikant en mag het via hun regelen, krijg binnenkort een nieuw product zonder al dat gedoe wat ik gratis bij mijn product van 150 euro kreeg.

Ik ga hier niet weer bestellen, puur door de slechte klantenservice.

(zij zijn een partner van bol.com, normaal geen problemen met bol.com gehad dus ik kijk hun hier niet voor aan, dit is puur 4allshop en ik kijk voortaan goed uit bij de partners van bol.)

15. April 2019

Niets weer bestellen

Een gigaset A415 besteld bij bol.com.
Het blijkt echter een Duits toestel te zijn welke geen keuze heeft DTMF of FSK systeem.Op de doos staat duidelijk "voor Duits netwerk geschikt". Dus geen Nederlands KPN ,DTMF netwerk dus ook geen nummerherkenning.
Het toestel is standaard FSK en daardoor werkt de nummerweergave niet, terwijl men dit wel op de website heeft staan.
Er zit geen Nederlandse aansluitkabel bij die past op een kpn stopcontact en een duitse gebruiksaanwijzing.
Bol.com doet niets terwijl ik hem daar heb gekocht en stuurt je door naar de verkopende partij 4allshop dus.
Volgens Bol.com zou deze mij bellen en tot op heden niets gehoord.
Ik verwacht er dan ook niets van gezien alle negatieve reacties van deze 4allshop.
Zowel bol.com als 4allshop zijn bij mij beiden bedrijven om niet weer te kopen.

1. Februar 2019

Horloge retour gestuurd

Horloge retour gestuurd, was niet compleet er ontbrak een pinnetje waardoor ik mijn geld niet terug kreeg. 1 dag later het pinnetje gevonden en via de post opgestuurd. 1 week later gebeld of ze het ontvangen hebben, maar helaas, volgens hun hebben ze niets ontvangen. Ze wachten nog 1 week en als het dan nog niet binnen is krijg ik mijn geld toch retour. Natuurlijk iets minder ivm het onbreken van het pinnetje. Dat is dan toch netjes afgehandeld.

18. Januar 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prima product, weinig service

Muismat besteld en is voor de rest zoals verwacht, niks te klagen maar als er gezegd wordt dat hij dinsdag komt en hij is er 2 dagen na bestelling niet, is dit teleurstellend.

10. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vraag beantwoordt krijgen rondom product??? 4-Get-it !!!

Via bol.com een vraag (inwinnen van productinformatie) gesteld aan deze externe verkoper ; echter na enkele dagen gewacht te hebben , helemaal geen antwoord mogen ontvangen. Tweede poging gedaan, weer dezelfde vraag en tevens de opmerking geplaatst dat er helemaal geen antwoord was gegeven op mijn eerdere mail. Weer aantal dagen gewacht en weer geen antwoord. Waarom dan nog willen bestellen bij een verkoper die niet eens de moeite neemt (met andere woorden de service verleent ) om een simpele vraag rondom een aangeboden product te beantwoorden). Conclusie : 4allshop is NOT 4 ME!

11. August 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Via Bol.com een ubiquity switch van 310…

Via Bol.com een ubiquity switch van 310 euro gekocht omdat ik snel een nieuwe wilde.
Ik koop meestal bij Bol.com, deze is niet altijd de goedkoopste maar wel een grote partij waarbij ik dacht geen gezeur te hebben met slechte service.
Maar deze switch werd geleverd via 4Allshop. Hij arriveerde netjes op tijd alleen toen ik hem aansloot deed hij helemaal niks, niet eens een lampje ging aan. Dit is mijnsinziens duidelijk kappot.
Nu wil echter 4Allshop geen nieuwe opsturen voordat ze de oude hebben beoordeeld/ gerepareerd, Bol.com heeft hier geen invloed op.

Ik vind het erg slecht dat Bol.com de kwaliteit van de totale dienstverlening af laat hangen van dit soort externe bedrijven.
Blijkbaar kan ik niet meer vertrouwen op de service waarvoor Bol.com vroeger stond. Ik bestel hier nooit meer.

Wat ik helemaal typisch vond was al de beoordelingen over het bedrijf op de website van anderen echter kon ik nergens een knopje vinden om ook een beoordeling te sturen

4. Juni 2018

Kreeg een Garmin bundel geleverd zonder de Garmin zelf

Onbegrijpelijk. Het is meer dan een jaar terug dat ik hier mijn Garmin bundel had gekocht, maar het hele voorval vind ik nog altijd te bizar voor woorden dat ik alsnog een review eraan wijdt.

Na open maken van de doos, bleek de Garmin bundel namelijk zonder de Garmin zelf geleverd te zijn. Het gaat om het top-model van Garmin dus zeer onzorgvuldig van 4AllShop.

Het heeft me heel veel mailen en ergernis gekost, maar uiteindelijk heb ik de Garmin nog wel ontvangen. Al bleven ze lang volhouden dat de lege doos toch echt niet leeg kon zijn..

