4allshop Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ontzettend slechte kwaliteit van spullen. Bein 2024 via bol.com een Polaroid camera besteld en voor mijn verjaardag gekregen. Na een paar foto's deed de camera het niet meer. Contact opgenomen en... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paar maanden geleden elektrische onderdeken besteld voor mijn ernstig zieke ouders, vlak voor hun overlijden deed de deken helemaal niks meer!!!! Deken retour gestuurd. Bedrijf geeft aan geen geld... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zondagavond een artikel besteld, levertijd 1-3 dagen. Ik had hem donderdag nodig ivm vakantie. Dinsdag tel. contact gehad en de medewerker ging direct op zoek wanneer het afgeleverd zou worden... Mehr ansehen

1. Computergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

4Allshop is een onderdeel van Webworks.nl B.V. U koopt via 4Allshop bij een zeer betrouwbare organisatie die actief is in de ICT markt. 4AllShop levert veel producten uit eigen voorraad. Door groot in te kopen krijgen wij tegen zeer gunstige prijzen geleverd. Hier laten wij onze klanten van mee profiteren. Onze producten laten wij door PostNL bezorgen, middels een track en trace link kunt u zien waar uw pakket zich bevindt. .

Akzeptabel

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

PAS OP

PAS OP
Oplichters, ze lokken je met een geweldige aanbieding en laten je gelijk betalen.
Paar dagen later krijg je een mailtje dat iemand een fout heeft gemaakt en dat dit product niet geleverd kan worden voor dit geld en dat je dit toch zelf ook wel had kunnen weten.
Terugmailen heeft geen zin, dan worden ze ineens niet meer zo netjes, geld terug krijgen duurt lang.
Nooit meer iets bestellen.

15. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een beeldscherm geretourneerd en…

Recentelijk een beeldscherm gekocht en binnen 30 dagen geretourneerd, conform de voorwaarden. Het product is niet geaccepteerd omdat het product niet in de originele verpakking is teruggestuurd (voor retournering navraag gedaan bij bol.com en was niet noodzakelijk).
Het geld is teruggestuurd met een waardevermindering van 35%!!

Stel dat je een TV koopt van EUR 1,500 en deze retourneerd, vervolgens krijg je dan mar 65% terug!

Zeer slechte communicatie, bereikbaarheid en meewerkend.

27. Juli 2021

Beste Cornelis,

Uiteraard zien wij het liefst dat een klant die niet tevreden is over een product deze in een (waar mogelijk) zo net mogelijke staat en compleet met alle toebehoren aan ons retourneert. In dit geval is het product zonder verpakking, boekjes en alle bijbehorende bekabeling aan ons geretourneerd. We hebben verzocht om de bekabeling na te sturen. Hierdoor zou de waardevermindering procentueel een stuk lager zijn. Nu is het percentage hoger, aangezien wij kosten hebben gemaakt om het product weder verkoopbaar te maken op onze outlet. Bij een tv van 1500 euro wordt logischerwijs een ander percentage aangehouden dan bij een monitor van 145 euro wat het in dit geval betreft. Inmiddels hebben wij begrepen dat u de kabels alsnog aan ons geretourneerd heeft en daarom zullen wij het percentage aanpassen en dit verschil op uw bankrekening terugstorten. We hopen echter dat u ons begrijpt dat het incompleet inleveren van een product als dit kosten met zich mee kan brengen.

“Verkeerde prijs”

Recent een significant afgeprijsd scherm besteld via bol.com. Na bestellen heb ik voor de zekerheid met de klantenservice van bol.com gebeld (want 4allshop is slecht bereikbaar) en heb gecontroleerd of het product deugd in verband met de zware prijsverlaging.

Dit gaat over een scherm wat bij meerdere webshops van zo’n €600,- naar tussen de €190,- en €220,- ging.

Na een paar dagen kreeg ik van 4AllShop via bol.com een verzoek om te annuleren, 4AllShop heeft een fout gemaakt met de prijs.

Normaal gesproken vind ik dit niet erg, kan gebeuren. In dit geval heb ik het gecontroleerd bij de klantenservice en had ik het scherm anders bij Azerty of een andere concurrent gekocht. Dus na contact met bol.com (opnieuw, 4AllShop is dus slecht te bereiken) heeft 4AllShop vanaf hun kant mijn bestelling geannuleerd. Ik krijg mijn geld vanzelf terug. Maar ik ben geen tevreden klant.

Had contact met me gezocht om met me te praten, ik zoek nog steeds een scherm. Geef me een alternatief of bedenk iets anders, maar geef me geen onzin als dat ze de verkeerde prijs hebben ingevuld, wanneer bij meerdere andere webshops een vergelijkbare prijs was.

16. Juli 2021

Beste Sebastiaan,

In deze was het een prijs die verkeerd stond bij een van de grotere distributeurs die levert aan meerdere shops, waaronder ons. Vandaar dat bij meerdere partijen de verkeerde prijs werd weergegeven. Buiten dat de prijs niet klopte is het scherm momenteel ook niet leverbaar. Het spijt ons dat we je het scherm niet kunnen leveren, aangezien de prijs niet realistisch is en ver onder de inkoopsprijs.

4Allshop

Verkeerd pakket ontvangen

Ik heb via bol.com een dewalt boormachine besteld en betaald. Prima communicatie gedurende de reis van het pakket naar mijn huisadres. Echter ik heb een totaal verkeerd pakket ontvangen.. contact gehad met bol.com welke contact met 4allshop zou opnemen.
Ben benieuwd hoe vlot het eea geregeld gaat worden aangezien ik de boormachine vlot nodig heb. Een van de redenen dat ik bij bol.com besteld heb was de betrouwbaarheid en vlotte levering..

2. Mai 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leveringstijd

Ik heb 16 januari een voeding voor mijn pc besteld. Ik vraag mij eigenlijk af waarom het bijna 2 weken moet duren voodat je het binnen krijgt ? Dat het niet de volgende dag binnen is begrijp ik ook wel. Maar ik vind dit wel het andere uierste. Op zich ook niet heel handig omdat je als klant toch gaat overwegen om het volgende keer ergens anders te gaan bestellen.

23. Januar 2021

Beste Harry,

We zouden graag met je in contact komen om kijken wat er mis is gaan. Zou je ons een mail kunnen sturen naar support@4allshop.nl, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Niet originele Samsung afstandsbediening

Via Boll.com een originele afstandsbediening voor Samsung t.v. besteld. Door 4allshop een andere in ieder geval niet de originele afstandsbediening gestuurd. Na telefonisch contact (meer dan 15 minuten in de wacht en daarna nog 22 minuten overleg) zou ik de andere dag worden teruggebeld tot op heden 2 dagen later nog niets gehoord. Bij deze bel even hoe e.e.a. geregeld kan worden. Bij voorbaat dank.

15. Januar 2021

Beste Theo,

Mocht de kwestie nog niet zijn afgehandeld, willen we je vragen om een mail te sturen naar suport@4allshop.nl, ta.v. Daniel. Hij zal dan contact met je opnemen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Compliment

Ik kreeg mijn bestelling ondanks de hectische periode netjes een dag voor kerst geleverd, terwijl het tussen 21 en 31 december voorspelt was. Ik zelf had er al rekening mee gehouden dat het pas in januari zou gaan gebeuren

27. Dezember 2020

Ziet er goed uit

Via bol.Com besteld en kwam er net achter dat het van hun is ! Top levering optijd en mooie dingen leuk als cadeautje onder de boom

18. Dezember 2020

videokaart

lieten me videokaart wel kopen maar zeggen vervolgens als ik ze bel na 10 dagen (want dat was de uiterijke bezorgdatum) zeggen ze dat hij niet beschikbaar is

10. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4Allshop, dikke, hele dikke min!

Via Bol een webcam besteld, zou binnen 2 dagen geleverd worden, na 2 weken hoop gebel om mijn geld terug te krijgen. Eindeloos kastje muur Bol-4Allshop. Bij Bol stond dat ie was verzonden met PostNl, maar bij 4Allshop gingen ze onderzoek doen bij DHL?? Kan bij Bol geen review plaatsen als je een meningsverschil hebt gehad. Let dus goed op of je bij Bol zelf koopt, of bij een partner en check die partner eerst op sites zoals deze! 4Allshop levert laat of veel helemaal niet en zeker in de constructie met Bol is het maar de vraag of je je geld terug krijgt. Let ook op bij de andere bedrijfsnamen die deze firma voort: Informatique Computers & Componenten | Informatique | Notebooker | Notebookshop | inktshop.nl | tonerxl | HDDstore | SSDstore | dvdtekoop | desktopshop | geheugenXL | tabletXL | notebookXL | mediaplayerXL | projectorXL | MyGamePC | 4allshop

1. Dezember 2020

Prima

Een vriendelijk bedrijf dat je goed helpt als er een probleem is.

24. Oktober 2020

Apparaat weigert 3 maanden na aanschaf, verkoper geeft niet thuis

Apparaat weigert 3 maanden na aanschaf. Volgens "Bas" van 4allshop is er sprake van glasbreuk. Het toestel is niet gevallen, heeft niet klem gezeten of anderszins krachten ondergaan. Toch kan/wil 4allshop/"Bas" mij niet helpen omdat "glasbreuk altijd buiten de garantie valt en er altijd sprake moet zijn geweest van geweld".
Als ik aanvoer dat op ereadernieuws.nl staat dat glasbreuk ook spontaan kan optreden en dat ik en beroep wil doen op garantie vindt "Bas" dat ereadernieuws onzin vertelt en dat er echt, heus waar geweld aan de orde moet zijn geweest. Als ik vertel dat ik het onbeschadigde apparaat opstartte, thee ging zetten, vervolgens naar de tekst wilde kijken en toen een eigenaardig scherm te zien kreeg en het apparaat niet reageerde bedenkt "Bas" ter plekke dat krachten ed ook wel eens na wat langere tijd hun effect kunnen hebben...
Conclusie: zeer slechte service, totaal geen klantgerichtheid.

14. August 2020

Waardeloze producten en service

Ik heb een videokaart besteld bij ze via Bol.com. Dit ga ik in het vervolg nooit meer doen. Ze leveren een kapotte videokaart en kunnen het vervolgens niet eens zelf detecteren en laten de klant met de gebakken peren zitten.

14. August 2020

Externe back-up schijf van 4-all Shop

Externe back-up schijf gekocht bij 4all-shop. Die bleek niet te willen formatteren. Bij contact hierover werd de schijf kosteloos nagekeken en zelfs geformatteerd opnieuw opgestuurd. Tijdens hele proces uitstekend en fijn contact met de klantenservice gehad.
Uitstekende service. Vriendelijke mensen. Aanrader!

11. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr