Via Boll.com een originele afstandsbediening voor Samsung t.v. besteld. Door 4allshop een andere in ieder geval niet de originele afstandsbediening gestuurd. Na telefonisch contact (meer dan 15 minute... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ontzettend slechte kwaliteit van spullen. Bein 2024 via bol.com een Polaroid camera besteld en voor mijn verjaardag gekregen. Na een paar foto's deed de camera het niet meer. Contact opgenomen en... Mehr ansehen
Paar maanden geleden elektrische onderdeken besteld voor mijn ernstig zieke ouders, vlak voor hun overlijden deed de deken helemaal niks meer!!!! Deken retour gestuurd. Bedrijf geeft aan geen geld... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op zondagavond een artikel besteld, levertijd 1-3 dagen. Ik had hem donderdag nodig ivm vakantie. Dinsdag tel. contact gehad en de medewerker ging direct op zoek wanneer het afgeleverd zou worden... Mehr ansehen
4Allshop is een onderdeel van Webworks.nl B.V. U koopt via 4Allshop bij een zeer betrouwbare organisatie die actief is in de ICT markt. 4AllShop levert veel producten uit eigen voorraad. Door groot in te kopen krijgen wij tegen zeer gunstige prijzen geleverd. Hier laten wij onze klanten van mee profiteren. Onze producten laten wij door PostNL bezorgen, middels een track en trace link kunt u zien waar uw pakket zich bevindt. .
Archimedesstraat 1, 2652XR, BERKEL EN RODENRIJS, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Bedankt voor de reviews iedereen op Trustpilot. Ik ga nu bestellen direct van de HP Store zelf. en niet via 4allshop. nu zie je dat trustpilot erg nuttig is.
zeer slechte bedrijf ook slechte email verkeer tussen mijn en het bedrijf is een af schuif systeem dus niet koppen bij dit bedrijf je krijg je geld nooit teruch aleen smoesjes .
Ik had een bestelling geplaatst en werd bezorgd door post nl.
Post nl had het pakket dusdanig beschadigd dat ik het niet open durfde te maken.
Ik heb contact gezocht met 4allshop en heb de foto's van de beschadiging opgestuurd.
Ik moest het pakket terugsturen en een copy van de track en trace code maken en die mailen.
Na de mail is er direct een nieuw apparaat opgestuurd die de volgende dag al weer binnen was. 👍🏻
Onjuiste weergave van problemen met mijn MSI moederbord.
Ook na 2 rectificaties van mij blijven ze met foute weergave komen en verzinnen extra dat er problemen zijn met de socket. Ze sturen het bord naar MSI. Daar kwam ik achter door te vragen waarom het zo lang duurt (2 weken). Het is ook plotseling niet duidelijk of het wel onder garantie valt. Bord is 4 maanden oud. Ook is niet duidelijk hoe lang het gaat duren en of ik mijn bord terugkrijg of een omruilbord. Bol.com, waar ik het bord kocht geeft, ook na aandringen, absoluut niet thuis. Ik voel me aan de heidenen overgeleverd.
Bijzonder bedrijf, zij leveren een onjuist artikel. Navraag levert op dat zij het bewuste artikel, zoals vermeld bij Bol.com, helemaal niet leveren. Bol.com zou de onjuiste EAN-code hebben gekoppeld! Bij doorvragen en hen confronteren met hun factuur met wel dit artikel zegt men vervolgens dat dit niet op voorraad is. In de tussentijd staat het artikel, gewoon met de juiste EAN-code nog steeds op Bol.com, maar 'toevallig' met een fors hogere prijs.
Waarom geven zij niet toe dat zij de verkeerde prijs hadden vermeld, gewoon een fout, kan gebeuren.
Nu leggen ze de schuld bij Bol.com en wekken de indruk onbetrouwbaar te zijn, geen professionele partner voor Bol.com waar ik al jaren wel zeer tevreden over ben.
Zeer snel geleverd. Helaas was een glasplaat stuk, maar na één telefoontje en mailtje was het binnen 4 uur opgelost door Bas!
Uitstekende service.
Besteld via bol.com. zou vandaag geleverd worden. Heb geen track and trace ontvangen dus zelf maar geïnformeerd naar status want zij doen het niet. Blijkt dat ze vandaag zeker niet gaan leveren omdat ze product in magazijn kwijt zijn en het opsturen zodra het gevonden wordt, als het al gevonden wordt. Order maar geannuleerd. Geen bol.com waardige partner.
Product snel geleverd en zat goed verpakt. Contact met de klantenservice ging ook soepel en kreeg netjes een mail met uitleg hoe de gekochte harde schijf te formatteren voor mijn Mac
Komen de afspraken niet na!
Klanten service belabberd, verkoop belabberd, geen enkele afspraak komen ze na! Via Bol.com besteld, doe ik ook nooit meer, nu twee dagen al te lang op bestelling moeten wachten. Volgende keer gewoon na mediamarkt.

Antwort von 4allshop
Pakket niet op tijd geleverd, wacht nog steeds.
Contact gehad, en zeer netjes opgelost, vervangende levering binnen 24uur op de deurmat.
Toppers.
Levert gewoon hun product niet na bijna 2 weken wachten nog steeds niks Nooit meer 4allshop bij bol voor mij. wat een aanfluiting voor bol.com ik bestel er niet meer!
Had al slechte berichten over deze shop gelezen ,maar deze zijn waar.
Scheerappaaraat gekocht voor een kado voor iemand, maar moest niet een zijn met 3 koppen. Teruggestuurd naar 4allshop via Bol.com en krijg een dag later bericht dat ik het weer retour krijg omdat deze gebruikt zou zijn. zaten 2 haartjes in. Niet gebruikt en toch haartjes in?? mischien daar zelf wel getest bij 4allshop , maar niet bij ons.
Bol.com treft op zich geen blaam maar zou als bedrijf geen zaken meer met dit bedrijf willen doen
Heb een monitor besteld die bij aankomst kapot bleek te zijn (en 2 schroeven miste). Helaas geen goede binnenkomer. Gebeld met de service: direct reserveerde ze een ander model en dit model kon linea recta terug (via retourlabel).
Jammer genoeg was ik zelf vergeten het pakket compleet terug te sturen. Geen probleem, nieuw retourlabel gekregen en als ze de onderdelen echte miste dan kon het altijd nog opgestuurd worden.
Uiteindelijk order gecanceld wegens redenen die niet met dit bedrijf te maken hebben. Mijn ervaring met de klantenservice was erg prettig.
Op tijd leveren hebben ze niet van gehoord,en snel op berichten antwoorden ook niet
Enige tijd geleden (4 september jl.) een BakkerElkhuizen UltraBoard 950 Wireless Toetsenbord gekocht. Bij ontvangst bleek de doos eerder geopend te zijn en zat een toets los in de verpakking. Contact opgenomen met de klantenservice werd ik voor leugenaar uitgemaakt want het kon niet dat de de doos open was, ook na tussenkomst van Bol.com bleven ze volhouden dat de klant (ik dus) de doos heeft opengemaakt. Een nieuwe opsturen kon niet en aangezien ik 2 dagen later met vakantie ging had ik het toetsenbord dringend nodig. Gelukkig via Bol.com mijn geld terug gekregen.
WAARDELOZE service
Hoogachtend R. Smol
helaas een moederbord voor de computer gekocht via bol.com, geleverd door 4allshop.
na plaatsen chip werkt niets. dachten eerst aan defect chip dus deze geruild (andere leverancier) helaas zelfde resultaat. moederbord gecheckt...er ontbraken 3 pinnen in de socket van de chip. terug gestuurd naar 4 allshop met vraag om te ruilen voor goed werkend moederbord. helaas geen garantie want beschadigde socket...eh? ik kan wel oude kapote terug krijgen maar geen nieuwe of geld terug... krijg schuin genomen fotos opgestuurd waarop naar hun zeggen vele pinnen krom zijn, door het verkeerd plaatsen van de chip (hoe dit fysiek mogelijk is snap ik niet) maar niet missend. had zelf foto genomen recht van boven socket zie alleen 3 missende pinnen op 3 plekken midden in veld pinnen in socket, pinnen er naast staan allemaal gewoon recht. nog later toen creditcard geld had teruggehaald een gefotoshopte foto met extra witte puntjes naast missende pinnen.. ze gaan echt ver om geen garantie te geven.
jammer dat bol.com zijn partners niet beter controleert
Waardeloze klantenservice en houden zich niet aan de afspraken. Zit inmiddels al vier dagen te wachten op een bestelling die er al lang had moeten zijn.
unfortunately I bought a motherboard with them. when the other items for this project arrived we started building the project. it did not work. we tried with another chip same story. all other components from other suppliers where tested and working fine. returned the motherboard because found 3 pins missing in socket of processor and motherboard did not recognize the casing. took pictures of socket before packing. 1 hour after delivery by postal service got an response that they could not refund and only send the faulty motherboard return to us because there where many pins bended (?). issue is now with the credit card company. only later did I find that I am not the only one with guarantee issues with this company
Headset gekocht en daar zeer tevreden over. Veel keuze voor een goede prijs en de klantenservice stond mij snel en vriendelijk te woord! Vijf sterren dus voor dit bedrijf!
Bij een retourzending van een broodbakmachine waar ik problemen mee had, die ik besteld had via Bol.com, werd er in eerste instantie lastig over gedaan doordat deze gebruikt was en volgens hun niet defect. Ik kon deze niet retourneren.
Naar wat mailwisseling en telefoontjes, kreeg ik een bericht waarin werd aangegeven dat zij alsnog mij mijn geld zouden terugstorten, met de tip om hierna een broodbakmachine van Panasonic aan te schaffen en zij gaven aan die niet zelf te verkopen.
Hele goede tip, die was wel 3x zo duur maar bevalt enorm goed.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.