18. Januar 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4allshop ontloopt haar verantwoordelijkheid!

Onze A3 officejet 7500A printer van HP heeft nooit naar behoren gewerkt. Vervolgens wilden we graag aanspraak maken op de garantie. We mochten de printer op eigen kosten naar 4allshop opsturen inclusief cartridges. Na extra mailen en bellen komt 4allshop an twee weken met een verhaal dat de printer op allerlei plekken is beschadigd tijdens verzending en er daarom geen aanspraak meer kan worden gemaakt op de garantie.

Na veel moeite en overleg, zowel telefonisch en per mail onze printer weer terug gekregen. Een enkel intern plastic onderdeel bleek door midden gebroken met dubieuze oorzaak. Zeer onprofessioneel, een defect product leveren, in eerste instantie niet thuis geven, vervolgens geen enkele garantie bieden en zeer onbehulpzaam.

Wij bestellen hier nooit meer!

1. April 2016

Goede service, snelle levering

Laatste had ik hier een product besteld, hierover had ik ook nog een paar vragen, die vragen had ik kunnen stellen in de live chat en werd vriendelijk geholpen met mijn vragen. Toen ik het product besteld had, kreeg ik die de volgende dag in huis. Klantvriendelijk en snelle service, top!

22. September 2015

Goede service!

Ik had een printer besteld maar deze bleek net ook door een ander besteld te zijn en er lag er nog maar 1 op voorraad, ik werd meteen gebeld door de klantenservice met excuses en dat de levertijd voor mij 2-4 werkdagen zou zijn. Ik had hem al na 2 werkdagen binnen en werd erg goed te woord gestaan. Top!

11. September 2015

Gisteren een Samsung evo 120 GB ssd gekocht
En vandaag om 14.00 uur was hij binnen.
Ik Kan nu mijn ssd gaan monteren en installeren in mijn computer top.

10. September 2015

Goed verzorgd

Paar bestellingen gedaan. Niet alles kon geleverd, maar wat ik wilde heb ik goed in huis gekregen en wat ik teveel betaald had, stond na een paar dagen netjes weer op mijn rekening. Vriendelijk tewoord gestaan door medewerker.

16. August 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Valse beloftes en dramatische communicatie

Voor ruim 500 euro aan spullen besteld op een woensdag avond (24 september). Bij elk product wat ik bestelde stond de tekst "Voor 16:00u besteld, morgen in huis". Dit was dé reden dat ik bij deze shop bestelde, ik had de spullen voor het weekend nodig, dus dat moest volgens de belofte lukken.

Vrijdag (26 september) helaas nog geen track & trace in mijn mailbox, dus ik heb maar een mail gestuurd of de spullen nog verzonden zouden worden. Aangezien het telefoonnummer 25 cent per minuut kost, heb ik me daar niet aan gewaagd.

Op de mail kreeg ik maandag (29 september) pas een antwoord. Zonder enige communicatie is de beloofde levertijd dus niet nagekomen. De mail was zeer summier met dat ze nog op 1 product aan het wachten zijn en dat deze vandaag verwacht werd.

Het volgende contact dat met mij opgenomen werd was op vrijdag 2 oktober. Hierin de melding dat het het product een onbekende levertijd heeft en dat ze geen idee hadden wanneer het geleverd zou kunnen worden. Wel konden ze me een ander product aanbieden, wat wel 10 euro duurder was en ik zelf zou moeten betalen.

Op dat moment was voor mij de maat vol en heb ik de hele order geannuleerd. De communicatie was droevig te noemen.

9. Oktober 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fine, nothing better, nothing worse.

Ordered a couple of things, both of which were shown as 'in stock' on their website. It turns out one of these was no longer in stock, which isn't very professional, and it took 5 days to communicate this to me (also unacceptable in this day and age). They did offer an alternative to the product i'd ordered which was suitable for my purposes, but by the time this was all sorted out, it was 9 days before my product arrived. In an age when most companies can get things there the next day, this is poor. I did get (almost) what i wanted in the end though. One other big downside of this company is that they use the utterly useless post.nl for delivery. A big improvement to the service would be the use of a better courier service.

31. Januar 2013

Snelle levering:

Heb de XAVB5004 powerline besteld na goede telefonische uitleg hierover. Besteld via de site, betaling via Ideal en binnen twee dagen geleverd. Perfect.

1. Februar 2012

Uitstekende service

Op zondagavond een artikel besteld, levertijd 1-3 dagen.
Even later per email bericht dat het woensdag zou worden.
Woensdag is het artikel keurig afgeleverd.
Naast de prijs ook een prima service.

26. Oktober 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Toch goede beoordeling na problemen

Er ging bij mijn verzending na checkpay wel wat dingen mis, verzending ging niet door wegens een foute code en werd teruggestuurd door Post.nl. In de communicatie daarna ging wel even wat mis maar werd door 4allshop.nl toch netjes daarna opgelost. Vandaar van een zeer slechte beoordeling toch naar een goede wegens de nazorg na een mislukte bestelling/aflevering

12. Juli 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr